Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz.X

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 20:44
Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię
czarnyadam

Mam tak samo jak ty, miasto moje, a w nim
Najpiekniejszy mój świat - najpiękniejsze dni
Zostawiłam tam kolorowe sny

Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak
Będę leciała co sił tam, gdzie moje dni
I olsztyńskie kolorowe sny

Gdybyś ujrzeć chciał olsztyński świat
Już dziś wyruszaj ze mną tam
Zobaczysz, jak przywita pięknie nas
Olsztyński dzień !!!
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.X 15.04.03, 20:47
      Jeszce raz gratuluję. Jesteś Mistrzynią Forum GW.
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.X IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 20:53
        bpkw - zrób mice wcześniejszy śmingus - dyngus i uważaj na wiosnę
        Będę miała szalony pomysł na Olsztyn dla Miki - ale o tym pózniej, ciekawe czy
        ty też to wykonasz ? - naprawdę szlony jak ja szalona
        • Gość: being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.X IP: *.icpnet.pl 15.04.03, 20:57
          Ja mam nadzieje, ze tylko fotki mam zrobic:)
          Album moze bedzie dopiero w maju bo musze jeszcze do stolicy pojechac po
          swietach, a na swieta majowe tez moze fotke strzele.
        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.X 15.04.03, 22:07
          Gość portalu: rita napisał(a):

> bpkw - zrób mice wcześniejszy śmingus - dyngus i uważaj na wiosnę
          > Będę miała szalony pomysł na Olsztyn dla Miki - ale o tym pózniej, ciekawe czy
          > ty też to wykonasz ? - naprawdę szlony jak ja szalona

Rita - ja bardzo proszę o wyjasnienia!!!!!
          • Gość: rita Re: Mika poszalej w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:13
            zrób to dla mnie, wiesz , że mogę być szalona w myslach , a ty w czynach
            Ucałuj mocno Wysoką Bramę w przejściu i zaznacz miejsce. Jak będe w Olsztynie
            to samo zrobię i się podpisze na wieczną pamiatkę i każdy kto przejdzie pod ta
            Bramą spojrzy i zobaczy nasze buziaki. Wybierz czystą cegłówkę w Bramie
            Wysokiej i zaznacz wyrażnie. Niech Olsztyn pozna jak przybrane Krakuski
            szaleją z tęsknoty za Olsztynem.
            Jak tu nie wierzyć w magię Olsztyna
            myślisz , że to zrobisz ?
            inni to sprawdzą mika, zobaczysz ?
            • mika_1 Re: Mika poszalej w Olsztynie 15.04.03, 22:21

> zrób to dla mnie, wiesz , że mogę być szalona w myslach , a ty w czynach
              > Ucałuj mocno Wysoką Bramę w przejściu i zaznacz miejsce. Jak będe w Olsztynie
              > to samo zrobię i się podpisze na wieczną pamiatkę i każdy kto przejdzie pod ta
              > Bramą spojrzy i zobaczy nasze buziaki. Wybierz czystą cegłówkę w Bramie
              > Wysokiej i zaznacz wyrażnie. Niech Olsztyn pozna jak przybrane Krakuski
              > szaleją z tęsknoty za Olsztynem.
              > Jak tu nie wierzyć w magię Olsztyna
              > myślisz , że to zrobisz ?
              > inni to sprawdzą mika, zobaczysz ?

Obiecuję!!! Rodzina mnie wyklnie, że zamiast siedzieć z nimi latam gdzieś po Olsztynie, ale co mi tam... Raz się żyje!!! Rita - ja myślę, że eNka to o nas będzie pamiętać - TO zawsze przypomni im Krakuski:)))
              • Gość: rita Re: Mika poszalej w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:38
                Mika - całuj, całuj nie żałuj - Olsztyn zasługuje na to - weż coś do pisania ,
                albo może wyryć w cegłówce jakiś znak
                Mika - ja naprawdę to sprawdzę i inni co będa ze mną, zrobimy sobie przed nią
                zdjęcie, Brama będzie nasza , my ją zdobędziemy, zobacz jeszcze czy na nią się
                da wejść - to też byłoby dobre !!!:-)
                • mika_1 Re: Mika poszalej w Olsztynie 15.04.03, 22:59
                  Kurczę, to ja muszę jeszcze rano do znajomych skoczyć i uprząż do wspinaczki skałkowej (ceglanej?) pożyczyć.... ;)))
                  • Gość: zbyszek Re: Mika poszalej w Olsztynie IP: 213.25.179.* 16.04.03, 10:57
                    Daj znać kiedy będziesz szalała, to może to uwiecznimy,
                    ....a może poszalejemy razem?
                    • Gość: rita Re: Marzenia ściętej głowy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:31
                      oj - tak poszleję , nie muszę dawać znaku, jak zobaczysz osobę stojacą na
                      Wysokiej Bramie to już wszystko będziesz wiedział i się domyslał.
                      Jaką wysokości ma ta Brama - nie wiem jak długą linę muszę ze sobą wziąśc.
                      Wbrew pogłoskom, nie jestem grzeczna dziewczynką - może mi się uda wspiąć się
                      na tą Bramę po linie.
                      Wybieram termin lipcowy , nie wiem jeszcze co z Andulką , czy jej będzie
                      pasował, asekuracja by się przydała

Nie myślcie , że jstem wariatką, ale w Krakowie musze trzymać klasę tylko-
                      dzień dobry - uśmiech, dzień dobry - uśmiech itd - a Olsztyn będzie mój.
                      Mam jeszcze inne pomysły . ale to juz tajemnica, jeżeli nie wyjdzie z tą Bramą.

Mika - czy już myślisz o pierwszym kroku do Bramy !!!!!
                      • Gość: Andulka Re: Marzenia ściętej głowy IP: *.chello.pl 16.04.03, 21:41
                        Chyba będę do dyspozycji :)
                        • Gość: rita Re: Marzenia ściętej głowy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:45
                          Andulko - umówimy się , chyba, że wcześniej zawitasz do Krakowa
                          Andulko - strzel postem światecznym w imieniu forumowiczów - napewno wszyscy
                          się zdodzimy
                          • mika_1 Olsztyn jest piekny - szczególnie nocą:) 17.04.03, 00:18

Tak - własnie tak... Olsztyn zobaczyłam dziś dopiero po zmierzchu... A to
                            dzieki Ricie i Andulce...:( Andulka załatwiła mi 2-godzinny korek w stolicy, a
                            Rita - problemy z samochodem... No i Olsztyn powitałam w środku nocy... Ale
                            pieknie było:) I ten obłędny mega księżyc... tego się nie da opisać, Rita - to
                            trzeba zobaczyć... A co do Bramy... to dzisiaj tylko na nią popatrzyłam...
                            szykuję sie na piątek:)))
                            • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny - szczególnie nocą:) IP: 213.25.179.* 17.04.03, 07:02
                              Mika- wstrzelilas się w pełnię nocą, czys Ty aby nie wilkołak?
                              bo Rita to jakis wandal, chce zadeptac Wysoką Bramę i czort wie co jeszcze? :-)
                              Nie wiem jak Olsztyn przetrzyma najazd Krakusek,
                              a ja myslalem ze one grzecznie z paluszkami z Lajkonika...
                              czyli z chlebem i solą....
                              Musimy się zebrać i chronic Olsztyn
                              dopóki jest piękny!
                              :-)))))
                              • Gość: rita Re: Nadciąga noc komety IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 22:15
                                "Nadciaga noc komety
                                Ognistych meteorów deszcz
                                Nie dowiesz się z gazety
                                Kto przeżyje swoją śmierć"

Tak, szaleństwo, to jest to, co potrzebuje Olsztyn. Wysoka Brama zdobyta, czas
                                na jozioro Krzywe i skoki z kajaków w ubraniu i ujarzmienie jeziora.
                                Następnie przyjdzie czas na Lady i jej czapeczkę - postawimy ją w odpowiednio
                                ruchliwym miejscu z tabliczką na szyji i będziemy rzucać monety, tak
                                zapoczątkujemy zbiórkę pieniędzy na piwo.
                                Przestańcie mysleć, zamknijcie oczy i puście wodze wyobrażni
                                oj , będzie się działo, działo!
                                Czyż nie mówiłam, że Olsztynowi pięknemu brak energii, rozmachu i odwagi, którą
                                w prezencie jemu przywiozę.
                                Mam jeszcze plan awaryjny, ale o tym potem

Zbyszek , dziękuję za pamięć o Olsztynie pięknym
                                Andulko, ładuj akumulatory - będzie jazda !
                                • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 17.04.03, 22:26
                                  Zbyszku - jam nie wilkołak... To dziewczyny tak mi tę podróż wywróżyły... więc
                                  trzeba z nimi gadać...
                                  A nadciąga chyba noc RAKIETY - Rita - rakieta od Ciebie zostanie w ukochanym
                                  Olsztynie!!! Pomyśl o tym:))
                                  No i jeszcze część Krakowa tu pozostanie... Olsztynie, drżyj!!!!
                                  • Gość: zbyszek Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: 213.25.179.* 18.04.03, 08:31
                                    Olsztynscy forumowicze łączcie sie!
                                    Trzeba chronic Olsztyn przed najazdem krakusek, mamy w końcu przewagę liczebną,
                                    i znamy lepiej teren, a i motywacja by się znalazła:
                                    Olsztyn jest piękny i taki ma pozostać!!!!!

• mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 07:26
                                      No widzisz Zbyszku.... Chęci masz, ale niestety sie spóźniłes... Widizałeś
                                      wczoraj Brame? Nie? No to pędź tam dzisiaj - niewiele pozostało.... Cegłę z
                                      Bramy zapakowłam do torby - zawiozę do Krakowa, będziemy miały kawałek pieknego
                                      Olsztyna pod reką;)))))
                                      • Gość: zbyszek Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 08:58
                                        Biorę bloczek mandatowy... i pędzę,
                                        będe pod bramą o 10.40 sprawdzę,
                                        a jesli cosss sieeee stallllo !!!!
                                        to znajdę tego niebieskiego wandala
                                        • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 11:38
                                          Ha - nie masz szans - nie dogonisz mnie rowerem:)))))))))))))))))))))))
                                        • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 11:39
                                          W razei czego będziemy mogli ją odbudowac - bedzie okazja na kolejne spotkanie
                                          forumowiczów:)
                                          • bpkw Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 16:50
                                            mika_1 napisała:

> W razei czego będziemy mogli ją odbudowac - bedzie okazja na kolejne
                                            spotkanie forumowiczów:)

Odbudować ?. Dlaczego nie ?. Ale z wawelskiej cegły...
                                            • Gość: rita Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 16:57
                                              a nie mówiłam że mika zaszaleje - dobry pomysł mika , na miejscu wypijemy
                                              szampana - przyjedż jak najszybciej do Krakowa , szampan czeka !!!!!
                                              Zabierz też Lady - to będa sami musieli przyjeżdzać i odbijać ją, ale my sie
                                              nie damy
                                              Brawo mika
                                              gratulacje
                                              a całowałaś Bramę ?
                                              • bpkw Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 17:02
                                                Odpowiem za Mikę. Nie miałem najmniejszego problemu z rozpoznaniem Miki.
                                                Klęczała przy bramie i czule ją całowała / cegiełka po cegiełce /, jak
                                                najsłodszego kochanka... . Szkoda, że nie było Beinga lub Zbyszka z aparatem.
                                                • Gość: rita Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:07
                                                  to musiało być piękne , mika zapoczatkowała piękny zwyczaj, trzymaj to miejsce
                                                  dla mnie , będę 4,5,6, lipca na koronowaniu Lady

to straszne co sie dzieje na forum, przekracza wszelkie wyobrażenia
                                                  smacznego jajka
                                                  • bpkw Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 17:14
                                                    to musiało być piękne , mika zapoczatkowała piękny zwyczaj, trzymaj to
                                                    miejsce dla mnie , będę 4,5,6, lipca na koronowaniu Lady

Miejsca na Bramie dostatek, ale i to po Mice trzymać będę jako zapowiedź
                                                    Twojego przyjazdu.
                                                  • Gość: rita Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:16
                                                    a nie boisz sie o Olsztyn - taki z ciebie patriota ?
                                                  • bpkw Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 17:21

> a nie boisz sie o Olsztyn - taki z ciebie patriota ?

Olsztyn umie się bronić. Oparł się dawniej Krzyżakom, obroni się i dzisiaj przed
                                                    "Krakuską" z pięknym olsztyńskim rodowodem. Poza tym Ty nie zrobisz mu
                                                    krzywdy... .
                                                  • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 17:52
                                                    Rita, no patrz - to może przyjedziemy razem? Bo jęsli wybierasz się w tym
                                                    terminie, to on i mnie pasuje:)))) No i co Ty na to???? Razem zrobimy takąąąą
                                                    zadymę, że nawet Zbyszek tego sobie nie jest w stanie wyobrazić!!! I 1000
                                                    bloczków mandatowych nie pomoże:)))) :P
                                                    A co diwe Krakouski to nie jedna..... ;)
                                                    Bpkw - a Ty miałes nikomu o tym nie mówić.... :(
                                                  • Gość: zbyszek Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.one.pl 19.04.03, 18:49
                                                    rozumiem że trzeba planowac urlop,
                                                    zbierac sily i posilki!
                                                    stawiac zapory i blokady.
                                                    bede prosto po Krutyni,
                                                    damy radę!
                                                    :-)
                                                  • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 19:38
                                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> rozumiem że trzeba planowac urlop,
                                                    > zbierac sily i posilki!
                                                    > stawiac zapory i blokady.
                                                    > bede prosto po Krutyni,
                                                    > damy radę!
                                                    > :-)

Ha, Zbyszku - zbierać siły i posiłki możesz, ale my i tak damy radę:))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:08
                                                    mam pytanie
                                                    Czy ktoś z babami wygrał ?
                                                    Słuchajcie , same baby będą - może być moja córka z koleżanką, żeby komuś
                                                    przekazać to dzidzictwo Olsztyna pieknego i Andulka
                                                    O Boże - babski zjazd !!!!!
                                                  • Gość: Andulka Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:10
                                                    Ale o co chodzi, bo nie mam czasu czytać wszystkiego?
                                                  • Gość: rita Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:22
                                                    o babski najazd na Olsztyn w dn. 4,5,6, lipca , mówiłaś że możesz !
                                                  • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 21:23
                                                    Andulko - musisz móc!!!!!! :))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:40
                                                    No, nie wybieram sie na urlop wyjeżdżany bo pieniędzy ledwie wystarczy mi na
                                                    wysłanie gdzieś Maryśki, więc będę pod ręką. Na bilet do Olsztyna wystarczy. A
                                                    jeśli nie to na miotle przylecę :)))
                                                  • mika_1 Re: Nadciąga noc RAKIETY!!! 19.04.03, 21:43

Nooo - i tak trzymać:) Zrobimy więc zlot..... forumowiczek:))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:45
                                                    Andulko zostaw to nam, jeszcze mamy czas , nie myśl o kasie , weżmiemy namiot,
                                                    przecież nie jedziemy tam spać
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 19.04.03, 21:47

> Andulko zostaw to nam, jeszcze mamy czas , nie myśl o kasie , weżmiemy
                                                    namiot,
                                                    > przecież nie jedziemy tam spać

Brawo Rita:) Sedno!!! Jedziemy tam imprezować!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:51
                                                    Dziewczyny, na hotel z łazienka znajdę kasę choćbym miała nie jeść. Namiot
                                                    odpada. Ale jd ma tanie stancje w Al. Przyjaciół, damy sobie radę :)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:54
                                                    a może zrobimy szturm na Szkołę podstawową nr 7 - dołączymy się do jakiejś
                                                    koloni tam przebywającej
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 19.04.03, 21:57
                                                    hihi - Rita - mamy imprezować, nie wydziwiaj za dużo! Wisnióweczka zetnie Cię z
                                                    nóg - nie dasz rady szturmować szkoły;)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:59
                                                    też tak myślę, poczekajmy zobaczymy, jeszcze ho, ho, ho !!!
                                                    Olsztyn już prawie zdobyty!!!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 19.04.03, 22:04

No - myslę, że tak kusząca perspektywa skołoni Cię w końcu do przyjazdu tutaj;)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 22:32
                                                    ta twoja obstawa mnie cieszy, co dwa samochody to nie jeden i obydwa na
                                                    sygnałach !!!!!!
                                                    Mam nawet alibi, przedstawię cię jako sąsiadkę z Olsztyna , która mnie zaprasza
                                                    do siebie - dobre, heeheehee - musimy to obgadać !!!
                                                    Wszystko da sie zrobić jeśli sie chce, byle nie za często
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 20.04.03, 18:13

> ta twoja obstawa mnie cieszy, co dwa samochody to nie jeden i obydwa na
                                                    > sygnałach !!!!!!
                                                    > Mam nawet alibi, przedstawię cię jako sąsiadkę z Olsztyna , która mnie
                                                    zaprasza
                                                    >
                                                    > do siebie - dobre, heeheehee - musimy to obgadać !!!
                                                    > Wszystko da sie zrobić jeśli sie chce, byle nie za często

Spoko - mogą być sygnały, może być cokolwiek - mnie tam wszystko jedno - byle
                                                    do przodu:)
                                                    Rita - obgadamy to przy najbliższej okazji.... Przy tym szampanie;))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:16
                                                    No coz, skoro robicie zjazd Forumowiczek, to zostaję gdzieś na wodzie- lub pod,
                                                    a myslalem że też sie zalapie :(
                                                    Ale skoro babski zjazd to nie przeszkadzam, biore wisniowke i splywam
                                                    buuuul bulll, gulll, gull
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 20.04.03, 18:27

> No coz, skoro robicie zjazd Forumowiczek, to zostaję gdzieś na wodzie- lub
                                                    pod,
                                                    >
                                                    > a myslalem że też sie zalapie :(
                                                    > Ale skoro babski zjazd to nie przeszkadzam, biore wisniowke i splywam
                                                    > buuuul bulll, gulll, gull

No - babski zjazd, ale oczywiście z chłopakami:)))))) bez wisniówki i wiesienek
                                                    sie nie obejdzie!! Z wody z spod wody będziesz musiał chyba przyjechać!!!!
                                                    A zdjęcie pod bramą kto zrobi???
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:30
                                                    Już biegne....
                                                    Olsztyn jest piękny!
                                                    a dziewczęta laskawe :(
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 20.04.03, 18:32

> Już biegne....
                                                    > Olsztyn jest piękny!
                                                    > a dziewczęta laskawe :(

No - taka postawa jest godna pochwały:))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:34
                                                    nie zauważylas :(
                                                    niestety....
                                                    z tą laskawoscią księżniczek to tak roznie
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 20.04.03, 18:38

> nie zauważylas :(
                                                    > niestety....
                                                    > z tą laskawoscią księżniczek to tak roznie

No - pretensje możesz miec chyba do siebie - jak szumi w głowie, to tak potem
                                                    dziwnie bywa;))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:42
                                                    :()
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 20.04.03, 18:44

Chyba mnie te opary zamroczyły i nie zauważyłam... Może nastepnym razem???
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:46
                                                    kto wie?
                                                    :)
                                                    Muszę kończyć
                                                    :(
    • mika_1 Prezent z Olsztyna..... 20.04.03, 22:54
      Rita - musimy się jakos umówić w tym tygodniu...
      Muszę Ci przekazać prezent od Zbyszka... Czas tu odgrywa bardzo ważną role,
      ponieważ Zbyszek ofiarował Ci swoje jajko - boję się, żeby nie zaśmiardło... ;)
      Niech się to stanie u Ciebie w domu, w razie czego...;)
      • Gość: rita Re: Prezent z Olsztyna..... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 09:27
        nie bój się, czym jajo strsze tym lepsze mówią Chińczycy i zakopują je na kilka
        lat do ziemi - co uczynię w swoim ogródku - juz lecę szukać miejsca
        Czy to jajo strusia ?, a co na nim napisał, czy jest chociaż podpis ?
        Dałaś czadu w Olsztynie mika - wracaj niech odpoczną od ciebie !!!!!!
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest w albumie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 23:15
          Zaglądnijcie do albumu - tam czeka na was niespodzianka, czytajcie komentarze .
          Mika - słysze już pracę twojego silnika samochodowego w Krakowie.
          Wreszczie Olsztyn oddycha spokojnie i równo - koniec balangi czas na pracę !!!!
          • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest w albumie IP: 213.25.179.* 22.04.03, 07:10
            Mika- tak sie zlozylo ze bylem "w samo poludnie" no niestety...
            Nie trzeba bylo Ricie mówić, odrobina tajemnicy nie zaszkodzi.
            Mam nadzieje ze droga minela tym razem bezbolesnie.
            Pozdrowka!
            • Gość: rita Re: Olsztyn jest w albumie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 23:26
              Zbyszek , zajrzyj do tego albumu i przeczytaj komentarze do zdjęć.
              Czekam z niecierpliwością na jajeczko, czy tylko jedno będzie ?
              zobaczysz co z nim zrobię ? heeeeeeehhhheeeeee ;-)
              Mika ci powie !!!!
              Olsztyn jest piękny - prawda ?
              • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest w albumie IP: 213.25.179.* 23.04.03, 07:01
                po pierwszym najezdzie krakusek zmian na niekozysc nie zauwazylem :-)
                Olsztyn nadal jest piekny !
                • Gość: pioter Re: Olsztyn jest w albumie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 23.04.03, 07:02
                  Jak widzę z ciebie Zbyszku też ranny ptaszek. ;o)
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 07:39
                    i ja śpieszę do pracy - piszcie , wieczoram poczytamy jaki Olsztyn jest piękny
                    • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 23.04.03, 08:16
                      no nie taki ranny.
                      Wstaję rano,... na podlodze pelno krwi, ide do lazienki- krew, rozglądam się
                      ... a to moje ranne pantofle !
                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 21:38
                        coś nie widzę wieczornych ptaszków, czyzby Olsztyn nocą był bardzo śpiący !!!!!
                        • koobra Re: Olsztyn jest piekny 23.04.03, 21:54
                          zaraz jeden ptaszek przyjdzie z pracy to będzie stukał :) nie pamietam kiedy
                          ostatnio oglądałem mecz piłki nożnej ,ale dzisiaj niezły jest :)
                      • brzoza2 Re: Olsztyn jest piekny 23.04.03, 22:08
                        Zbyszku, ty barbarzyńco, cos im zrobił (tym pantoflom)?!!!?
                        <<<~~~~~~~~~~~>>>
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 00:00
                          Rita - jakie strusie? Przecież wyraźnie napisałam, że "Zbyszek ofiarował Ci swoje jajko";)))!!!
                          Zbyszku - w związku z tym, że miało Cię nie być, troszkę przeciągnęłam pożegnania i byłam pod Bramą ok 13.00. Ale wisnióweczki ukrytej nie było... A szkoda;)))
                          • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 24.04.03, 13:29
                            ja kapciom nic nie zrobilem, to one same z siebie....
                            Mika, co narobilas Wysokiej Bramie i sobie?
                            Nastepnego dnia przekopywali, przekladali kamienie cos podlozylaś?
                            a Tobie zaszkodzilo!
                            Nie rob juz nic ani sobie ani bramie, szkoda zabytkow ;)))))
                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 16:57
                              Gość portalu: zbyszek napisał:

> ja kapciom nic nie zrobilem, to one same z siebie....

Hmmm - to takie dziwne... Nikt nikomu, a coś się dzieje... ??

> Mika, co narobilas Wysokiej Bramie i sobie?
                              > Nastepnego dnia przekopywali, przekladali kamienie cos podlozylaś?

Zbyszku - widzisz, znowu się spóźniłeś:( Zostawiłam tam prezent dla Ciebie, myslałam, że zrobimy jakąś wymiane... No i ktoś wyczuł pismo nosem i zabrał to przed Tobą:( Trzeba było się upomnieć, a co!!!

> Nie rob juz nic ani sobie ani bramie, szkoda zabytkow ;)))))

Hmmm - to ja też zabytek jestem????!!!!:(((( A myslałam, że jeszcze całe życie przede mną... Brutalnie ściągnąłeś mnie na ziemię... Oj brutalnie:((((
                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 20:52
                                co sie kłócicie, następnym razem zrobimy wymianę, przywieziesz mika do Olsztyna
                                pięknego Bramę Floriańską, a Bramę Wysoką do Krakowa - jak się mówi i smok i
                                owca syta
                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:30
                                  To może jeszzce i smoka im podarujemy....? Niech mają! Będzie pożerał co bardziej niegrzeczne osobniki.... :))))
                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:31
                                    albo grzeszne panienki hi hi
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:32
                                    czy jajeczko jest w całości ?
                                    • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:34
                                      Grzesznych panieniek to chyba nie - inaczej dawno by już pękł po raz drugi...;)
                                      Rita - no pewnie, że w całości.... Jeszcze....;))))
                                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:42
                                        a przez ile damskich rąk przeszło to jajeczko ?
                                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:46
                                          Hmmm - jak już mówiłam, to jajko Zbyszka - pytaj jego, a nie mnie:P
                                          :))))
                                        • oso1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:47
                                          Ech te dziewczęta, ech!!!!!????
                                        • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:47
                                          Twoje tylko przez meskie Zbyszka i damskie Miki ,ktora była łącznikiem
                                          • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:48
                                            Mika przyznaj sie to zbyszkowe jajko dawałaś jeszcze komus do potrzymania;)?
                                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 21:49
                                              hmmmmm ;)
                                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:48
                                            czy to będzie jajeczko szczęścia, czy można go zamrozić ?
                                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:09
                                              Rita - to dar dla Ciebie - rób co chcesz:)))
                                              • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:10
                                                zakop,zakop,gleba sie w ogrodzie poprawi hihi
                                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:12
                                                  to zamrozić , czy zakopać ?
                                                  może nie będę trzymać, ja wykopię dołek, a mika włoży, a ja zakopię - dobra ?
                                              • oso1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:12
                                                Tylko nie trzymaj jajeczka długo w ciepłym. bo a nuż się
                                                wykluje,lub też, uhm, jak to ująć, uhm, wiem
                                                patrząc "zbokiem"
                                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:14
                                                  I na przyszłą wiosne wyrośnie duuuużo jajeczek:)
                                                  Może być - zaczynaj kopać dołek:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:23
                                                    kopię dołek, ale boję sie , że sama do niego wpadnę, może zamrozić jak Disneya
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:25
                                                    Hmmm - ale jak zamrozisz, to w dalszym ciągu będzie jedno, a jak posadzisz.... Może coś urosnie...
                                                    rachunek jest prosty:)
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:26
                                                    najlepiej je zjedz a skorupki naklej na.... deseczke,chcesz to Ci jakąś
                                                    podrzuce,mam na zapleczu pare
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:29
                                                    nie wiem o czym my mówimy, jajeczko jest jeszcze wirtalne
                                                    może najpierw zobaczę do czego sie nadaje ?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:31
                                                    Angela - a co? Z eNkowym tak zrobiłaś???
                                                    Rita, wcale nie wirtualne!! Że nie u Ciebie, to nie znaczy, że nie istnieje! Póki co - cieszy moje oko:) Ja tak trochę na sępa, bo swojego osobistego nie dostałam:((((
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:32
                                                    Rita my mamy tez jajo od Zbysia-Jajo eNka i tez mozemy miec problem
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:32
                                                    a my Mika w tym samym czasie o tym samym no ładnie
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:36
                                                    Angela - hmmm - to chyba...
                                                    ;))))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:38
                                                    Lidzbark hi hi i to na temacie olsztynskim?Rita sie chyba nie pogniewa,bo
                                                    Olsztyn jest piękny
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:44
                                                    najpiękniejsze Olsztynianki są przyjezdne
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:44
                                                    albo wyjezdne,prawda Rita?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:46
                                                    Jakiekolwiek:)
                                                    Grunt, że forumowe;))))))))))))))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:47
                                                    Tys prowda
                                                    Olsztyn pięknym miastem jest
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:45
                                                    :))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:45
                                                    ja już nie wiem , czy czasmi to jajo nie było po drodze podmienione - taki
                                                    długi był powrót
                                                    Olszty jest piękny

• mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:47
                                                    Rita - przykro mi:((( Jak możesz we mnie wątpić?????
                                                    No - i dawaj - na jedenaste (już!!!!) piętro!!!!
                                                    Pliss:)
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:49
                                                    i znowu druga strona.
                                                    Załóżcie nowy wątek "Olsztyn jest piękny"
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:50
                                                    koniec jaj - biegłam, aby was czytać i nie mogłam nadążyć, co chwilę nowe wpisy
                                                    były - to są jaja nad jajami - przesadzamy , zakładm nowy watek !!!!!
                                                    jestem wykończona tym jednym jajkiem
                                                    to już jest jajecznica !!!!!!!;-))))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:52
                                                    czy możecie włączyć hamulce !
                                                    Olsztyn jest piekny !!!!!!!
                                                    zakladam watek - oso niech sie przygotuje do wstępu, dziś nie jestem
                                                    przygotowana
                                                  • oso1 Re: Olsztyn jest piekny 24.04.03, 22:54
                                                    ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka