mika_1 26.04.03, 21:38 No, kochani - chcę Was poinformować, że jajko przeszło w posiadanie Rity. Teraz proszę Ją rozliczać ze wszystkiego. Ja swoją misję spełniłam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:46 Myślę,że Rita będzie się obchodziła z tym jajkiem, jak z jajkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:48 Hmmm - tu mam poważne wątpliwości.... Powiedziała, że je zakopie... Czy tak się należy obchodzić z jajkiem??? Aaaa - ale wcześniej je serdecznie ucałowała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:58 mika_1 napisała: > Hmmm - tu mam poważne wątpliwości.... Powiedziała, że je zakopie... Czy tak się należy obchodzić z jajkiem??? No jasne że nie. Przecież to tortury. Biedne jajeczko... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:01 No - to myślę, że musisz z Ritą przeprowadzić poważną rozmowę..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:04 Tylko jest malutki problem. Rity nie widzę dziś na forum. Widzę że podzielasz moją opinię, że to tortura... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:07 Rita się "ukulturalnia". Poszła do teatru - jakaś "Dziadowska" sztuka. Pewnie niedługo się pojawi... Wiesz co, ale jak Tobie się nie uda, to ja jej to wszystko wyklaruję... Przy okazji... Jesteśmy umówione u Niej na piwko przy grillu. Juz ja z Nią wtedy porozmawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:15 No co Ty - tak nie można... Na początek postaram się perswadować, w razie gdyby nie pomogło, to.... Już ja tam coś wymyslę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:18 mika_1 napisała: > No co Ty - tak nie można... Na początek postaram się perswadować, w razie gdyby nie pomogło, to.... Już ja tam coś wymyslę:))) Czyli jej dowalisz ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Przepraszam Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:26 za to , że żartowałam z tego jajka , ale musze ci powiedzieć , że to nie jest jajko , to jest symbol Olsztyna , zrobiłeś mi wielką niespodziankę i ponieważ ten symbol otrzymałam tuż przed przed spektaklem Dziady , to byłam jedyną osobą płaczącą na tej sztuce - jak zwykle ludzie zwracali na mnie uwagę, ale gdyby oni wiedzieli co przezyłam ................ symbol zostanie u mnie w pokoju bardzo, bardzo schowane. Na następne spotkanie , kiedy przyjedzie mika do Olszyna przygotuję fanty dla wszystkich, to jedyna droga kontaktowa z wami A wszystko dzięki mice, w życiu liczą się tylko przypadki Mika - łączniku olsztyński - grill i szampan będzie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przepraszam Zbyszka 26.04.03, 22:30 Bpkw - opowiem Ci, jak już bedzie po sprawie;))) Rita, już się nie mogę doczekać:))))) A o jajko Zbyszka dbaj dobrze:))) No i jak - "Dziady" były OK czy "dziadowskie"???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Przepraszam Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:42 oczywiście , że Dziady dziadowskie , symbol Olsztyna pięknego przyćmił spektakl Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Przepraszam Zbyszka 26.04.03, 22:43 Boże - to niemożliwe!!! Żeby jajko Zbyszka miało AŻ taką moc????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:47 Mika, to nie jest jajko to jest symbol, tak jak kamień to Lady. a pies nie zdechł tylko umarł - zmień stosunek do rzeczywistości - to wirtual Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 22:48 Tak jest!!! Co nie zmienia faktu, że jajko było Zbyszka:)))) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:58 mylisz się , Zbyszek stworzył symbol mojego domu , a nie jajko, uważaj co mówisz , bo w Olsztynie od niego oberwiesz !!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:10 Tak jest, kończę więc temat jajka:) Ja swoje zrobiłam, jajko trafiło do Ciebie i wszyscy są zadowoleni:))) Czyż można chcieć więcej?????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:15 mika , nie jajko - tylko symbol dowiozłaś w całości !!!!!! i dostarczyłaś na miejsce za co należą ci sie oklaski !!!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:19 Kłaniam się w pas, rumieniec oblał mą twarz i nie wiem już, co powiedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:23 to jest symbol , który trzeba jakoś nazwać, ale z tym poczekamy na Zbyszka - wy macie LADY a ja mam jaja z symbolem - jak długo symbol moze leżeć w szufladzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:28 Gość portalu: rita napisał(a): > to jest symbol , który trzeba jakoś nazwać, ale z tym poczekamy na Zbyszka Po co czekać - to jest JAJKO ZBYSZKA;))))) > wy macie LADY a ja mam jaja z symbolem Rita, jeśli mówisz do mnie, to jakie "WY"??? Ja mam guzik z pętelką:( Ciesz się z jajka!!! > jak długo symbol moze leżeć w szufladzie Może, może, tylko nie potłucz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:46 mika - zamknij oczy , to jest Olsztyn Piękny Zbyszka - on cię zabije za tak materialne potraktowanie przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:49 Jak Zbyszek mnie zabije, to nie uwieczni mnie całującej Brame... Myslę, że jednak tego nie zrobi... :))) I że jeszcze troche wiśnióweczki skonsumujemy wspólnie:)))) A oczy mogę zamknąc, ale trochę później:P Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:57 Dawno się tak nie uśmiałem. ALE JAJA !!!!!!!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:00 bpkw- jaja to dopiero w Olsztynie zobaczysz, mam nadzieję , że będziesz dysponował czasem 5,6,7 lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:03 bpkw napisał: > Dawno się tak nie uśmiałem. ALE JAJA !!!!!!!!! . Piekne, czyż nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:06 Moja odpowiedż z 0.04 przeznaczonana była dla Rity, ale w znakomity sposób pasuje też do pytania Miki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:10 huuuuuurrrrrrraaaaaa ! to będzie bal w Olsztynie , turyści będą mieć z nas zabawę, jak zobaczą na swojej drodze szalejących inaczej ! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:12 A Ty chociaż przez chwilę łudziłaś się, że mnie nie będzie ?. Oj będę, będę... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:13 bpkw napisał: > A Ty chociaż przez chwilę łudziłaś się, że mnie nie będzie ?. Oj będę, będę... I znowu będziesz zdradzał wszystkim nasze tajemnice???? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:12 Ty Rita nie mów już tak głośno, co planujemy, bo ostatnio Zbyszek się odgrażał, że zorganizuje obronę przed naszym natarciem... Niech to może pozostanie naszą tajemnicą... A Olsztyn się dowie, jak nas ugości:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:15 ja myślę , że cały Olsztyn sie przyłączy do nas, przecież oni tam umierają z nudów , teraz wiadomo dlaczego do Olsztyna tyle turystów ściąga - nasz magnez , werba, energia i sexapil Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:18 No tak - skądś ten przykład musi wyjść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:19 przepraszam za poprzedni post , był po gorzkiej żołądkowej - to znak , że muszę zniknąć dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:22 Gość portalu: rita napisał(a): ... nasz magnez ,werba, energia i sexapil No, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:23 bpkw napisał: > > No, no, no... A co? Jakieś wątpliwości masz?????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:35 Chyba jednak masz... Unikasz odpowiedzi.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:38 mika_1 napisała: > Chyba jednak masz... Unikasz odpowiedzi.... :( Ja ?. Najmniejszych !!!!!. Tylko nie nadążam z bieganiem po wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:39 bpkw napisał: > > Ja ?. Najmniejszych !!!!!. Tylko nie nadążam z bieganiem po wątkach. Musisz chyba popracować nad kondycją... Może Zbyszek zabierze Cię na rowerki???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:44 Z kondycją nie jest tak żle. Wszak to dopiero 25 lat / tylko dwa razy skończone /. Ale jeszcze wchodzę na pocztę... o znowu coś tam siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:51 Weź kij - przepędzić trzeba to, co tam siedzi.. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:00 Witam! Cieszę sie ze prezent dotarl w calosci- ile moze lezec ? to zalezy moze po paru miesiacach zmienic sie w bombe, ale moze tez sie zasuszyc, wybor nalezy do Ciebie Rita, a ja zapraszam do Olsztyna, to ze Tobie oddalem to nie znaczy ze juz nie mam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 14:35 Całe szczęscie, że oddałeś tylko jedno;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:37 no wiesz w dobie kwitnienia klonow!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 14:40 Przepraszam, nie będę już głupio żartować ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 18:54 Gość portalu: zbyszek napisał(a): ...ile moze lezec ? to zalezy moze po paru miesiacach zmienic sie w bombe... Mika. To te jajka Zbyszka są bombowe ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:20 mieliscie watpliwosci!!!? Zartuje, jak nie peknie z wiekiem- i smrodem to wyschnie i bedzie jak mumia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 20:56 bomba to jutro będzie w eNce - czekajcie na nią i róbcie szybko spotkanie - prawdziwa bomba !!!!!!!!!! mówię prawdę - tylko wy nie wierzycie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 20:59 Rita przyjeżdża. Przywiezie też z sobą "smakołyki" grillowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 21:40 Rita, Rita - o czym Ty mówisz??? Trochę szczegółów może...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Magiczne jajko !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:53 szczególy poda Angela Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Magiczne jajko !!!!! 28.04.03, 21:55 Gość portalu: rita napisał(a): > szczególy poda Angela Rita - a Ty nie możesz??? Jakaś taka tajemnicza się zrobiłas, że niech Cię dzwi ścisną:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 21:54 bpkw napisał: > Rita przyjeżdża. Przywiezie też z sobą "smakołyki" grillowe... Bpkw - widzę, że bardzo Cię te smakołyki intersują i pewnie po cichu liczysz na to, że Rita Ci je zaserwuje tutaj, w Krakowie.... ;) Co? Przyznaj się:)) Odpowiedz Link Zgłoś