Dodaj do ulubionych

Estetyka centrum

30.07.02, 23:55
Czy widzieliście jak na popularnej "Szubienicy"
czyli pomniku zwycięstwa rośnie sobie drzewko ?
Co o Wy o tym sądzicie ?,
Obserwuj wątek
    • Gość: spoko Re: Estetyka centrum IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 00:30
      Przy takiej pogodzie należałoby je podlać.
      • Gość: detritus Re: Estetyka centrum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:09
        Drzewko nalezalob przesadzic a "Szubienice" przeniesc do muzeum Dunikowskiego w
        Warszawie :o)
        • Gość: mess Re: Estetyka centrum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 14:40
          a na jej miejscu zbudować park i kolejną fontannę!!!
          • Gość: detritus Re: Estetyka centrum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 16:10
            Postawic cokolwiek i juz bedzie lepiej :o)
            • Gość: jd Re: Estetyka centrum IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.07.02, 18:10
              Powiem wam w sekrecie, że ja lubię szubienice, no ale ja jetem tu niezbyt
              wiarygodny, bo bezkrytyczny (detritus wie coś o tym). Natomiast pomysł
              przeniesienia ich do Muzeum Dunikowskiego stwarza płaszczyznę naszej
              solidarnosci. Otóż ja mieszkam dosć niedaleko tego muzeum i z przyjemnością
              oglądałbym sobie co i raz kawałek Olsztyna w Warszawie.
              • Gość: Ed Re: Estetyka centrum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 18:19
                Jestem świadkiem wznoszenia tego pomnika. Być może sentyment, ale wolałbym
                pozostawić je na starym miejscu. Olsztyn i tak nie ma nadmiaru tego typu dzieł
                mniej lub bardziej udanych. W każdym bądź razie wolę ten pomnik, niż
                zlikwidowane współczesne arcydzieło na dawnym Placu Nowotki nazywane przez
                olsztynian dźwięcznie "oficjalnym miejskim szaletem publicznym"
                • Gość: skoti Re: Estetyka centrum IP: *.tvk.tpsa.pl 31.07.02, 23:33
                  a powiesić bombki i lampki to na Boże Narodzenie jak znalazł
                  • Gość: spoko Re: Estetyka centrum IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 01:49
                    No kurcze! To ja już nie wiem, czy chodzi Wam o historię, ekologię,
                    Dunikowskiego, dżefko czy estetykę.
                    Zawsze rozrabiacie. Z takimi jak Wy, ciężko myśleć o jakichkoliwek wyborach.
                    Wiecznie niezadowoleni. eh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka