IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 22:49
Wyslalem maila, ale mam dziwne odpowiedzi.
Czy napewno pisze do Ciebie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: do being28 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:03
      aleś miał szczęście , właśnie zagladnełam - to wyślij te zdjęcia do
      kathy38@gazeta.pl
      czy jutro jeszcze bedziesz na forum
      • Gość: being28 Re: do being28 IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 23:07
        Bede do wtorku, potem jak rodzice beda spac bede moze cos ciagnal przez
        modem:)))
        • Gość: rita Re: do being28 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 23:12
          czyli sprawdzisz tą pocztę, ja jej dam znać i wiesz zrób ładne zdjęcia , ona
          włoży je do albumu ,bo umie - being , zdaj najpierw egzamin
          dzięki being - 3mam kciuki
          • Gość: being28 Re: do being28 IP: *.icpnet.pl 02.02.03, 23:18
            Musze sie przyznac, ze nawet probowalem cos zalozyc w necie, ale nie moge
            zalaczyc zdjecia z aparatu cyfrowego, wszystkie inne sa OK.
            Mam nadzieje, ze z nowego adresu nikt mnie juz nie nawyzywa:)))
    • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 20:57
      zdany egzamin being28 ? - zaliczony semestr ????
      • Gość: being28 Re: Do rity IP: *.icpnet.pl 03.02.03, 21:10
        Mialem pecha, psor siedzial kolo mnie. Ale czytal ksiazke i wszystko mam:)
        Wyniki w srode. Jestem dobrej mysli.
        Jutro o 16 mam pociag.
        • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:00
          na samą myśl o zdjęciach bardzo się cieszę , podwórko też zrób, zrób też
          zdjęcie wejście od ul. Samulowskiego 10, możesz zrobic klatke schodową też,
          wiesz being28 napewno ci się odwdzięczę.
          kathy38 jest przygotowana do przesyłki
          dzięki
          • being28 Re: Do rity 03.02.03, 23:13
            Myslalem o bezpiecznym robieniu zdjec:) Poswiece swoje zycie, kariere naukowa
            oraz aparat i postaram sie zrobic fotke podworka.
            • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:15
              piodwórko w tenczas nie było ogrodzone, wytłumacz ludziom , że ja tam byłam
              pierwsza, staraj się ich przekonać, najepiej się uśmiechaj
              a co tam jest jakiś teren zakazany ?
              • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:31
                being - zrób jeszcze zdjęcia knajpy Koobry, adres jest podany w Olsztynie II
                ZRÓB DUŻO , DUŻO , DUZO ZDJĘĆ
                • being28 Re: Do rity 03.02.03, 23:45
                  Kiedy wyjechalas z Olsztyna?
                  • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 22:31
                    nigdy nie wyjechałam z Olsztyna , to mnie wywieziono
                    being - strzelaj te zdjęcia jak z karabinu i pozdrów swoich rodziców i przekaż
                    im , że mają fajnego syna - dzięki
    • Gość: being28 Zdjecia dla rity IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 05.02.03, 19:00
      Wyslalem kilka zdjec na adres kathy. Czesc jest o Partyzantow, kilka jest dla
      Andulki-zatorzanka itp. Nie mam stalego dostepu wiec jezeli chcesz cos jeszcze
      to napisz mi i postaram sie zrobic i wyslac.
      • Gość: jd Re: Zdjecia dla rity IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.02.03, 20:24
        Rita, gdzie i kiedy wszyscy będziemy mogli obejrzeć te zdjęcia?
        • Gość: rita Re: Zdjecia dla rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 20:29
          są też zdjęcia dla Andulki, to może razem ten album gdzieś wstawimy ?
          being - rób dalej , może Śródmieście , wszystko damy do albumu, zrób sobie
          zdjęcie na tle twojego rejonu i zrób ładne zdjęcie Al Przyjaciół , niech
          wszystkie będą razem
          • Gość: being28 Re: Zdjecia dla rity IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 06.02.03, 12:33
            Zroie jeszcze troche zdjec, moze pogoda pprawie sie i wyjdzie slonce to beda
            ladniejsze. Niestety mam klopt z siecia i wysylka troche potrwa.
            • Gość: rita Re: zdjęcia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 20:53
              poczekamy na te zdjęcia w całości wstawimy do wspólnego albumu, a póżniej może
              detritus je podzieli według waszej woli i propozycji.
              being , kiedy wracasz na sieć, może ty to zorganizujesz.
              Mam propozycję by being załozył wątek Olsztyna IV i obiął nad nim sponsoring w
              dowód jego zasług .
              being - jeszcze raz pozdrów rodziców, powiedz, że mogą być dumni z ciebie i
              cały Olsztyn może być z ciebie dumny.
              Andulko , czekam na twoją propozycję, jak ty widzisz układ tych zdjęć
              • Gość: Andulka Re: zdjęcia IP: *.chello.pl 06.02.03, 21:25
                Ale ja jeszcze nie widziałam tych zdjęć. Nie wiem ile ich jest, co na nich jest
                które są na stojąco a które na leżąco. I prawdę powiedziawszy wcale nie jestem
                na bieżąco, o co chodzi z tym albumem. W każdym razie album architektonicznych
                upiorów proponuję dać w prezencie np. władzom miasta z okazji jublileuszu 650-
                lecia. Może im to da do myślenia, choc chwała i za nieprzedłużenie umowy z tym
                czymś, co zajmowało pas drogowy na Dąbrowszczaków. Wprawdzie tego czegoś nie
                widziałam, ale sądząc z Waszej radości musiało to być nie lada ohydztwo.
                • Gość: rita Re: zdjęcia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:49
                  ja sama jeszcze nie widziałam tych zdjęć i nie zobaczę dopóki je kathy nie
                  włoży do wątku, jeszcze nie wiem do jakiego ma włożyć, poczekajmy na znak
                  beinga kiedy będzie akcja zdjęcia zakończona.
                  Album wygląda tak , że będą tam wszystkie zdjęcia a poszczególne które nas i
                  was zainteresują można przesłać do detritusa, jeśli tylko zainteresują jego.
                  Teraz możemy tylko spokojnie czekać na znak beinga
          • Gość: Andulka Re: Zdjecia dla rity IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 06.02.03, 14:03
            Hi, hi, kiedyś w dyskusji na innym wątku wymieniano olsztyńskie budowle
            o "wybitnych walorach architektonicznych" ;))) m.in. Zatorzankę właśnie.
            Ciekawa byłam jak toto wygląda, zwłaszcza że jak niedawno przeczytałam, zaczęła
            się właśnie rozpadać.
            Album albumem, ale może by też zrobić kontralbum czy "czarny album" z różnymi
            okropnymi miejscami szpecącymi miasto .
            Może się kiedyś przydać ;)))

Dziękuję za pamięć :)))
            • Gość: being28 Re: Zdjecia dla rity IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.03, 17:43
              Nie czekajcie na mnie, zrobcie album teraz, jezeli mozna oczywiscie.
              Ja niestety mam dostep do sieci co kilka dni na kilka minut. Dzis wysylam nowe
              zdjecia, kilka jest robionych wieczorem. Staly dostep bede mial dopiero od
              19.02 wiec jeszcze daleko:)
    • Gość: being28 Re: Do rity IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.03, 18:06
      Wyslalem juz kolejne zdjecia: sa jeziora krzywe i dlugie z topolami, SP7,
      al.Przyjaciol, widok z wiaduktow i troche innych budowli. Ja teraz robie
      przerwe z forum i moze pojawie sie w poniediuzalek. Zrobice cos ze zdjeciami,
      moze album ,moze cos innego:)
      • brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 19:05
        Czy istnieje jakis adres, pod którym te zdjęcia można obejrzeć?
        ---
        <<<~~~~~~~~~~~>>>
        • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 20:24
          czyli koniec akcji - zdjęcia , album wkrótce będzie pod Olsztynem pieknym IV
      • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 07.02.03, 20:53
        Jezioro Długie z topolami? Toż to świetny prezent dla jd !
        • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 20:56
          Andulko , teraz tylko czekamy na zamieszczenie albumu, mam nadzieję , że dziś
          coś już zobaczymy. Zapraszam cię oczywiście na wątek Olsztyn piękny IV.
          • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 21:09
            Czekamy z tremą, radościa i niepokojem. Te topole nad Długim to dla mnie
            normalka, tak więc szzególna będzie to atrakcja dla Andulki i rity, choć i
            detritus w swym pacholęctwie nie zna tego w oryginale.
            Choć nie do końca jestem pewien jak ty to wszystko rita zrobisz.
            • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:18
              jd - znasz już kathy38 , wlozyła kiedyś album, teraz też pewnie zrobi, bo
              pisała , że żdjęcia doszły.
              • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:14
                No to super, czekamy wszyscy; napięcie wzrasta. Zgodnie z regułą robienia
                filmów Alfreda Hitchcocka, którą mistrz ujął następujaco: film trzeba zaczynać
                od trzęsienia ziemii, a potem napięcie musi stale wzrastać.
                • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:20
                  ona lubi zaskakiwać, może przyjmiemy zakład
                  ja stawiam, że włoży go rano - teraz szukałam jej na Krakowie i nie ma , a i
                  pocztę do niej wysłałam i nic
                  napisała , że ma zdjęcia i wkłada je do albumu
                  moze chce nam zrobić niespodziankę z samiutkiego ranka
                  nic więcej nie mogę zrobić jak ze wszystkimi cierpliwie czekać
                  sama jestem ciekawa tych zdjęć
                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:25
                    Dobra, zakładajmy się, choć powinniśmy to zrobić na wątku Zakład Pascala. Ja
                    stawiam na pojutrze rano.
                    • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:31
                      a co stawiasz , jak zaklad to zaklad
                      • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:41
                        Kurczę, nie mam żadnego pomysłu.
                        • brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 22:48
                          Mój kochany Dziadziuś, goracy i wojujący przeciwnik hazardu (kiedyś Wam opowiem
                          dlaczego był taki zawziety) mawiał, że kazdy zakład zawierają zawsze dwie
                          osoby: oszust i głupiec.
                          Lepiej nie zakłdajcie sie zatem...
                          ---
                          <<<~~~~~~~~~~~>>>
                          • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:50
                            Z ritą gotów jestem przegrać.
                            • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:53
                              zakładamy się o wiersz, przegrany pisze wiersz na cześć pieknego Olsztyna albo
                              beinga28
                              brzoza - przecinaj
                              • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 22:56
                                Dobra, zostanę wierszokletą chyba że niespodziewanie wygram. Teraz muszę już
                                znikać. Mam pilną robotę na jutro.
                                • brzoza2 Re: Do rity 07.02.03, 23:00
                                  jd - oszukujesz! Jutro jest sobota!
                                  (to oczywiście żarty, rozumiem cie, bo ja z reguły tez w soboty i niedziele
                                  pracuje)
                                  ---
                                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 09:43
                                    Nie oszukiwałem. Czasem, i coraz częściej, mam pilne terminy, a pracodawcy mogą
                                    dziś scigać e-mailowo. Co prawda, można poczty nie otwierać, ale tacy
                                    internetowi bywalcy jak my, nie usną z nieotwartym listem w skrzynce.
                                    Nieprawdaż? Prawdaż.
                                    • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 17:39
                                      jd- ciekawe co cię tak uskrzydliło , ze leciałeś
                                      jak myślisz brzoza ?
                                      • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 17:48
                                        dałam ogłoszenie na Krakowie o poszukiwaniu Kathy38 ze zdjęciami - może coś
                                        pomoże, jeszcze przegram zakład
                                        • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:31
                                          Pisz wiersze. Jak nic nie wyjdzie, zgłosimy się do detritusa. Ale na razie
                                          zachowujemy spokój i cierpliwość.
                                          • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 21:15
                                            dałam już list gończy za Kathy38 na wątku w Krakowie, na wiersze mam czas do
                                            24.00
                                            • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 21:58
                                              Czy mam rozumieć, że kathy zawłaszczyła zdjęcia i nie zobaczę mitycznych topoli?
                                              Ale skąd beinng28 ma te topole? To muszą być jakieś archiwalne zdjęcia.
                                              Przecież nie te z ostatniej sesji zdjeciowej dla rity?
                                              • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:01
                                                Rzeczywiście jest to troche tajemnicze, ale jeśli są zdjecia, to nieważne czy
                                                being sam zrobił, czy podprowadził na chwilę tacie lub babci.
                                                • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:11
                                                  Ale GDZIE są te zdjęcia !!!???
                                                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:31
                                                    Rita walczy.
                                                  • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:35
                                                    jak mogę i chyba jutro będę śpiewać jak przegram
                                                  • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:37
                                                    A może by tak starożytnie odbitki, w kopertę, znaczek i już rita ma swoje
                                                    zdjęcia. Tylko ja znowu topoli nie zobaczę...
                                                  • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:40
                                                    Już wiem , zdjęcia są w jej pracy będą zrobione w poniedziałek , najwyżej wtorek
                                                    przepraszam za usterkę, ale nikt inny się nie zgłosił do zrobienia albumu.
                                                    being28 szczególnie ciebie przepraszam za opóżnienie
                                                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:42
                                                    Rita, a ty te zdjecia widziałaś, czy one od razu pofrunęły do tej twojej kathy?
                                                    W kazym razie gdyby ona nawet nie mogła, to miej te zdjęcia u siebie, coś
                                                    wymyślimy. Oczywiście pod warunkiem wcześniejszych poezji.
                                                  • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:46
                                                    Nie ma topoli? To Gute Nacht.
                                                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:49
                                                    Andulko, bez paniki, nie ma tych topoli od paru lat, więc jeszcze kilka dni da
                                                    się wytrzymać. Szykuj sie na wielkie doznania estetyczne, krajoznawcze i
                                                    wszelkie inne. Rita tego nie odpuści.
                                                  • Gość: Andulka Re: Do rity IP: *.chello.pl 08.02.03, 22:55
                                                    A właściwie co to za figurki stoją na pniach topolowych? Jedną widziałam na
                                                    jakimś zdjęciu z tylnego półprofilu - mini Wyspa Wielkanocna? Są
                                                    estetyczniejsze niż topole?
                                                  • Gość: jd Re: Do rity IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 22:57
                                                    Postawiono ich trochę na wielkich pniach po topolach, a część chyba nawet
                                                    wyrzeźbiono w tych pniach. Są raczej beznadziejne.
                                                  • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:50
                                                    zdjęcia ma Kathy38@poczta.pl , jest to pewna osoba, więc się nie martwcie.
                                                    zdjęć wogóle nie widziałam , były przesyłane bezpośrednio do Kathy.
                                                  • Gość: rita Re: Do rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:54
                                                    jd- lecę , jeszcze dwie nocki i zdjęcia będą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka