iznota33 21.03.03, 10:24 solidaruchy z poczty postanowiły postrajkować bo muszą pracować w soboty.głęboko im współczuję.praca szkodzi.jak widać w tym przypadku najbardziej na rozum. proponuję olać pocztę.czy jeszcze jest potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: zlikwidują się sami?? 21.03.03, 10:28 potrzeban niestety do roznoszenia POLECONYCH;) ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: zlikwidują się sami?? 21.03.03, 11:11 czy nie taniej przez posłańca?i szybciej?i pewniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: zlikwidują się sami?? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 13:27 Niestety, Poczta Polska jest zlem koniecznym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: zlikwidują się sami?? 21.03.03, 13:34 ale już niedługo.wyłączność na dostarczanie przesyłek listowych ma datę graniczną.i wtedy popłyną. poczty mi szkoda bo to jest małe piwo przy wszystkich wyczynach tpsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: zlikwidują się sami?? IP: *.tvk.tpsa.pl 21.03.03, 18:04 ale tu nie chodzi o tradycyjną pocztę, tu chodzi o wzruszonych, co im praca nie odpowiada. a pracujących w soboty i niedzielę mogę wyliczyć bez liku (ja też) Odpowiedz Link Zgłoś