Gość: wariatka IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.05, 20:56 Jak się czujecie podczas tej burzy. Błyska, grzmi i leje. Mam ochotę wylecieć z domu i pobiegać po deszczu. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: w końcu deszcz 10.09.05, 21:09 tez taka mam ochote,na bosaka,w podomce,biegniemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: bez podomki! 10.09.05, 22:59 :)) Deszczyk nie powiem - w baaaaaaaaaaaaaardzo efektownej oprawie!!!;))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=708&w=28875884 Sola - suuuuuuuuuuuuper zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatka Re: w końcu deszcz IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.05, 00:27 Sola zdjęcia są cuuuuuuuuudowne. Aparat musisz mieć profesjonalny? brawo i poproszę jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
zawacki.and.zawacki Re: w końcu deszcz 11.09.05, 02:37 Gość portalu: wariatka napisał(a): > Sola zdjęcia są cuuuuuuuuudowne. > Aparat musisz mieć profesjonalny? > brawo i poproszę jeszcze W Toruniu było widać tylko bardzo dalekie rozbłyski,gdzies z kilkadziesiąt kilometrów od miasta na płn. Spadło ok. 1mm deszczu,tyle co kot nasrał od 4 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: w końcu deszcz 11.09.05, 21:46 Gość portalu: wariatka napisał(a): > Sola zdjęcia są cuuuuuuuuudowne. > Aparat musisz mieć profesjonalny? > brawo i poproszę jeszcze Mała cyfróweczka dla takiego laika jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: w końcu deszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:42 Moglo padac pol godziny wczesniej :o( Ledwo co zdazylem sobie przypomniec ze zona obiecala przemoc domowa jesli nie podleje kwiatkow na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś