Dodaj do ulubionych

Rakieta doleciała!

19.04.03, 07:29

Rakieta doleciała - wczoraj w póxnych godzinach popołudniowych dotarła do
miejsca swego przeznaczenia:) Została przekazana w ręce Kobbry - no i teraz
należy jego rozliczać z tego, co się z rakietą dzieje...
Wszyscy ją popodziwiali... Jest i będzie już teraz w Olsztynie:) W pięknym
Olsztynie:)
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Rakieta doleciała! 19.04.03, 16:55
      ... i przy okazji zdemaskowała imię darczyńcy. Pięknie wypisana dedykacja na
      futerale... . Rita, jadę w maju na imieniny do Krakowa.
      • Gość: rita Re: Rakieta doleciała! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 16:59
        a czy pokrowiec jest wam potzrebny, może bpkw przywiezie go z powrotę z
        waszymi podpisami - proszę !!!
        • bpkw Re: Rakieta doleciała! 19.04.03, 17:06
          Uzgadniaj z kierownictwem eNki.
          • Gość: rita Re: Rakieta doleciała! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 17:11
            tak zrobię, coś za coś , ja im zostawiłam swoją Lady, niech teraz chociaż wasze
            podpisy będę miała przy sobie
            bpkw - ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa to zadanie, chyba , że im sie
            to tak podoba, ale też nie chcę gracić im lokalu
            smacznego jaja
            • bpkw Re: Rakieta doleciała! 19.04.03, 17:26
              Gość portalu: rita napisał(a):

tak zrobię, coś za coś , ja im zostawiłam swoją Lady...

Rita. Czy w Tobie budzi się dusza prawdziwego "krakowskiego centusia" /.
              Przypominam. Kto daje i zabiera... . A podpisy zbierzesz sama podczas wizyty w
              Olsztynie.

• mika_1 Re: Rakieta doleciała! 19.04.03, 17:47
                Oj tam - od razu krakowski centuś... Logicznie myśli, podpisy chce miec i
                tyle:) Rita - powiem Ci coś w tajemnicy... Wczoraj zdewastowałam Bramę, więc
                mam też kawałek cegły... Może na tym??? ;)
                • Gość: ak Re: Rakieta doleciała! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.04.03, 17:51
                  mika_1 napisała:

> Oj tam - od razu krakowski centuś... Logicznie myśli, podpisy chce miec i
                  > tyle:) Rita - powiem Ci coś w tajemnicy... Wczoraj zdewastowałam Bramę, więc
                  > mam też kawałek cegły... Może na tym??? ;)
                  Mika bój się Boga, toć to nie Akropol. Jako były współpracownik PKZ-ów uważam
                  zachowanie za wysoce naganne, pochwalając je jednocześnie z innego punktu
                  widzenia.
                  • Gość: zbyszek Re: Rakieta doleciała! IP: *.one.pl 19.04.03, 18:44
                    widziałem! Brama przekrzywiona, ledwo stoi! rano myslalem ze to od calowania,a
                    to jednak dewastacja!
                    We wnęce bramy są kawalki cegiel dla "napadaczy"
                    jak najbardziej zabytkowe- powaga.
                    :-)
                    • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:36
                      Mika - dzięki za obronę, mianuję cię moim adwokatem, jesteś wspaniała.
                      Oni to dopiero centusie - nic mi nie chcą dać, rozbierz tą Bramę na części i
                      złozymy ją przy Wawelu koło Smoka.
                      Ja naprawdę nie wiem czy mam przyjechać, Lady zostanie królową, Bramę
                      rozbierzemy albo co gorsze rozpłynie się od naszych całusów,
                      oj! - boję sie teraz o jezioro Krzywe jeśli przywiozę Smoka ........
                      Zróbcie mi lepiej zakaz przyjazdu , ze względu na dobro Olsztyna
                      • mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 19.04.03, 19:41
                        eee tam - przeniesiemy sobie Olsztyn do Krakowa - ale będzie fajnie:))) Tam
                        koło mnie jest dużo wolnej przestrzeni - spoko się zmieści:)))
                        Zbyszku - i jak podobały Ci się efekty mojej "pracy"??? Imponujące, prawda?? W
                        godzine udało mi się tyle zawalczyć:)))
                        • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 19:42
                          Mika - kiedy robisz zakończenie akcji w Olsztynie , czy wszystkie fanty
                          pozbierałaś ?
                          • mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 19.04.03, 21:27

Z fantami ciężko - Zbyszek jedynie się spisał, no i Oso obiecał Ci coś, co z
                            pewnością Cię ucieszy:) Ale po to musisz osobiście...
                            A poza tym - fura opowieści:))) Rita, co Ty na to???
                            • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:40
                              pewnie wieziesz piwo Dębowe Mocne w puszce
                              Mika, my doskonale porozumiewamy się bez poczty i bez tajemnic - to jest
                              wspaniale.
                              Kiddy mam cię oczekiwać u siebie, masz u mnie szampana , wogole się dziwię
                              dlaczego nie wziełaś ze sobą szampana ode mnie - kurcze jaki błąd zrobiłam
                              Na sali już mnie nie znajdziesz , bo mam przerwę

• mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 19.04.03, 21:42
                                Gość portalu: rita napisał(a):

> pewnie wieziesz piwo Dębowe Mocne w puszce
                                > Mika, my doskonale porozumiewamy się bez poczty i bez tajemnic - to jest
                                > wspaniale.

:)))

> Kiddy mam cię oczekiwać u siebie,

Hmmm - to kwestia do ustalenia.... Może w weekend? Co Ty na to?

masz u mnie szampana ,

Już się cieszę:)

• Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:08
                                  Trzeba przed Kortowem postawic znak "witamy przybyszów -(nie dotyczy Rity i
                                  podobnych krakusek)"
                                  ;-)
                                  Do zobaczenia (przed Kortowem!)
                                  • mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 20.04.03, 18:10
                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Trzeba przed Kortowem postawic znak "witamy przybyszów -(nie dotyczy Rity i
                                    > podobnych krakusek)"
                                    > ;-)
                                    > Do zobaczenia (przed Kortowem!)
                                    > :-)

Nie musimy wjeżdżać od strony Kortowa...
                                    Nic się nie bój - poradzimy sobie:))))
                                    • Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:18
                                      też tak myślę,,, niestety
                                      • mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 20.04.03, 18:25
                                        Gość portalu: zbyszek napisał:

> też tak myślę,,, niestety
                                        > :-)

Niestety????? No - tu mnie zaskoczyłeś, niestety ;))))))
                                        • Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:50
                                          Trzeba zastosować ochronę bardziej bezpośrednią
                                          • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:03
                                            Zbyszek - nie bój sie, trochę najazdów jeszcze przezyjesz- wiem , że się
                                            szykuje i w maju i w czerwcu . Wprwawiaj się , czeka cię robota.
                                            Jako gospodarz Olsztyna bądż czujny !!!!
                                            Wiśnie już kwitną, a owoce tuż, tuż
                                            • Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:05
                                              to juz teraz! a byla mowa o lipcu !?
                                              • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:07
                                                w lipcu będę ja i moze inni tez sie zjawią, ale wczesniej przyjadą inni, którzy
                                                nie moga w lipcu - będziesz gościnny ?
                                                • Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:10
                                                  jestem...
                                                  ale nie rozbijesz Olsztyna?
                                                  • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:14
                                                    rozbiję , dobrze wiesz, że rozbiję bo po to jadę, by zabić wam nudę na którą
                                                    narzekają turyści - Zbyszek mam plan i do tego planu jeśli was nie będzie wezmę
                                                    turystów - akcja brzmi - zabić nudę
                                                  • Gość: zbyszek Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:15
                                                    to mnie nie zabijesz...
                                                    nie nudzę sie,
                                                    nie potrafię
                                                    Pa
                                                  • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:23
                                                    w takim razie jesteś ze mną i zawojujemy Olsztyn - a czy jesteś odważny w
                                                    swoich działanich - zbyszek przestańmy mówić o tym , jeszcze daleko do lipca -
                                                    gorące dni Olsztyna - będzie mika i inni to zobaczysz - wiśnióweczka ci nie
                                                    pomoże .
                                                  • mika_1 Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! 20.04.03, 22:48
                                                    Ha - muszę postraszyć trochę mieszkańców Olsztyna - w najbliższych miesiącach
                                                    (maj, czerwiec i pół lipca) bede częstym gościem w tamtych stronach... I
                                                    wjeżdżać będę z każdej strony do Olsztyna, i nie będziecie wiedzieli, co tym
                                                    razem jest celem moich ataków.... ;) I nie obronicie się :)))))
                                                  • Gość: rita Re: Mika dewastuje Olsztyn dla Krakowa !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 09:30
                                                    Mika - wracaj , zaczynam się bać o ciebie, czy żywcem wrócisz, choć odpocząć
                                                    sobie w objeciach Smoka - razem przygotujemy szturm na Olsztyn !!!!!!!
                                                    Wracaj do sztabu , trzeba opracować plany !!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka