Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz. XI

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:58
Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię
czarnyadam

Dziś będzie występ gościnny oso1
zapraszamy
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:00
      oso, oso!!!!
      Nie daj się prosić:)))
      • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:03
        Spoza gór i rzek
        wyszliśmy na brzeg
        - brzeg Łyny
        - ech dziewczyny
        Gdzieżeście by nie były
        nam się serca tliły
        do Was, do łon - nie, łanów
        a kurde Olsztyn, to nie Niepokalanów.
        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:05
          Tam na Warmii, w Lidzbarku, każdy kąt jego znam,
          Pozostaną mi wspomnienia, chwila dobra, zła.
          Jak spokojnie Łyna szemrze, na jej straży zamek trwa.
          Tam płyneły moje młode dni beztroskie, kwitła młodość moja:))

Lidzbark można zamienić na Olsztyn - i wszyscy będą zadowoleni:)))
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:06
          gratulacje - raz na wesoło !!!!!!
          obeszło się bez płaczu i wylewania łez z tęsknoty
          Olsztyn jest wesoły i piękny
          • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:11
            To Wy jesteście piękne
            Sól ziemi - nieeeeeeee, sama słodycz
            Cóż więcej chłopom potrzeba
            Was - czy aniołów z nieba
            Niebo? Hm, fantastyka?????
            A tu - Angi, Rita i Mika!!!!!
          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:12
            Rita - zawsze jest na wesoło:)
            ja przynajmniej tak to odbieram!!! po co się smucić, kiedy można się cieszyć:)))
            • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:13
              A tu Angi Rita Mika...:))))) DZiewczyny do dzieła,Olsztyn jest piękny bo ma
              piękne forumowiczki hi hi
            • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:15
              Smutasy - gdzieś w lasy
              Kury poszły w góry
              Łosie są w kosmosie
              Sarenki śpiewają piosenki
              A karp w galarecie
              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:18
                .... A na forum my:))) W pięknym Olsztynie:)))
                • oso1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 24.04.03, 23:23
                  a ja idę zapalić
                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: 213.25.179.* 25.04.03, 08:56
                    ach Ty nalogu,
                    rzuc to brzydactwo,
                    spojz, wkolo Olsztyn
                    piekne i czyste miasto!
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:23
                      nie ma ludzi czystych jak kryształ , niech sobie popali, niech żyje wolność,
                      wolność i swoboda
                      • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:26
                        Jejku, Rita - bardzo tolerancyjna jesteś, a to sztuka nie lada:)))
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:28
                          udaję tylko !!!
                          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:31
                            Ale bardzo przekonywująco:)
                            Rita - coś Ci tam napisałam... Sprawdź, prosze;)
                            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:41
                              jajeczko musi być przekazane !!!!!!!
                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:44
                                Napisałam Ci na maila, ale napisze tutaj - pasuje Ci jutro o 18.00 pod Domem Turyst? Gdzieś pisałaś, że idziesz do Słowackiego, to będziesz miała blisko...
                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:52
                                  OK:)
                                  Rita, czekam jutro o 17.45 pod Domem Turysty.
                                  Ja i jajko:) Nie spóźnij sie:)))
                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:53
                                  bardzo blisko, bo tam parkuję, spotykamy sie o 17.45 - jest ok , nie zapomnij
                                  zabrać jajeczka
                                  czekaj na oso - pewnie się zaraz pojawi
                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz. XI 25.04.03, 22:58
                                    OK -jak mówiłam - będę ja i jajko!
                                    Oso poszedł pić - miejmy nadzieję, że chociaż nasze zdrowie wychyli;))))
                                    • Gość: rita Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:54
                                      w nienaruszonym stanie : jest Olsztyn piękny i maskotka na komputer, to
                                      wszystko jest juz w twierdzy. Zbyszek, powinieneś być dumny z siebie, zrobiłeś
                                      mi wielką niespodziankę, za którą ci dziękuję, daję ci słowo, że będąc w
                                      Olsztynie zaliczę spływ . Nic się jednak nie da przyśpieszyć, będę sie cieszyć
                                      jak dojadę do Olsztyna na planowany czas. Szykuj dla mnie rower, rower też
                                      zaliczę - to musi być zabawa na 102
                                      • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 26.04.03, 23:56
                                        Rita - jak Ty po wyśmienitej wiśniówce chcesz wsiąść na rower??? Optymistka z Ciebie, nie ma co:)))
                                        • Gość: rita Re: Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:59
                                          chodzi mi czas ranny , który trzeba wypełnić, nie jedziemy tam by spać - prawda
                                          ?
                                          • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:02
                                            A Ty myslisz, że ta wiśniówka tak szybko z głowy ulatuje??? W dalszym ciągu twierdzę, że optymistka z Ciebie:)))
                                            • Gość: rita Re: Przesyłka dostarczona ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:05
                                              mika - trzeba znać swoje granice, kiedy wszystkich wykończymy , wsiadamy na
                                              rowery i pełna turystka
                                              • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:07
                                                Rita - w takim razie ja na tego grila przyjade rowerkiem:) Będę miała zaprawę... Jesli uda mi sie wrócić do domu (pod górkę i z zakrętami), to bedzie oznaczało, że jestem przygotowana do ataku na Olsztyn:))))
                                              • bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:08
                                                Gość portalu: rita napisał(a):

> mika - trzeba znać swoje granice, kiedy wszystkich wykończymy , wsiadamy na
                                                > rowery i pełna turystka

...optymiści żyją dłużej.
                                                • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:27
                                                  No tak... optymistom lepiej...
                                                  Ale te wszystkie szaleństwa planowane przez Ritę na Olsztyn, dobrze nie wróżą... Adrenalina uszkadza naczynia krwionośne.... Trzeba uważać.... ;)
                                                  • bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:30
                                                    Myślę, że wszystko będzie OK. Tylko nie przywożcie tego psa z grilla...
                                                  • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:31
                                                    bpkw napisał:

> Myślę, że wszystko będzie OK. Tylko nie przywożcie tego psa z grilla...

Myślę, że jak się Rita rozochoci, to szybciutko złapie jakiegoś w Olsztynie... Bpkw - Ty pamiętaj, żeby wtedy swojego psa dobrze zamknąć :)))
                                                  • bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:35
                                                    No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach.
                                                    Przechodzę na wegetarianizm.
                                                  • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:36
                                                    bpkw napisał:

> No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach.

To Koobra musi szybko załatwić pozwolenie na sprzedaż żarła..... :)))

• bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:41
                                                    mika_1 napisała:

No tak. Specjalność "eNki"...moja jamnica Aga z grilla w przyprawach. To
                                                    Koobra musi szybko załatwić pozwolenie na sprzedaż żarła..... :)))

Zgadza się. I jeszcze codzienną dostawę świeżych jamników...
                                                  • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:42
                                                    Chętnie podeślę jednego z Krakowa - też Agę ;)))
                                                  • bpkw Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:51
                                                    A po co masz ją ciągnąć aż do Olsztyna. Skonsumujcie ją u siebie a w Olsztynie
                                                    podzielicie się tylko wrażeniami. eNka natychmiast opustoszeje...
                                                  • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 27.04.03, 00:53
                                                    OK - zróbmy tak: jedna Aga w Krakowie, jedna Aga w Olsztynie... Skonfrontujemy doznania.... ;)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Przesyłka dostarczona ! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:06
                                                    SADYSCI !!!!!
                                                    Zostawcie w spokoju Braci Mniejszych !

• inka28 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 12:16
                                                    Ja się tyko cieszę, że kotki zostawili w spokoju. Ale na jak długo?!?
                                                  • inka28 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 12:18
                                                    "Tylko", nie "tyko". Chyba z nerwów ta literówka...
                                                  • Gość: zbyszek Re: Przesyłka dostarczona ! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:22
                                                    Zostawily w spokoju bo nie moga zlapac,
                                                    ja tam "krakuskom" nie wierze, moze juz probowaly?
                                                    sadystki i tyle
                                                    a moze kanarki!!!!
                                                    :-)
                                                  • mika_1 Re: Przesyłka dostarczona ! 28.04.03, 14:34
                                                    Ja bardzo proszę nie uogólniać!!! To jest podobno popisowe danie Rity...
                                                    Zbyszku, z tego co wiem, chce je zaserwować w eNce... Wszystko więc przed Tobą....;)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:18
                                                    może być to jutro przy rozbieraniu bomby, myślę , że Angela da znać, czekamy na
                                                    znak Angely - co wy z tym zrobicie - mówiłam , że jestem szalona i nie tylko ja
                                                    !!!!!!!!!!!!!!
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! 28.04.03, 21:58
                                                    wypijemy co Ty nawazyłaś:)))))))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:01
                                                    Angela do ciebie należy organizacja - daj znać jak to przyjdzie, obiecali jutro
                                                    dostarczyć
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! 28.04.03, 22:03
                                                    Ok.OK.no probliema sieniorita hihi:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn będzie pijany !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 22:10
                                                    w środku jest list - będzie ubaw !
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 22:44
                                                    Jaki ten Olsztyn jest piękny, nie mogę wyjść z podziwu!
                                                    Czy można umrzeć z tęsknoty ?
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny IP: *.chello.pl 01.05.03, 22:56
                                                    Wytrzymaj do 5 lipca :)
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 01.05.03, 23:09
                                                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Wytrzymaj do 5 lipca :)

.... potem umrzesz z przepicia.... ;)))))))))))))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny 01.05.03, 23:12
                                                    Rita - żałuj, jutro poznam Inkę:))))
                                                  • wafelka Re: Olsztyn jest piękny 01.05.03, 23:59
                                                    A ja tez !!!!

• angela-rt Re: Olsztyn jest piękny 02.05.03, 10:52
                                                    Olsztyn piękny i jaki umajony Rita jeszcze tylko 2 miesiące i juz zobaczysz to
                                                    wszystko na własne oczy:))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 21:55
                                                    odliczm dni , chyba 63 dni - jest jakiś matematyk na forum, żeby to sprawdził?

pytanie - czy przy j. Krzywym jest jakiś hotel, domki kampingowe lub motel ?
                                                    drugie pytanie - czy jest tam parking strzeżony ?
                                                    trzecie pytanie - czy plaża jest terenem ogrodzonym ?
                                                    czwarte - czy ostało się tam jakieś molo ?
                                                    chodzi o plażę miejską, tam gdzie w dawnych czasach wszyscy Olsztyniecy
                                                    dojeżdzali zatłoczonymi tramwajami nr1
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:03
                                                    Molo jest, sama widziałam, nawet duże tylko strasznie obsrane było :))))))))
                                                    W domku campingowym chcesz mieszkać? Co Ty, harcerka? Wiesz jaki to kawał od
                                                    eNki? Chociaż.. Taksówki w Olsztynie za półdarmo.
                                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:07

---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:09
                                                    uciekło mi poprzednie....

rita - żadne tam domki kempigowe. Nie wiem jeszcze, ile teraz hotel w Olsztynie
                                                    kosztuje, ale mamy jeszcze dwa miesiące zeby przyoszczędzic pare złotych i
                                                    zaszaleć te jedną dobe hotelowa.
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11
                                                    Słuchajcie, dziewczyny, zbieramy kaskę i rezerwujemy apartament:))) Zafudujemy sobie przedłużenie eNkowej imprezki:)))
                                                    Ale jazda:)))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:08
                                                    A może Angela nas przenocuje w eNce??? Te ławeczki całkiem nieźle wyglądają:)))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:08
                                                    Andulka nie znasz skrutu dobrego idzie sie kolo ratusz potem jeju zapomniałam
                                                    jak to ulica pod wysokim mostem,potem to artyleryjska i juz niedaleczko.tylko
                                                    okolica mroczna ale w całym tabunie raźno i bezpiecznie.
                                                    Rita nie mam pojecia co do hotelu,Olsztyniacy nadal wypoczywają na
                                                    miejskiej,parking tam jest ale chyba nie strzezony..co tam jeszcze było a molo
                                                    jest jest:)))Wiem ze obok jest taka tawerna i pokoje chyba jakies do
                                                    wynajecia,ale pewna nie jestem:)
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:09
                                                    To moze jakies materace przywieźcie kocyki i eja...
                                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11
                                                    Karimaty, spiwory i kuchenki turystyczne?
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12
                                                    brzoza2 napisała:

> Karimaty, spiwory i kuchenki turystyczne?
                                                    > ---
                                                    > <<<~~~~~~~~~~~>>>

Angela, a grilla zrobimy???? Poza eNką konsumpcję chyba można uprawiać:))))
                                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12
                                                    Mika - masz razję: jak szaleć to szaleć! Jazda bez trzymanki! (Gorzej, gdy
                                                    nastapi gwałtowne hamowanie!)
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:11
                                                    angela-rt napisała:

> To moze jakies materace przywieźcie kocyki i eja...

Jak harcerki, to i bez tego damy radę:))))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:12
                                                    kuchenka jest na zapleczu-hihi
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:13
                                                    jak bedzie trzeba to w kominku napalimy:))))))))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:14
                                                    No proszę - i prawie impreza obgadana:)))
                                                    Rita - widzisz, już się nie wywiniesz:))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:14
                                                    Ta ulica to Wyzwolenia chyba - najbrzydsza jaka widziałam w Olsztynie, strach
                                                    się bać tam chodzić nawet w dzień choć to 200 m. od Nowego Ratusza. Dlaczego
                                                    rira chce nocować na zadupiu? Jeśli nie chce w centrum to przecież jd
                                                    proponował tanie kwatery w Al. Przyjaciół a to pełna cywilizacja i kultura.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:09
                                                    najważniejsze dla mnie , że jest molo, piasek chyba też jest, czy trzeba
                                                    przywież ze sobą ?
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:22
                                                    Mimo całej atencji dla Olsztyna muszę obiektywnie stwierdzić, że tak jak molo
                                                    było obsrane tak piasek sakramencko brudny, szaro-bury. Ale jest tam też trawka
                                                    i jak sie tylko puści.... ;)))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:30
                                                    No, a w razie czego.... pozostaje jeszcze Pałac Kultury;))))))))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:35
                                                    Nie bardzo...
                                                    Też brudny i obsrany :)))
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 02.05.03, 22:39
                                                    To może zostańmy już przy Olsztynie - swojsko tak:)))
    • Gość: Andulka Duch proolsztyński IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:41
      Dziewczyny, zajrzyjcie do ducha. Coś mu sie stało, temu duchu. Przedwczoraj
      było dużo ducha a mniej Andulki, wczoraj więcej Andulki a mniej ducha i dziś
      znowu wiecej ducha. Ktoś manipuluje moim duchem !!!
      • angela-rt Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:52
        ak zastosował sztuczki i on sie ciągle ten duch zmienia i nadejdzie taki dzień
        ze z ducha nici a Andulka w pełnej krasie:)))
        • mika_1 Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:55
          No tak - a jeden - ak z uciętą głową, to w ogóle w kosmos poleciał;)))
          • angela-rt Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:57
            na Marsa bo oni z tych stron a my to zaraz Wenus zaliczymy;))))))))))))))))
            • mika_1 Re: Duch proolsztyński 02.05.03, 22:58
              angela-rt napisała:

> na Marsa bo oni z tych stron a my to zaraz Wenus zaliczymy;))))))))))))))))

Hmmm, jak nam dobrze pójdzie, to przed pólnocą możemy o inna galaktyke zahaczyć;))))
              hihi
        • Gość: Andulka Re: Duch proolsztyński IP: *.chello.pl 02.05.03, 22:57
          Brrrrr...
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 62 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 16:58
            zostało jeszcze 62 dni by stwierdzić naocznie , że Olsztyn jest biutiful
            • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 62 dni 03.05.03, 18:43
              62? OK, rita, Ty odliczaj w takim razie...
              Olsztyn i okolice są mega biutiful, nie ma co do tego wątpliwości, sprawdzać nie trzeba... Należy za to pojechać i kontemplować (kątem pluć???) jego piękno:))))
              A to już za 62 dni:)
              Huraaaa:)))))))))
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 00:09
                tak jest - to jeszcze 61 dni by oglądać piękny Olsztyn !!!!!!!!
                coraz bliżej i bliżej .............
                • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 01:38
                  nie jeszcze tylko tylko!!!
                  • bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 09:58
                    Oby tylko Rita nie podchodziła do tego wyjazdu, jak do pirwszego spotkania z
                    niejaką Miką. Wtedy z 61 dni może się zrobić 610... . Wierzę jednak że
                    pragnienie przyjazdu Rity do Olsztyna i nasza chęć jej zobaczenia "na żywo",
                    pokonają wszelkie przeszkody.
                    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 10:00
                      Czołem wszystkim. Co, spać nie możecie? Przeciez jutro do roboty, trza pospać
                      na zapas. A mnie znowu o 4.30 obudził cholerny wróbelek który zamieszkał na
                      balkonie piętro wyżej , wrrr
                      • bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 19:53
                        Nawet na "Pięknym Olsztynie" cisza. Rita pewnie okłada kogoś rakietą, Andulka
                        podejmuje gości, Mika chyba wyjechała, Brzoza gania łobuzów warszawskich a
                        Lustereczko biega pewnie po Skandzie. Aż dziw, że na siebie nie wpadliśmy.
                        Chodzę tam bardzo często... .
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:19
                          Ja jestem, usiałuję coś popracować, ale to rozleniwienie "długoweekendowe" daje o sobie znać...
                          A co to będzie jutro????
                          • bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:23
                            mika_1 napisała:

Ja jestem, usiałuję coś popracować, ale to rozleniwienie "długoweekendowe" daje
                            o sobie znać... A co to będzie jutro????

Dzisiejszy stan mojego ducha jest podobny do Twojego. Jutro nie będę mieć
                            jednak najmniejszych problemów z aklimatyzacja zawodową.
                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:32
                              No to Ci fajnie... Ja problemy bede miała, ale nie ma lekko - zeeo taryfy ulgowej, trzeba od razu na głeboką wodę:)
                        • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:34
                          bpkw napisał:

>Andulka podejmuje gości
                          Goście wyszli. Wódka też ;)
                          Ufff, na jakiś czas spokój, mogę wrócic do łagodniejszych preparatów, winka na
                          przykład :)
                          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:35
                            Hmm, czyżby znowu wirtualna imperezka się kroiła????
                            • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:43
                              Dlaczego wirtualna ? ;)
                            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:44
                              kurcze, jeszcze 61 dni !!!!!!!- moze zacznę sie pakować, zacznę od ręcznika -
                              on sie nie przeterminuje
                              • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:51
                                Stęskniłam się za Wami w ten weekend - tam malo osob bylo na forum. Nawet
                                myślałam żeby na dzień - dwa wpaść znowu, ale prawie wszyscy wyjechali albo nie
                                mieli łączności - nie byłoby jak sklecić spotkania.
                                Co nie znaczy że nie zrobię niezapowiedzianej kontroli, hi, hi
                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 20:55
                                  No wirtualna, bo w necie... Ale masz rację, wszyscy już jesteśmy "namacalni" więc może taka semiwirtualna;)))
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:03
                                    kontrol zawsze wskazana - tylko pod jakim kontem będzie ta kontrol ?
                                    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:06
                                      No wiesz... czystość, ręczniki, procedury, bakterie itp...
                                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:07
                                        to Anduka jest z Sanepidu ?????
                                • bpkw Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:08
                                  Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Stęskniłam się za Wami w ten weekend - tam malo osob bylo na forum. Nawet
                                  > myślałam żeby na dzień - dwa wpaść znowu, ale prawie wszyscy wyjechali albo
                                  nie
                                  >
                                  > mieli łączności - nie byłoby jak sklecić spotkania.
                                  > Co nie znaczy że nie zrobię niezapowiedzianej kontroli, hi, hi

Obiecanki, cacanki... . Poza tym co to było za przyjęcie w dniu dzisiejszym ?.
                                  Logika wskazuje, że były to Twoje imieniny. Wreszcie Cię rozszyfrowałem. Masz
                                  na imię Florian... .
                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:12
                                    No to w takim razie zdrowie Andulki/Floriana z Sanepidu!!!!!
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:13
                                    Andulko - czekam na potwierdzenie tezy bpkw
                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:15
                                    bpkw napisał:

Wreszcie Cię rozszyfrowałem. Masz
                                    > na imię Florian... .

I jak na patrona strażaków przystało nie rozstaję się z maską p-gaz. :-D
                                  • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:18
                                    Wpadam tu w przerwie miedzy jednym odstrzelonym łobuzem warszawskim, a drugim...
                                    A Andulka na pewno ma na imię January. wsztsrkiego najlepszego, Andulko:)))
                                    ---
                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:19
                                      Andulka dwojga/trojga imion... Suuper:) Tyle prezentów;)))
                                    • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie - 61 dni 04.05.03, 21:20
                                      P.S. - January to tez dzisiejszy solenizant, ale nie wiem czyj on patron. Ale
                                      na pewno czegoś dobrego.

---
                                      <<<~~~~~~~~~~~>>>
    • Gość: Andulka Pora na część XII IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:20
      Rita, do roboty
      • Gość: rita Re: Pora na część XII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:22
        tak jest , ale nie mogę nadążyć z czytaniem waszych postów !

Andulko wszystkiego najlepszego - w życie decydują przypadki , obys ty miała
        najmilsze przypadki .....
        Zakładam wątek nowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka