Dodaj do ulubionych

Do Birdy!!!!

20.01.03, 22:14
Birda, czy Ty może chodziłaś do przedszkola na Gdańskiej??? Dawno, dawno
temu....????
Obserwuj wątek
    • Gość: birda Re: Do Birdy!!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 21.01.03, 11:08
      o, tak, chodziłam :))) czy razem z Toba? rety, znajomości z przedszkola :))))
      fajnie :))
      • mika_1 Re: Do Birdy!!!! 21.01.03, 18:50
        Ja byłam wtedy chyba w niższej grupie! Chodziłam tam krótko, ale pytam, bo w
        takim razie pewnie byłaś w grupie mojej Mamy....
        • Gość: Uma Re: Do Birdy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 19:56
          mika_1 napisała:

> Ja byłam wtedy chyba w niższej grupie! Chodziłam tam krótko, ale pytam, bo w
          > takim razie pewnie byłaś w grupie mojej Mamy....
          MAMY!!!????-Ty bylas w grupie nizszej a Twoja Mama w wyzszej mala roznica wieku
          miedzy corką a matka:-))))))))-pozdrawiam
          • mika_1 Re: Do Birdy!!!! 21.01.03, 20:19
            Moja Mama była wychowawczynią w tym przedszkolu.
            Uma, czy cały Twój udział w tym forum ma polegać na czepianiu się???
            • Gość: Uma Re: Do Birdy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:55
              To miało byc dla zabawy??Troche uśmiechu i szczypta dowcipu:)))))
              • mika_1 Re: Do Birdy!!!! 21.01.03, 22:09
                OK :-)))
                • Gość: birda Re: Do Birdy!!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 10:57
                  bardzo mozliwe ;)))bardzo miło wspominam to przedszkole :)) był fajny sad z
                  placem zabaw, a na dole w ogrodzie,za jabłonkami był płot z siatki a za siatka
                  podmokła łaka... dla dzieciaków w wieku 4-5 lat było to prawdziwe bagno...
                  ciemne i straszne ;)) siedzieliśmy przy tym płocie godzinami wypatrując roznych
                  potworów. Nie wiem, dlaczego ale wrył mi sie w pamięć widok olbrzymiego (
                  wydawał sie wtedy taki :)) ) ślimaka winniczka, a na jego skorupie siedział
                  wielki pająk... nie wiem, czy to możliwe: pająki na bagnie, może nałożyły mi
                  sie na to jakies inne obrazy, ale ślimak był na pewno :))
                  • angela-rt Re: Do Birdy!!!! 22.01.03, 17:06
                    Fajne takie wspomnienia z przedszkola ja tez mam pare"tajemniczych" obrazow
                    ktore w dziecinstwie urastaly do rangi niewytłumaczalnych niesamowitych i
                    często straszących -tylko ze ja chodziłam do przedszkola Wojskowego miedzy ul
                    wodną a gdańska,przy rzece z widokiem na ogrod i mały sadek oj jak sie
                    roztkliwiłam
                    • Gość: birda Re: Do Birdy!!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:05
                      byłam kiedys w tym przedszkolu na tzw. półkoloniach :))))
                      • Gość: Uma Re: Do Birdy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 18:17
                        Ja tez chodzilam do tego przedszkola,pamietam wychowawczynie:p.Wiesia S,Ala
                        K,Jagoda H....to te najfajniejsze....
                        • mika_1 Re: Do Birdy!!!! 22.01.03, 22:05
                          Birda! A potem co? Jedynka? A w LO byłaś w samorządzie?
                          • Gość: birda Re: Do Birdy!!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 23.01.03, 09:20
                            piszesz o mnie ksiązke?:))))skąd to wszystko wiesz?:)))
                            • mika_1 Re: Do Birdy!!!! 23.01.03, 19:28
                              Bo mam wrażenie, że wiem kim jestes, ale chciałabym sie upewnić. Ale jesli nie
                              masz ochoty, to odpuszczę. Chociaz muszę przyznać, że z angelą dobrze sie
                              bawiłyśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka