Dodaj do ulubionych

Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski

IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.07.06, 21:47
PREZYDENTEM Z PEWNOŚCIA ZOSTANIE SZATKOWSKI
Obserwuj wątek
    • Gość: net Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 10:37
      LEWICO znów Ci "odbija" - Małkowski I SZATKOWSKI TO ZłE KANDYDATURY -"SKAżONE "
      okresem PRL -u.Poszukajcie młodego -wykształconewgo.Są tacy.Tym panom dziękujemy.
    • Gość: marcin Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:34
      co racja to racja, mówiąc o "skażeniu", faktycznie młody niezależny
      doświadczony byłby najlepszym kandydatem. jest jeden problem ! taki ktoś raczej
      nie istnieje! z dwojga złego ,wypaczony natchniony nienawiścią prawicowiec a
      dotychczasowy prezydent, to wybiera tego drugiego z nadzieją że będzie
      kontynuował DOBRE powtarzam DOBRE sprawy dla olsztyna i jego mieszkańców
      • ozzy10 Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 16:41
        Podaj co dobrego dla Olsztyna i jego mieszkańców zrobił dotychczasowy prezydent
        co warte byłoby kontynuowania.
    • Gość: heheh Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:35
      nie wierzę w to ze ludzie nie beda na tyle mądrzy by właśnie na nich nie
      zagłosować. Coraz głosniej mówi się o tym ze mamy dość tego ich kolesiowskiego
      układu... oni byli juz na tylku stanowiskach tyle mogli zrobic a jedyne czego
      dokonali to własne majątki i niezdarni koledzy na stanowiskach przez których
      setki ludzi cierpii i traci

dzisiejsza akcja w olsztynskiej jak to Małkowski pomaga jakiejs rodzinie, a
      gdzie on był przez te wszystkie lata kiedy ta rodzina pisała doniego pisma i do
      ZLBiK teraz pomaga jak jest kampania, a ile oni wycierpieli przez te wszystkie
      lata... gdzie on był wtedy

a Szatkowski kim on jest i co taki człowiek moze zrobić dla naszego miasta...
      Miał już Pan swoją szanse jako wojewoda i to dzięki Panu Mazury są zabudowane
      wielkimi willami koleżków z partii...

TYM PANOM JUŻ PODZIĘKUJEMY...
      • edico Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 14:55
        Małkowski doskonale zdaje sobie sprawę, że jeżeli nie wydźwignie się na kolejną
        kadencje przy pomocy Kościoła i tego typu "propogandowego serca", będzie spalony
        a i do emerytury jest jeszcze parę latek.
        • Gość: ja Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.06, 17:53
          Wiesz edico, Małkowski jest emerytem, jako były nauczyciel sp 27. Na czs
          sprawowania urzędu emeryturę nauczycielską zawiesił.
          • Gość: dr Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.06, 23:25
            Co ty opowiadasz !! On jest sierotą po cenzurze, której był ostatnim
            kierownikiem w Olsztynie a nie nauczycielem. Nauczycielstwo to mu żona
            wybłagała u Langowskiej. Dzieki temu może się teraz podszywać pod szacowny
            zawód ten czerwono-esbecki aparatczyk-neofita.
    • edico Re: Kandydatura Szatkowskiego jest b. rozsądna 28.07.06, 14:51
      Nie wiem tylko, czy to nie jest podobna zagrywa gazetowa do tej, jak to miało
      miejsce w przypadku Cimoszewicza. Nie jest tajemnicą przeież, że nowa IV RP
      wniosła swoje nowe "wartości".
    • Gość: OLSZTYNIANIN Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 16:49
      ZA MAŁKOWSKIEGO OLSZTYN BARDZO POSZEDŁ DO PRZODU.MALKOWSKI NA PREZYDENTA!!!!!
      • ozzy10 Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 21:35
        A w którym miejscu????
      • Gość: dr Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.06, 23:43
        Chyba w bagno kolesiostwa i układów!? Akwarena,Macro Cash, Plac pod Alfę, Star
        turist itp.
    • Gość: Mar Jestem przeciw tym panom ale za lewicą IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 17:37
      To strata kolejnych lat. Lewica musi powstać na zgliszczach SLD, bo obok powstać
      jej nie pozwolą. Widziałem w tv ten sztab mędrców Syjonu - uśmiałem się, chociaż
      dla lewicowca jest to tylko tragiczne. Ręce opadają. A gdy dołożyć JCM to
      również szczęka. Nie ma innego wyjścia - przy urnach nie tylko skreślać ale i
      kastrować. To okaże się najbardziej humanitarne z tego wszystkiego, na co zasłużyli.
      • Gość: Harry A ja nie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 18:04
        Małkowski, Małkowski, Małkowski!!!!!!
        tylko jego reformy mają rację bytu!!!!
        • Gość: Lidka Re: A ja nie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 18:15
          Reformy to moja prababcia nosiła.
        • ozzy10 Ty wez sobie kulasy zreformuj bo na łeb za pózno 28.07.06, 21:39
          horry
      • ozzy10 Re: Jestem przeciw tym panom ale za lewicą 28.07.06, 21:51
        Ja też, ale stare sld samo nie zdechnie jeszcze przez 10 lat
        tam są tacy co im pomogą:)i to wcale nie stare zgredy ale już doświadczone
        (zaprawiczone badziewie im nie podskoczy).Trzeba tylko im trochę pomóc:D
    • kecawy Dosyć SLD w mieście- niech odejdą 28.07.06, 21:38
      • ozzy10 Wacek nie męcz oka idz sie utop 28.07.06, 21:55
        • Gość: aaaa Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.06, 11:42
          Łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes klubu...
          • jana2706 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 12:48
            ktokolwiek,ale nie Szmit!
            • jana2706 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 12:49
              i nie Szatkowski :(
              • ozzy10 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 16:51
                Taaa Staroń was uleczy.
                • kecawy Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 21:37
                  łże elita SLD owska z Małkowskim na czele już się pakuje Czy ktoś wie gdzie
                  wiją sobie gniazdka

zaciekawiony kecaw
                  • Gość: aaa Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.06, 22:15
                    Małkowski jest najmocniejszym kandydatem, łazi po starówce i robi sobie punkty.
    • Gość: Michał Czerwono to widzę... IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 13:08
      Też mi się wydaje, że z Tymi panami to na pal(!) a nie na prezydenta.
      • Gość: Kun Re: Czerwono to widzę... IP: 210.96.182.* 29.07.06, 16:07
        I tak trzymać!
      • Gość: daltonista Re: Czerwono to widzę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:13
        Kończenie na palu to stara metoda. Proponuję grę w okręty... "Czerwony
        Październik" - trafiony! zatopiony! ...czli wybory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka