ontarian 26.10.05, 16:41 img.villagephotos.com/p/2005-9/1080700/olaf-wino3.jpg tylko, ze beret mu spadl jak glowe przechylil a tu przecietny Olsztynianin www.brucecullen.com/brucefront.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lll Re: przecietny Elblazanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:46 Też mam awersję do elbląga, ale już nie taką jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 16:54 alez skad! nie mam zadnej awersji do eblonka! Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el ............. 26.10.05, 16:50 "Gdy zakładasz taki temat świadczy to tylko o twojej przysłowiowej słomie:P ... w głowie?:P" <cytat> Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 16:53 teee.. Ontarian...a cos Ty robil w Elblagu?! to znaczy co robiles to widac, ale kiedy???;))) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 16:56 borasca0107 napisała: > teee.. Ontarian...a cos Ty robil w Elblagu?! no przeciez zdjecia robilem > to znaczy co robiles to widac, ale kiedy???;))) dokladnie nie pamietam, ale niedawno tam bylem Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 19:32 ontarian napisał: > borasca0107 napisała: > > > teee.. Ontarian...a cos Ty robil w Elblagu?! > no przeciez zdjecia robilem musze przyznac, ze jestes bardzo fotogeniczny;)))) > > to znaczy co robiles to widac, ale kiedy???;))) > dokladnie nie pamietam, ale niedawno tam bylem no tak - ktos przykleil mylna naklejke na zielona butelke, a Ty sie przyssales do niej jak do mleka, nie sprawdzajac nawet czy ten nektar nie jest przypadkiem koloru fioletowego... pewnie stad te zaniki pamieci... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 19:45 borasca0107 napisała: > musze przyznac, ze jestes bardzo fotogeniczny;)))) milo mi, ze tak myslisz, dziekuje www.brucecullen.com/brucefront.html ale w sumie to chyba niepotrzebnie swoje zdjecie tu zamiescilem ty mi lepiej powiedz co o tym gosciu z elblonka myslisz? zdaje sie, ze ziutek mu byla za flaszke sikacza, zgodzil sie pozowac > no tak - ktos przykleil mylna naklejke na zielona butelke, > a Ty sie przyssales do niej jak do mleka, nie sprawdzajac > nawet czy ten nektar nie jest przypadkiem koloru fioletowego... > pewnie stad te zaniki pamieci... ;P na moim zdjeciu zadnej butelki nie ma przestan juz moze pic, bo zaraz biale myszki tam zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 19:58 eehh Ontarianku - wiem, ze steskniles sie za Alfikiem, ale to nie powod, aby mi teraz z tej tesknoty biale myszki wciskac w menu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 16:56 Dzięki borasca0107 :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 16:59 ty sie lepiej ciesz ze zdjecie tylko do pasa zrobilem w przeciwnym razie te zafajdane lajnem gumiaki byloby widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: przecietny Elblazanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:18 nie wstyd ci było w takich brudnych "butach" po świecie jeździć??? ładne świadectwo olsztynowi wystawiasz... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 19:39 a czy ty z elblonka jestes? przecietnym elblazankom tez cyknalem zdjecie lcweb2.loc.gov/pnp/cph/3b30000/3b36000/3b36700/3b36704r.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: przecietny Elblazanin 26.10.05, 19:28 jesli juz, to nie po swiecie, tylko na koniec swiata (o elblonku przeciez mowa) i jesli pojechalem tam w brudnych gumiakach to tylko po to, zeby od tubylcow sie nie odrozniac Odpowiedz Link Zgłoś