Dodaj do ulubionych

Pościg za maluchem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:50
SŁUCHAJCIE REDAKTORZY TEJ WASZEJ GAZETY, CZY W MIEŚCIE WOJEWOZKIM JAK OLSZTYN
NIC INNEGO SIĘ NIE DZIEJE JAK TYLKO TA HISTORJA Z JAKĄŚ LASKĄ Z MALUCHA I
JAKIMŚ TANDETNYM IKARUSIE???

ZWOLNIŁ BYM WAS OD RAZU GDYBYM BYŁ WASZYM SZEFEM, OTT GAZETA....
Obserwuj wątek
    • Gość: pawcio Re: Pościg za maluchem IP: *.uw.olsztyn.pl / 213.195.139.* 04.07.05, 08:05
      Nikt ci nie każe tego czytać...
      • Gość: warmiak Re: Pościg za maluchem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:28
        spadaj
        • Gość: Enola Gay co.uk Warmiakom - analfabetom IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.05, 10:30
          Naucz sie zalosny Warmiaku - analfabeto,ze wersalikami/tzn.duzymi literami/nie
          pisze sie na Rortalu.Duze litery oznaczaja krzyk.To jedno.Drugie - dla mnie ta
          informacja jest druga sposrod dzisiejszych wiesci z Olsztyna.A wiec?
    • redakcja.olsztyn Re: Pościg za maluchem 04.07.05, 13:25
      Już są inne teksty - aż do dzisiejszego ranka były kłopoty techniczne z ich
      wrzuceniem i tylko ten z „maluchem” się udało umieścić na portalu. Może mi
      szefowa tym razem daruje?
      Roman Antonowicz
      • Gość: d0r0ta Re: Pościg za maluchem IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.05, 13:35
        :) Romanie Antonowiczu - artykuł o maluchu jest w porządku bo załatwia kilka
        ważnych spraw. Dzięki artykułowi wiem, że :
        1. policja na Warmii i Mazurach jest czujna - nie wymknie się jej nawet maluch
        2. maluch ma techniczne możliwości żeby podjąć próbę ucieczki - załatwiły go
        dopiero leśne wyboje
        3. kobieta - kierowca była trzeźwa - więc w sumie porządna kobieta
        4. jest tylko jeden forumowy malkontent, co pozostawia zaledwie ślad - malutką
        rysę na optymistycznym odbiorze artykułu
        A poza tym różnorodność tematów jest plusem a nie minusem internetowego wydania
        gazety.
        A jeszcze poza tym są wakacje i podobne tematy mają prawo pojawiać się teraz
        częściej.
        No i więcej luzu kochani.
        Pozdrawiam
        • redakcja.olsztyn Re: Pościg za maluchem 04.07.05, 13:37
          Oczywiście, mi się artykuł podobał. Usprawiedliwiam się tylko za to, że rano
          przed 9.30 nie było jeszcze wszystkich tekstów.
          Roman Antonowicz
          • Gość: Enola Gay co.uk Olsztynski portal coraz ciekawszy.Bardzo dziekuje. IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.05, 13:58
            Walcze od miesiecy o roznorodnosc tematyczna i ilosc informacji.Strofuje czesto
            redakcje za brak nowosci.Ale dzis jest OK.Duzo i roznorodnie.Wlasnie wiecej
            ciekawostek.Ogorki przeciez.Panie Romanie-glowa do gory i niech pan nie idzie
            czasem na urlop...
            • edico Re: Mam niedosyt informacji 06.07.05, 04:19
              A co z kierowcą, którego trzykrotnie policja zatrzymała pijanego w ciągu jednego
              tygodnia? W końcu nie tylko za maluchami się uganiają :))
          • Gość: wolf Re: Pościg za maluchem IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.07.05, 14:01
            Panie Romanie o godz.7,30 nie bylo jeszcze zadnego neewsanajac zlosliwosc
            serwerow bylem wyrozumialy i sledzilem dalej.
            Pozdrawiam i tak trzymac.
            A Warmiak kojarzy mi sie potrawa i to nawet nie za dobra.
            • Gość: b28 Re: Pościg za maluchem IP: *.crowley.pl 04.07.05, 14:06
              Kiedys to teksty były w niedziele wieczorem. Ale czasy sie zmieniaja:) Jaka
              szynka kiedys była...
    • Gość: niuchutek Re: mają to po mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:26
      tam nic strasznego się nie wydarzyło poprostu pewnie grupka przyjaciół jechało
      sobie na dyske (jak to w wakacje) i policja ich spłoszyła to proste nie ziomy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka