Dodaj do ulubionych

PiS 40% -bierze wszystko co na to edico?

07.11.06, 20:51
Obserwuj wątek
    • edico Re: PiS 40% -bierze wszystko co na to edico? 07.11.06, 21:09
      W Twoim i kecawego wydaniu może być nawet 100%, a co PiS będzie w stanie wziąć
      wcale nie zależy ani od Waszych chęci ani obłudnej propagandy przedwyborczej.
      Nie wiem, czy wariometry nawet z właściwym dostrojeniem i oprogramowaniem będą
      w stanie coś temu zaradzić :))
    • being28 Re: PiS 400000% 07.11.06, 21:15
      "Marszałek" Marek Jurek zwoła "Sejm", "posłowie" "koalicji" przegłosują nakaz głosowania na kandydatów PIS i jeszcze ogłoszą nowych prezydentów miast:)
      • Gość: z_forum Re: PiS 400000% IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 11:34
        Z forum:

>>> Niedawno prasa podala informacje o urdzeniu sie piecioraczkow. Zobaczylem
        wtedy oczyma wyobrazni takich 5 przy wladzy. 1Prezydent ,2 Premier , 3
        Marszalek Sejmu, 4 Prezes Partii, i piaty odpowiedzialny za sluzby
        specjalne . Takim to juz nikt nie podskoczyl , bylby to nowy uklad
        braterski

• maretina jezusmaryjosfentyjozefie!:)/nt 08.11.06, 19:19

• edico Re: jezusmaryjosfentyjozefie!:)/nt 09.11.06, 02:30
            www.youtube.com/watch?v=cudy_fI7Z4c&mode=related&search=
    • Gość: antymenel Re: PiS 40% -bierze wszystko co na to edico? IP: 213.25.179.* 08.11.06, 11:45
      Europejski Afganistan??
    • Gość: ja Re: PiS 40% -bierze wszystko - co na to ja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:58
      To PiS będzie mieć problem... Skąd przy takiej awersji do "innych" weźmie tylu
      mądrych ludzi? Rozumiem, że kecaw będzie achitektem IV RP na Warmii i Mazurach,
      ale co będzie robił po zburzeniu "Szubienic"? A co z innymi zasczytnymi
      stanowiskami? ...ja mogę być podczaszym, chociaż z hołotą nie pijam...
      • Gość: hen Re: PiS 40% -bierze wszystko - co na to ja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:05
        Im tak jak bolszewikom nie są potrzebni mądrzy. Przecież i kucharka może zostać
        sekretarzem stanu, a może nawet premierem. Im potrzebne marionetki, które dadzą
        sobie przywiązać sznurki i będą powtarzać "jest pięknie, jest pięknie, jest
        pięknie, chwała za to naszemu wodzowi, słoneczku środkowej Europy, wielkiemu
        nauczycielowi i reformatorowi (itd. itp.), a będzie jeszcze lepiej, każdemu
        według potrzeb i niczego więcej". A że inni śmieją się z tego - tym gorzej dla
        innych.
        • Gość: xyla PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14
          PIS czy PIS i pieski u nogi bo to duża różnica ?? PIS upada i taka jest prwada
          jeszcze więcej propagandy i PIS będzie na kolanach jak mochery w kościele.
          • Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.eranet.pl 08.11.06, 19:23
            Drodzy rozpolitykowani przedmówcy. Pluć to potrafi każdy głupi... Nawet dziecko
            3 letnie... A zastanowiliście się dlaczego PiS wygrywa? Pewnie nikt z Was nie
            ma takiej wyobraźni nawet, żeby rzetelnie odpowiedzieć na to pytanie... Więc
            nie bądźcie jak te głupie kury potrafiące tylko gdakać i powtarzać papke z TVN
            i programów szkło kontaktowe ;) :) Rzetelnie trafnie fachowo... DLACZEGO?
            • ogloszenie.wyborcze Re: PISuar i spłuczka 08.11.06, 22:04
              Poczytaj jakie warstwy społeczne głosowały na PIS i będziesz miał odpowiedź.
            • Gość: golfstrom Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:35
              Drogi polityku analityku twój post to po prostu dzieło, takie porównania i
              epitety super wyobraźnia gratuluje. Tylko wiesz żeby odpowiedzieć na pytanie
              dlaczego PiS wygrywa ( co nie jest prawdą oczywistą) trzeba mieć przede
              wszystkim zdrowy rozsądek i troche obiektywne spojrzenie polityke. Nie uwarzam
              że TVN akurat emituje papke, gdyż pracują tam naprawde rzetelni dziennikarze
              którym autentycznie wstyd za Polske. Oczywiście że czasem przeginją i dają się
              ponieśc emocjom ale nie jest to w żadnym przypadku propaganda i obłuda jaka
              jest np. w TV TRWAM. Dla porównania. Wystarczy zajrzeć do netu i poczytać sobie
              czasem prase zagraniczną i zobaczyć co o naszym kraju sie pisze. Niestety to
              jest bardzo ważne bo takie kompromitacje jakie ostanio mają miejsce w polityce
              zagranicznej i zresztą nie tylko stawiają nas w "pełnym blasku"
              na "europejskich salonach". A ty kolego Rem jak jestes taki analityk z
              wyobraźnią to zrób ankiete lub sondaż ( ha ha ) i odpowiesz sobie na pytanie.
              Do tego wyobraźnia jest nie potrzebna tylko zdrowy rozsądek.
              • Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:52
                Golfstrom - miłośniku TVN :) Wyraz UWAŻAM pisze się przez Ż a nie RZ :) :) :)
                Skoro nie nauczono Cię pisać poprawnie, więc zapewne i patrzenia na świat też
                Cię nie nauczono... Tego typu ludziom zostaje zachodnia indoktrynacja TVN itp.
                Wcześniej tacy działali w ZMP i innych "promoskiewskich" organizacjach :) :) :)
                Cóż zmienił się tylko pan... słudzy zostali ci sami, lub tacy sami ...
                • Gość: Golfstrom Rem keep smiling IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:08
                  Rem ha ha taki jesteś pewien nic o mnie nie wiesz, ja patrze na świat i mnie to
                  nie boli dla mnie jesteś taka rura której mamusia pokazuje tam księżyc tam
                  słoneczko a tam kotek i Ola. Na świat patrz z dystansem bo inaczej głową o
                  księżyc zachaczysz. Ortografia tak Cie to boli, wiem uraz z dzieciństwa i tak
                  już zostało. Besserwisser to właśnie ty i to jest twój problem, użyjesz słowo
                  jak mentor czyli indoktrynacja ja UWARZAM że to największy paradoks połączony z
                  Twoim błędem. Zrozum to Polska nie "elegancja francja" takie czasy.
            • Gość: hen Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:35
              Poczekaj z "analizami" do poniedziałku...
              • Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:48
                Glfstrom nie potrafisz NAWET POPRAWNIE PISAĆ... Naucz się składać wyrazy, a
                potem zabieraj głos na forum... UWAŻAM - mimo Twoich poglądów na Polskę - pisze
                się pezez Ż a nie RZ...
                • ogloszenie.wyborcze Re: PISuar i spłuczka 10.11.06, 17:08
                  Sam w gacie robisz i błędy walisz gdzie popadnie. Ale wszystko da się wytłumaczyć, twoim wzorem jest para prezydencka:)))))))
                  • Gość: Rem Re: PISuar i spłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:20
                    Tak, tak Golfstrom ("ogłoszenie..." czy jak tam Cię zwą kameleonie). Twoim
                    idolem jest Tusk - a on popiera takich grafomanów, bo to jego wyborcy... ;) :)
                    TVN to Twoja stacja - akurat na Twój poziom umysłowy... :) :) :) :) Czyli i
                    partia i telewizja dopasowane do MENTALNOŚCI I ROZUMU :) :) :) Wyraz "uważam"
                    piszemy przez Ż a nie RZ :) :) :) Polaku....
                    • Gość: Golfstrom Rem mądry moherek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:38
                      Jesteś leszczem koleś i skącz te swoje gnioty. Taki jesteś tępy ,że szydera cie
                      zjada. Nie kojarzysz faktów to spinaj się dalej, ja będę się z ciebie
                      leszczyku "Wileki Polaku" śmiał i szydził . Idol co za banał ruro skąd to wiesz
                      skoro besserwisser masz w nazwisku. Udawaj dalej inteligenta na forum a w realu
                      leszczem zawsze pozostaniesz. Po co w to mieszasz polityka frajera czy
                      telewizje prywatną mam to daleko, tym mnie chcesz obrazić??. Ja z takich jak ty
                      szydze a teraz goń się porobieńcu Rem czy jak ty tam kecawy czy inny gniocie.
                      • bystra2000 Re: Rem mądry moherek 11.11.06, 11:41
                        Obaj idżcie do szkoły nieuki!!!!!!!!!
                        • Gość: Golfstrom Re: Rem mądry moherek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:52
                          No ty nie muśisz fajnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka