kecawa 24.10.06, 18:36 Tam gdzie biznes styka się z polityka widzę Tragedię i dla biznesu i dla polityki . Komu on będzie powolny miastu czy piekarni ? zaniepokojony kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loco Re: Piekarnię widzę ogromną IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.06, 19:25 No właśnie! Świeta racja! Proponuję, byś zaczął solidną akcję w tej sprawie. Bo prawie wszystkie stanowiska gospodarcze i spółki skarbu państwa obsadzono już z partyjnego nadania PiSu. A teraz jeszcze i Bank Narodowy chcą obsadzić politycy. Tymczasem mądrzy ludzie od roku wołają, że to tragedia i dla gospodarki i dla polityki. Spróbuj napisać w tej sprawie do premiera Kaczyńskiego. Może jako aktywny zwolennik PiSu prędzej zostaniesz wysłuchany niż jakiś tam Balcerowicz i jego poplecznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Piekarnię widzę ogromną 24.10.06, 20:31 Czy Olsztynm ma być wielką piekarnią? Piekarz prezydentem miasta kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: Piekarnię widzę ogromną IP: *.ols.vectranet.pl 24.10.06, 20:35 A handlarz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Piekarnię widzę ogromną 24.10.06, 20:39 Nie neguję! Lecz olsztyn to nie market ani piekarnia! Tomiasto ludzi i dla ludzi.Dąbkowki co najwyżej może być doradcą od spraw biznesowych ale nie prezydentem miasta.Zamieni nas w piekarnię a następnie sprywatyzuje kecaw zaniepokojony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Piekarnię widzę ogromną IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.06, 20:56 Tak, tak, a kecawa wsadzi na łopacie do pieca chlebowego, podobnie jak Jaś z Małgosią zrobili Babie Jadze. Oby! A kiedyś uczono Polaków, że pieczenie chleba jest pracą uświęconą. Okazuje się, że nie dla Wolaków - dla nich to zajęcie podlejszej natury. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Piekarnię widzę ogromną 24.10.06, 21:15 Nie podlejszej ale nie sądzę iż ktoś co robi biznes na styku samorządu z kapitałem jest człowiekiem który jest odpowiednim kandydatem na prezydnta pozdraiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco SKOK-arnię widzę ogromną IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.06, 21:46 Powtarzam więc, co pisałem wyżej: Świeta racja! Proponuję, byś zaczął solidną akcję w tej sprawie.Bo prawie wszystkie stanowiska gospodarcze i spółki skarbu państwa obsadzono już z partyjnego nadania PiSu. A teraz jeszcze i Bank Narodowy chcą obsadzić politycy. Tymczasem mądrzy ludzie od roku wołają, że to tragedia i dla gospodarki i dla polityki. Spróbuj napisać w tej sprawie do premiera Kaczyńskiego. Może jako aktywny zwolennik PiSu prędzej zostaniesz wysłuchany niż jakiś tam Balcerowicz i jego poplecznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yupper Kecawego widze u czubków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:48 Lepszy taki co robi biznes i na tym nieźle żyje, nie będzie przynajmniej grabił kasy miasta. Wogóle to jesteś stukniety kecawy. Dobra a teraz spadam musze robić biznes a nie brandzlować się przed kompem pisząc bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Kecawa.Dlaczego gardzisz zawodem piekarza?? 24.10.06, 21:55 kecawa napisał: Czy Olsztynm ma być wielką piekarnią? Piekarz prezydentem miasta Nie mam zamiaru glosowac na Dabkowskiego, ale uwazam go za dobrego kandydata na stanowisko Prezydenta. Z cala pewnoscia o niebo lepszym od Szmita. Dabkowski ma w sobie wiedze, jak kierowac organizmem gospodarczym / a przeciz czyms takim jest wlasnie miasto Olsztyn /. A kim jest Twoj kandydat Szmit ?. Czy zna inne dochody poza panstwowa kasa ?????. Czy kiedykolwiek poprowadzil udanie wlasny biznes ???. Nie rozumiem tez Twojej pogardy dla zawodu PIEKARZ. Wedlug Ciebie Prezydentem miasta moze zostac facet, ktory niemal cale swoje zycie ciagnie dochody z panstwowej kasy. Dla PIEKARZA stanowskisko Prezydenta, to wg Ciebie za wysokie progi... P.S. Zapomniales Kecawa poinformowac mnie o tym, jakie to dzialania PiS-u spowodowaly wzrost gospodarczy i spadek bezrobocia... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Kecawa.Dlaczego gardzisz zawodem piekarza?? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.06, 22:25 A ja zamierzam głosować na Dąbkowskiego i furie kecawa nic nie zdziałają. Tutaj wywierasz kecaw nawet odwrotny efekt, bo ludzie zaczynają interesować się kim jest Dąbkowski, a poznając dokładniej, mają jakiś bliższy wizerunek kandydata na prezydenta Olsztyna. A jeżeli chodzi o Małkowskiego, to teraz razi mnie przede wszystkim jego autokratyczna i egocentryczna pewność siebie, a w szczegolności to, że lekceważy wyborców, imam nadzieję, że to się bardzo, bardzo zemści. A Szmit? Nie widać praktycznie go wogóle a ciszą nie wygrywa się wyborów. A tak nawiasem to co z pomysłem senatora odnośnie lustracji byłych cenzorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ Re: Kecawa.Dlaczego gardzisz zawodem piekarza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:55 Głosujcie na mnie, ja zaraz zwrócę wam prawie wszytko i jeszcze was wciągnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Kecawa.Dlaczego gardzisz zawodem piekarza?? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.10.06, 23:08 Ale Szmit promowany był w samej TV Trwam! Dla kecawa to jest decydujący argument za tym kandydatem. Lepszy by mógł być tylko jakiś zakonnik ze szkoły ojca dyrektora, ale na razie nikt taki nie kandyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Święta racja!!! 25.10.06, 01:48 kecawa napisał: > Tam gdzie biznes styka się z polityka widzę Tragedię i dla biznesu i dla > polityki . Tylko dla czego głosisz to na forum a nie w kościele? Nie wiem, czy hierarchowie kościelni są świadomi takiego nie bagatelnego odkrycia? Może w końcu Rydzyk oddał by te pieniądze zebrane na ratowanie stoczni? Odpowiedz Link Zgłoś