Gość: jd Re: TORUŃ IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 22:20 Oczywiście, że fajne. Prawie jak Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: TORUŃ IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.02.03, 22:37 najlepsze pierniki z tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: TORUŃ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 14:01 Fantastyczne miasto, bardzo "klimatyczne". Miłe wspomnienia posiadam... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: TORUŃ IP: 213.76.0.* 16.02.03, 16:29 Ja również mam z Torunia bardzo miłe wspomnienia(może oprócz tego,że raz na wycieczce szkolnej,zaatakowali nas skinheadzi).Starówka jest na pewno większa niż u nas,a zapewne i ciekawsza pod względem historycznym.Bardzo interesujące są również leżące pod Toruniem Piwnice ,z jedynym w Polsce radioteleskopem i z obserwatorium astronomicznym. P.S.Oczywiście nie można zapomnieć o toruńskich piernikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: TORUŃ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 07:32 Mam przyjemnoe wspomnienia z pobytu w tamtym miescie, z jednym wyjatkiem. Nie znosze piernikow :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 GW Olsztyn dogania SE i GO? 17.02.03, 13:50 Co sadzicie o tym ze ostatnio w lokalnej GW powstaja artykuly oparte wedlug jednego schematu, a mianowicie katastroficznego: - ratusz nie ma odbioru technicznego - zamek nie ma instalacji przeciwpozarowej - domy na Zatorzu maja nieszczelna instalacje gazowa - szpital miejski tonie w dlugach co jakis czas o paniach co to beda zrywac truskawy. Lipa i nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: GW Olsztyn dogania SE i GO? 17.02.03, 13:53 hmmm najpier system mnie wylogowal i kazal sie zalogowac jeszcze raz. a potem wrzucil poprzedni post tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś