Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:58 Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię czarnyadam Dziś będzie występ gościnny oso1 zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:00 oso, oso!!!! Nie daj się prosić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:03 Spoza gór i rzek wyszliśmy na brzeg - brzeg Łyny - ech dziewczyny Gdzieżeście by nie były nam się serca tliły do Was, do łon - nie, łanów a kurde Olsztyn, to nie Niepokalanów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:05 Tam na Warmii, w Lidzbarku, każdy kąt jego znam, Pozostaną mi wspomnienia, chwila dobra, zła. Jak spokojnie Łyna szemrze, na jej straży zamek trwa. Tam płyneły moje młode dni beztroskie, kwitła młodość moja:)) Lidzbark można zamienić na Olsztyn - i wszyscy będą zadowoleni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:06 gratulacje - raz na wesoło !!!!!! obeszło się bez płaczu i wylewania łez z tęsknoty Olsztyn jest wesoły i piękny Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:11 To Wy jesteście piękne Sól ziemi - nieeeeeeee, sama słodycz Cóż więcej chłopom potrzeba Was - czy aniołów z nieba Niebo? Hm, fantastyka????? A tu - Angi, Rita i Mika!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:12 Rita - zawsze jest na wesoło:) ja przynajmniej tak to odbieram!!! po co się smucić, kiedy można się cieszyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:13 A tu Angi Rita Mika...:))))) DZiewczyny do dzieła,Olsztyn jest piękny bo ma piękne forumowiczki hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:15 Smutasy - gdzieś w lasy Kury poszły w góry Łosie są w kosmosie Sarenki śpiewają piosenki A karp w galarecie Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:18 .... A na forum my:))) W pięknym Olsztynie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: 213.25.179.* 25.04.03, 08:56 ach Ty nalogu, rzuc to brzydactwo, spojz, wkolo Olsztyn piekne i czyste miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:23 nie ma ludzi czystych jak kryształ , niech sobie popali, niech żyje wolność, wolność i swoboda Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:26 Jejku, Rita - bardzo tolerancyjna jesteś, a to sztuka nie lada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:28 udaję tylko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:31 Ale bardzo przekonywująco:) Rita - coś Ci tam napisałam... Sprawdź, prosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:41 jajeczko musi być przekazane !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:44 Napisałam Ci na maila, ale napisze tutaj - pasuje Ci jutro o 18.00 pod Domem Turyst? Gdzieś pisałaś, że idziesz do Słowackiego, to będziesz miała blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:52 OK:) Rita, czekam jutro o 17.45 pod Domem Turysty. Ja i jajko:) Nie spóźnij sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:53 bardzo blisko, bo tam parkuję, spotykamy sie o 17.45 - jest ok , nie zapomnij zabrać jajeczka czekaj na oso - pewnie się zaraz pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:58 OK -jak mówiłam - będę ja i jajko! Oso poszedł pić - miejmy nadzieję, że chociaż nasze zdrowie wychyli;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:54 w nienaruszonym stanie : jest Olsztyn piękny i maskotka na komputer, to wszystko jest juz w twierdzy. Zbyszek, powinieneś być dumny z siebie, zrobiłeś mi wielką niespodziankę, za którą ci dziękuję, daję ci słowo, że będąc w Olsztynie zaliczę spływ . Nic się jednak nie da przyśpieszyć, będę sie cieszyć jak dojadę do Olsztyna na planowany czas. Szykuj dla mnie rower, rower też zaliczę - to musi być zabawa na 102 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 26.04.03, 23:56 Rita - jak Ty po wyśmienitej wiśniówce chcesz wsiąść na rower??? Optymistka z Ciebie, nie ma co:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:59 chodzi mi czas ranny , który trzeba wypełnić, nie jedziemy tam by spać - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:02 A Ty myslisz, że ta wiśniówka tak szybko z głowy ulatuje??? W dalszym ciągu twierdzę, że optymistka z Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:05 mika - trzeba znać swoje granice, kiedy wszystkich wykończymy , wsiadamy na rowery i pełna turystka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:07 Rita - w takim razie ja na tego grila przyjade rowerkiem:) Będę miała zaprawę... Jesli uda mi sie wrócić do domu (pod górkę i z zakrętami), to bedzie oznaczało, że jestem przygotowana do ataku na Olsztyn:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:08 Gość portalu: rita napisał(a): > mika - trzeba znać swoje granice, kiedy wszystkich wykończymy , wsiadamy na > rowery i pełna turystka ...optymiści żyją dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:27 No tak... optymistom lepiej... Ale te wszystkie szaleństwa planowane przez Ritę na Olsztyn, dobrze nie wróżą... Adrenalina uszkadza naczynia krwionośne.... Trzeba uważać.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:30 Myślę, że wszystko będzie OK. Tylko nie przywożcie tego psa z grilla... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:31 bpkw napisał: > Myślę, że wszystko będzie OK. Tylko nie przywożcie tego psa z grilla... Myślę, że jak się Rita rozochoci, to szybciutko złapie jakiegoś w Olsztynie... Bpkw - Ty pamiętaj, żeby wtedy swojego psa dobrze zamknąć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:35 No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach. Przechodzę na wegetarianizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:36 bpkw napisał: > No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach. To Koobra musi szybko załatwić pozwolenie na sprzedaż żarła..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:41 mika_1 napisała: No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach. To Koobra musi szybko załatwić pozwolenie na sprzedaż żarła..... :))) Zgadza się. I jeszcze codzienną dostawę świeżych jamników... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:42 Chętnie podeślę jednego z Krakowa - też Agę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:51 A po co masz ją ciągnąć aż do Olsztyna. Skonsumujcie ją u siebie a w Olsztynie podzielicie się tylko wrażeniami. eNka natychmiast opustoszeje... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:53 OK - zróbmy tak: jedna Aga w Krakowie, jedna Aga w Olsztynie... Skonfrontujemy doznania.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Przesyłka dostarczona ! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:06 SADYSCI !!!!! Zostawcie w spokoju Braci Mniejszych ! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 12:16 Ja się tyko cieszę, że kotki zostawili w spokoju. Ale na jak długo?!? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 12:18 "Tylko", nie "tyko". Chyba z nerwów ta literówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Przesyłka dostarczona ! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:22 Zostawily w spokoju bo nie moga zlapac, ja tam "krakuskom" nie wierze, moze juz probowaly? sadystki i tyle a moze kanarki!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 14:34 Ja bardzo proszę nie uogólniać!!! To jest podobno popisowe danie Rity... Zbyszku, z tego co wiem, chce je zaserwować w eNce... Wszystko więc przed Tobą....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:18 może być to jutro przy rozbieraniu bomby, myślę , że Angela da znać, czekamy na znak Angely - co wy z tym zrobicie - mówiłam , że jestem szalona i nie tylko ja !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! 28.04.03, 21:58 wypijemy co Ty nawazyłaś:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:01 Angela do ciebie należy organizacja - daj znać jak to przyjdzie, obiecali jutro dostarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! 28.04.03, 22:03 Ok.OK.no probliema sieniorita hihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:10 w środku jest list - będzie ubaw ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 22:44 Jaki ten Olsztyn jest piękny, nie mogę wyjść z podziwu! Czy można umrzeć z tęsknoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny IP: *.chello.pl 01.05.03, 22:56 Wytrzymaj do 5 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 01.05.03, 23:09 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Wytrzymaj do 5 lipca :) .... potem umrzesz z przepicia.... ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 01.05.03, 23:12 Rita - żałuj, jutro poznam Inkę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny 02.05.03, 10:52 Olsztyn piękny i jaki umajony Rita jeszcze tylko 2 miesiące i juz zobaczysz to wszystko na własne oczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 21:55 odliczm dni , chyba 63 dni - jest jakiś matematyk na forum, żeby to sprawdził? pytanie - czy przy j. Krzywym jest jakiś hotel, domki kampingowe lub motel ? drugie pytanie - czy jest tam parking strzeżony ? trzecie pytanie - czy plaża jest terenem ogrodzonym ? czwarte - czy ostało się tam jakieś molo ? chodzi o plażę miejską, tam gdzie w dawnych czasach wszyscy Olsztyniecy dojeżdzali zatłoczonymi tramwajami nr1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:03 Molo jest, sama widziałam, nawet duże tylko strasznie obsrane było :)))))))) W domku campingowym chcesz mieszkać? Co Ty, harcerka? Wiesz jaki to kawał od eNki? Chociaż.. Taksówki w Olsztynie za półdarmo. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:07 --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:09 uciekło mi poprzednie.... rita - żadne tam domki kempigowe. Nie wiem jeszcze, ile teraz hotel w Olsztynie kosztuje, ale mamy jeszcze dwa miesiące zeby przyoszczędzic pare złotych i zaszaleć te jedną dobe hotelowa. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11 Słuchajcie, dziewczyny, zbieramy kaskę i rezerwujemy apartament:))) Zafudujemy sobie przedłużenie eNkowej imprezki:))) Ale jazda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:08 A może Angela nas przenocuje w eNce??? Te ławeczki całkiem nieźle wyglądają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:08 Andulka nie znasz skrutu dobrego idzie sie kolo ratusz potem jeju zapomniałam jak to ulica pod wysokim mostem,potem to artyleryjska i juz niedaleczko.tylko okolica mroczna ale w całym tabunie raźno i bezpiecznie. Rita nie mam pojecia co do hotelu,Olsztyniacy nadal wypoczywają na miejskiej,parking tam jest ale chyba nie strzezony..co tam jeszcze było a molo jest jest:)))Wiem ze obok jest taka tawerna i pokoje chyba jakies do wynajecia,ale pewna nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:09 To moze jakies materace przywieźcie kocyki i eja... Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11 Karimaty, spiwory i kuchenki turystyczne? --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12 brzoza2 napisała: > Karimaty, spiwory i kuchenki turystyczne? > --- > <<<~~~~~~~~~~~>>> Angela, a grilla zrobimy???? Poza eNką konsumpcję chyba można uprawiać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12 Mika - masz razję: jak szaleć to szaleć! Jazda bez trzymanki! (Gorzej, gdy nastapi gwałtowne hamowanie!) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11 angela-rt napisała: > To moze jakies materace przywieźcie kocyki i eja... Jak harcerki, to i bez tego damy radę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12 kuchenka jest na zapleczu-hihi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:13 jak bedzie trzeba to w kominku napalimy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:14 No proszę - i prawie impreza obgadana:))) Rita - widzisz, już się nie wywiniesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:14 Ta ulica to Wyzwolenia chyba - najbrzydsza jaka widziałam w Olsztynie, strach się bać tam chodzić nawet w dzień choć to 200 m. od Nowego Ratusza. Dlaczego rira chce nocować na zadupiu? Jeśli nie chce w centrum to przecież jd proponował tanie kwatery w Al. Przyjaciół a to pełna cywilizacja i kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:09 najważniejsze dla mnie , że jest molo, piasek chyba też jest, czy trzeba przywież ze sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:22 Mimo całej atencji dla Olsztyna muszę obiektywnie stwierdzić, że tak jak molo było obsrane tak piasek sakramencko brudny, szaro-bury. Ale jest tam też trawka i jak sie tylko puści.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:30 No, a w razie czego.... pozostaje jeszcze Pałac Kultury;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:35 Nie bardzo... Też brudny i obsrany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:39 To może zostańmy już przy Olsztynie - swojsko tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Duch proolsztyński IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:41 Dziewczyny, zajrzyjcie do ducha. Coś mu sie stało, temu duchu. Przedwczoraj było dużo ducha a mniej Andulki, wczoraj więcej Andulki a mniej ducha i dziś znowu wiecej ducha. Ktoś manipuluje moim duchem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:52 ak zastosował sztuczki i on sie ciągle ten duch zmienia i nadejdzie taki dzień ze z ducha nici a Andulka w pełnej krasie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:55 No tak - a jeden - ak z uciętą głową, to w ogóle w kosmos poleciał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:57 na Marsa bo oni z tych stron a my to zaraz Wenus zaliczymy;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:58 angela-rt napisała: > na Marsa bo oni z tych stron a my to zaraz Wenus zaliczymy;)))))))))))))))) Hmmm, jak nam dobrze pójdzie, to przed pólnocą możemy o inna galaktyke zahaczyć;)))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 62 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 16:58 zostało jeszcze 62 dni by stwierdzić naocznie , że Olsztyn jest biutiful Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 62 dni 03.05.03, 18:43 62? OK, rita, Ty odliczaj w takim razie... Olsztyn i okolice są mega biutiful, nie ma co do tego wątpliwości, sprawdzać nie trzeba... Należy za to pojechać i kontemplować (kątem pluć???) jego piękno:)))) A to już za 62 dni:) Huraaaa:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 00:09 tak jest - to jeszcze 61 dni by oglądać piękny Olsztyn !!!!!!!! coraz bliżej i bliżej ............. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 01:38 nie jeszcze tylko tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 09:58 Oby tylko Rita nie podchodziła do tego wyjazdu, jak do pirwszego spotkania z niejaką Miką. Wtedy z 61 dni może się zrobić 610... . Wierzę jednak że pragnienie przyjazdu Rity do Olsztyna i nasza chęć jej zobaczenia "na żywo", pokonają wszelkie przeszkody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 10:00 Czołem wszystkim. Co, spać nie możecie? Przeciez jutro do roboty, trza pospać na zapas. A mnie znowu o 4.30 obudził cholerny wróbelek który zamieszkał na balkonie piętro wyżej , wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 19:53 Nawet na "Pięknym Olsztynie" cisza. Rita pewnie okłada kogoś rakietą, Andulka podejmuje gości, Mika chyba wyjechała, Brzoza gania łobuzów warszawskich a Lustereczko biega pewnie po Skandzie. Aż dziw, że na siebie nie wpadliśmy. Chodzę tam bardzo często... . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:19 Ja jestem, usiałuję coś popracować, ale to rozleniwienie "długoweekendowe" daje o sobie znać... A co to będzie jutro???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:23 mika_1 napisała: Ja jestem, usiałuję coś popracować, ale to rozleniwienie "długoweekendowe" daje o sobie znać... A co to będzie jutro???? Dzisiejszy stan mojego ducha jest podobny do Twojego. Jutro nie będę mieć jednak najmniejszych problemów z aklimatyzacja zawodową. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:32 No to Ci fajnie... Ja problemy bede miała, ale nie ma lekko - zeeo taryfy ulgowej, trzeba od razu na głeboką wodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:34 bpkw napisał: >Andulka podejmuje gości Goście wyszli. Wódka też ;) Ufff, na jakiś czas spokój, mogę wrócic do łagodniejszych preparatów, winka na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:35 Hmm, czyżby znowu wirtualna imperezka się kroiła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:43 Dlaczego wirtualna ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:44 kurcze, jeszcze 61 dni !!!!!!!- moze zacznę sie pakować, zacznę od ręcznika - on sie nie przeterminuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:51 Stęskniłam się za Wami w ten weekend - tam malo osob bylo na forum. Nawet myślałam żeby na dzień - dwa wpaść znowu, ale prawie wszyscy wyjechali albo nie mieli łączności - nie byłoby jak sklecić spotkania. Co nie znaczy że nie zrobię niezapowiedzianej kontroli, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:55 No wirtualna, bo w necie... Ale masz rację, wszyscy już jesteśmy "namacalni" więc może taka semiwirtualna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:03 kontrol zawsze wskazana - tylko pod jakim kontem będzie ta kontrol ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:06 No wiesz... czystość, ręczniki, procedury, bakterie itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:07 to Anduka jest z Sanepidu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:08 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Stęskniłam się za Wami w ten weekend - tam malo osob bylo na forum. Nawet > myślałam żeby na dzień - dwa wpaść znowu, ale prawie wszyscy wyjechali albo nie > > mieli łączności - nie byłoby jak sklecić spotkania. > Co nie znaczy że nie zrobię niezapowiedzianej kontroli, hi, hi Obiecanki, cacanki... . Poza tym co to było za przyjęcie w dniu dzisiejszym ?. Logika wskazuje, że były to Twoje imieniny. Wreszcie Cię rozszyfrowałem. Masz na imię Florian... . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:12 No to w takim razie zdrowie Andulki/Floriana z Sanepidu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:13 Andulko - czekam na potwierdzenie tezy bpkw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:15 bpkw napisał: Wreszcie Cię rozszyfrowałem. Masz > na imię Florian... . I jak na patrona strażaków przystało nie rozstaję się z maską p-gaz. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:18 Wpadam tu w przerwie miedzy jednym odstrzelonym łobuzem warszawskim, a drugim... A Andulka na pewno ma na imię January. wsztsrkiego najlepszego, Andulko:))) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:19 Andulka dwojga/trojga imion... Suuper:) Tyle prezentów;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:20 P.S. - January to tez dzisiejszy solenizant, ale nie wiem czyj on patron. Ale na pewno czegoś dobrego. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Pora na część XII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:22 tak jest , ale nie mogę nadążyć z czytaniem waszych postów ! Andulko wszystkiego najlepszego - w życie decydują przypadki , obys ty miała najmilsze przypadki ..... Zakładam wątek nowy Odpowiedz Link Zgłoś