Dodaj do ulubionych

Chrzciny LADY w eNce cz. III

19.04.03, 21:50
Dzisiaj policzyłem sam ! :) i w sumie nazbierało się już 11 podpisów ku czci
Lady !!!!!
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 21:53
      Brawo!!! Nie jest najgorzej z Tobą po tej wiśniówce:)
      A wisniówka pita była w towarzystwie Lady, która jest suuuuper (to już 12 ku
      jej czci:))
      • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:55
        a w lipcu jej ukoronowanie, czyli założenie korony
        • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 21:56

Hmmm - to ona bedzie miała już strasznie duzo nakryć głowy....
          Rita - a co, idziemy na Wawel i jakąś piekną królewską koronkę???? ;)
    • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:58
      Mnie wyszło tak: bpkw, oso, thor, koobra, zbyszek, being, ak, Ol4, mika,
      angela, andulka, rita - razem 12. Albo Ty sie nie podpisaleś, albo Ol4 albo nie
      liczyłeś piłki z podpisem rity.
      • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:02
        tak piłki z podpisem rity nie liczyłem :( sory
      • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:02

Nie liczył piłki z podpisem Rity:( Wszyscy czekają na oryginał;)
        • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:08
          Uważam, że dopóki nie będzie oryginału na ścianie, piłka na wartość 100%. A
          później 200% i można ją wystawić na licytację, jeśli rita sie zgodzi.

A właśnie, w kwestii pisowni, żeby gaf nie popełniać. Jeśli ktoś się w nicku
          pisze małą literą to i ja w postach używam małych, np.koobra czy rita. A jak
          powinnam?
          • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:09
            Gość portalu: Andulka napisała:
            > A właśnie, w kwestii pisowni, żeby gaf nie popełniać. Jeśli ktoś się w nicku
            > pisze małą literą to i ja w postach używam małych, np.koobra czy rita. A jak
            > powinnam?

Chyba własnie takkk - w końcu zgodnie z oryginałem:)
            • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 22:29
              nie wiem , ja pisze jak leci i jest mi wszystko jedno

ale z Lady problem - jeżeli przywieziemy Koronę dla niej , to czy czapeczkę
              możemy położyć jej w nogach jako symbol poddańczy Panów wobec Pań ?

Andulko - ty musisz rozstrzygnąć ten problem ?
              • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:33
                Capecka może być gdzie bądź, najwyżej w chłodne dni sę założy ;)
              • koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:35
                opócz capecki Lady ma jeszcze pilotkę !! wczoraj oso ją przyniósł !! proponuję
                na razie aby w dni parzystet Lady nosiła capeckę ,nieparzyste pilotkę ,w
                momencie gdy będzie miała koronę trzeba cosik wymyśleć ..
    • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:11
      Podbijam - Zbyszek się pogubił....
      Czyżby dzisiaj też była wisniówka (z żelażnych zapasów)????? ;)))
      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:28
        Przepraszam, rzeczywiscie, to przez moje czytanie - od najstarszych.
        Wiśniowka czeka, gdzie jechać? do Lidz...?
        a moze pod Wysoką Bramą - jak dorośli????
        :-)
        • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:29
          Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Przepraszam, rzeczywiscie, to przez moje czytanie - od najstarszych.
          > Wiśniowka czeka, gdzie jechać? do Lidz...?
          > a moze pod Wysoką Bramą - jak dorośli????
          > :-)

Niech czeka i nabiera mocy:) Możesz ukryć pod Bramą - ja tam jutro zajrzę i coś
          mogę zabrać do Krakowa... Mogłybyśmy sie z Ritą już teraz nią pocieszyć;))))
          Hmmm?;)))
          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:32
            o której?
            • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:33
              A co? Masz jeszcze zapasy i jesteś gotów je przekazać w darze Krakowowi???? ;)))
              • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:36
                zapasy to moja specjalność,
                ale skoro nie jesteś zainteresowana....
                • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:37
                  Gość portalu: zbyszek napisał:

> ale skoro nie jesteś zainteresowana....
                  > :-)

A kto tak powiedział???? :)

• Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:40
                    Mimo przytykow jestem facet, postac konkretna,
                    Nie podajesz czasu...
                    nie da rady.
                    • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:41

południe?
                      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:44
                        albo do 10 albo po 15
                        Przykro, muszę wybyć
                        pasi?
                        • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:46

No niestety nie:((( Przed 10 zbyt wczesnie, po 15 - zbyt późno:( No cóż, może
                          nastepnym razem... A już takiej ochoty nabrałam na tę wisniówkę;))))
                          • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:48
                            no tak ! to tylko dlatego!
                            :(
                            Pa
                            • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:49

> no tak ! to tylko dlatego!
                              > :(
                              > Pa

Hihi, no tak, bo nic więcej nie zauwazyłam... ;)
                              Pa:)
                              • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:26
                                w wisniowce nic na oczy nie bylo !
                                • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 19:55
                                  co za oszczędność słów, może najpierw skonsumujcie tą wiśnióweczkę osobno a
                                  dopiero pózniej się dogadujcie
                                  to chyba była rozmowa dwóch skacowanych osób ;-)
                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:03
                                    tam zaraz skacowanych!
                                    • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:05
                                      Zbyszek, chyba przyznasz, że cegłóweczka Lady zasługuje nia mianowanie jej na
                                      królową - kto będzie mianowł ?
                                      • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:12
                                        nie czujesz się godna?
                                        • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:28
                                          czuję się godna - bardzo ! - ale nigdy jeszcze nikogo nie koronowałam ?
                                          • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:57
                                            Gość portalu: rita napisał(a):

> czuję się godna - bardzo ! - ale nigdy jeszcze nikogo nie koronowałam ?

Koronować Lady musi tylko mężczyzna !!!!!!!!!!!!!
                                            • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 21:02
                                              Niezła myśl.Jeśli na forum jest jakiś biskup,to niech się zgłosi.
                                              W razie braku biskupa wszyscy niebiskupi niech składają oferty.
                                              ;-)
                                              • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:09
                                                thor_tr napisał:

> Niezła myśl.Jeśli na forum jest jakiś biskup,to niech się zgłosi.
                                                > W razie braku biskupa wszyscy niebiskupi niech składają oferty.
                                                > ;-)

przygotować odpowiednią mowę ;-)
                                                • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 21:19
                                                  Właśnie.
                                                  Taki honorowy "biskup"musi być forumowiczem,posiadającym bogate doświadczenie
                                                  życiowe.Musi być też na miejscu.
                                                  Niech wyboru dokonają panie.Ale ja zgłaszam kandydaturę(za niewiedzą tej
                                                  osoby ;-) )Zbyszka.
                                                  Zbyszku mam nadzieję,że się na mnie nie obrazisz :-)
                                                  • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:50
                                                    tak , trzeba demokratycznie wybrać !!!!!!!
                                                    poczekajmy na tych co wrócą po świętach
                                                    a może drogą losowania

kandydatura - nawet , nawet - tylko czy nie rozpje naszą Lady przed koronacją
                                                    ;-) ;-)))) ;-))))
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 22:44

tak - my załatwimy wawelską koron(k)ę, a chłopaki ukoronują Lady. Zbyszek niech
                                                    już lepiej raczy Lady chlebem i solą, a nie wisniówką, bo nam jeszcze Lady
                                                    spadnie z podstawki;))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 22.04.03, 11:21
                                                    jam nie godny!!!
                                                    do biskupa mi daleko
                                                    i wyszlo na to ze jestem AA (anonimowy amator)
                                                    wcale nie az tak!!!!
                                                    sami chcieliscie toast!!!!
                                                    chyba sie pogniewam i z zalu....
                                                    to co to mika dla rity miala zabrac....
                                                  • Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:28
                                                    Zbyszek czekam na jajeczko jak na zbawienie i tak bym to ogłosiła wszysstkim !
                                                    milo mi będzie ogladnąć na żywo to co wyście ogladali razem ;-)))))))
                                                    heeeeeheeeeeeeeheeeeeeee
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 22.04.03, 13:57
                                                    gotowane bylo osobiscie w piątek, znoszone.... niewiele wcześniej.
                                                    nie usiłowałem wysiadywać...
                                                    jestem za ruchliwy...
                                                    a poza tym zimny drań!
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 21:55
                                                    Rita zrobiłaś cudne podpisy-buziaczki,uściski -czekamy na Ciebie.Powiem jedno
                                                    byłaś jednym z głownych tematow-przodujących- naszych rozmow,nie zapomnieliśmy
                                                    o Tobie i smuciliśmy sie ze Ciebie z nami nie ma
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 23:00
                                                    Rita teraz sie nie wymigasz od przyjazdu,bedziemy cierpliwie czekać:))
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 23:01
                                                    Jesteś MATKĄ Lady jak by nie patrzeć
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 00:20
                                                    Rita - koniecznie!!!
                                                    Zbyszku - wcale nie - Twoj wiśnióweczka była suuuper, tylko szkoda, że nic nie udało się zabrać do Krakowa - ale miałabysmy fajnie:))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 24.04.03, 13:23
                                                    wisnioweczka byla pod Wysoka Brama o 12,00 "w samo poludnie",
                                                    no i ja tez.
                                                    A jechalo tyle niebieskich ze szok, nie chcial sie zaden zatrzymac i wysluchac
                                                    kurantow.
                                                    Nadwyzki zmeczylem z zalu sam.....
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 16:59
                                                    Fatalnie, fatalnie - jestem załamana:(((( Musimy się następnym razem jakoś konkretniej umówić...
                                                    Trzeba było głosno krzyczeć, jak wiedziałeś, że dasz radę na południe! Ale coś głosik chyba był słabiutki, bo w Lidzbarku nie było słychać.... :(
                                                    Następnym razem trzeba stworzyć precyzyjnieszy plan.... Zdecydowanie!!!! :)))
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 19:27
                                                    Dzisiaj pojawił sie kolejny podpis ,patrze a na ścianie napis-Lustro,bardzo sie
                                                    ciesze,ale troche szkoda ze nie miałam przyjemności porozmawiania...Jednak
                                                    szanuje wole forumowiczow,Ci co nie chcą pokazywać twarzy mogą składać podpisy
                                                    w ukryciu forum zapewnia anonimowość,ja tez:)
                                                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 20:05
                                                    Rzeczywiście też widziałem podpis "Lustro".
                                                    Widziałem także zdjęcie z podpisami Rity i Miki oraz rakietę,piłeczkę z
                                                    autografem i jojko ;-)
                                                    Rito czyja jest,a raczej była,ta rakieta???
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:32
                                                    Odpowiem za Ritę, bo zostałam wtajemniczona - ta rakieta należała do przyszłego mistrza tenisa!!!!!
                                                    Thor, ale to straszne, że Cię nie było na spotkaniu w piatek:( Ty chyba jak Lustro - specjalnie się wykręciłeś, co??? ;)
                                                  • thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:38
                                                    Wykręcać się?Ja?Skąd.Takie są uroki świąt,że trzeba podróżować :-)
                                                    W eNce jestem przynajmniej raz w tygodniu,a i dzisiaj byłem.Piwko
                                                    sączyłem,wpisy oglądałem,w bilard popykałem...
                                                    Miło.
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:42
                                                    Ty, Thor, a Ty co taki przyczajony? Siedzisz tu teraz na forum i się coś słabo odzywasz... No - do roboty:)))
                                                  • oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:43
                                                    to masz szczęście, ja mam łazienkę.
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:17
                                                    Taka duża, czy tak szybko się brudzi??? Strasznie dużo czasu Ci ona zabiera! Oso - szkoda życia!
                                                    Lepiej na piwko... A łazienka nie zając... :)
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:19
                                                    oso w eNce tez jest łazienka i trzeba w niej działać,a widze ze to Twoja
                                                    pasja,moze zrobisz to dla gości Lady bezinteresownie poszalejesz tam?
                                                  • oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:20
                                                    a z kim???
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:20
                                                    oso!!!!
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:21
                                                    z mopem
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:25
                                                    Ciekawe, czy da się skuśić.... :)
                                                  • oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:28
                                                    mop???
                                                    ech, żeby to rodzaju żeńskiego - toć ja chłop
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:35
                                                    Ścierka???
                                                  • oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:40
                                                    Ściera, szmata - Mikaaaaaaaa!!!!
                                                    Tak nie można, cóż za słowa?
                                                    Więcej masła, "Delicaty"
                                                    Cóż za ściery, cóż za szmaty???
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:41
                                                    Ścierka - nie szmata!!!!!
                                                    oso - zauważ róznicę! Bez podtekstów tu była, a rodzaj żeński jest... To co? Wolisz mopa ??????????????????????
                                                  • oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:55
                                                    Hoopa - bo tak ładnie reklamują
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 25.04.03, 07:01
                                                    nie mialem okazji zobaczyc nowego wpisu, eNka zamknela sie wczesniej!?
                                                    Moze dzis?
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 25.04.03, 10:38
                                                    Zbyszku - koniecznie! I wypij zdrowie forumowiczów:)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 25.04.03, 12:09
                                                    ok
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 25.04.03, 12:25
                                                    :)))
                                                  • angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 27.04.03, 22:25
                                                    Zbyszku coś sie ostatnio mijamy,Ty w eNce ja w domu,ale zal ze nie zobaczyłam
                                                    fotek,przynies je prosze jutro jestem tylko do 17,ale moze we wtorek???
                                                  • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 07:43
                                                    Zbyszek,
                                                    czekam :)))
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 07:59
                                                    O tak wczesnej porze w pracy??? Biedaku...
                                                    ;)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:17
                                                    Andulka, ak, Angela- dzis wam wyslalem to co mialem, opracujcie to jakos dla
                                                    wszystkich. Mialem nadzieje ze zdjec jest wiecej.
                                                    Do enKi zajze dzis po siatkowce- ok 21,45
                                                  • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 12:58
                                                    mika_1 napisała:

> O tak wczesnej porze w pracy??? Biedaku...
                                                    > ;)))

Mika, już od ponad godziny i to dobrowolnie, bo mi się nikt nie plącze. Za to
                                                    kiedy wychodzę, to inni mają dopiero półmetek. No, prawdę mówiąc, czasami
                                                    wychodzę też z nimi :(
                                                    Pozdrówka :)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 13:00
                                                    ak- sprawdz poczte!
                                                  • Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 13:23
                                                    Sprawdziłem. Dięki:)
                                                    Będzie trochę roboty, żeby to wstawić. Napiszę potem gdzie leżą problemy:)
                                                    Co do Baszty, to pamiętam że też miałeś mnie na celowniku. Nie wyszło ?
                                                    Tyle na razie. Spadam z forum, bo robota goni, a jak mnie dopadnie to...
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:33
                                                    Zbyszek, do mnie nie doszło. Na którą pocztę słałeś ?
                                                    Ak, masz bezwzględny zakaz publikowania moich konterfektów bez autoryzacji -
                                                    zrobię Ci krzywdę, zobaczysz :)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:41
                                                    Zbyszek, spróbuj też na pocztę pracową, domowa może być zapchana i w ogóle
                                                    jest jakaś mało ciekawa. Muszę lecieć coś załatwić, zajrzę wieczorem, pa ;)
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:30
                                                    Zbyszku - ja też proszę o zdjęcia!!!!!!!
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:32
                                                    moze ak wstawi, nie mam Twoich namiarow!
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:36
                                                    mika_1@gazeta.pl - czy to tak trudno kliknąć?????
                                                    powiedz lepiej, że Ci się po prostu nie chce! Podpadłam???
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:40
                                                    Nie, niwe podpadlas!
                                                    Wysylam!
                                                  • mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:53
                                                    OK- czekam w takim razie:))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 15:06
                                                    nie dotarla, wyslalem w dwoch czesciach, nie dotarla zadna, adres? pojemnosc
                                                    skrzynki? niestety.
                                                    Pa
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:29
                                                    Bylem w eNce, forumowiczow brak.
                                                    Moze trzeba tam wstawic kompa?
                                                    Mika nie wiem czemu nie doszlo, cierpliwosci- kiedys obejrzysz.
                                                    Rita Twoj seledynowy domek stoi jak stal, smieje sie deszczem.
                                                  • Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 28.04.03, 19:41
                                                    Zbyszek, jesteś jeszcze? Na domową pocztę nic mi nie doszło, chyba za mała
                                                    pojemność a na pracową posłałeś może? nie mogę sprawdzić, bo mi w domu ołtluk
                                                    nie chodzi, psiakrew. Chcę zdążyć złożyć protest zanim ak opublikuje kolejne
                                                    moje podobizny ;)))))))))))))))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:43
                                                    Skoro wszyscy wyszli, to ja tez spadam...
                                                    Siatkoweczka czeka.
                                                    Pa,pa....
                                                  • Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:44
                                                    jutro wysle Ci na pracowa.
                                                    Do jutra!
                                                    Spij dobrze ;))))
                                                  • Gość: rita Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 20:59
                                                    tak to prawda - prosze sie zebrać i ją rozebrać
                                                    to apel do forumowiczów
                                                  • bpkw Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! 28.04.03, 21:02
                                                    Rita. Może jakieś szczegóły...
                                                  • mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! 28.04.03, 21:41
                                                    Rita - o co Ci chodzi????
                                                  • Gość: ak N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 22:52
                                                    mika_1 napisała:

> Rita - o co Ci chodzi????

Nikt nie wie, ale...

są nowe zdjęcia - bez autoryzacji :)))

home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html
                                                    Andulka trzymaj się mocno
                                                  • Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 22:53
                                                    aha, bywalcy mogą skomentować i rozszyfrować uczestników
                                                  • Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:57
                                                    Gość portalu: ak napisał(a):

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > > Rita - o co Ci chodzi????
                                                    >
                                                    no więc ak - z jd przygotowaliśmy przesyłkę alkoholową dla forumowiczów -
                                                    zbieraj się do eNki
                                                    pozdrawiam
                                                    >
                                                    > Nikt nie wie, ale...
                                                    >
                                                    > są nowe zdjęcia - bez autoryzacji :)))
                                                    >
                                                    > home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html
                                                    > Andulka trzymaj się mocno
                                                  • Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:00
                                                    Trochę ciężko, bo ja samochodem:(
                                                    Zostaw jakie zapasy na przyszłość,
                                                    tak żeby można było wczuć się w temat,
                                                    niezależnie od terminu.
                                                  • mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:01
                                                    Rita, nie wnerwiaj mnie już! Pewnie, że bym chciała, ale nie mogę!!!
                                                    Ale wiesz co - za to, że taka niedobra dla mnie jesteś, powiem Ci, że masz na zdjęciach Beinga... Na tym zdjęciu, gdzie ja stoję w tym jasnym płaszczyku, po prawej stronie siedzi Being!!!
                                                    teraz już wiesz:)
                                                  • Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:04
                                                    dobrze , że mi powiedziałaś , zaraz sprawdzę
                                                    nie denerwuj sie moje psy czekaja nna grila
                                                  • Gość: ak N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:05
                                                    Zapomniałem dodać, że cenzura DUCHOWA ma moc ograniczoną
                                                    (termin też) i wszystko wyjdzie na jaw.
                                                  • mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:10

> Zapomniałem dodać, że cenzura DUCHOWA ma moc ograniczoną
                                                    > (termin też) i wszystko wyjdzie na jaw.

Kurcze - te zdjęcia poszły bez autoryzacji... Ja też chciałam prosić o cenzurę....:(
                                                  • bpkw Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:04
                                                    Zdjęcia są bomba. Najfajniej wyszedł facet w krawacie w paski na 6 i 7 zdjęciu.
                                                    A reszta też niczego sobie. Zwłaszcza "duch" Andulki...
                                                  • Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:07
                                                    bpkw napisał:

> Zdjęcia są bomba. Najfajniej wyszedł facet w krawacie w
                                                    paski na 6 i 7 zdjęciu
                                                    > .
                                                    > A reszta też niczego sobie. Zwłaszcza "duch" Andulki...

bpkw, ten w krawacie to znany aktor Donald S.
                                                    Może się wprawdzie wymigiwać, ale my i tak wiemy swoje, a
                                                    cudzym też troszeczkę...
                                                  • Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:07
                                                    zdjęcia bomba - czy ten facet w krawacie, może przyjść do eNki bez krawatu, bo
                                                    w drodze powrotnej może go zgubić
                                                  • Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:10
                                                    jutro tak już sie nie będą trzymać, może zamówić fotografa ?
                                                    ak- to mogą być piękne zdjęcia - pijani forumowicze !- tzn pod humorkiem!
                                                  • Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:13
                                                    Obowiązkowo. Tylko kto dopełni tego zaszczytnego
                                                    obowiązku zachowując ostrość widzenia?
                                                  • mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:20

> Obowiązkowo. Tylko kto dopełni tego zaszczytnego
                                                    > obowiązku zachowując ostrość widzenia?

Raz może nie być takiej osoby, a co!
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 07:07
                                                    Witam z rana!
                                                    Koobra trzeba cos mieszac w watku.
                                                    Widze ze podpisy pod zdjeciami nie sa potrzebne, wszyscy wszystko wiedzą.
                                                    Andulka wysylac jeszcze te same?
                                                  • Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 10:29
                                                    Zbyszku, otworzyły mi się w outlooku w pracowej poczcie, ale nie wiem o jakim
                                                    zdjęciu "z duchem" piszecie, takiego nie ma, jestem na dwóch fotografiach z
                                                    czego jedna (ta z koobrą) do publikacji się nie nadaje. Nie mogę otworzyć w
                                                    onecie bo za mała pojemność, onet każe zapisać żeby obejrzeć ale nie daje sie
                                                    zapisać - chyba administrator pozakładał jakieś ograniczenia, komputr mi się
                                                    dwa razy zawiesił a to jeszcze nie wszystkie cuda jakie wyczyniał. Ak pisze ,że
                                                    zdjęcia już są do oglądania na jego stronie ale ja ich nie widzę. Zmienię bryle
                                                    czy co, wszyscy widzą a ja nie, nawet własnego ducha nie widzę. O co chodzi z
                                                    tym zdjęciem z duchem?
                                                  • Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.vit.de / 172.16.2.* 29.04.03, 10:49
                                                    Andulka, tutaj :
                                                    home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:01
                                                    ja maluje podobne do oryginalu obrazy, ducha stworzyl ak,
                                                    strasznie jestes wrazliwa! kompleksy?
                                                    nie masz powodow!
                                                  • Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:09
                                                    Nee mam kompleksów. Chyba, że patrzę na swoje fotografie. A do tego obydwaj
                                                    uchwyciliście strzelając "z biodra" najidiotyczniejsze z moich zestawów min.
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:14
                                                    nie przekonalas mnie ;)
                                                    jestesmy jacy jestesmy,
                                                    poza Toba nikt nikomu glowy nie urywa!
                                                    az strach w Twojej okolicy pokazac sie z aparatem...
                                                    chyba ze z aparaturą!
                                                    no to pędzę!
                                                  • Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:21

> chyba ze z aparaturą!

???!!!
                                                    :)
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:37
                                                    nie pamietasz tego starego dowcipu:
                                                    gdzie pedzisz?
                                                    na strychu!
                                                  • Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:56
                                                    A, jakoś nie w formie jestem. Mam kłopoty :(
                                                    Nawet mi sie napić nie chce...
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 13:06
                                                    no wiesz juz po trzynastej!
                                                    pamietasz?
                                                    "Przepraszam, ktora godzina?
                                                    -tez bym sie napil!"
                                                  • Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 13:07
                                                    Mozna Ci jakos pomoc?
                                                    - Moze to dzien taki,
                                                    jak przed burzą!
                                                  • angela-rt Re: N-ka archiwalna 29.04.03, 13:09
                                                    Andulko co Ci słoneczko,ja wiem jak to jest jak dol dopada,mi sie ciągnie
                                                    czasami w nieskończoność,powiedz co jest moze Ci pomozemy,no chyba ze nie
                                                    mozesz albo nie chcesz-pozdrawiam i sciskam:))
                                                  • angela-rt Re: N-ka archiwalna 29.04.03, 13:12

• Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 13:32
                                                    1) Angela, koobra otwórzcie czwartą część :)
                                                    2) Który i na którym zdjęciu jest being?
                                                    3) Kłopot jest taki, że chyba moja królisia uczula. Może będę zmuszona poszukać
                                                    dla niej innego domu a bardzo nie chcę, bo choć szkodnik, to sie przyzwyczaiłam
                                                    i bardzo jest kochana :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka