Dodaj do ulubionych

Polsat o Małkowskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:07
Czy oglądaliście dzisiejsze interwencje w Polsacie? Pięknie podsumowałi
przechrztę, tak jak on kiedyś dokładał swoim przeciwnikom. Brawo! Tak
trzymać, niech nie myśli, że załapie sie na drugą kadnecję.
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:49
      mms://stream.interia.pl/wiadomosci/olsztyn_Olsztynski_spisek_943240.wmv
      • Gość: polecam Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:50
        interwencja.interia.pl/
    • Gość: ziutek Re: Polsat o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 24.02.06, 17:51
      se popatrzcie na kolegów z jednego matecznika
      przez telefon dziewul nawija i tajemniczy pan z glosem tez nienajgorszy jest
      interwencja.interia.pl/news?inf=721705
      • Gość: ziutek Re: Polsat o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 24.02.06, 17:58
        a pana rafała to tak przegłodzili że ho ho
        czesław jerzy kiedy on uwierzył
    • edico Re: Polsat o Małkowskim 24.02.06, 18:21
      Intryguje mnie konglomerat radnych w Olsztyńskiej Radzie Miasta, który przez
      tak długi okres czasu mija się w czynach ze swoimi słowami. Czyżby tam też byli
      sami wierni wierzący każdemu w każde słowo? ;((
      • Gość: alfik Re: Polsat o Małkowskim IP: *.elb.vectranet.pl 24.02.06, 18:41
        To banda skorumpowanych kolesiow.
    • Gość: ktos_taki Re: Polsat o Małkowskim IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.06, 20:38
      Z czego się cieszysz? Zobaczysz co nam pan Szmit pokaze. Zatesknisz jeszcze za
      Małkowskim, jak będziesz musiał moherową czape nosić.
      • Gość: zdegustowany Dintojra wsrod komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:53
        Ten cały Capiga to dość odrażający typ. Zanim został SLD-owskim przydupasem w
        urzedzie u Szatkowskiego był działaczem Młodzieży Wszechpolskiej.Tak, tak -
        czego nie robi sie dla forsy i kariery... Poza tym facet nie bez powodu jest
        oskarżony o pośrednictwo w wyłudzaniu łapówek za załatwienie pracy, więc
        rewelacje takiego człowieka o Małkowskim są mówiąc oględnie kupę warte:) Cały
        ten filmik to pewnie inicjatywa b. wojewody szatkosia który ma chrapkę na fotel
        po małkowskim
        • Gość: mieszkaniec Re: Dintojra wsrod komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:34
          Jakby nie było w filmie jest dużo prawdy o naszym przechrzcie i tyle.
          • Gość: kik Re: Dintojra wsrod komuchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:44
            "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie" - jeszcze nie tak dawno Małkowski zlecał
            robienie takich filmów o Procyku, a teraz już o nim takie robią.
            • Gość: Anna Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:46
              Fortuna kołem się toczy, ale nie wszyscy o tym pamietają, a jak się opamiętają,
              to może już być za późno.
              • Gość: Helmi Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.06, 23:48
                No to ma juz po nastepnej kadencji :-)
                A co do Olsztynie jako miescie układów to w 100% się zgadzam i trzeba rozgonić
                to towarzystwo raz na zawsze.
                • Gość: ktoś Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:58
                  Małkowskiemu dołożyli swoi, bo jeszcze nie tak dawno ich sie wyparł i wystapił
                  z SLD, a teraz już chciał być kandydatem lewicy na drugą kadnecje prezydenta
                  miasta. Jak on jest świnia, to oni też z nim po świńsku postapili.
                  • Gość: Alla Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:24
                    Jeśli ktoś ujawnia sposoby "rządzenia" Małkowskiego to jest świnią?????
                    Chyba tu akurat Capiga zachował się OK.
                    W tej sprawie porażające są tak bliskie kontakty małkowskiego z prokuraturą i
                    policją... sterował olsztyńskim wymiarem "sprawiedliwości".. Tym wątkiem
                    powinny się zająć odpowiednie służby.. tylko nie olsztyńskie, bo coś za dużo z
                    nich "wycieka"!
                    • Gość: Zibi Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:31
                      Małkowski trzymał całe towarzystwo za mordę, ale jak widać do czasu.
                      • Gość: olsztyniak Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:32
                        Nosił wilk razy kilka (Abramski, Procyk, Capiga i inn.) ponieśli in wilka!
                        • Gość: anioł Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:04
                          Ten przechszta to kawał s..., dla mnie tez dopiekł i zrobił swoje, a potem w
                          żywe oczy wypierał się, że to nie on.
                          • Gość: oli Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.06, 19:51
                            Gadajcie se, gadajcie, a domek na środku skrzyzowania jak stal tak stoi...hehe.
                            • Gość: gong Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.02.06, 21:15
                              A myślicie że to już wszystko o przechrzcie?
                        • Gość: kik Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 01:54
                          Zapomnieliście o Okołokułaku...
                          • Gość: gong Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.06, 11:27
                            Cd. public relations Małkowskiego w Olsztyniaku
                            nawiasem
                            ile takie reklamy kosztują miasto?
                            czy może też Olsztyniak jest charytatywny
                            • Gość: lev Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:49
                              W rozliczeniu będa mieszkania komunalne a nawet w TBS-ie.Ale Pryszczaty
                              s...... zrobi to w białych rękawiczkach tak,żeby posadzić
                              następnego "Okołokułaka"czy Abramskiego.Było to za przyzwoleniem "byłych"
                              pisaków /pawełek/czy foto-pstryków/tomuś/.Dostali mieszkania i mordy im
                              pozamykał na pare lat.Mało kto wie otym jak Przechrzta krecił z Procykiem
                              przeciwko ratuszowi zaczym sam Pryszczaty /po trupach/zasiadł w Ratuszu.
                              • Gość: Zibi Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:06
                                Pzrechrzta wykorzystał procyka, żeby wejśc po jego plecach najpierw na
                                przewodniczącego rady Misata, a potem na prezydenta, tak jak Staroniowa
                                wykorzystała Procyka, żeby wejść na jego plecach do sejmu.
                                • Gość: ktoś Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:26
                                  Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada.
                                  • Gość: furman Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:31
                                    Widać to po sondażu,że pryszczaty h.... ma powodzenie u czerwonego Piszcza.
                                    • Gość: stefan Re: Jak ty komu, tak on tobie IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.06, 19:33
                                      Program w interwencji , tak jak wszystkie artykuły w NIE funduje dawny kolega
                                      Szatkowski, co to bez przydziału został przy pomocy np. Dziewula. Brzydko...
      • edico Re: Polsat o Małkowskim 27.02.06, 18:07
        Gość portalu: ktos_taki napisał(a):

> Z czego się cieszysz? Zobaczysz co nam pan Szmit pokaze. Zatesknisz jeszcze za
        > Małkowskim, jak będziesz musiał moherową czape nosić.
        Spostrzeżenie godne zastanowienia. Choć biorąc pod uwagę aktualną reprezentację
        SLD w Radzie Miasta trudno spodziewać się, że do tego nie dojdzie :((
    • Gość: nedza Re: Polsat o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.06, 19:53
      Tak, Rafałek zawsze spadnie na cztery łapy. Biedak nie wiedział co robi...
    • mobydickzolsztyna Re: Polsat o Małkowskim 26.02.06, 22:02
      Wy to macie dobrze - każdy z Was już wie, JAK będzie głosował.

"Ty tu, Panie Pogorzelski, już wszystko wiesz, a ja gorę!"

Jestem z wychowania i osobistych doświadczeń życiowych - prawicowy.
      Szmita jednak uznaję nie tylko za "nieuchronnego" w tych warunkach, ale i za
      pasującego do stanowiska. Po prostu patrzyłem na Niego Z BLISKA.
      Z góry jednak mówię, że znam i Jego drobny feler - "kunktatorstwo". To może Mu
      się przytrafiać: - NADMIERNE zwlekanie z decyzją, jak kiedyś Premierowi
      Pawlakowi. Ostrożny jest.

Dlaczego więc nie PO PROSTU za Szmitem.
      Przyglądam się Małkowskiemu.

Tak się osobliwie złozyło, że patrzę TAKŻE na Niego nie tylko przez TV i gazety.
      Oczywiście jest i ambitny i pewnej mierze pyszałkowaty.
      To nie feler, zapewniam Was - to MOTYWACJA. To może być i z DOBRYM skutkiem dla Nas!

Gdyby nie troska o własne wybujałe Ego - nie mieli byśmy sporej części naszych
      wybitnych Artystów i błogosławionych dla Narodu Polityków.

Prosto powiem: - CENZORSTWO mnie brzydzi. Zastanawiam się - czy także i Jego?
      Ale to TYLKO ciekawość.
      Na Posła, Senatora i Prezydenta Rzeczpospolitej - nie wybrał bym Go.

Ale gdyby był świetnym szewcem?
      Czy wybrał bym raczej nie Jego a sprawdzonego, wiernego szewca PRAWICOWEGO?
      Mam nadzieję, że sami widzicie: - jaka głupota aż bije z powyższych słów.
      Szewc PRAWICOWY albo LEWICOWY - no pęknąć można zw śmiechu.

No więc, bez nadmiernej przesady, stanowiska samorządowe (łącznie z Prezydentem
      miasta) - są dla mnie takim "szewskim" fachem.
      WIERNOŚĆ ideologiczna Polsce wydaje mi się NA TYM poziomie tak nie istotna, jak
      wierność Polsce - szewca.
      Dobrze przyklepane fleki są tu ważniesze od wierności Rzeczy Pospolitej. Ta
      wierność, na tym poziomie - wydaje mi się jego prywatną sprawą.

Ja raczej się zastanawiam nad "prymitywną" fachowością w rzemiośle.
      TROCHĘ o tej fachowości wiem - i raczej dla Małkowskiego - pozytywnie.
      Jednak chyba: - za mało wiem, Więc szukam w TAKIM WŁAŚNIE wątku Forum.

Szukam i szukam i g... znajduję.
      Rozczarowujecie mnie, o duperelach piszecie, a nie o poważnych przesłankach
      wyboru lub odrzucenia.

Ja naprawdę potrzebuję OBIEKTYWNYCH uwag. Pozytywnych i negatywnych. Wolnych od,
      bezsensownych TU, przesłanek politycznych.

Ja jestem WROGIEM dawnych lat Małkowskiego - a jednak się nad Nim, jako
      "rzemieślnikiem spraw lokalnych" - zastanawiam.
      Tak sobie myślę, że może nie jestem JEDYNYM w tym rodzaju - bo to byłaby Pycha.

Kochani, podobni mi w sposobie myślenia - może macie, głębszą niż gazetowa,
      WIEDZĘ o samorządowo-fachowych sukcesach i porażkach Małkowskiego?

Podzielcie się tą wiedzą.
      Jurek, czy Jerzy?
      Szmit, czy Małkowski?
      • Gość: dziwak Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:52
        Chłopie, zanim weźmiesz się za politykę, naucz się pisać partykuły "bym" i
        przedrostki "nie" itd. Twój tekst aż roi się od błędów. Jak zresztą w całym
        internetowym maglu.
        Zdrowie Wasze w gardło nasze!
        • mobydickzolsztyna Re: Polsat o Małkowskim 27.02.06, 00:53
          Gość portalu: dziwak napisał(a):

> Chłopie, zanim weźmiesz się za politykę, naucz się pisać partykuły "bym" i
          > przedrostki "nie" itd. Twój tekst aż roi się od błędów. Jak zresztą w całym
          > internetowym maglu.

Moje ambicje są niższe niż branie się za Politykę. Chcę ODDAĆ GŁOS, gdy
          przyjdzie pora. Optymalnie oddać.
          Chcesz mnie za to zrąbać? - Rąb! To będzie interesujące.

Czy Ty tak serio liczysz na to, że Wyborcami bedą wyłącznie "bezbłędni
          ortograficznie" i NIE WARTO rozmawiać z pozostałymi - bo nie wpłyną na losy
          Rzeczy Pospolitej? Czy w ogóle CHCESZ z Kimkolwiek rozmawiać ("... maglu").
          Nie chcąc zaś rozmawiać - dlaczego mówisz?

Moje błędy (których wcale nie chwalę) to rodzaj, może jeszcze nie demencji, ale
          chyba już dysleksji starczej.
          Niestety z roku na rok tych błędów będzie coraz więcej. Rzeka nie popłynie w
          odwrotną stronę.
          Jednak (chyba tak samo, jak słabnący wzrok, rzednące zęby) - nie świadczą one
          jednoznacznie o słabnących władzach umysłowych (znasz i Ty światłe przykłady, z
          którymi nie śmię się porównywać).

Zaś Twój atak na personę zamiast na argumenty - jak najbardziej !

> Zdrowie Wasze w gardło nasze!
          Tu jakiś tam consensus. TO zdanie i ja mam w czołówce swojej negatywnej "Listy
          Przebojów XX wieku"
      • Gość: ktoś Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:52
        Ani jeden, ani drugi. Szmit ma już fotel senatora i niech go pilnuje, Natomiast
        Małkowski to JEDEN WIELKI PRZEKRET. Fakt, ze nad wyraz sprytny, robi przekręty
        w białych rękawiczkach, zbiera kasę, a potem składa doniesienie do prokuratury
        na tych, dzięki którym tę kasę zgarnął. Odpowiednie organy wiedzą o tym i maja
        już część dowodów, ale jeszce oni (właśnie te organy) są za słabe, aby go
        ruszyć. Jeśli nie będzie prezydentem w następnej kadencji, to dobiorą się do
        niego, a jeśli jakimś fuksem uda mu się załapać, to dopiero za kilka lat go
        rozliczą. Jednak rozliczą go napewno, bo tylu ludziom zasżkodził, że wśród nich
        są tacy, którzy mu tego nie odpuszczą.
        • mobydickzolsztyna Re: Polsat o Małkowskim 27.02.06, 01:01
          Gość portalu: ktoś napisał(a):

> Ani jeden, ani drugi. Szmit ma już fotel senatora i niech go pilnuje, Natomiast
          >
          > Małkowski to JEDEN WIELKI PRZEKRET. Fakt, ze nad wyraz sprytny, robi przekręty
          > w białych rękawiczkach, zbiera kasę, a potem składa doniesienie do prokuratury
          > na tych, dzięki którym tę kasę zgarnął. Odpowiednie organy wiedzą o tym i maja
          > już część dowodów, ale jeszce oni (właśnie te organy) są za słabe, aby go
          > ruszyć. Jeśli nie będzie prezydentem w następnej kadencji, to dobiorą się do
          > niego, a jeśli jakimś fuksem uda mu się załapać, to dopiero za kilka lat go
          > rozliczą. Jednak rozliczą go napewno, bo tylu ludziom zasżkodził, że wśród nich
          >
          > są tacy, którzy mu tego nie odpuszczą.

Zarzuty bez przytoczonych dowodów, lub choćby przesłanek.
          Przymiotników mnóstwo, ale za drobną opłatą - mogę Ci ich jeszcze podesłać
          emailem 3 razy więcej.
          Dla mnie to "jak splunąć". A dla Ciebie?

Lubię te słowo "organy". Chyba od czasu przeczytania figlarnej książeczki "Życie
          i niezwykłe przygody żołnierza Iwana Czonkina"
          • Gość: Alla Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 01:59
            Hmmm... jestem w posiadaniu dowodów "czarno na białym" podpisanych przez
            malkowskiego, że dopuścił się przestępstw/nieprawidłowości i oszustw i
            przekraczał uprawnienia jako prezydent. Prokuratura olsztyńska (ze względu na
            układy i powiązania) ma to gdzieś, podobnie jak "leje" na takie sprawy jak
            budynek na środku drogi, czy przekręty w spóldzielniach mieszkaniowych.
            Prasa olsztyńska .... hihihihihihihi.. nawet Capiga musiał szukać pomocy w
            telewizji ogólnopolskiej ;))))) Lokalni nie odważyli się pisać ...
            Jedyna nadzieja, że sprawą małkowskiego zainteresowały się urzędy do których
            małkowski i jego kumple są "za ciency" ;)))))))
            • Gość: ciupcia Re: Polsat o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 27.02.06, 14:35
              ja w to nie wierzę, przecież taki szarmancki
              • Gość: ; Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:31

Kiedyś jako Pinoczet,miał "wtyczki" na każdym Wydziale."KAC","TROL"
                • Gość: kik Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:35
                  Podejrzewam, że nadal ma!
                  • Gość: Wozny Re: Polsat o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:52
                    To jest pewne.Jeden pełni obowiązki nawet dyrektora Wydziału mając średnie
                    wykształcenie.
                    A KAC czerwono-oki z "nadmiaru pisania"po Tech. Samochodowym ,układa tablice
                    rejstracyjne etc.Hiiiiiiiii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka