Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:39 W aktualnym NIE jest artykuł o olsztyńsiej aferze dotyczacej niezrealizowaej budowy aqaparku, warto rzeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Re: NIE o aferze aqaparku 15.11.05, 14:56 Cóż to za czasy nadszedły, abym to musiał NIE kupować. Ba, tu wręcz trza prenumerate zamówić:) Musi mieć Urban niezła wtyczke skoro z jak z rękawa sypie aferami. A Czesio zapewne wybiera się niedługo kolejny raz do Watykanu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:03 Przeczytałem i aż mi się wierzyć nie chce, że mogły być aż takie przekręty, tzn. na takie miliony i jak na razie nikt nie siedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.05, 18:10 Ale co się małkowski nagadał, że on nie dopuści, że nie pozwoli, że nie odda tej ziemi, że miasto nei straci. A jak napisali w "Nie" to mógł zapobiec. Ale, ale idąc dalej, zatrudnia, jako swego zastępcę od inwestycji i innych spraw gospodarczych p.Grzymowicza, czyżby dziękował mu za coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:23 Mydlić oczy to czesio potrafi Polecam protokoły z posiedzeń rad miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:56 Tylko nadal pozostaje ptytanie, dlaczego tych informacji trzeba poszukiwać w tygodniach a nie w lokalnych mediach. Wniosek nasuwa się tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:05 .. taaaa... skorumpowane czy zastraszone są nasze lokalne media?.. a może wszystkiego po trochu w zależności od stanowiska ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Zarzuty ws. budowy aquaparku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:52 www.agencjaitp.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2069 samorzad.pap.com.pl/?d=511081454533993&dzial=strgl&poddzial=24h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:10 Taka jedna obiektywna "aw" to ma tylko jeden główny temat, jak sie tego przyczepiła, to już przekrętów małkosia nie widzi, ale jak jej "pomógł", to przecież nie będzie go teraz czepiać, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
black.ok Re: NIE o aferze aqaparku 17.11.05, 22:13 Pan Urban może jest mądry, może jest inteligentny, może to jego pismo jest interesujące, ale mi to nie leży, to pismo mi nie leży no i sam p. Urban mi nie leży. Powiem po prostu Urban jest bucem i kawał sku.... na i tylko to mi przyszło do głowy, jak przeczytałem ten pierwszy post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrytyk Re: NIE o aferze aqaparku IP: 81.246.17.* 18.11.05, 09:49 Organy ścigania maja teraz dosyć materiału do przeprowadzenia rzetelnego dochodzenia i ukarania winnych tej afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:55 hihihihihihihi.. olsztyńskie organy ścigania????????!!! ;))))) może jeszcze prokuratura olsztyn- południe????????!!!!... hahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: NIE o aferze aqaparku 18.11.05, 23:17 Nie smiej się All-u, przecież wiesz, że są niezawisłe, niezależne hahahahahahahahaha :)))))))))))) Nawiasem, jak może tykać Małkowskiego, jak ten dał budynki. Wywalił młodzież na bruk z internatu a budynki przekazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kary Re: NIE o aferze aqaparku IP: *.ols.vectranet.pl 19.11.05, 02:44 Czesiek Małkoś rzeczywiście cwany lisek, ale teraz to się chyba rozkręci i zaczną się nawzajem sypać. Pamiętam jak startując na prezydenta zapeweniał iż nie wiedzi świata poza rzymowiczem, fachowcem, uczciwym itp. Po tym jak przestał sekretarzować we Wielbarku PZPR, w KWP w Olsztynie zajmował się Inspekcją Robotniczo-Chłopską. Był to więc taki partyjny organ ścigania.Od tego czasu datuje się przywiązanie Cześka do problematyki szeroko rozumianego bezpieczeństwa. Jak fruwające jaskółki donoszą to pan Abramski zwany Pawełkiem posiada niezłe haki na Cześka M oraz innych oficjeli, którzy maczali palce w jego sprawie tzw łapówkarskiej. Robi się chyba gorąco wokół przechszty, który w imię osobistego interesu gotów z samym diabłem kospirować. Odpowiedz Link Zgłoś