Gość: kik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:53 Jakoś mi to umknęło, że ta działka była pierwotnie przeznaczona dla energopolu, a to dużo wyjaśnia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pbasia Re: Nie ma już budynku Star-Turistu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:21 jaka wczorajsza rozbiórka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Nie ma już budynku Star-Turistu IP: *.160.235.237.olsznet.ec.pl 12.06.06, 19:25 Gość portalu: pbasia napisał(a): > jaka wczorajsza rozbiórka???? A bo Asia dzisiaj jakas wczorajsza... :o]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartenstein Re: Nie ma już budynku Star-Turistu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:39 widziałem ta akcje,jak jutro pojade do olsztyna to tego budynku juz pewnie nie bedzie,a szkoda,prezydent miasta olsztyn to jakis czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Nie ma już budynku Star-Turistu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:00 Akurat przechodziłem, jak burzyli budynek. Do wieczora może skończą, ale jeszcze sporo im zostało. www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=5&ido=94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Nie ma już budynku Star-Turistu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:58 Jakoś mi to umknęło, że ta działka była pierwotnie przeznaczona dla energopolu, a to dużo wyjaśnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek tyle szumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:58 wokół rozbiórki jakiejś budy dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demonic Re: tyle szumu IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.06, 21:01 Nowy kierunek w propagandzie wyborczej Małkowskiego? Czy chwytanie się brzytwy, sukając roboty w Energopolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: tyle szumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:38 gościu wystąpi o odszkodowanie i dostanie je zobaczycie..a wszystko z naszych pieniędzy ...Czas rozwalić tą czerwoną pajęczyne i pogonić komuchów z tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tyle szumu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 03:25 Po ile na odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: tyle szumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:58 a i dobrze że rozwalili!!! tylko według mnie to nie małkowski,ani nie starkiewicz powinni ponieść koszty ale były , emerytowany pracownik ratusza pan BIŁAT. Kto w temacie wie o kim i dlaczego mówię Odpowiedz Link Zgłoś