Gość: aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:05 Cześć mam pytanie , gdzie najlepiej się tu rodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gra Re: Poród w Olsztynie IP: *.barczewo.macrosat.pl 22.02.06, 17:19 Jeśli porod to tylko w szpitalu kolejowym. Kompetentni i uprzejmi lekarze i położne. Jednoosobowe pokoje. Jestem w stuprocentach pewna , że nie zdecydowała bym sie na porod w żdnym innym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina rodzilam w wojewodzkim 22.02.06, 19:56 polecam. wspaniale polozne, fachowi lekarze, super piegniarki noworodkowe. studentow nie bylo, gdyby byli to pozwolilabym zostac. niech sie ucza. zajecia z ginekologii zaczynaja sie na 5 roku... to juz prawie lekarze. nie moga porodow ogladac tylko w tv. jezeli na nich trafisz, masz prawo wyprosic... powinnas wyrazic zgode na ich pobyt w sali podczas porodu.przynajmniej tak jest w przepisach:) Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Poród w Olsztynie 22.02.06, 23:09 Ja z kolei rodziłam w miejskim i następne dziecko też tam urodzę. Personel super, warunki bardzo dobre, w ogóle mogę w samych superlatywach. Studentów niet (może dlatego, że rodziłam w sierpniu), ale jakby co, też bym się zgodziła. Jak rodziłam, to było mi wszystko jedno (myślę, że mógłby tam przedefilować pułk wojska, zignorowałabym to), a zawsze jakiś pożytek dla nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leti Re: Poród w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 22.02.06, 23:27 Polecam Kolejowy,najlepsze warunki w Olsztynie,pełen koszyk świadczeń,czesto gęsto gratisowe próbki kosmetyków.Pojedyncza sala,miły personel.Tylko z tego co mi wiadomo miejsce musisz sobie zaklepać duzo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka Re: Poród w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 07:02 A ja polecam Wojewódzki. Urodziłam tam dwoje dzieci. najbardziej kompetentnna grupa lekarzy. a JAK PRZYJEMNIE RODZI SIE Z MOZLIWOŚCIĄ KORZYSTANIA Z WANNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba696 Re: Poród w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:36 Drugie dziecko rodziłam dwa lata temu w miejskim i naprawde było super.Wanny są w kazdym pokoju w na porodówce, potem dostała pojedyńczą sale bez żadnych znajomości, jedzenie marne ale pewnie w każdym szpitalu jest tak samo. Bardzo miły personel. Pierwsze dziecko 16 lat temu rodziłam w wojewódzkim w asyście praktykantów, byli bardzo mili i bardzo sie mną opiekowali.Najważniejsze to mieć przy sobie kogoś bliskiego, a reszta napewno pójdzie gładko. Teraz raczej wszystkie szpitale bardzo zabiegają żeby kobiety "rodziły po ludzku" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Poród w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.06, 10:37 Ja rodziłam dwa lata temu i 3 tygodnie temu ponownie w Miejskim. Polecam ten szpital ze względu na fachowość położnych,lekarzy i super opiekę po porodzie. Panie pielęgniarki same przychodzą gdy dziecko płacze,pomagają. Żarcie rzerzywiście paskudne,ale tak jest pewnie w większości szpitali. Wiele osób zarzuca Miejskiemu "terror laktacyjny" więc jeśli nie chcesz karmić piersia to może wybierz inny szpital... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Poród w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:49 Szpital u Malarkiewicza (kolejowy). Drugi raz tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_dominika Re: Poród w Olsztynie 23.02.06, 15:42 Popieram kolejowy - argumenty jak wyżej - podciągam dla czystej formalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Poród w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 06:21 ja rodziłam nicałe 2 tyg. temu w wojewódzkim. Jeśli miałabym rodzić jeszcze raz, to znowu tam. Było fachowo i sympatycznie. Mąż był ze mną bez ograniczeń. Warunki socjalne na porodówce extra. Dostałam też salę "jedynkę", ale to fart, bo wiekszość jest 2-osobowa. Na oddziale położne prztchodza same i pytaja co pomóc... polecam aha Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Poród w Olsztynie 25.02.06, 16:14 Krótko mówiąc, dobre mamy widocznie szpitale w Olsztynie i gdzie byś nie rodziła, będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś