Dodaj do ulubionych

Bank zamknięty, klient w środku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:08
Robił kupe i zasłabł ? A może robił coś innego ? Trzeba powołać komisję
śledczą .
Obserwuj wątek
    • untochables Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 09:10
      jaki to bank, że ma taką super ochrone ?

mojego kumpla zmknęli kiedyś w ten sposób w sklepie meblowym ;)

a mi sie wydawało że to nie możliwe
      • tekameka cała prawda - wierszydło 27.11.06, 09:27
        kiedy ja dzisiaj o poranku
        poszedłem kredyt wziąść w banku.
        to gdy umowę zobaczyłem
        to w gacie sie zmoczyłem

i tak siedziałem
        aż wyschną kalesonki
        a tu wpadają jakieś
        skur.ysonki

i z tego powodu
        leże w szpitalu
        a do banku
        nie mam żalu

• Gość: obiecankiewicz Polak potrafi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:12
      he he nie zły sposób na zrobienie banku - jakbym VABank oglądał :)) I taki nr
      w największyn polskim banku-żenua!! trochę wiedzy o systemie alarmowym i do
      sejfu - i aż dwa dni na robotę (weekend :))

Brawa dla ochrony banku !!!!
    • winku Mają widać swietny system zabezpieczen :/ 27.11.06, 09:16
      No to w PKO BP nie bede trzyma kasy. Bo jak sie któregos pieknego dnia w kiblu zamknie złodziej.... :p
      A swoją drogą ciekawa firma ochroniarska działa w tym banku, zaiste ciekawa...
    • horpyna4 Re: Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 09:16
      Ochrona powinna wylecieć na zbitą mordę.
      • megasceptyk Norma, bank państwowy kolesiowy, syf,kiła i mogiła 27.11.06, 09:21
        ...
    • zhk No to ładna ochrona. Obciach. 27.11.06, 09:22
      ..
    • mielis Chciał ukraść kasę a po otwarciu cichcem wyjść! 27.11.06, 09:22
      Widocznie plan był źle opracowany i musiał się poddać!
      Podobnie jak złodziej zatrzymany przez dozorcę prosił policję o pomoc!
      • Gość: graf Re: Chciał ukraść kasę a po otwarciu cichcem wyjś IP: *.chello.pl 27.11.06, 09:28
        spokojna głowa - kasę spuścił przez kanalizację - znajomi "od szamba" stali
        ulicę dalej i wypompowali co trzeba :)
      • indy.m Re: Chciał ukraść kasę a po otwarciu cichcem wyjś 27.11.06, 10:32
        ta co ty opowiadasz.. czytac nie umiesz? przeciez pisze wyraznie ze podpisal
        oswiadczenie ze nie chcial ukrasc pieniedzy
        • Gość: Elo Re: Chciał ukraść kasę a po otwarciu cichcem wyjś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:59
          szkoda, że nasi polscy mafiozi nie mieli takiej możliwości, tj. podpisać się, że
          nie mieli złych zamiarów i po sprawie :)
    • Gość: - Dobra ochrona :))) IP: *.aster.pl 27.11.06, 09:46
    • frant3 Strefa gazy 27.11.06, 10:07
      Ze stolca wydzielają się śmierdzące gazy i zasłabł chłopina.

--
      Frant - humor, satyra, krytyka
    • Gość: crosser Re: Bank zamknięty, klient w środku IP: 212.38.197.* 27.11.06, 10:28
      Jakby to był SKOK to gość już by siedział w pace, a nowa komisja śledcza już by
      była powołana.
    • Gość: klew Bank zamknięty, klient w środku IP: *.olsztyn.net.pl 27.11.06, 11:06
      Mnie kiedyś zamknęli w sklepie elektrycznym. Godzinę wył alarm i nic, nikogo to
      nie interesowało. Dopiero gdy przeszukałem spisy telefonów i zadzwonilem do
      kierownika, ten po godzinie przyjechał i mnie wypuścił.
    • Gość: Jerzy Bank zamknięty, klient w środku - Świetna informac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:13
      Do tego banku można się śmiało włamywać. Ich systemy zabiezpieczeń nie istnieją.
      To świetna wskazówka dla złodzieja.
    • Gość: robert czy dla GW 1 godzina 35 minut to cale popoludnie? IP: *.ichtj.waw.pl 27.11.06, 11:47
      tania sensacja i szukanie glupiego w pokazywaniu fobii GW
      • taras70 Re: czy dla GW 1 godzina 35 minut to cale popolud 27.11.06, 11:53
        w tej historii nie jest najwazniejsze to ile czasu klient spedzil zamkniety w
        banku, ale to, ze go tam zamknieto.
        • Gość: Sowiecki Agent Re: czy dla GW 1 godzina 35 minut to cale popolud IP: *.pro-internet.pl 27.11.06, 13:06
          nie ma sensu PiSuarczykowi czegokolwiek tlumaczyc
      • Gość: Ewa Re: czy dla GW 1 godzina 35 minut to cale popolud IP: *.4web.pl 27.11.06, 14:13
        A ty masz przyjacielu problemy z czytaniem czy z pamięcią?
        Po godzinie i 35 minutach czekał jeszcze kilkadziesiąt minut aż go uwolnią.
        Kilkadziesiąt to minimum 50, jak dodasz to do tej godziny i 35 minut, to już
        wychodzi prawie całe popołudnie!
        Poza tym po co się czepiasz drobiazgów?
        • indy.m Re: czy dla GW 1 godzina 35 minut to cale popolud 27.11.06, 16:31
          kilkadziesiat to minimum 20
    • neptus Re: Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 13:03
      Jaki bank, taka ochrona.
      • cynozura Że też Wam się chce takie bzdety komentować,a... 27.11.06, 13:30
        GW mądra o takich bzdurach pisze,jakby to było wydarzenie na skalę krajową.A
        sprawa jest prosta:ochroniarzy wyp...i finito.
        • profes79 Re: Że też Wam się chce takie bzdety komentować,a 27.11.06, 14:13
          To teraz pomysl co by bylo, gdyby facet sie nie ocknal, tylko zaslabl np. z
          powodu cukrzycy czy ataku serca. Wtedy nikomu nie byloby do smiechu, jakby go
          znalezli nastepnego dnia. A facetowi juz wtedy wcale.
    • simon_r Po co powoływać nową!! 27.11.06, 15:12
      przecież już jest komisja śledcza do spraw banków.... a ta sprawa jest w sam raz
      dla takiej komisji :)))
    • Gość: bankier Re: Bank zamknięty, klient w środku IP: *.w90-6.abo.wanadoo.fr 27.11.06, 15:57
      wiekszosc bankow nie ma juz ochrony ,a monitoring
      cala odpowiedzialnosc spada na pracownikow ,ktorych rola to glownie akwizycja
      produktow bankowych na bzwbk sa
    • Gość: maax Bank zamknięty, klient w środku IP: *.lom.netster.pl 27.11.06, 16:49
      To był leon zawodowiec
      • kukurukuku Re: Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 17:28
        całe życie o tym marzyłam!
    • Gość: zdzich Re: Bank zamknięty, klient w środku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.11.06, 18:18
      Ciekawa ta notatka: ul. Dabrowszczaków ale nie wiadomo w jakim mieście - zdjęcie
      banku z Warszawy, policja z Olsztyna hm... ???
    • kepala.bunung Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 18:37
      i tak wyszedl bez forsy? z banku? niesamowite.
      • renka14 Re: Bank zamknięty, klient w środku 27.11.06, 19:49
        no, ale to oswiadczenie!!! jakby mnie zamkneli a mam klaustrofobie (wielkosc
        pomieszczenia nie ma znaczenia) to bym wysmarowala oswiadczenie!!!!
    • Gość: :) Bank zamknięty, klient w środku IP: *.interblock.pl 27.11.06, 20:45
      Znaczy się, że w banku nie ma czujników ruchu? Co to za bank, który tak słabo
      jest chroniony?!?!
    • Gość: CHOP Bank zamknięty, klient w środku IP: *.versanet.de 27.11.06, 21:58
      a moze ciul go zabolal...?
    • Gość: Jani Bank zamknięty, klient w środku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 02:15
      taki kraj...
    • Gość: dudek Bank zamknięty, klient w środku IP: 158.37.48.* 05.12.06, 19:21
      Nie ma to jak profesjonalizm:) Ja na miejscy klienta wykorzystalbym ta
      sznase:):) Oczywiscie zartuje:) Dziwi mnie jednak to, ze nikt nie zauwazyl. Czy
      ochrona nie sprawdza budynku przed zamknieciem?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka