being28 10.09.06, 19:37 Katedra, centrum miasta, monitoring i nie ma kto pijaczków zatrzymać? A jakich to imprez trzeba pilnować w soboty o godzinie 16? Może kapelan Straży Miejskiej pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsztyniak Re: Ślubni naciągacze IP: 62.29.133.* 10.09.06, 22:32 Tacy sami naciągacze są na parkingach w śródmieściu. Policja i straż miejska o tym też doskonale wiedzą i coz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Ślubni naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:31 Jak zwykle potrzeba po prostu zdecydowanych działań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Ślubni naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:45 Być może.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Ślubni naciągacze IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.06, 06:50 A moze nie brac koscielnego slubu tylko cywilny? Tam ich nigdy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Ślubni naciągacze 11.09.06, 07:26 Olaaa, kobieto, zastanów się co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Ślubni naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:20 tam też już są, przynajmniej w innych miastach. Pewnie pojawią się także u nas - szczególnie po tej serii informacji na ten temat. I co ? nie ma na to rady ? Hm. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający a może to edico... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:30 ... jest jednym z nich? wcale bym sie nie zdziwil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: neoplusowiec znowu daje głos? 03.10.06, 11:40 Natura ofiarowała kiepskim geometrom kwadraturę koła, by była rozkoszą ich życia. (Charles-Louis de Secondat de Montsquieu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamera Re: Ślubni naciągacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:51 Bezradność policji i innych służb wobec pijaków jest zastanawiająca, i jak zwykle w Polsce, jest to dla nich problem nie do rozwiązania. Jak pracuję z kamerą i widzę brudnych, śmierdzących i obślimaczonych na gębie pijaków podchodzących do czystych, pachnących i pięknie wystrojonych młodożeńców, to zbiera mi się na rzyganie i robię sobie przerwę aż ten wstydliwy problem zniknie mi z oczu. - Przez kilkanaście lat nie widziałem nigdy i nigdzie aby jakiejś służbie zechciało się łaskawie wkroczyć do akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Ślubni naciągacze IP: *.range86-141.btcentralplus.com 11.09.06, 17:48 Tym lumpom spod kosciola to dobrego kopa w du.. az by sie zakurzylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoorec o'goorec Re: Ślubni naciągacze IP: *.olsztyn.mm.pl 11.09.06, 21:16 Jak ta nasza Straż Miejska w Olsztynie jest zapracowana. Jestem ciekawy czy pijaczki będą składać życzenia jak z kościoła wyjdzie orszak ślubny w którym pan młody lub pani młoda będą dziećmi naszych olsztyńskich notabli. Stawiam wszystkie pieniądze na zakład, że będzie tam Straż Miejska i Policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowożeniec Ślubni naciągacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:16 miałem ślub 2.09. w Katedrze,to co spotkało nas po ślubie i po złożeniu życzeń było oburzające!!skoro ktoś 'pilnuje' terenu wokół kościoła,bo za wjazd samochodu płaci się 3 złote,to nie powinno być tych pijaczków i nastolatków,którzy jak nie dostaną pieniędzy lub wódki!!!to nie pozwalają odjechać młodej parze!!ten moment bardzo zepsuł nam nasze święto.przykro mi to stwierdzić,ale po przyjeździe do olsztyna zamierzam wybrać się do kancelarii i sobie porozmawiać z księżmi. gdzie jest straż miejska??gdzie policja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Ślubni naciągacze IP: *.olsztyn.net.pl 13.09.06, 09:29 Troszkę przeginasz żeby sm lub policja pilnowała porządku Twojej uroczystości na parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowożeniec Re: Ślubni naciągacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:42 stary!!jak oni są potrzebni,to ich nigdzie nie ma.nie chodzi tylko o mój ślub.taka sytuacja ma na pewno miejsce w każdą sobotę i to wielokrotnie.odbywa się ok. 4 ślubów w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba696 Re: Ślubni naciągacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 13:49 Ludzie a może by tak poprostu nie żałować im tej flaszki wódki i torby słodyczy. My tak zrobilismy i nikt nam nie zepsół naszego pieknego dnia. Pod USC też są i nikt nie reaguje. Pdobno niedawno był wypadek i jakiś świadek popchnął takiego malca proszącego o cukierki, przyjechało pogotowie bo dzieciak uderzył głową o bruk. Czy naprawde szkoda wam na flaszke i na słodycze? Pewnie ze powinien ktoś tego pilnować ale jesli nie pilnuje to po co psuć sobie ten dzień, poprostu trzeba się na to przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowozeniec Re: Ślubni naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:28 to nie chodzi oto,ze zaluje sie na ta flaszke.chodzi o sposob w jaki jest ona wymuszana na nowozencach,podpici,brudni,wuglarni...tak ma wygladac slub?z takimi goscmi??sorry nie jade tym pociagiem!! Odpowiedz Link Zgłoś