koobra 19.04.03, 21:50 Dzisiaj policzyłem sam ! :) i w sumie nazbierało się już 11 podpisów ku czci Lady !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 21:53 Brawo!!! Nie jest najgorzej z Tobą po tej wiśniówce:) A wisniówka pita była w towarzystwie Lady, która jest suuuuper (to już 12 ku jej czci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:55 a w lipcu jej ukoronowanie, czyli założenie korony Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 21:56 Hmmm - to ona bedzie miała już strasznie duzo nakryć głowy.... Rita - a co, idziemy na Wawel i jakąś piekną królewską koronkę???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 21:58 Mnie wyszło tak: bpkw, oso, thor, koobra, zbyszek, being, ak, Ol4, mika, angela, andulka, rita - razem 12. Albo Ty sie nie podpisaleś, albo Ol4 albo nie liczyłeś piłki z podpisem rity. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:02 tak piłki z podpisem rity nie liczyłem :( sory Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:02 Nie liczył piłki z podpisem Rity:( Wszyscy czekają na oryginał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:08 Uważam, że dopóki nie będzie oryginału na ścianie, piłka na wartość 100%. A później 200% i można ją wystawić na licytację, jeśli rita sie zgodzi. A właśnie, w kwestii pisowni, żeby gaf nie popełniać. Jeśli ktoś się w nicku pisze małą literą to i ja w postach używam małych, np.koobra czy rita. A jak powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:09 Gość portalu: Andulka napisała: > A właśnie, w kwestii pisowni, żeby gaf nie popełniać. Jeśli ktoś się w nicku > pisze małą literą to i ja w postach używam małych, np.koobra czy rita. A jak > powinnam? Chyba własnie takkk - w końcu zgodnie z oryginałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 22:29 nie wiem , ja pisze jak leci i jest mi wszystko jedno ale z Lady problem - jeżeli przywieziemy Koronę dla niej , to czy czapeczkę możemy położyć jej w nogach jako symbol poddańczy Panów wobec Pań ? Andulko - ty musisz rozstrzygnąć ten problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 19.04.03, 22:33 Capecka może być gdzie bądź, najwyżej w chłodne dni sę założy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 19.04.03, 22:35 opócz capecki Lady ma jeszcze pilotkę !! wczoraj oso ją przyniósł !! proponuję na razie aby w dni parzystet Lady nosiła capeckę ,nieparzyste pilotkę ,w momencie gdy będzie miała koronę trzeba cosik wymyśleć .. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:11 Podbijam - Zbyszek się pogubił.... Czyżby dzisiaj też była wisniówka (z żelażnych zapasów)????? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:28 Przepraszam, rzeczywiscie, to przez moje czytanie - od najstarszych. Wiśniowka czeka, gdzie jechać? do Lidz...? a moze pod Wysoką Bramą - jak dorośli???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:29 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Przepraszam, rzeczywiscie, to przez moje czytanie - od najstarszych. > Wiśniowka czeka, gdzie jechać? do Lidz...? > a moze pod Wysoką Bramą - jak dorośli???? > :-) Niech czeka i nabiera mocy:) Możesz ukryć pod Bramą - ja tam jutro zajrzę i coś mogę zabrać do Krakowa... Mogłybyśmy sie z Ritą już teraz nią pocieszyć;)))) Hmmm?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:32 o której? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:33 A co? Masz jeszcze zapasy i jesteś gotów je przekazać w darze Krakowowi???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:36 zapasy to moja specjalność, ale skoro nie jesteś zainteresowana.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:37 Gość portalu: zbyszek napisał: > ale skoro nie jesteś zainteresowana.... > :-) A kto tak powiedział???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:40 Mimo przytykow jestem facet, postac konkretna, Nie podajesz czasu... nie da rady. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:44 albo do 10 albo po 15 Przykro, muszę wybyć pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:46 No niestety nie:((( Przed 10 zbyt wczesnie, po 15 - zbyt późno:( No cóż, może nastepnym razem... A już takiej ochoty nabrałam na tę wisniówkę;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 18:48 no tak ! to tylko dlatego! :( Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 18:49 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > no tak ! to tylko dlatego! > :( > Pa Hihi, no tak, bo nic więcej nie zauwazyłam... ;) Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 19:26 w wisniowce nic na oczy nie bylo ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 19:55 co za oszczędność słów, może najpierw skonsumujcie tą wiśnióweczkę osobno a dopiero pózniej się dogadujcie to chyba była rozmowa dwóch skacowanych osób ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:03 tam zaraz skacowanych! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:05 Zbyszek, chyba przyznasz, że cegłóweczka Lady zasługuje nia mianowanie jej na królową - kto będzie mianowł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 20:12 nie czujesz się godna? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:28 czuję się godna - bardzo ! - ale nigdy jeszcze nikogo nie koronowałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 20:57 Gość portalu: rita napisał(a): > czuję się godna - bardzo ! - ale nigdy jeszcze nikogo nie koronowałam ? Koronować Lady musi tylko mężczyzna !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 21:02 Niezła myśl.Jeśli na forum jest jakiś biskup,to niech się zgłosi. W razie braku biskupa wszyscy niebiskupi niech składają oferty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:09 thor_tr napisał: > Niezła myśl.Jeśli na forum jest jakiś biskup,to niech się zgłosi. > W razie braku biskupa wszyscy niebiskupi niech składają oferty. > ;-) przygotować odpowiednią mowę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 21:19 Właśnie. Taki honorowy "biskup"musi być forumowiczem,posiadającym bogate doświadczenie życiowe.Musi być też na miejscu. Niech wyboru dokonają panie.Ale ja zgłaszam kandydaturę(za niewiedzą tej osoby ;-) )Zbyszka. Zbyszku mam nadzieję,że się na mnie nie obrazisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.04.03, 21:50 tak , trzeba demokratycznie wybrać !!!!!!! poczekajmy na tych co wrócą po świętach a może drogą losowania kandydatura - nawet , nawet - tylko czy nie rozpje naszą Lady przed koronacją ;-) ;-)))) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 20.04.03, 22:44 tak - my załatwimy wawelską koron(k)ę, a chłopaki ukoronują Lady. Zbyszek niech już lepiej raczy Lady chlebem i solą, a nie wisniówką, bo nam jeszcze Lady spadnie z podstawki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 22.04.03, 11:21 jam nie godny!!! do biskupa mi daleko i wyszlo na to ze jestem AA (anonimowy amator) wcale nie az tak!!!! sami chcieliscie toast!!!! chyba sie pogniewam i z zalu.... to co to mika dla rity miala zabrac.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:28 Zbyszek czekam na jajeczko jak na zbawienie i tak bym to ogłosiła wszysstkim ! milo mi będzie ogladnąć na żywo to co wyście ogladali razem ;-))))))) heeeeeheeeeeeeeheeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 22.04.03, 13:57 gotowane bylo osobiscie w piątek, znoszone.... niewiele wcześniej. nie usiłowałem wysiadywać... jestem za ruchliwy... a poza tym zimny drań! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 21:55 Rita zrobiłaś cudne podpisy-buziaczki,uściski -czekamy na Ciebie.Powiem jedno byłaś jednym z głownych tematow-przodujących- naszych rozmow,nie zapomnieliśmy o Tobie i smuciliśmy sie ze Ciebie z nami nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 23:00 Rita teraz sie nie wymigasz od przyjazdu,bedziemy cierpliwie czekać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 22.04.03, 23:01 Jesteś MATKĄ Lady jak by nie patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 00:20 Rita - koniecznie!!! Zbyszku - wcale nie - Twoj wiśnióweczka była suuuper, tylko szkoda, że nic nie udało się zabrać do Krakowa - ale miałabysmy fajnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 24.04.03, 13:23 wisnioweczka byla pod Wysoka Brama o 12,00 "w samo poludnie", no i ja tez. A jechalo tyle niebieskich ze szok, nie chcial sie zaden zatrzymac i wysluchac kurantow. Nadwyzki zmeczylem z zalu sam..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 16:59 Fatalnie, fatalnie - jestem załamana:(((( Musimy się następnym razem jakoś konkretniej umówić... Trzeba było głosno krzyczeć, jak wiedziałeś, że dasz radę na południe! Ale coś głosik chyba był słabiutki, bo w Lidzbarku nie było słychać.... :( Następnym razem trzeba stworzyć precyzyjnieszy plan.... Zdecydowanie!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 19:27 Dzisiaj pojawił sie kolejny podpis ,patrze a na ścianie napis-Lustro,bardzo sie ciesze,ale troche szkoda ze nie miałam przyjemności porozmawiania...Jednak szanuje wole forumowiczow,Ci co nie chcą pokazywać twarzy mogą składać podpisy w ukryciu forum zapewnia anonimowość,ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 20:05 Rzeczywiście też widziałem podpis "Lustro". Widziałem także zdjęcie z podpisami Rity i Miki oraz rakietę,piłeczkę z autografem i jojko ;-) Rito czyja jest,a raczej była,ta rakieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:32 Odpowiem za Ritę, bo zostałam wtajemniczona - ta rakieta należała do przyszłego mistrza tenisa!!!!! Thor, ale to straszne, że Cię nie było na spotkaniu w piatek:( Ty chyba jak Lustro - specjalnie się wykręciłeś, co??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:38 Wykręcać się?Ja?Skąd.Takie są uroki świąt,że trzeba podróżować :-) W eNce jestem przynajmniej raz w tygodniu,a i dzisiaj byłem.Piwko sączyłem,wpisy oglądałem,w bilard popykałem... Miło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:42 Ty, Thor, a Ty co taki przyczajony? Siedzisz tu teraz na forum i się coś słabo odzywasz... No - do roboty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 21:43 to masz szczęście, ja mam łazienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:17 Taka duża, czy tak szybko się brudzi??? Strasznie dużo czasu Ci ona zabiera! Oso - szkoda życia! Lepiej na piwko... A łazienka nie zając... :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:19 oso w eNce tez jest łazienka i trzeba w niej działać,a widze ze to Twoja pasja,moze zrobisz to dla gości Lady bezinteresownie poszalejesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:25 Ciekawe, czy da się skuśić.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:28 mop??? ech, żeby to rodzaju żeńskiego - toć ja chłop Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:40 Ściera, szmata - Mikaaaaaaaa!!!! Tak nie można, cóż za słowa? Więcej masła, "Delicaty" Cóż za ściery, cóż za szmaty??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:41 Ścierka - nie szmata!!!!! oso - zauważ róznicę! Bez podtekstów tu była, a rodzaj żeński jest... To co? Wolisz mopa ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 24.04.03, 23:55 Hoopa - bo tak ładnie reklamują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 25.04.03, 07:01 nie mialem okazji zobaczyc nowego wpisu, eNka zamknela sie wczesniej!? Moze dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 25.04.03, 10:38 Zbyszku - koniecznie! I wypij zdrowie forumowiczów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 25.04.03, 12:09 ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 27.04.03, 22:25 Zbyszku coś sie ostatnio mijamy,Ty w eNce ja w domu,ale zal ze nie zobaczyłam fotek,przynies je prosze jutro jestem tylko do 17,ale moze we wtorek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 07:43 Zbyszek, czekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 07:59 O tak wczesnej porze w pracy??? Biedaku... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:17 Andulka, ak, Angela- dzis wam wyslalem to co mialem, opracujcie to jakos dla wszystkich. Mialem nadzieje ze zdjec jest wiecej. Do enKi zajze dzis po siatkowce- ok 21,45 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 12:58 mika_1 napisała: > O tak wczesnej porze w pracy??? Biedaku... > ;))) Mika, już od ponad godziny i to dobrowolnie, bo mi się nikt nie plącze. Za to kiedy wychodzę, to inni mają dopiero półmetek. No, prawdę mówiąc, czasami wychodzę też z nimi :( Pozdrówka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 13:00 ak- sprawdz poczte! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.vit.de / 172.16.2.* 28.04.03, 13:23 Sprawdziłem. Dięki:) Będzie trochę roboty, żeby to wstawić. Napiszę potem gdzie leżą problemy:) Co do Baszty, to pamiętam że też miałeś mnie na celowniku. Nie wyszło ? Tyle na razie. Spadam z forum, bo robota goni, a jak mnie dopadnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:33 Zbyszek, do mnie nie doszło. Na którą pocztę słałeś ? Ak, masz bezwzględny zakaz publikowania moich konterfektów bez autoryzacji - zrobię Ci krzywdę, zobaczysz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.kprm.gov.pl 28.04.03, 13:41 Zbyszek, spróbuj też na pocztę pracową, domowa może być zapchana i w ogóle jest jakaś mało ciekawa. Muszę lecieć coś załatwić, zajrzę wieczorem, pa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:30 Zbyszku - ja też proszę o zdjęcia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:32 moze ak wstawi, nie mam Twoich namiarow! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:36 mika_1@gazeta.pl - czy to tak trudno kliknąć????? powiedz lepiej, że Ci się po prostu nie chce! Podpadłam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:40 Nie, niwe podpadlas! Wysylam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III 28.04.03, 14:53 OK- czekam w takim razie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: 213.25.179.* 28.04.03, 15:06 nie dotarla, wyslalem w dwoch czesciach, nie dotarla zadna, adres? pojemnosc skrzynki? niestety. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:29 Bylem w eNce, forumowiczow brak. Moze trzeba tam wstawic kompa? Mika nie wiem czemu nie doszlo, cierpliwosci- kiedys obejrzysz. Rita Twoj seledynowy domek stoi jak stal, smieje sie deszczem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.chello.pl 28.04.03, 19:41 Zbyszek, jesteś jeszcze? Na domową pocztę nic mi nie doszło, chyba za mała pojemność a na pracową posłałeś może? nie mogę sprawdzić, bo mi w domu ołtluk nie chodzi, psiakrew. Chcę zdążyć złożyć protest zanim ak opublikuje kolejne moje podobizny ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:43 Skoro wszyscy wyszli, to ja tez spadam... Siatkoweczka czeka. Pa,pa.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce cz. III IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:44 jutro wysle Ci na pracowa. Do jutra! Spij dobrze ;)))) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 20:59 tak to prawda - prosze sie zebrać i ją rozebrać to apel do forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! 28.04.03, 21:02 Rita. Może jakieś szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!!! 28.04.03, 21:41 Rita - o co Ci chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 22:52 mika_1 napisała: > Rita - o co Ci chodzi???? Nikt nie wie, ale... są nowe zdjęcia - bez autoryzacji :))) home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html Andulka trzymaj się mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 22:53 aha, bywalcy mogą skomentować i rozszyfrować uczestników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:57 Gość portalu: ak napisał(a): > mika_1 napisała: > > > Rita - o co Ci chodzi???? > no więc ak - z jd przygotowaliśmy przesyłkę alkoholową dla forumowiczów - zbieraj się do eNki pozdrawiam > > Nikt nie wie, ale... > > są nowe zdjęcia - bez autoryzacji :))) > > home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html > Andulka trzymaj się mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:00 Trochę ciężko, bo ja samochodem:( Zostaw jakie zapasy na przyszłość, tak żeby można było wczuć się w temat, niezależnie od terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:01 Rita, nie wnerwiaj mnie już! Pewnie, że bym chciała, ale nie mogę!!! Ale wiesz co - za to, że taka niedobra dla mnie jesteś, powiem Ci, że masz na zdjęciach Beinga... Na tym zdjęciu, gdzie ja stoję w tym jasnym płaszczyku, po prawej stronie siedzi Being!!! teraz już wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:04 dobrze , że mi powiedziałaś , zaraz sprawdzę nie denerwuj sie moje psy czekaja nna grila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:05 Zapomniałem dodać, że cenzura DUCHOWA ma moc ograniczoną (termin też) i wszystko wyjdzie na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:10 Gość portalu: ak napisał(a): > Zapomniałem dodać, że cenzura DUCHOWA ma moc ograniczoną > (termin też) i wszystko wyjdzie na jaw. Kurcze - te zdjęcia poszły bez autoryzacji... Ja też chciałam prosić o cenzurę....:( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:04 Zdjęcia są bomba. Najfajniej wyszedł facet w krawacie w paski na 6 i 7 zdjęciu. A reszta też niczego sobie. Zwłaszcza "duch" Andulki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:07 bpkw napisał: > Zdjęcia są bomba. Najfajniej wyszedł facet w krawacie w paski na 6 i 7 zdjęciu > . > A reszta też niczego sobie. Zwłaszcza "duch" Andulki... bpkw, ten w krawacie to znany aktor Donald S. Może się wprawdzie wymigiwać, ale my i tak wiemy swoje, a cudzym też troszeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:07 zdjęcia bomba - czy ten facet w krawacie, może przyjść do eNki bez krawatu, bo w drodze powrotnej może go zgubić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: N-ka archiwalna IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:10 jutro tak już sie nie będą trzymać, może zamówić fotografa ? ak- to mogą być piękne zdjęcia - pijani forumowicze !- tzn pod humorkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.03, 23:13 Obowiązkowo. Tylko kto dopełni tego zaszczytnego obowiązku zachowując ostrość widzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: N-ka archiwalna 28.04.03, 23:20 Gość portalu: ak napisał(a): > Obowiązkowo. Tylko kto dopełni tego zaszczytnego > obowiązku zachowując ostrość widzenia? Raz może nie być takiej osoby, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 07:07 Witam z rana! Koobra trzeba cos mieszac w watku. Widze ze podpisy pod zdjeciami nie sa potrzebne, wszyscy wszystko wiedzą. Andulka wysylac jeszcze te same? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 10:29 Zbyszku, otworzyły mi się w outlooku w pracowej poczcie, ale nie wiem o jakim zdjęciu "z duchem" piszecie, takiego nie ma, jestem na dwóch fotografiach z czego jedna (ta z koobrą) do publikacji się nie nadaje. Nie mogę otworzyć w onecie bo za mała pojemność, onet każe zapisać żeby obejrzeć ale nie daje sie zapisać - chyba administrator pozakładał jakieś ograniczenia, komputr mi się dwa razy zawiesił a to jeszcze nie wszystkie cuda jakie wyczyniał. Ak pisze ,że zdjęcia już są do oglądania na jego stronie ale ja ich nie widzę. Zmienię bryle czy co, wszyscy widzą a ja nie, nawet własnego ducha nie widzę. O co chodzi z tym zdjęciem z duchem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: N-ka archiwalna IP: *.vit.de / 172.16.2.* 29.04.03, 10:49 Andulka, tutaj : home.tiscali.de/rootebene/nka/001.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:01 ja maluje podobne do oryginalu obrazy, ducha stworzyl ak, strasznie jestes wrazliwa! kompleksy? nie masz powodow! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:09 Nee mam kompleksów. Chyba, że patrzę na swoje fotografie. A do tego obydwaj uchwyciliście strzelając "z biodra" najidiotyczniejsze z moich zestawów min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:14 nie przekonalas mnie ;) jestesmy jacy jestesmy, poza Toba nikt nikomu glowy nie urywa! az strach w Twojej okolicy pokazac sie z aparatem... chyba ze z aparaturą! no to pędzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:21 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > chyba ze z aparaturą! ???!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 12:37 nie pamietasz tego starego dowcipu: gdzie pedzisz? na strychu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 12:56 A, jakoś nie w formie jestem. Mam kłopoty :( Nawet mi sie napić nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 13:06 no wiesz juz po trzynastej! pamietasz? "Przepraszam, ktora godzina? -tez bym sie napil!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: N-ka archiwalna IP: 213.25.179.* 29.04.03, 13:07 Mozna Ci jakos pomoc? - Moze to dzien taki, jak przed burzą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: N-ka archiwalna 29.04.03, 13:09 Andulko co Ci słoneczko,ja wiem jak to jest jak dol dopada,mi sie ciągnie czasami w nieskończoność,powiedz co jest moze Ci pomozemy,no chyba ze nie mozesz albo nie chcesz-pozdrawiam i sciskam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: N-ka archiwalna IP: *.kprm.gov.pl 29.04.03, 13:32 1) Angela, koobra otwórzcie czwartą część :) 2) Który i na którym zdjęciu jest being? 3) Kłopot jest taki, że chyba moja królisia uczula. Może będę zmuszona poszukać dla niej innego domu a bardzo nie chcę, bo choć szkodnik, to sie przyzwyczaiłam i bardzo jest kochana :((( Odpowiedz Link Zgłoś