Gość: Majka IP: *.olsznet.ec.pl 29.01.06, 10:18 Zna ktoś firmę w Olsztynie która dobrze montuje okna pcv.Tyle jet w Olsztynie różnych firm i mnóstwo sie mówi o źle zamontowanych oknach.Jakieś propozycje.Będe wdzięczna za wszelkie uwagi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK Re: Dobre okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 19:46 Ja brałem w firmie AS na Kościuszki. Czy zadowolony? Średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: Dobre okna? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 30.01.06, 20:38 Przede wszystkim nie wybieraj najtańszych. Jak coś jest najtańsze to powinien się alarm włączyć. Ja najdroższe też bym odrzucił. Z dobrych firm to znam JOCZ- a ale nie jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRE Re: Dobre okna? IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.06, 21:06 Nie wazne jakie-wszystkie są z tego samego materiału-ilośc komór decyduje o ciepłocie-ale wazne kto montuje.RZECZ JEST W TYM żE OKNA KUPISZ pięcio komorowe ze współczynnikiem przenikania ciepła 1 w porzadnej firmie - a montować Ci będa pseudo fachowcy podnajęci przez firmę do tej roboty.żADAJ FIRMOWYCH MONTARZYSTóW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmi Re: Dobre okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:03 I tu masz rację. Dziwne, że montazysci nie bedacy etatowymi pracownikami nie poczuwają się do promowania jakości. Jeśli firma posiada etatowych montażystów latwiej jest wyegzekwowac jakieś poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Dobre okna? IP: *.olsznet.ec.pl 31.01.06, 18:00 No właśnie też tak sądze.Myślałem o firmie Adams.Mają dobrą opinię i juz sporo są na rynku.I mają własną fabryke w Mrągowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dobre okna? IP: *.piorunek.pl 18.02.06, 19:33 Ja osobiscie pare miesiecy temu zalozylem okna firmy Jezierski i jestem z nich zadowolony. Okna sa z wyzszej polki cenowej ale warte swojej ceny. Mialem kontakt z przedstawicielem, mial stoisko na Mahattanie. sprawdz tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: Dobre okna? IP: *.server4you.de 14.04.14, 13:50 Ja okna do nowego domu też kupiłam w delcie. Mam je już rok i na razie nic sie z nimi nie dzieje. Ekipa montażowa bardzo dokładna, wymierzyli wszystko co do milimetra! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
msren Re: Dobre okna? 24.09.14, 09:58 A ja mam okna firmy Drutex i uważam, że są naprawdę dobre. Jest wyraźnie cieple, wyraźnie ciszej i do tego ładnie wyglądają. Ekipa, która nam montowała jest z Dobrego Miasta - dostałam tam naprawdę dobra ofertę. Okna, do całego domku zamontowali mi szybko i sprawnie, posprzątali po sobie, do tego mam 5 lat gwarancji, więc czuję się bezpiecznie. Jeśli ktoś szuka dobrej firmy montującej okna, to z czystym sercem mogę polecić tych panów; partneroknaidrzwi.pl/okna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yokoono Re: Dobre okna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.14, 18:45 I nawet do Niemiec przyjechali gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewans Re: Dobre okna? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.10.14, 15:23 Tak szukam opinii o firmach i szukam i sam spam w necie ;/ Niczego się nie idzie dowiedzieć. Zainteresowała mnie szczególnie firma Euro Windows bo oferuje okna energeto. Już kiedyś się nad nimi zastanawiałem, a teraz mam większa gotówkę i chciałem wymienić w całym domu. Jednak nikt nie chce się podzielić swoimi opiniami na ten temat. Może tutaj ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: Dobre okna? 04.03.20, 15:14 Zobacz tutaj - twoje-okna.com/warminsko-mazurskie/okna-olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś