Dodaj do ulubionych

serwis samochodowy

IP: *.tvk.tpsa.pl 10.01.03, 08:22
Co sądzicie o olsztyńskich salonach i serwisach samochodowych , który
przoduje w jakości świadczonych usług, a który nie zasługuje na miano serwisu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 19:06
      Nie polecam serwisu Audi, Volkswagen. Skorzystajcie a sami się przekonacie
      dlaczego takie mam zdanie.
    • Gość: Kierowca Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 19:06
      Chodzi oczywiście o salon w Olsztynie przy ul. Rataja.
      • Gość: koza Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:43
        Jak macie nadmiar gotówki to polecam serwis Hondy!
        • Gość: alf Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:56
          W moim odczuciu na przykładzie Mir-Wit'u potwierdza się
          dobra opinia o serwisie Toyoty.Potrafią zdiagnozować
          nawet najbardziej nietypowe usterki(niestety naszemu
          egzemplarzowi takie się zdarzały, co nie potwierdza
          opinii o niskiej awaryjności tych wozów),szybko
          naprawić,nie ma mowy o problemach z częściami(nietypowe
          usterki toteż i nietypowe części się sypały).No i
          obsługa-wzór do naśladowania dla innych stacji
          serwisowych w mieście i nie tylko-podchodzą z pełną
          powagą i szacunkiem nawet gdybyście przyjechali jakimś
          bardzo mocno zdekapitalizowanym modelem tej firmy (co nie
          jest regułą w innych firmach)o ile w takim wypadku macie
          jeszcze kasę na obsługę w ASO.
          • toja77 Re: serwis samochodowy 14.01.03, 10:40
            Gość portalu: alf napisał(a):

> W moim odczuciu na przykładzie Mir-Wit'u potwierdza się
            > dobra opinia o serwisie Toyoty. Potrafią zdiagnozować
            > nawet najbardziej nietypowe usterki(niestety naszemu
            > egzemplarzowi takie się zdarzały, co nie potwierdza
            > opinii o niskiej awaryjności tych wozów),szybko
            > naprawić,nie ma mowy o problemach z częściami(nietypowe
            > usterki toteż i nietypowe części się sypały).No i
            > obsługa-wzór do naśladowania dla innych stacji
            > serwisowych w mieście i nie tylko-podchodzą z pełną
            > powagą i szacunkiem nawet gdybyście przyjechali jakimś
            > bardzo mocno zdekapitalizowanym modelem tej firmy (co nie
            > jest regułą w innych firmach)o ile w takim wypadku macie
            > jeszcze kasę na obsługę w ASO.

ZAPEWNE WIELE IM NIE MOŻNA ZARZUCIĆ, ALE PRZYPOMINAM ZDARZENIE SPRZED KILKU
            MIESIĘCY, O KTÓRYM BYŁO GŁOSNO RÓWNIEZ NA FORUM. CHODZI O SYTUACJE, GDY
            MECHANIK Z SALONU TOYOTY WYJECHAŁ W MIASTO SAMOCHODEM ZOSTAWIONYM DO PRZEGLADU
            PRZEZ KLIENTA I SKOŃCZYŁ TĘ PRZEJAŻDŻKĘ W ROWIE. SAMOCHOD (LEXUS) ZOSTAŁ
            SKASOWANY. WIEC CHYBA NIE JEST AZ TAK ROZOWO, A PO PROSTU PODOBNIE JAK W
            INNYCH: RAZ LEPIEJ, RAZ GORZEJ.
          • Gość: BleBle Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 23:26
            Gość portalu: alf napisał(a):

> W moim odczuciu na przykładzie Mir-Wit'u potwierdza się
            > dobra opinia o serwisie Toyoty.Potrafią zdiagnozować
            > nawet najbardziej nietypowe usterki(niestety naszemu
            > egzemplarzowi takie się zdarzały, co nie potwierdza
            > opinii o niskiej awaryjności tych wozów),szybko
            > naprawić,nie ma mowy o problemach z częściami(nietypowe
            > usterki toteż i nietypowe części się sypały).No i
            > obsługa-wzór do naśladowania dla innych stacji
            > serwisowych w mieście i nie tylko-podchodzą z pełną
            > powagą i szacunkiem nawet gdybyście przyjechali jakimś
            > bardzo mocno zdekapitalizowanym modelem tej firmy (co nie
            > jest regułą w innych firmach)o ile w takim wypadku macie
            > jeszcze kasę na obsługę w ASO.

Zgadzam się w 100% z powyzszym tekstem, na podstawie własnych kontaktów z "Mir-
            Witem"
    • Gość: sari Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 08:28
      Ja jestem bardzo zadowolona z serwisu Skody na Partyzantów!
      • Gość: skoda Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 23:41
        tylko obsługa za kontuarem jest drętwa. Ruszają się jak muchy w kleju.
        Burczą coś pod nosem a kilka słów komentarza po naprawie auta nie wchodzi
        w rachubę. "Oddałeś samochód-jest ponoć naprawiony-wynocha" oto sposób
        załatwienia sprawy w serwisie skody na partyzantów
        • Gość: sari Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 08:31
          Gość portalu: skoda napisał(a):

> tylko obsługa za kontuarem jest drętwa. Ruszają się jak muchy w kleju.
          > Burczą coś pod nosem a kilka słów komentarza po naprawie auta nie wchodzi
          > w rachubę. "Oddałeś samochód-jest ponoć naprawiony-wynocha" oto sposób
          > załatwienia sprawy w serwisie skody na partyzantów

Tak, obsługa tzw.biurowa rzeczywiście dosyć kiepska (problemy z wystawieniem
          FV,itp.), ale serwis naprawdę bez zarzutu
          • Gość: Arti Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 22:31
            Serwis SKODY w Olsztynie-tragedia, tragedia, tragedia. Od dawna na przeglady i
            drobne naprawy jezdze za Olsztyn-FIMOT w Elku lub Ketrzynie. W Olsztynie po
            zakupie samochodu i checi zamontowania radia (dosyc drogiego) w sposob tylko
            lekko nietypowy (glebiej w desce - utrudnienie kradziezy) - dostalem
            odpowiedz:"My tego Panu nie zrobimy - to niemozliwe-Widzial Pan papier ktory
            Pan podpisal? Nic Pan nie moze zrobic sam, tylko MY,MY,MY mozemu tu grzebac i
            tylko My, My na tym sie znamy i to co sobie Pan wymyslil jest nierealne. PO
            wizycie w Budwilu dowiedzialem sie ze trudniejsze instalacje olsztynscy
            skodziarze robia wlasnie u nich. Ten argument rozwscieczyl dwoch kierowniczych
            wasali do czerwonosci. Historia z radiem skonczyla sie w Elku-gdzie na montaz
            (taki jak chcialem) umowilem sie w ciagu 3 minut przez telefon.
            Inny - przypadek - parujace szyby w Octawce i pilny zagraniczny wyjazd. 40
            minut grzebania sie mechanikow i nic-diagnoza rozbieramy cala instalacje!!!
            Zdecydowalem sie na to - skoro serwis obiecal ze zdarzy...!!!Panowie zabieraja
            sie do pracy - lecz pojawia sie Wasal i jako rewanz za zalegle sprawy wymysla
            jakis pretekst by naprawe przelozyc po moim przyjezdzie z podrozy - nic nie
            daje zdziwuenie mechanikow - brak jakichkolwiek zapowiedzianych prac na ten
            akurat dzien. Co robie? Dzwonie do Fimotu - umawiam sie od reki - na godzine
            18. Panowie naprawiaja w 25 minut-odpadl kabelek od elektromagnesu-trzeba bylo
            go przylutowac a nie rozbierac caly uklad. O regulacji skrzynki biegow juz mi
            sie nawet nie chce pisac.
            NIE KUPUJCIE W OLSZTYNIE!!!! POWAZNIE!!!! SERWISY I SALONY sa lepsze w malych
            miastach
            • Gość: detritus Re: serwis samochodowy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 12:10
              Serwis Peugeota na Sielskiej jest OK :o)
              • Gość: jd Re: serwis samochodowy IP: 193.0.68.* 21.01.03, 13:13
                Wiarygodność detritusa jest tak niepodważalna, że Peugeot powinien przyzwoicie
                zapłacić mu za poprzedni post (najlepiej w formie sponsorowania - ale bez
                reklam - kultowej już stronki).
    • Gość: Franek25 Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 12:54
      ja moje auto od zawsze staram się naprawiać tylko w sprawdzonych serwisach a takim właśnie jest autokorbas tutajich strona www. mają dobre ceny i profesjonalną obsługę.
      • Gość: hehe Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 20:14
        no już widzę jak rzesze olsztyniaków jadą do twojego serwisu przez całą Polskę.
      • Gość: Karol77 Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 22:29
        Jest mnóstwo dobrych serwisów, ale ja zawsze jeżdżę tutaj
    • Gość: Jula Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:28
      Ja moje auto od zawsze serwisuję w serwisie autokorbas.pl/ tam też montowali mi instalację elektryczną ... polecam ten serwis
      • Gość: grzegorz35 Re: serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:30
        jeżeli szukasz dobrego mechanika , oraz lakiernika, mogę ci polecić firmę www.autowacholc.pl/ zrobili moj samochód po stłuczce i jestem bardzo zadowolony
      • adrian23458 Re: serwis samochodowy 24.04.17, 13:02
        a jeżdżę do Euromaster

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka