Dodaj do ulubionych

Chciałam coś zaproponować

13.03.06, 20:07
Chciałabym porozmawiać otwarcie na temat Klubu i FO.
Wiemy, że już nie jesteśmy tymi sami ludźmi co trzy , cztery lata temu. Każdy
ma swoje zajecia , hobby , koniki i inne sprawy małe i duże. Nasz Klub
Forumowicza kuleje. Oddaje uklon w stronę tych co piszą i starają się choc
trochę rozruszać forum, ale wydaje mi się, że powinnismy zrobić jakieś
energiczne i do zycia bardziej przystosowane zmiany.

Macie jakies propozycje ?
Moja jest taka, nie obrażajcie się za szczerość, by Klub Forumowiczów zmienić
na inną nazwę i żeby mogli do niego wchodzić wszyscy w celach towarzyskich
itd. Mam propozycję utworzenia osobno podforum gwarowe w którym będę się
udzielać i zamieszczać rzeczy tylko z Warmii. W ten sposób nie chciałabym
zakłócać wszego spokoju.
Jak myslicie o pomyśle ?
Zreszta po co zniemiać nazwę Klubu Forumowicza , nie wiem tylko myślę glośno.
Wypowiedzcie się sami, o co prosze.
Obserwuj wątek
    • lustroo Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 07:36
      Wszyscy sie rozproszyli. każdy ma swoje sprawy. My sie spotykamy poza forum -
      stała ekipą. Nawet spotkań w ence nie ma...po co? Skoro i tak nikt nie
      przychodzi tylko my. Coraz mniej ludzi pisze, coraz mniej się udziela.
      Niektórzy maja problemy, innych ogarnęła nuda...Ostatnio robi się niemiło na
      forum...kłótnie, niesnaski, oskarżenia...zastanawiałam się sama czy jeszcze
      pisać czy nie, bo wychodzi na to, że powoli wszyscy sie wykruszają. Zmuszać na
      siłę do rozmów, dyskusji nie ma sensu, każdy powinien sam chcieć lub nie.
      • jana2706 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 09:17
        Klub Forumowicza niech zostanie taki,jaki jest,a nowych przeciez nikt nie
        wygania,moga pisac,Rita Twoje gwarowe watki mozna zebrac w jedna calosc jezeli
        sobie tego zyczysz.Tak,ostatnio niemile bywa na olsztynskim forum,czasem mam
        ochote zaproponowac przeniesienie do Klubu Forumowicza *naszych* trzech
        watkow,"Dzien dobry","Olsztyn jest piekny" i "Dobranoc". Pozdrawiam :)
        • shift2 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 10:01
          Qrcze i ja mam wyrzuty ze tak rzadko cos pisze,a musze przyznac ze miło jest
          zajrzec i przeczytac co tam słychac i jak zyją znajomi forumowicze.
          • zbyszek07 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 15:06
            Dobrze lustro napisalas...
            tak samo mysle,

shift2,
            nie martw sie,
            rowery juz drza z niecierpliwosci...

Pozdrawiam!
            :-)
    • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 18:41
      Rita, nie kombinuj, co ?? Dobra dziewczyna z Ciebie, ale nie tędy droga, takimi
      pomysłami pewnie nikogo nie zmobilizujesz a najwyżej zeźlisz. Nie proponuj,
      nawet w najlepszej wierze, kto i gdzie powinien pisać.
      Ja prawie nie piszę bo mnie komputer dawno generalnie znudził, zresztą zawsze
      wolałam ludzi w realu.
      Dlatego przyjadę na zjazd choćby miał być dwuosobowy - tylko lustroo i ja. Ale
      mam nadzieję, że bedziesz i TY. Bo Twoich postów czasem nie rozumiem, choć wiem
      że wypływają ze szczerego serducha. Za to gadać z Tobą baaaardzo lubię. Ale
      wydając odgłosy paszczą a nie palcyma po klawiaturze. Pozdrówka :)
      • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 19:52
        Rita ma to do siebie,ze jest niespokojnym duchem tego forum. Ciagle szuka,ciagle
        inspiruje....Nie wszystkim to jednak odpowiada; najzabawniejsze,wrecz groteskowe
        jest to, ze najostrzejsze slowa krytyki padaja z ust / a raczej rak /
        forumowiczki,ktora jest tu prawdziwym gosciem.
        Wpadam na forum czasami z wlasnym watkiem, czasami jako dyskutant a najczesciej
        jako czytelnik; nigdy jednak bym sie nie odwazyl zjechac propozycji Rity,
        chociazby z tego powodu,ze sam nie dysponuje lepszym.
        Rita.
        Interesujaca jest Twoja propozycja stworzenia podforum "regionalnego"
        poswieconego Warmi.Juz mam dla niego nazwe; "O Warmio moja mila". Jesli nie
        wypali podforum to moze byc przeciez watek o tej nazwie na FO lub FK.
        Jeszcze raz dziekuja Ci Rito za Twoj tworczy forumowy niepokoj.
        • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 19:55
          Oczywiscie powinienem napisac Warmii . Sorry...
          • jana2706 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 20:10
            bpkw :)
          • rita100 Re: Chciałam coś zaproponować na lepsze :) 14.03.06, 20:13
            Ok, żebyście mnie nie zrozumieli. Nuda jest najgorsza i wydaje mi sie , ze
            przyczyną tego jest nazwa Klub Forumowicza, bo ona oznacza , ze jest klub ludzi
            i że jest ich dużo, a tak naprawdę , to została nas garstka.
            Wszyscyśmy się rozproszyli. Dlatego , jakbyśmy zmienili nazwę na bardziej
            przystępną ,weszliby i inni do rozmów.
            A tak to może inni forumowicze nie chcą zakłócać naszego spokoju i nie wchodzą.
            Poza tym sama nazwa 'klub' mówi o grupie zamkniętej, kiedy nie jest zamknięta w
            sobie ta grupa. Z tego względu wnoszę o zastąpienie nazwy klub na inną nazwę.
            Ale to wszystko zależy od Was. Jeżeli jest tak dobrze, to dobrze. Niech tak
            zostanie.
            Jeśli chodzi o watek 'Olsztyn jest Piękny' i 'Dobranocka' to to są wątki od
            poczatku istnienia FO i to sa kultowe już wątki , chocby nikt już do nich nie
            wchodził to ich miejsce jest zasłużone na FO i muszą zostać na głównym FO. Jest
            ich 127 częsci i wszystkie na FO, dlatego żal je przenosić na inne miejsce.
            Niech pozostanie jako gniazdeczko ptaków wylatujących i przylatujących.
            Pozwoliłam sobie na szczerą wypowiedź z racji swojego stażu na FO. Teraz KF
            jest w Waszych rękach. Ja zabieram sie już do utworzenia nowego podforum gwary
            i folkloru. Mam już tam dużo materiałów i nie chcę zaśmiecać nimi ani KF ani FO.
            Ale zawsze bedę do was tu zaglądać, zawsze będę obok.
            Pozdrawiam serdecznie
            Rita
        • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:25
          bpkw napisał:

najostrzejsze slowa krytyki padaja z ust / a raczej rak /
          > forumowiczki,ktora jest tu prawdziwym gosciem.

Ależ, nie bedę się narzucać nawet trochę....
          :p
          • muraszka1 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:30
            Andulko,jestes tez naszym Warminsko-Mazurskim...,reszte dopowiedz
            (jestes Nasza!) :)
            • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:39
              Wrzodem na d..... zdaje się
              :)))
            • shift2 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:53
              <W Klubie Forumowicza wystąpie z nowymi pomysłami - jak możecie odnieście się
              do
              nich tak jak to widzicie.>

To są słowa Rity.
              I uwazam ze dobrze ze poruszyła ten temat.
              Zmusza niektorych do przemyslen (np:mnie:))
              Jestem wsrod Was od niedawna i nie wszystkich znam osobiscie ale zal mi by to
              sie rozpadło.
              Tych ludzi co poznałem do tej pory uwazam za ciekawych i niepowtazalnych:)

I uwazam za niestosowne krytykowanie tego co kto mysli.
              Andulka wyraziła swoje odczucia a w podzience dostała kilka niemiłych słow.
              Chyba forum polega na tym by pisac co sie mysli na dany temat a nie
              przyklaskiwanie wiekszosci.
              Andulka napisała co mysli i cenię ją za odwage .

• andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 22:01
                shift2 napisał:

> Andulka napisała co mysli i cenię ją za odwage .
                >
                >
                No cholera, tak myślę....
                :(
              • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 22:05
                shift2 napisał:

>
                >
                > To są słowa Rity.
                > I uwazam ze dobrze ze poruszyła ten temat.

> Andulka wyraziła swoje odczucia a w podzience dostała kilka niemiłych słow.
                > Chyba forum polega na tym by pisac co sie mysli na dany temat a nie
                > przyklaskiwanie wiekszosci.
                > Andulka napisała co mysli i cenię ją za odwage .

Tez napisalem to co mysle i z cala pewnoscia nie przyklaskuje wiekszosci; owa
                wiekszosc kibicuje Andulce7 a nie mnie...
                • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 22:08
                  bpkw napisał:

> Tez napisalem to co mysle i z cala pewnoscia nie przyklaskuje wiekszosci; owa
                  > wiekszosc kibicuje Andulce7 a nie mnie...
                  >
                  Bardzo ładnie napisałeś. Grzecznie bardzo....
                  ROTFL
                  • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 22:31
                    andulka7 napisała:

Bardzo ładnie napisałeś. Grzecznie bardzo....
                    ROTFL

Staram sie...:(
          • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:40
            andulka7 napisała:

Ależ, nie bedę się narzucać nawet trochę....

Oooooo, jaka ostra deklaracja; tylko, ze nie narzucasz sie od dluzszego czasu.:(
            • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:48
              bpkw napisał:

>
              > Oooooo, jaka ostra deklaracja; tylko, ze nie narzucasz sie od dluzszego
              czasu.:
              > (

Mogę być jeszcze bardziej konsekwentna
              :)
              • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:52
                andulka7 napisała:

Mogę być jeszcze bardziej konsekwentna

Nie rob tego; stadko, a moze stado, Twoich forumowych wielbicieli moze mnie
                zlinczowac...
                • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 14.03.06, 21:57
                  Spoko, stado sie generalnie rozlazło (jak stwierdza Matka Założycielka wątku
                  niniejszego) w tym moi wielbiciele. Zlinczują Cię ewentualnie dopiero wtedy
                  kiedy uda się jej zagonić stado z powrotem do zagrody i zbiora się w kupę.....
                  Co wybierasz ??
                  • lustroo Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 07:56
                    Bpkw nie było dawno, a był taaaakiiii spokój. Krzysiu czy Ty musisz się stale
                    kłocić z Andulką? Chłopie daj se na wstrzymanie, wrrr.
                    • ktos2104 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 08:23
                      Kto się czubi ten sie lubi;p
                      Oni tak muszą..:)Nie przywykłaś?:)))
                      • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 08:41
                        Święte słowa
                        :D
                        • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 08:55
                          Stalo sie to czegfo sie obawialem.Andulkowe "oddzialy" zwieraja
                          szeregi.Ultimatum jest jasne; albo przestane krytykowac A7, albo tez czeka mnie
                          dyndanie na forumowym sznurze. I tak zle i tak niedobrze...
                          • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 09:10
                            bpkw napisał:

Ultimatum jest jasne; albo przestane krytykowac A7, albo tez czeka mnie
                            > dyndanie na forumowym sznurze. I tak zle i tak niedobrze...
                            >

Widać powielam model władzy, więc nie krytykuj bo....
                            :DDDDDDDDDDD

• andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 08:41
                      lustroo napisała:

> Bpkw nie było dawno, a był taaaakiiii spokój.

No widzisz? Spokój usypia czujność.
                      ;)))
                      • lustroo Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 14:15
                        Niestety krzykacze sa zawsze, och juuu ;)
                        • oso1 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 15:37
                          uhm,
                          ech
                          wiosna idzie
                          • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 17:09
                            oso1 napisał:

> uhm,
                            > ech
                            > :)
                            > wiosna idzie
                            > :)

Negocjator ??
                            ;DDD
                            • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 17:51
                              andulka7 napisała:

Negocjator ??

...albo kolejny Twoj "zolnierz" wielce szanowna A7.
                              • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 15.03.06, 18:11
                                bpkw napisał:

> ...albo kolejny Twoj "zolnierz" wielce szanowna A7.
                                >

Nic sie przed Tobą nie ukryje. Jasnowidz ani chybi, hehe....
                                P.S. Chyba zmienie nicka. Na H5N1. Koszę równo....
                                :DDD
                                • lustroo Re: Chciałam coś zaproponować 16.03.06, 07:43
                                  Widzisz...jaki jesteś Bpkw i dlatego nie masz swoich oddziałów żołnierzy i nam
                                  zazdrościsz ;) :P Żołnierz dziewczynie nie skłaaamieee :D
                                  • gajowy555 Re: Chciałam coś zaproponować 16.03.06, 12:07
                                    Z całym szacunkiem, proponuję wrócić do pkt.1

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=647&w=38426682&a=38426682
                                    pozdrowienia dla wszystkich stron ...
                                    • andulka7 Re: Chciałam coś zaproponować 16.03.06, 14:21
                                      Taaaaa... I żadnych żartów...
                                      • bpkw Re: Chciałam coś zaproponować 16.03.06, 18:43
                                        Parafrazujac stary dowcip "Pamietnik partyzanta" ;

... a w czwartek przyszedl gajowy i pogonil z watku andulkowa armie i bezwzglednie
                                        atakowanego przez nia bpkw :)))))))))
                                        • bpkw Wspomnienia partyzanta 16.03.06, 18:47
                                          Wspomnienia byłego partyzanta
                                          Poniedziałek. Wyrzuciliśmy Niemców z lasu.
                                          Wtorek. Niemcy nas wyrzucili z lasu.
                                          Środa. Znów udało się nam wyrzucić Niemców z lasu.
                                          Czwartek. Niemcy nas wyrzucili z lasu.
                                          Piątek. Przyszedł leśniczy i wyrzucił z lasu i nas i Niemców.
                                          • andulka7 Re: Wspomnienia partyzanta 16.03.06, 19:35
                                            bpkw napisał:

> Wspomnienia byłego partyzanta
                                            > Poniedziałek. Wyrzuciliśmy Niemców z lasu.
                                            > Wtorek. Niemcy nas wyrzucili z lasu.
                                            > Środa. Znów udało się nam wyrzucić Niemców z lasu.
                                            > Czwartek. Niemcy nas wyrzucili z lasu.
                                            > Piątek. Przyszedł leśniczy i wyrzucił z lasu i nas i Niemców.

W sobotę sąd doraźny
                                            W niedzielę o świcie wykonanie wyroku
                                            :)))
                                            >
                                            >
                                            • lustroo Re: Wspomnienia partyzanta 17.03.06, 07:46
                                              Gajowy patrz punkt 2
                                              Dlaczego psuć to co było? Dlaczego Klub niszczyć? Skoro się komuś klub nie
                                              podoba to sobie drugi załóżcie. Chcecie mieszać, to mieszajcie, tylko nie z
                                              nami. Z całym szacunkiem...
                                              • gajowy555 Re: Wspomnienia partyzanta 17.03.06, 11:57
                                                Z całym szacunkiem...
                                                lustroo, nie zamierzam niczego psuć i nikogo do psucia czegokolwiek nie namawiam .
                                                Lubię mieszać, ale w garnku z bigosem, żeby się kapusta nie przypaliła...
                                                A do klubu wstąpiłem tylko raz , przypadkiem i widzę , że niepotrzebnie.
                                                Trudno, przeżyję to sam ...( występuję w przyrodzie w jednej osobie).
                                                Zapraszam za to w lecie do mojego lasu na grzyby.
                                                Wszyscy się zmieszczą.
                                                Pozdrawiam...
                                                • andulka7 Re: Wspomnienia partyzanta 17.03.06, 14:17
                                                  gajowy555 napisał:

> Lubię mieszać, ale w garnku z bigosem, żeby się kapusta nie przypaliła...
                                                  Ja mieszam tu i ówdzie, żeby się nie zastało ;)

> A do klubu wstąpiłem tylko raz , przypadkiem i widzę , że niepotrzebnie.
                                                  Depresja zimowa?

> Zapraszam za to w lecie do mojego lasu na grzyby.
                                                  > Wszyscy się zmieszczą.
                                                  W Klubie też się wszyscy zmieszczą. Wystarczy mieć poczucie humoru.

> Pozdrawiam...
                                                  Też pozdrawiam
                                                  • cat_s Re: Wspomnienia partyzanta 20.03.06, 01:38
                                                    Witam,
                                                    I pozdrawiam 'z offu'... ;-)

> Macie jakies propozycje ?
                                                    > Moja jest taka, nie obrażajcie się za szczerość, by Klub Forumowiczów zmienić
                                                    > na inną nazwę i żeby mogli do niego wchodzić wszyscy w celach towarzyskich
                                                    > itd.

Nie zmieniajcie. Nie wyobrażam sobie FOlsztyn bez dotychczasowego Klubu Forumowicza (nie pisuję co prawda w KF ale czytuję).
                                                    Zawsze przecież można założyć nowe podforum ale FO bez Klubu będzie jakieś 'nie takie'... ;-)

Pozdrawiam
                                                    cat_s
                                                  • rita100 Re: Wspomnienia partyzanta 20.03.06, 19:27
                                                    Cat_s, witaj, wspaniale napisałeś, właśnie takiej odpowiedzi sie spodziewałam .
                                                    pozdrawiam
    • jacko1971 Re: Chciałam coś zaproponować 09.04.06, 20:08
      po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi w tym temacie mam pytanie - ile osób
      aktywnie udziela się w KF??? Pytam ponieważ wiekszość wątków oraz postów
      opatrzonych jest nickami, które przyznaję na razie niewiele mi mówią (no ale
      jak ma byc inaczej skoro jestem tu od wczoraj....), za to sprawiaja wrażenie że
      jest to twórcza i kreatywna grupa osób. Nie mam pomysłu jak rozruszać KF ale
      myśle że jeśli ktoś bedzie miał ochotę i trochę czasu to dotrze tutaj i ...może
      nie tylko będzie czytelnikiem ale zacznie coś pisać?
      • lustroo Re: Chciałam coś zaproponować 10.04.06, 14:48
        Ten temat już był zakończony :) Obserwuj, to poznasz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka