Gość: alfik IP: *.elb.vectranet.pl 05.12.06, 20:29 Dajcie jakiegos dzezu na temat Elblaga,bo nie mam z kim pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavoros Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 05.12.06, 21:09 Elbląg to wiocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 05.12.06, 21:16 Chcesz pokazywac slome ze swoich buciorow rob to na forum Elblag a tu nie troluj powiatowy boracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:49 > Elbląg to wiocha :) A Olsztyn jeszcze większa bo ma 165 tys. mieszkańców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 06.12.06, 21:53 Bo REM ,ma tam misję do spełnienia. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:56 > Bo REM ,ma tam misję do spełnienia. > Amen. Ciekawe jaką - kompromitację siebię jako Olsztyniaka? W takim razie my mamy misję do spełnienia na forum Olsztynkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.06, 21:58 co ty z tym blongiem ciagle? wracaj na swoje forum i niezasmiecaj naszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:09 To Ty nazywasz to pogadaniem? :) :) :) Sam nawoływałeś do spokoju :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 05.12.06, 22:11 Popieram mavrosa, alfik chcesz gadac? To masz: El-bąk to wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 05.12.06, 22:13 Alfik, REM, i inni zainteresowani tematem - mam propozycje - zalozcie forum "Olsztyn vs. Elblag" i moze tam generujcie te posty........:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 23:14 Napisała Ta, która unika takich tematów... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 06.12.06, 06:44 REM, oczywiscie ze unikam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.12.06, 18:00 Tu nikt nie jest zainteresowany Elblagiem Dla mieszkancow Olsztyna to tylko teren a to ze na forum Elblag nie ma innych watkow jak tych dotyczacych Olsztyna to inna sprawa Macie swoje forum to tam wylewajcie swoje powiatowe zale jak nie umiecie normalnie dyskutowac ,chociarz Ty nervenarzt jestes chyba jedyna normalna osoba z tego forumowego cyrku zwanego Elblagiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.elb.vectranet.pl 06.12.06, 21:39 Bardzo dziekuje za wyczerpujaca i dosadną opinioiformację o Elblagu, przedstawicieli miejscowej inteligencji,brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 21:49 > Macie swoje forum to tam wylewajcie swoje powiatowe > zale jak nie umiecie normalnie dyskutowac Powiedz to Remowi, który jest z forum Olsztyna, a częściej zjawia się u nas niż na swoim własnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:41 Zresztą jak i Ty... częściej i gęściej tu uświadczysz Alfika i Ciebie niż na forum ELbląga :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.elb.vectranet.pl 07.12.06, 17:10 A co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:09 Na forum Olsztyna zaglądam tylko po to, by sprawdzić czy jakiś przedstawiciel Olsztyńskiej hołoty nie bluzga na Elbląg - wtedy zabieram głos. Lokalne olsztyńskie sprawy mnie nie bochodzą, bo nie mam nic wspólnego z tym miastem. A już na pewno nie jestem na tym forum tak często jak ty na Elbląskim. Ale rozumiem cię Rem, twoja miłość do Elbląga jest w dopiero pierwszym stadium - pierwsze zauroczenie i fascynacja:) Pewnie już odruchowo jako pierwsze odwiedzasz forum Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: 213.77.91.* 07.12.06, 18:23 spadaj na swoje forum gadzino! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:29 Wasi ludzie też są na naszym forum, więc się odczep!!! Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy 07.12.06, 18:31 alf pewnie przyczołgałeś się do olsztyńskiego forum bo tam u ciebie na Elblągu ruch jak w ulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.12.06, 18:35 Tak jak w realu z Elblaga uciekaja do Olsztyna albo do Gdanska tak i nikt nie chce siedzic na nudnym powiatowym forum gdzie pies z kulawa noga nie zaglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Nudne to wasze forum,olsztyniacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:36 > nikt nie > chce siedzic na nudnym powiatowym forum Mam rozumieć, że Olsztyn nie jest powiatem? :) A kogo wybrałeś na sołtysa Olsztyna Światowy-ciemnogrodzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLSZTYN RULEZ!! :p Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:32 Wiesz co alfik ty to jednak jesteś dziwny!!! wypisujesz jakieś bzdury na OLSZTYŃSKIM forum! Jak chcesz załóż swojej malutkiej wioseczce jakieś forum i tam nas obrażaj jeśli chcesz , a nie wypisujesz obraźliwe dla wszystkich teksty na temat Olsztyna na forum olsztyńskim! A tak przy okazji: Pogódźcie się wreszcie z tym , że Olsztyn jest większym miastem. Myśle , że te teksty , które wypisujecie , wypisujecie z zazdrosci!!! :p tyle Ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.elb.vectranet.pl 08.12.06, 17:48 Ja sie tylko zapytalem,a ty piszesz ze obrazam,to bardzo krzywdzace:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 21:17 Elbinger łamiesz wszystkie zasady. Wcześniej miałeś nie wchodzić na forum Olsztyna gdyż wyganiałeś mnie ze swojego.... NIE WYTRZYMAŁEŚ NAWET 5 DNI :) :) :) Teraz smaliasz kocopały że zabierasz głos tylko w wypadku, gdy ktoś szkaluje ELbląg... To są KŁAMSTWA. Zabierasz głos w każdym przypadku czy sprawa dotyczy Elbląga czy też nie. Macie tam złą wodę? Już pisałem że kłamanie przychodzi Wam tak łatwo jak splunięcie-a to nie jest fer... Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Sam jesteś NUDNY 10.12.06, 00:14 Akurat woda w EL jest OK:) Dzis wrocilam z Olsztyna - (impreza naukawo-towarzyska) - przy okazji "odkrylam" kolejne swietne miejsce nad jakims jeziorkiem (restauracja "Przystan") - niestety nie wiem jak nazywa sie jeziorko:(( - gdzies blisko Novotelu. Bardzo fajnie musi byc tam latem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:27 Ano widziałem że zajęliście całą Przystań. Na dole po prawej jakiś gruby facet dukał- reszta niby słuchała... Na szczęście na górze coś było wolnego... :) :) W sobotę w południe bywa tłok ale nie aż taki... Róbcie konferencje w miejscach mniej publicznych- co? :) :) :) :) Jezioro nazywa się Ukiel (zwyczajowa nazwa "Krzywe"). Właściciel Przystani - Kicerman :) :) :) Są jeszcze fajniejsze miejsca... :):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Sam jesteś NUDNY 11.12.06, 12:23 jasssssne, moze Ty wyglaszales ten referat??? :)))))))))))) Albo mi powiesz jeszcze, ze nalezymy do jednego PT....czegostam:-) Wlasnie w sobote przenieslimmy sie z Pomorskiego Towarzystwa do Warm-Maz. Robimy wkrotce impreze integracyjna w Mierkach k/Olsztynka:)) PS, facet nie byl gruby i nie dukal, choc mial kiepska ekspresje werbalna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 12:38 > Wlasnie w sobote przenieslimmy sie z Pomorskiego Towarzystwa do Warm-Maz. Zdrada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Sam jesteś NUDNY 12.12.06, 17:30 Gość portalu: Rem napisał(a): > Ano widziałem że zajęliście całą Przystań. Na dole po prawej jakiś gruby > facet dukał- reszta niby słuchała... Na szczęście na górze coś było > wolnego... :) :) > W sobotę w południe bywa tłok ale nie aż taki... Róbcie konferencje w > miejscach mniej publicznych- co? :) :) :) :) Jezioro nazywa się Ukiel > (zwyczajowa nazwa "Krzywe"). Właściciel Przystani - Kicerman :) :) :) > Są jeszcze fajniejsze miejsca... :):) :) REM gdzie jeszcze sa fajne miejsca? Polec cos, bo chyba spedze w OL kilka tygodni............:) A nastepne sympozjum mamy w Mierkach gdzies kolo Olsztyna, znasz ten osrodek?? PS: Byles w sobote w Przystani czy tak sciemniasz sobie?:)) Naprawde siedzielismy w tej sali po prawej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:35 > Elbinger łamiesz wszystkie zasady. Wcześniej miałeś nie wchodzić na forum > > > Olsztyna > gdyż wyganiałeś mnie ze swojego... Jakie zasady? To w regulamnie jest, że Elblążanie nie mogą wchodzić na forum Olsztyna? Nie wiedizałem o tym :) Sam włazisz na forum Elbląga, więc się bujaj z takimi zarzutami. > NIE WYTRZYMAŁEŚ NAWET 5 DNI :) :) :) Jesteś pewien, że 5? A może to były 4, a może 6, a może 10? Sprawdź czy dobrze policzyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.orange.pl 11.12.06, 16:54 Ja też muszę przyznać,że za bardzo polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.elb.vectranet.pl 12.12.06, 21:53 Rem,bujaj sie na forum elblaskie,kartoflu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 10:40 Nervenartz byłem i napisałem nawet gdzie siedziałem. W mierkach są dwa większe Ośrodki: Kormoran - z basenem krytym Rady Ministrów oraz Harcerski Kormoran (tam gdzie Kwaśniewska 4 lata temu była z dziećmi z całego świata). Kormoran o niebo lepszy. Warto podjechać do Szwaderek na ryby - wziąć wędkę lub po prostu jechać do smażalni :):) :) Skansen w Olsztynku ma fajną karczmę no i przy trasie E7 po Olsztynkiem jest Tokay. Węgier b. dobrze gotujący. Zamów Hortobagi (naleśniki z mięsem). Jeśli uda się wam załatwić (to jest możliwe) to niedaleko jest Łańsk (ten Łańsk gdzie mieszkali Gierek Gomółka gdzie wpadał Breżniew i Kulikow). TO się nazywa Łański Piec - wjazd pilnie strzeżony ale można telefonicznie uzgodnić i sciemnić że się organizuje konferencję. Kawę mają tam wspaniałą. Lub Oś Cyranka z salą balową wchodzdącą do jeziora. Na ognisko tylko do jeź ZDRĘCZNO. Przy wiosce o nazwie Koniuszyn jadąc na Nidzicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:50 Byłem w Mierkach na obozie w 1 klasie liceum. Taki b(p)iwak integracyjny dla naszej klasy :) Ale niestety nic nie pamiętam z tego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:02 Tak jest Taras - masz rację przepraszam pomyłka... perkoz kormoran czapla siwa czy gongoł :) Jakieś takie powybierali. Jest tam jeszcze Kołatek- ten to chyba jakiś chrząszcz brzmiący w trzcinie :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Sam jesteś NUDNY 13.12.06, 13:34 nie chce byc kontrowersyjna :), ale osrodek harcerski w Mierkach to PERKOZ a nie KORMORAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 14:04 A dlaczego wyżej mi się napisało? ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Sam jesteś NUDNY 13.12.06, 16:23 REM, dzieki!:))) W sobote byly tam dwie konferencje...... nasza tam gdzie napisalam, ale prelegent nie byl gruby:-)))) Na obiedzie bylismy w sali naprzeciwko, a na kawie na gorze. W Mierkach bede w Kormoranie - poza czescia naukowa, przewidziano nam wiele atrakcji...... Ponoc osrodek rewelacja:-)) Rok temu ta impreza byla w Łańsku, ale niestety nie bylam:( W tym roku był z Łańskiem jakis problem, chyba za mało miejsc na te impreze.. czy terminów nie było:( No w kazdym razie jest to impreza organizowana wspolnie przez OL i EL. PS byles tam prywatnie, czy na ktorejs z konferencji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nervenarzt Re: Sam jesteś NUDNY 14.12.06, 07:24 Dzieki REMku za miniprzewodnik po okolicy, mialam do wyboru staze w OL lub GDA - poniewaz w GDA mieszkalam, wybralam OL - spedze tam kilka tygodni, ale chyba dopiero na wiosne:) Wtedy poprosze o przewodnik po olsztynskich knajpach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:24 Alfik coś bełkoczesz ostatnio :) :) :) Napisz o co Ci chodzi. Wyganiasz mnie z mojego miejscowego forum? Ty ? Gość z Elbląga? (tzn z Nowego Dworu...) i kierujesz do forum ELbląga? Coś chyba sie porobiło złego w orientacji Alfika :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:37 Nerven aha i oczywiście pole golfowe w Naterkach. Można wypożyczyć kije a po drodze koniecznie zajechać do Dorotowa na kawę. Kawiarnia z oknami dotykającymi jeziora i z widokiem na wyspę. Nazywa się to Galeria 69. Bardzo dobre desery... i kawa. Można pojechać do żródeł Łyny. jakieś 20 km. Warto jeśli ktoś lubi spacery. Jedzie się do Nidzicy i na skrzyżowaniu (w lewo na Koniuszyn w Prawo na Rączki) skręca się w prawo mija wieś Orłowo jedzie do wsi Łyna i przed Łyną (przed tartakiem w prawo) potem jakieś 400 m i jest skręt w prawo w las. Jest tam praking. Rezerwat nazywa się "żródła łyny" im. prof Kobendzy. Jest tam też rez zółwia błotnego ale przede wszystkim bardzo fajna trasa spacerowa. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.elb.vectranet.pl 13.12.06, 17:51 Rem,sam jestes z Nowego Dworu,tlko nie wiem ktorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 08:19 Albo raczej z Nowej Wsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.elb.vectranet.pl 15.12.06, 21:01 Nowa Wies-Cierpkie,kolo Pasleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:13 Nie wyslilajcie się :) :) :) Do zdolnych to Wy się nie zaliczacie... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Sam jesteś NUDNY IP: *.elb.vectranet.pl 16.12.06, 18:36 Rem,osiolku,a ty jak na to zwierzatko -masz troche rozumku,ale upor iscie osli. Odpowiedz Link Zgłoś