jaca3 03.11.02, 22:12 jestem ciekawy czy istnieją jeszcze czerwone koszary (moje 2 lata życia) oraz tzw trójkąt ostródzki he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioter Re: czerwone koszary IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 04.11.02, 22:30 Czerwone jak najbardziej. Jest w nich SOKK (Samodzielny Ośrodek Kształcenia Kierowców). Co do białych - nic z nich już prawie nie zostało. Coś się jeszcze tam umundurowanego mieści, ale coraz bardziej teren jednostki jest okrajany. Nie ma też OPL-ki, teraz jest tam szkoła. Takie rozbrojenie. Jeśli to nie wojskowa tajemnica - kiedy broniłeś ojczyzny przed wrogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: czerwone koszary IP: *.ostroda.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:57 Czerwone koszary istnieją .Prawdopodobnie potrwa to jeszcze przez około 2 lata.Likwidacja tej jednostki będzie szokiem dla miasta , ponieważ jest to drugi co do wielkości pracodawca.Pozdrawiam .P.S. Przykro mi ale niestety tzw. trójkąt bermudzki nie istnieje.Na jego miejscu powstała piękna zabudowa handlowo-mieszkalna. Odpowiedz Link Zgłoś