Gość: xxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 00:49 Witajcie forumowiecze. Dopiero przeprowadziłam się do Olsztyna i szukam dobrego i taniego szewca. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: szukam szewca 03.02.07, 01:51 jeden jest na Kościuszki, niemalże vis a vis wpadającej w nią 22 Stycznia. nie znam dokładnie adresu, obok jest jakiś spożywczy i odbijająca w górę Żołnierska. chyba bardziej motam niż pomagam:) Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: szukam szewca 03.02.07, 02:52 Kościuszki koło apteki. Jak się spytasz ludzi nie powinni robić problemu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam szewca IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.07, 06:43 Na ulicy Mickiewicza vis a vis LO nr 1 w podwórku pan Kłos.Solidnie,tanio i terminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: szukam szewca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:04 ul. Kościuszki 13 (piwnica) wejście na przeciwko Gromady. Terminowo, solidnie i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: szukam szewca IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.07, 15:27 Wlasnie polecam tego na ul.Kosciuszki.Tanio i solidnie.Odradzam na ul.Mickiewicza(Klos)-jest bardzo drogi i mam zastrzezenia do jakosci uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: szukam szewca 03.02.07, 15:48 jeszcze jest jeden na Murzynowskiego (Nagórki), ale nigdy nie korzystałam z jego usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: szukam szewca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 21:01 Polecam na Kościuszki 13. Pozatym, że tanio i solidnie to w dodatku robi nietypowe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: szukam szewca 03.02.07, 21:29 rog Kosciuszki i Mickiewicza,za sklepem miesnym,w podworku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa Re: szukam szewca IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.07, 15:23 Na Kosciuszki ??? slyszalem same zle opinie o tym szefcu , a moze to sam wlasciciel tego zakladu tak sie reklamuje ? ktos suka szewca nie podajac dzielnicy na jakiej szuka . Dobra reklama i za darmo ale czy dziala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: szukam szewca IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.07, 15:54 Zapewne szlyszalas o szewcu tym w podworku na ul.Kosciuszki(za sklepem miesnym). Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: szukam szewca 04.02.07, 16:44 przy ulicy Mickiewicza zawsze byly dwa zaklady szewskie,ten kolo dawnej Mody Polskiej i ten w podworku,rog Kosciuszki i Mickiewicza,w podworku za sklepem miesnym juz nie pracuje dawny szewc,jest teraz ktos nowy mlody,oddawalam tam obuwie i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś