Gość: milo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:14 Zwierzają się przyjaciółki: -Nie mam już takich wymagań wobec mężczyzn jak kiedyś.Wystarczy żeby był dobry,wrażliwy,ludzki.Jak myślisz są jeszcze tacy bankowcy? --------------- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: kawały, dowcipy - tylko humor 15.02.06, 15:47 Spotyka się 3 przyjaciół, i mówią skąd przyjechali, 1 mówi,byłem w pięknym mieście z szerokimi ulicami,mnóstwem zieleni,parków i Tramwajami, 2 mówi,a ja byłem w mieście gdzie są same wieżowce i jest Metro, na to 3-ci mówi ja za to byłem w mieście gdzie nie ma "zielonej fali", wszędzie czuć smród spalin,no i nie ma tramwajów choć były :( te miasta to; (1-Elbląg) (2-Warszawa) (3-Olsztyn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0r0ta Re: kawały, dowcipy - tylko humor IP: *.eranet.pl 15.02.06, 19:10 W pierwszym mieście nie byłam. W drugim przeżyłam całe życie i jedyne skojarzenie jakie mam od razu to gigantyczne korki, spaliny, brud, malaria i kiła w bramach, obrzydliwa architektura, paskudne osiedla-sypialnie, tłok wszędzie, zmaltretowani ludzie, potworna biurokracja, szczurzy pęd, huk, smog, metro rozklekotane i głośne jak młot pneumatyczny, drogie taksówki, niskie płace - wysokie ceny, pełno handlarzy na chodnikach, dziury w jezdniach, zanieczyszczone trawniki, zagrożenie atakiem terrorystycznym i ogólnoglobalną ambą. A Olsztyn kojarzy mi się z brakiem tego wszystkiego co charakteryzuje miasto numer dwa. - Jak na żart to mój wpis jest mało śmieszny :) wiem tak tak :) Ale szczerze nie lubię Warszawy i alergicznie reaguję na taką gradację jaką zaproponował generallo :) i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: kawały, dowcipy - tylko humor IP: *.range86-134.btcentralplus.com 15.02.06, 21:52 Elblag jest maly i nie ma szerokich ulic tylko waziutkie ulice i zeby nie dar od Olsztyna w roku 65 na na ulicach tego miasteczka jezdzilyby furmanki na szynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: kawały, dowcipy - tylko humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:41 Odpowiadasz na : Gość portalu: milo napisał(a): > Zwierzają się przyjaciółki: > -Nie mam już takich wymagań wobec mężczyzn jak kiedyś.Wystarczy żeby był > dobry,wrażliwy,ludzki.Jak myślisz są jeszcze tacy bankowcy? > > > --------------- www.buhaha.pl a ten: Zwierzają się przyjaciółki: -Nie mam już takich wymagań wobec mężczyzn jak kiedyś.Wystarczy żeby był dobry,wrażliwy,ludzki.Jak myślisz są jeszcze tacy bankowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: kawały, dowcipy - tylko humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 09:56 W ministerstwie sprawiedliwości wprowadzono ułatwienie dla urzędników - wykręcają zero w telefonie i łączy ich od razu z szefem -- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milo27 Re: kawały, dowcipy - tylko humor 27.02.06, 00:51 Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się koryta. Odpowiedz Link Zgłoś