Gość: being28 IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 22:49 Wyslalem maila, ale mam dziwne odpowiedzi. Czy napewno pisze do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: do being28 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:03 aleś miał szczęście , właśnie zagladnełam - to wyślij te zdjęcia do kathy38@gazeta.pl czy jutro jeszcze bedziesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: do being28 IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 23:07 Bede do wtorku, potem jak rodzice beda spac bede moze cos ciagnal przez modem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do being28 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:12 czyli sprawdzisz tą pocztę, ja jej dam znać i wiesz zrób ładne zdjęcia , ona włoży je do albumu ,bo umie - being , zdaj najpierw egzamin dzięki being - 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: do being28 IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 23:18 Musze sie przyznac, ze nawet probowalem cos zalozyc w necie, ale nie moge zalaczyc zdjecia z aparatu cyfrowego, wszystkie inne sa OK. Mam nadzieje, ze z nowego adresu nikt mnie juz nie nawyzywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 20:57 zdany egzamin being28 ? - zaliczony semestr ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Do rity IP: *.icpnet.pl 03.02.03, 21:10 Mialem pecha, psor siedzial kolo mnie. Ale czytal ksiazke i wszystko mam:) Wyniki w srode. Jestem dobrej mysli. Jutro o 16 mam pociag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:00 na samą myśl o zdjęciach bardzo się cieszę , podwórko też zrób, zrób też zdjęcie wejście od ul. Samulowskiego 10, możesz zrobic klatke schodową też, wiesz being28 napewno ci się odwdzięczę. kathy38 jest przygotowana do przesyłki dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Do rity 03.02.03, 23:13 Myslalem o bezpiecznym robieniu zdjec:) Poswiece swoje zycie, kariere naukowa oraz aparat i postaram sie zrobic fotke podworka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:15 piodwórko w tenczas nie było ogrodzone, wytłumacz ludziom , że ja tam byłam pierwsza, staraj się ich przekonać, najepiej się uśmiechaj a co tam jest jakiś teren zakazany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:31 being - zrób jeszcze zdjęcia knajpy Koobry, adres jest podany w Olsztynie II ZRÓB DUŻO , DUŻO , DUZO ZDJĘĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 22:31 nigdy nie wyjechałam z Olsztyna , to mnie wywieziono being - strzelaj te zdjęcia jak z karabinu i pozdrów swoich rodziców i przekaż im , że mają fajnego syna - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Zdjecia dla rity IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 05.02.03, 19:00 Wyslalem kilka zdjec na adres kathy. Czesc jest o Partyzantow, kilka jest dla Andulki-zatorzanka itp. Nie mam stalego dostepu wiec jezeli chcesz cos jeszcze to napisz mi i postaram sie zrobic i wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Zdjecia dla rity IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 20:24 Rita, gdzie i kiedy wszyscy będziemy mogli obejrzeć te zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zdjecia dla rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 20:29 są też zdjęcia dla Andulki, to może razem ten album gdzieś wstawimy ? being - rób dalej , może Śródmieście , wszystko damy do albumu, zrób sobie zdjęcie na tle twojego rejonu i zrób ładne zdjęcie Al Przyjaciół , niech wszystkie będą razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Zdjecia dla rity IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 06.02.03, 12:33 Zroie jeszcze troche zdjec, moze pogoda pprawie sie i wyjdzie slonce to beda ladniejsze. Niestety mam klopt z siecia i wysylka troche potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: zdjęcia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 20:53 poczekamy na te zdjęcia w całości wstawimy do wspólnego albumu, a póżniej może detritus je podzieli według waszej woli i propozycji. being , kiedy wracasz na sieć, może ty to zorganizujesz. Mam propozycję by being załozył wątek Olsztyna IV i obiął nad nim sponsoring w dowód jego zasług . being - jeszcze raz pozdrów rodziców, powiedz, że mogą być dumni z ciebie i cały Olsztyn może być z ciebie dumny. Andulko , czekam na twoją propozycję, jak ty widzisz układ tych zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: zdjęcia IP: *.chello.pl 06.02.03, 21:25 Ale ja jeszcze nie widziałam tych zdjęć. Nie wiem ile ich jest, co na nich jest które są na stojąco a które na leżąco. I prawdę powiedziawszy wcale nie jestem na bieżąco, o co chodzi z tym albumem. W każdym razie album architektonicznych upiorów proponuję dać w prezencie np. władzom miasta z okazji jublileuszu 650- lecia. Może im to da do myślenia, choc chwała i za nieprzedłużenie umowy z tym czymś, co zajmowało pas drogowy na Dąbrowszczaków. Wprawdzie tego czegoś nie widziałam, ale sądząc z Waszej radości musiało to być nie lada ohydztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: zdjęcia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:49 ja sama jeszcze nie widziałam tych zdjęć i nie zobaczę dopóki je kathy nie włoży do wątku, jeszcze nie wiem do jakiego ma włożyć, poczekajmy na znak beinga kiedy będzie akcja zdjęcia zakończona. Album wygląda tak , że będą tam wszystkie zdjęcia a poszczególne które nas i was zainteresują można przesłać do detritusa, jeśli tylko zainteresują jego. Teraz możemy tylko spokojnie czekać na znak beinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Zdjecia dla rity IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 06.02.03, 14:03 Hi, hi, kiedyś w dyskusji na innym wątku wymieniano olsztyńskie budowle o "wybitnych walorach architektonicznych" ;))) m.in. Zatorzankę właśnie. Ciekawa byłam jak toto wygląda, zwłaszcza że jak niedawno przeczytałam, zaczęła się właśnie rozpadać. Album albumem, ale może by też zrobić kontralbum czy "czarny album" z różnymi okropnymi miejscami szpecącymi miasto . Może się kiedyś przydać ;))) Dziękuję za pamięć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Zdjecia dla rity IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.03, 17:43 Nie czekajcie na mnie, zrobcie album teraz, jezeli mozna oczywiscie. Ja niestety mam dostep do sieci co kilka dni na kilka minut. Dzis wysylam nowe zdjecia, kilka jest robionych wieczorem. Staly dostep bede mial dopiero od 19.02 wiec jeszcze daleko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Do rity IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.03, 18:06 Wyslalem juz kolejne zdjecia: sa jeziora krzywe i dlugie z topolami, SP7, al.Przyjaciol, widok z wiaduktow i troche innych budowli. Ja teraz robie przerwe z forum i moze pojawie sie w poniediuzalek. Zrobice cos ze zdjeciami, moze album ,moze cos innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 19:05 Czy istnieje jakis adres, pod którym te zdjęcia można obejrzeć? --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 20:24 czyli koniec akcji - zdjęcia , album wkrótce będzie pod Olsztynem pieknym IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 07.02.03, 20:53 Jezioro Długie z topolami? Toż to świetny prezent dla jd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 20:56 Andulko , teraz tylko czekamy na zamieszczenie albumu, mam nadzieję , że dziś coś już zobaczymy. Zapraszam cię oczywiście na wątek Olsztyn piękny IV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 21:09 Czekamy z tremą, radościa i niepokojem. Te topole nad Długim to dla mnie normalka, tak więc szzególna będzie to atrakcja dla Andulki i rity, choć i detritus w swym pacholęctwie nie zna tego w oryginale. Choć nie do końca jestem pewien jak ty to wszystko rita zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:18 jd - znasz już kathy38 , wlozyła kiedyś album, teraz też pewnie zrobi, bo pisała , że żdjęcia doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:14 No to super, czekamy wszyscy; napięcie wzrasta. Zgodnie z regułą robienia filmów Alfreda Hitchcocka, którą mistrz ujął następujaco: film trzeba zaczynać od trzęsienia ziemii, a potem napięcie musi stale wzrastać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:20 ona lubi zaskakiwać, może przyjmiemy zakład ja stawiam, że włoży go rano - teraz szukałam jej na Krakowie i nie ma , a i pocztę do niej wysłałam i nic napisała , że ma zdjęcia i wkłada je do albumu moze chce nam zrobić niespodziankę z samiutkiego ranka nic więcej nie mogę zrobić jak ze wszystkimi cierpliwie czekać sama jestem ciekawa tych zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:25 Dobra, zakładajmy się, choć powinniśmy to zrobić na wątku Zakład Pascala. Ja stawiam na pojutrze rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:31 a co stawiasz , jak zaklad to zaklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:41 Kurczę, nie mam żadnego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 22:48 Mój kochany Dziadziuś, goracy i wojujący przeciwnik hazardu (kiedyś Wam opowiem dlaczego był taki zawziety) mawiał, że kazdy zakład zawierają zawsze dwie osoby: oszust i głupiec. Lepiej nie zakłdajcie sie zatem... --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:50 Z ritą gotów jestem przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:53 zakładamy się o wiersz, przegrany pisze wiersz na cześć pieknego Olsztyna albo beinga28 brzoza - przecinaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:56 Dobra, zostanę wierszokletą chyba że niespodziewanie wygram. Teraz muszę już znikać. Mam pilną robotę na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 23:00 jd - oszukujesz! Jutro jest sobota! (to oczywiście żarty, rozumiem cie, bo ja z reguły tez w soboty i niedziele pracuje) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 09:43 Nie oszukiwałem. Czasem, i coraz częściej, mam pilne terminy, a pracodawcy mogą dziś scigać e-mailowo. Co prawda, można poczty nie otwierać, ale tacy internetowi bywalcy jak my, nie usną z nieotwartym listem w skrzynce. Nieprawdaż? Prawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 17:39 jd- ciekawe co cię tak uskrzydliło , ze leciałeś jak myślisz brzoza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 17:48 dałam ogłoszenie na Krakowie o poszukiwaniu Kathy38 ze zdjęciami - może coś pomoże, jeszcze przegram zakład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:31 Pisz wiersze. Jak nic nie wyjdzie, zgłosimy się do detritusa. Ale na razie zachowujemy spokój i cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 21:15 dałam już list gończy za Kathy38 na wątku w Krakowie, na wiersze mam czas do 24.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 21:58 Czy mam rozumieć, że kathy zawłaszczyła zdjęcia i nie zobaczę mitycznych topoli? Ale skąd beinng28 ma te topole? To muszą być jakieś archiwalne zdjęcia. Przecież nie te z ostatniej sesji zdjeciowej dla rity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:01 Rzeczywiście jest to troche tajemnicze, ale jeśli są zdjecia, to nieważne czy being sam zrobił, czy podprowadził na chwilę tacie lub babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:11 Ale GDZIE są te zdjęcia !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:35 jak mogę i chyba jutro będę śpiewać jak przegram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:37 A może by tak starożytnie odbitki, w kopertę, znaczek i już rita ma swoje zdjęcia. Tylko ja znowu topoli nie zobaczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:40 Już wiem , zdjęcia są w jej pracy będą zrobione w poniedziałek , najwyżej wtorek przepraszam za usterkę, ale nikt inny się nie zgłosił do zrobienia albumu. being28 szczególnie ciebie przepraszam za opóżnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:42 Rita, a ty te zdjecia widziałaś, czy one od razu pofrunęły do tej twojej kathy? W kazym razie gdyby ona nawet nie mogła, to miej te zdjęcia u siebie, coś wymyślimy. Oczywiście pod warunkiem wcześniejszych poezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:46 Nie ma topoli? To Gute Nacht. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:49 Andulko, bez paniki, nie ma tych topoli od paru lat, więc jeszcze kilka dni da się wytrzymać. Szykuj sie na wielkie doznania estetyczne, krajoznawcze i wszelkie inne. Rita tego nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:55 A właściwie co to za figurki stoją na pniach topolowych? Jedną widziałam na jakimś zdjęciu z tylnego półprofilu - mini Wyspa Wielkanocna? Są estetyczniejsze niż topole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:57 Postawiono ich trochę na wielkich pniach po topolach, a część chyba nawet wyrzeźbiono w tych pniach. Są raczej beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:50 zdjęcia ma Kathy38@poczta.pl , jest to pewna osoba, więc się nie martwcie. zdjęć wogóle nie widziałam , były przesyłane bezpośrednio do Kathy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:54 jd- lecę , jeszcze dwie nocki i zdjęcia będą Odpowiedz Link Zgłoś