edico Re: PiS 40% -bierze wszystko co na to edico? 07.11.06, 21:09 W Twoim i kecawego wydaniu może być nawet 100%, a co PiS będzie w stanie wziąć wcale nie zależy ani od Waszych chęci ani obłudnej propagandy przedwyborczej. Nie wiem, czy wariometry nawet z właściwym dostrojeniem i oprogramowaniem będą w stanie coś temu zaradzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: PiS 400000% 07.11.06, 21:15 "Marszałek" Marek Jurek zwoła "Sejm", "posłowie" "koalicji" przegłosują nakaz głosowania na kandydatów PIS i jeszcze ogłoszą nowych prezydentów miast:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum Re: PiS 400000% IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 11:34 Z forum: >>> Niedawno prasa podala informacje o urdzeniu sie piecioraczkow. Zobaczylem wtedy oczyma wyobrazni takich 5 przy wladzy. 1Prezydent ,2 Premier , 3 Marszalek Sejmu, 4 Prezes Partii, i piaty odpowiedzialny za sluzby specjalne . Takim to juz nikt nie podskoczyl , bylby to nowy uklad braterski Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: jezusmaryjosfentyjozefie!:)/nt 09.11.06, 02:30 www.youtube.com/watch?v=cudy_fI7Z4c&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: PiS 40% -bierze wszystko co na to edico? IP: 213.25.179.* 08.11.06, 11:45 Europejski Afganistan?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PiS 40% -bierze wszystko - co na to ja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:58 To PiS będzie mieć problem... Skąd przy takiej awersji do "innych" weźmie tylu mądrych ludzi? Rozumiem, że kecaw będzie achitektem IV RP na Warmii i Mazurach, ale co będzie robił po zburzeniu "Szubienic"? A co z innymi zasczytnymi stanowiskami? ...ja mogę być podczaszym, chociaż z hołotą nie pijam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: PiS 40% -bierze wszystko - co na to ja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:05 Im tak jak bolszewikom nie są potrzebni mądrzy. Przecież i kucharka może zostać sekretarzem stanu, a może nawet premierem. Im potrzebne marionetki, które dadzą sobie przywiązać sznurki i będą powtarzać "jest pięknie, jest pięknie, jest pięknie, chwała za to naszemu wodzowi, słoneczku środkowej Europy, wielkiemu nauczycielowi i reformatorowi (itd. itp.), a będzie jeszcze lepiej, każdemu według potrzeb i niczego więcej". A że inni śmieją się z tego - tym gorzej dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyla PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14 PIS czy PIS i pieski u nogi bo to duża różnica ?? PIS upada i taka jest prwada jeszcze więcej propagandy i PIS będzie na kolanach jak mochery w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.eranet.pl 08.11.06, 19:23 Drodzy rozpolitykowani przedmówcy. Pluć to potrafi każdy głupi... Nawet dziecko 3 letnie... A zastanowiliście się dlaczego PiS wygrywa? Pewnie nikt z Was nie ma takiej wyobraźni nawet, żeby rzetelnie odpowiedzieć na to pytanie... Więc nie bądźcie jak te głupie kury potrafiące tylko gdakać i powtarzać papke z TVN i programów szkło kontaktowe ;) :) Rzetelnie trafnie fachowo... DLACZEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
ogloszenie.wyborcze Re: PISuar i spłuczka 08.11.06, 22:04 Poczytaj jakie warstwy społeczne głosowały na PIS i będziesz miał odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golfstrom Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:35 Drogi polityku analityku twój post to po prostu dzieło, takie porównania i epitety super wyobraźnia gratuluje. Tylko wiesz żeby odpowiedzieć na pytanie dlaczego PiS wygrywa ( co nie jest prawdą oczywistą) trzeba mieć przede wszystkim zdrowy rozsądek i troche obiektywne spojrzenie polityke. Nie uwarzam że TVN akurat emituje papke, gdyż pracują tam naprawde rzetelni dziennikarze którym autentycznie wstyd za Polske. Oczywiście że czasem przeginją i dają się ponieśc emocjom ale nie jest to w żadnym przypadku propaganda i obłuda jaka jest np. w TV TRWAM. Dla porównania. Wystarczy zajrzeć do netu i poczytać sobie czasem prase zagraniczną i zobaczyć co o naszym kraju sie pisze. Niestety to jest bardzo ważne bo takie kompromitacje jakie ostanio mają miejsce w polityce zagranicznej i zresztą nie tylko stawiają nas w "pełnym blasku" na "europejskich salonach". A ty kolego Rem jak jestes taki analityk z wyobraźnią to zrób ankiete lub sondaż ( ha ha ) i odpowiesz sobie na pytanie. Do tego wyobraźnia jest nie potrzebna tylko zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:52 Golfstrom - miłośniku TVN :) Wyraz UWAŻAM pisze się przez Ż a nie RZ :) :) :) Skoro nie nauczono Cię pisać poprawnie, więc zapewne i patrzenia na świat też Cię nie nauczono... Tego typu ludziom zostaje zachodnia indoktrynacja TVN itp. Wcześniej tacy działali w ZMP i innych "promoskiewskich" organizacjach :) :) :) Cóż zmienił się tylko pan... słudzy zostali ci sami, lub tacy sami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golfstrom Rem keep smiling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:08 Rem ha ha taki jesteś pewien nic o mnie nie wiesz, ja patrze na świat i mnie to nie boli dla mnie jesteś taka rura której mamusia pokazuje tam księżyc tam słoneczko a tam kotek i Ola. Na świat patrz z dystansem bo inaczej głową o księżyc zachaczysz. Ortografia tak Cie to boli, wiem uraz z dzieciństwa i tak już zostało. Besserwisser to właśnie ty i to jest twój problem, użyjesz słowo jak mentor czyli indoktrynacja ja UWARZAM że to największy paradoks połączony z Twoim błędem. Zrozum to Polska nie "elegancja francja" takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:35 Poczekaj z "analizami" do poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:48 Glfstrom nie potrafisz NAWET POPRAWNIE PISAĆ... Naucz się składać wyrazy, a potem zabieraj głos na forum... UWAŻAM - mimo Twoich poglądów na Polskę - pisze się pezez Ż a nie RZ... Odpowiedz Link Zgłoś
ogloszenie.wyborcze Re: PISuar i spłuczka 10.11.06, 17:08 Sam w gacie robisz i błędy walisz gdzie popadnie. Ale wszystko da się wytłumaczyć, twoim wzorem jest para prezydencka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:20 Tak, tak Golfstrom ("ogłoszenie..." czy jak tam Cię zwą kameleonie). Twoim idolem jest Tusk - a on popiera takich grafomanów, bo to jego wyborcy... ;) :) TVN to Twoja stacja - akurat na Twój poziom umysłowy... :) :) :) :) Czyli i partia i telewizja dopasowane do MENTALNOŚCI I ROZUMU :) :) :) Wyraz "uważam" piszemy przez Ż a nie RZ :) :) :) Polaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golfstrom Rem mądry moherek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:38 Jesteś leszczem koleś i skącz te swoje gnioty. Taki jesteś tępy ,że szydera cie zjada. Nie kojarzysz faktów to spinaj się dalej, ja będę się z ciebie leszczyku "Wileki Polaku" śmiał i szydził . Idol co za banał ruro skąd to wiesz skoro besserwisser masz w nazwisku. Udawaj dalej inteligenta na forum a w realu leszczem zawsze pozostaniesz. Po co w to mieszasz polityka frajera czy telewizje prywatną mam to daleko, tym mnie chcesz obrazić??. Ja z takich jak ty szydze a teraz goń się porobieńcu Rem czy jak ty tam kecawy czy inny gniocie. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Rem mądry moherek 11.11.06, 11:41 Obaj idżcie do szkoły nieuki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golfstrom Re: Rem mądry moherek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:52 No ty nie muśisz fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś