Dodaj do ulubionych

Prezes "Domatora" zawieszony

05.03.06, 20:51
Kik co Ty teraz na to powiesz ? - to samo dotyczy Prospoła. Spółdzielcy , jak
widać nie są głupcami i potrafią załatwić nawet i wiecznego prezesa, który
uważa że zbezpieczył się na wieczność, i to w taki sposób, że naprawdę w
naszym kraju jeszcze nikt nie wpadł na jeszcze na taki pomysł z pożyczką.
Obserwuj wątek
    • kar100 Re: Prezes "Domatora" zawieszony 05.03.06, 20:53
      takie działania spóldzielców też chyba są dobre, ale tutaj nik nie pozyczał
      pieniędzy od mieszkańca innnego kraju:
      miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,3195921.html
      • Gość: kik Re: Prezes "Domatora" zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:24
        Kar100, spokojnie proszę. Ja nie wypowiadam sie na tematy, których nie znam,
        nie mieszkam w tamtych spóldzileniach, tylko w "Pojezierzu", sprawami tej
        spółdzileni sie inetresuje i na jej temat sie wypowiadam, bo wszystko niejako
        odczuwam na własnej skórze. jak chcesz wiedzieć kar1oo, co powiem ,to powiem
        jeszcze raz:
        -PROCYK BYŁ NAJLEPSZYM PREZESEM, JAKI ZA MOJEGO KILKUDZIESIECIOLETNIEGO
        MIWESZKANIA W SM POJEZIERZE RZĄDZIŁ TĄ SPÓLDZIELNIĄ
        MOJE ZDANIE POTWIERDZAJA OSTATNIO ZAISTNIAŁE FAKTY:
        - WYGRANA SPÓLDZILNI Z MPC-EM NA KWOTE PRAWIE 4 MILNIONÓW ZŁOTYCH PLUS
        ODSETKI!!!
        - PRZEGRANA POSŁANKI STAROŃ I KILKU INNYCH NAJEMCÓW LOKALI UŻYTKOWYCH O OPŁATY
        ZA CZYNSZ ZA JEJ LOKAL I KILKA INNYCH
        - WYGRANA SPÓLDZIELNI, A PRZEGRANA STAROŃ W SADZIE NAJWYŻSZYM STWIERDZAJĄCA,
        ŻE STAUT SM POJEZIERZE JEST ZGODNY Z PRAWEM
        - ODRZUCENIE PRZEZ SĄD WNIOSKU PROKURATURY ELBLĄSKIEJ O ZARZĄD KOMISARYCZNY
        DLA SM POJEZIERZE
        Podane powyżej fakty pozwalają mi sądzić, że odnośnie zarzutów
        postawionych Procykowi, jakikolwiek sąd tym sie nie zajmie, to będzie umiał
        podjąć właściwą decyzję i powiem szczerze, na to właśnie czekam. Sama
        prokuratura zwolniła Procyka z aresztu, bo w praktyce przetrzymywano go tylko z
        powodumożliwości mataczenia, jka ten aspekt sprawy ustał, został wypuszczony.
        Ja widzę jak zarządzano spóldzielnią za jego prezesury i chocbyście nie wiem
        jakie jeszcze bajki na niego wymyślali, swojego zdania nie zmienię, bo mieszkam
        w tej spóldzileni i widzę co się dzieje. Ci, którzy nie widzą tego, to
        reprezentują grupę właścicieli lokali, a nie zwykłych mieszkańców, bo właśnie
        grupie lokalpwców naraził sie Procyk.
        • Gość: zdun Re: Prezes "Domatora" zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:42
          Trzeba pamiętac Również i o tym,że Jerzemu Owadowi i Goliatowi najbardziej
          zalazł za pazury.Znam p.Procyka,choć mieszkam na Zatorzu,uwarzam jego za
          ofiarę ratuszwych rozgrywek.
          To napewno zażarte ratuszowe dyskuty spowodowały,że Zenek śię wyprocykował
          z "Pojezierza"
          • Gość: mieszkaniec Re: Prezes "Domatora" zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:07
            Też myślę podobnie jak "zdun", bo mieszkam w SM Pojezierze, a mam znajomych
            pracujących w ratuszu i wiem, jak owad starał sie rozwalić Procyka i jakich do
            tego używał metod, nie na darmo swego czasu był cenzorem.
            • Gość: zdun Re: Prezes "Domatora" zawieszony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:23
              Cierpliwość ludzka wynagrodzi i Zenka i mieszkanców "Pojezierza".
              Przechrzta,gdy Zenek był przewodniczącym RM b.często spotykał się w cichych
              miejscach,aby dyskutować n/t ratuszowej polityki przeciwko Cichoniowi.A jak śie
              stało,to dziś wszyscy znamy- po trupach Owad dziś siedzi na taborecie
              ratuszowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka