Gość: Gość IP: *.gizycko.mm.pl 23.12.05, 21:24 Witam. Chciałbym poznać wasze opinie o Planecie 11. Zastanawiam się, czy by się nie zapisać, ale nie wiem jaka jest obsługa (personel), zasoby itp. Proszę o kilka słów. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Planeta 11 23.12.05, 21:37 Planeta 11 jest najlepiej zaopatrzona i najbardziej profesjonalna biblioteka w Olsztynie. Szczegoly znajdziesz w tym linku; www.planeta11.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 21:41 a ja mam pytanie o ostatnie zmiany (o ile takowe zaszły) w zasobach. abonament skończył mi się we wrześniu i na razie postanowiłem nie przedłużać, gdyż większość interesujących mnie rzeczy zaliczyłem;) od tamtego czasu przybyło jakichś ciekawych multimedii (multimediów?:)? ślipia zazwyczaj kierowałem w kierunku półek z płytami rockowymi i filmami. co do pytania autora, potwierdzam słowa Bpkw. na pewno warto się zapisać i pobuszować w zasobach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: Planeta 11 IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.05, 21:50 Jeśli jednak należysz do wymierającego plemienia dziwaków, którzy czytają książki (takie pliki kartek z papieru zszytych razem i z okładkami), to zdecydowanie lepszym miejscem dla Ciebie jest Biblioteka Wojewódzka. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 21:52 bez obaw, tam też jestem zapisany i korzystam. jednak Planeta jest biblioteką zdecydowanie bardziej nastawioną na multimedia, a to chyba o niej wątek? pytań co do Wojewódzkiej nie mam, bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Planeta 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:24 Ja jestem bardzo zadowolona, ale mam małe uwagi do obsługi. Wydaje mi się,że zabrakło rdzennych pracowników, a ta druga tura bibliotekarzy nie jest już taka miła i otwarta, a w szczególności cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 23.12.05, 23:10 kogo masz na mysli? bede wiedziala jak sie nastawiac na przyszlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 23:21 z tego co pamiętam, może nie niemiła, ale niezbyt sympatyczna, była taka ładna pani o blond włosach i ładnym zadartym nosie;) nigdy problemów z jakością oddawanych nośników nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 24.12.05, 00:55 a reszta? jacys faceci sa? czy tylko dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Planeta 11 24.12.05, 01:05 z tego co pamiętam był jeden albo dwóch facetów (ostatnio byłem w sierpniu). ten którego lepiej kojarzę, postawny gość, był wg mnie w porządku:) nie wiem ile osób liczy ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza994 Re: Planeta 11 24.12.05, 08:59 Najlepsza ekipa była na samym początku, a teraz najgorzej jest chyba z pracą tych starszych pracowników, są bardzo niecierpliwi. Ale i tak polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 24.12.05, 11:45 no wlasnie. czy mozesz napisac kto zalicza sie do tych starszych pracowników? i jak to: niecierpliwi?? w czym to sie objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Planeta 11 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.05, 17:11 czy ty jestes z dyrekcji i kontrolujesz prace podwladnych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirxx Planeta 11!!! 26.12.05, 15:06 nigdy żadnych problemów nie miałem, chyba że z powodów, które nie zależą od załogi obsługującej w Bibliotece. duchota latem i niekończące się grupki młodiaszków, które przesiadują całe dnie przy kompach, zajmując je skutecznie. na jakość kontaktow z kimkolwiek z obsługi nie narzekam. a dogłębne dopytywanie się jednego/jednej z uczestniczek faktycznie jakieś tajemnicze....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciuu Re: Planeta 11!!! IP: *.gizycko.mm.pl 26.12.05, 23:03 nie jestem z dyrektorstwa. po prostu pytam, bo interesuja mnie wasze opinie na ten temat. poki co wszystko ok, wiec chyba sie skusze :) Odpowiedz Link Zgłoś