Gość: OBSERWATOR IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.07.06, 21:47 PREZYDENTEM Z PEWNOŚCIA ZOSTANIE SZATKOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 10:37 LEWICO znów Ci "odbija" - Małkowski I SZATKOWSKI TO ZłE KANDYDATURY -"SKAżONE " okresem PRL -u.Poszukajcie młodego -wykształconewgo.Są tacy.Tym panom dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:34 co racja to racja, mówiąc o "skażeniu", faktycznie młody niezależny doświadczony byłby najlepszym kandydatem. jest jeden problem ! taki ktoś raczej nie istnieje! z dwojga złego ,wypaczony natchniony nienawiścią prawicowiec a dotychczasowy prezydent, to wybiera tego drugiego z nadzieją że będzie kontynuował DOBRE powtarzam DOBRE sprawy dla olsztyna i jego mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 16:41 Podaj co dobrego dla Olsztyna i jego mieszkańców zrobił dotychczasowy prezydent co warte byłoby kontynuowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:35 nie wierzę w to ze ludzie nie beda na tyle mądrzy by właśnie na nich nie zagłosować. Coraz głosniej mówi się o tym ze mamy dość tego ich kolesiowskiego układu... oni byli juz na tylku stanowiskach tyle mogli zrobic a jedyne czego dokonali to własne majątki i niezdarni koledzy na stanowiskach przez których setki ludzi cierpii i traci dzisiejsza akcja w olsztynskiej jak to Małkowski pomaga jakiejs rodzinie, a gdzie on był przez te wszystkie lata kiedy ta rodzina pisała doniego pisma i do ZLBiK teraz pomaga jak jest kampania, a ile oni wycierpieli przez te wszystkie lata... gdzie on był wtedy a Szatkowski kim on jest i co taki człowiek moze zrobić dla naszego miasta... Miał już Pan swoją szanse jako wojewoda i to dzięki Panu Mazury są zabudowane wielkimi willami koleżków z partii... TYM PANOM JUŻ PODZIĘKUJEMY... Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 14:55 Małkowski doskonale zdaje sobie sprawę, że jeżeli nie wydźwignie się na kolejną kadencje przy pomocy Kościoła i tego typu "propogandowego serca", będzie spalony a i do emerytury jest jeszcze parę latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.06, 17:53 Wiesz edico, Małkowski jest emerytem, jako były nauczyciel sp 27. Na czs sprawowania urzędu emeryturę nauczycielską zawiesił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.06, 23:25 Co ty opowiadasz !! On jest sierotą po cenzurze, której był ostatnim kierownikiem w Olsztynie a nie nauczycielem. Nauczycielstwo to mu żona wybłagała u Langowskiej. Dzieki temu może się teraz podszywać pod szacowny zawód ten czerwono-esbecki aparatczyk-neofita. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Kandydatura Szatkowskiego jest b. rozsądna 28.07.06, 14:51 Nie wiem tylko, czy to nie jest podobna zagrywa gazetowa do tej, jak to miało miejsce w przypadku Cimoszewicza. Nie jest tajemnicą przeież, że nowa IV RP wniosła swoje nowe "wartości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLSZTYNIANIN Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 16:49 ZA MAŁKOWSKIEGO OLSZTYN BARDZO POSZEDŁ DO PRZODU.MALKOWSKI NA PREZYDENTA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski 28.07.06, 21:35 A w którym miejscu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Jestem pro-Małkowski i pro-Szatkowski IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.07.06, 23:43 Chyba w bagno kolesiostwa i układów!? Akwarena,Macro Cash, Plac pod Alfę, Star turist itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Jestem przeciw tym panom ale za lewicą IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 17:37 To strata kolejnych lat. Lewica musi powstać na zgliszczach SLD, bo obok powstać jej nie pozwolą. Widziałem w tv ten sztab mędrców Syjonu - uśmiałem się, chociaż dla lewicowca jest to tylko tragiczne. Ręce opadają. A gdy dołożyć JCM to również szczęka. Nie ma innego wyjścia - przy urnach nie tylko skreślać ale i kastrować. To okaże się najbardziej humanitarne z tego wszystkiego, na co zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry A ja nie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 18:04 Małkowski, Małkowski, Małkowski!!!!!! tylko jego reformy mają rację bytu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: A ja nie IP: *.olsztyn.mm.pl 28.07.06, 18:15 Reformy to moja prababcia nosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Jestem przeciw tym panom ale za lewicą 28.07.06, 21:51 Ja też, ale stare sld samo nie zdechnie jeszcze przez 10 lat tam są tacy co im pomogą:)i to wcale nie stare zgredy ale już doświadczone (zaprawiczone badziewie im nie podskoczy).Trzeba tylko im trochę pomóc:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.06, 11:42 Łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 12:48 ktokolwiek,ale nie Szmit! Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 12:49 i nie Szatkowski :( Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 16:51 Taaa Staroń was uleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop 29.07.06, 21:37 łże elita SLD owska z Małkowskim na czele już się pakuje Czy ktoś wie gdzie wiją sobie gniazdka zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wacek nie męcz oka idz sie utop IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.06, 22:15 Małkowski jest najmocniejszym kandydatem, łazi po starówce i robi sobie punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Czerwono to widzę... IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.06, 13:08 Też mi się wydaje, że z Tymi panami to na pal(!) a nie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kun Re: Czerwono to widzę... IP: 210.96.182.* 29.07.06, 16:07 I tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daltonista Re: Czerwono to widzę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:13 Kończenie na palu to stara metoda. Proponuję grę w okręty... "Czerwony Październik" - trafiony! zatopiony! ...czli wybory. Odpowiedz Link Zgłoś