Dodaj do ulubionych

Rita i jajko!

26.04.03, 21:38
No, kochani - chcę Was poinformować, że jajko przeszło w posiadanie Rity. Teraz proszę Ją rozliczać ze wszystkiego. Ja swoją misję spełniłam:)
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:46
      Myślę,że Rita będzie się obchodziła z tym jajkiem, jak z jajkiem.
      • mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:48
        Hmmm - tu mam poważne wątpliwości.... Powiedziała, że je zakopie... Czy tak się należy obchodzić z jajkiem???
        Aaaa - ale wcześniej je serdecznie ucałowała:)))
        • bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 21:58
          mika_1 napisała:

> Hmmm - tu mam poważne wątpliwości.... Powiedziała, że je zakopie... Czy tak
          się należy obchodzić z jajkiem???

No jasne że nie. Przecież to tortury. Biedne jajeczko...
          • mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:01
            No - to myślę, że musisz z Ritą przeprowadzić poważną rozmowę..... :))))
            • bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:04
              Tylko jest malutki problem. Rity nie widzę dziś na forum. Widzę że podzielasz
              moją opinię, że to tortura...
              • mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:07
                Rita się "ukulturalnia". Poszła do teatru - jakaś "Dziadowska" sztuka. Pewnie niedługo się pojawi...
                Wiesz co, ale jak Tobie się nie uda, to ja jej to wszystko wyklaruję... Przy okazji... Jesteśmy umówione u Niej na piwko przy grillu. Juz ja z Nią wtedy porozmawiam!!!!!
                • bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:13
                  No to jej dowal...
                  • mika_1 Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:15
                    No co Ty - tak nie można... Na początek postaram się perswadować, w razie gdyby nie pomogło, to.... Już ja tam coś wymyslę:)))
                    • bpkw Re: Rita i jajko! 26.04.03, 22:18
                      mika_1 napisała:

> No co Ty - tak nie można... Na początek postaram się perswadować, w razie
                      gdyby nie pomogło, to.... Już ja tam coś wymyslę:)))

Czyli jej dowalisz ?.
                      • Gość: rita Re: Przepraszam Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:26
                        za to , że żartowałam z tego jajka , ale musze ci powiedzieć , że to nie jest
                        jajko , to jest symbol Olsztyna , zrobiłeś mi wielką niespodziankę i ponieważ
                        ten symbol otrzymałam tuż przed przed spektaklem Dziady , to byłam jedyną osobą
                        płaczącą na tej sztuce - jak zwykle ludzie zwracali na mnie uwagę, ale gdyby
                        oni wiedzieli co przezyłam ................
                        symbol zostanie u mnie w pokoju bardzo, bardzo schowane.

Na następne spotkanie , kiedy przyjedzie mika do Olszyna przygotuję fanty dla
                        wszystkich, to jedyna droga kontaktowa z wami

A wszystko dzięki mice, w życiu liczą się tylko przypadki
                        Mika - łączniku olsztyński - grill i szampan będzie !!!!!!!!!!!
                        • mika_1 Re: Przepraszam Zbyszka 26.04.03, 22:30
                          Bpkw - opowiem Ci, jak już bedzie po sprawie;)))
                          Rita, już się nie mogę doczekać:)))))
                          A o jajko Zbyszka dbaj dobrze:)))
                          No i jak - "Dziady" były OK czy "dziadowskie"???? ;)))
                          • Gość: rita Re: Przepraszam Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:42
                            oczywiście , że Dziady dziadowskie , symbol Olsztyna pięknego przyćmił spektakl
                            • mika_1 Re: Przepraszam Zbyszka 26.04.03, 22:43
                              Boże - to niemożliwe!!! Żeby jajko Zbyszka miało AŻ taką moc????? :)))
                              • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:47
                                Mika, to nie jest jajko to jest symbol, tak jak kamień to Lady. a pies nie
                                zdechł tylko umarł - zmień stosunek do rzeczywistości - to wirtual
                                • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 22:48
                                  Tak jest!!!
                                  Co nie zmienia faktu, że jajko było Zbyszka:)))) ;P
                                  • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:58
                                    mylisz się , Zbyszek stworzył symbol mojego domu , a nie jajko, uważaj co
                                    mówisz , bo w Olsztynie od niego oberwiesz !!!!!! ;-)
                                    • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:10
                                      Tak jest, kończę więc temat jajka:) Ja swoje zrobiłam, jajko trafiło do Ciebie i wszyscy są zadowoleni:))) Czyż można chcieć więcej?????? :)))
                                      • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:15
                                        mika , nie jajko - tylko symbol dowiozłaś w całości !!!!!! i dostarczyłaś na
                                        miejsce za co należą ci sie oklaski !!!!!;-)
                                        • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:19
                                          Kłaniam się w pas, rumieniec oblał mą twarz i nie wiem już, co powiedziec:))))
                                          • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:23
                                            to jest symbol , który trzeba jakoś nazwać, ale z tym poczekamy na Zbyszka - wy
                                            macie LADY a ja mam jaja z symbolem - jak długo symbol moze leżeć w szufladzie ?
                                            • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:28
                                              Gość portalu: rita napisał(a):

> to jest symbol , który trzeba jakoś nazwać, ale z tym poczekamy na Zbyszka

Po co czekać - to jest JAJKO ZBYSZKA;)))))

> wy macie LADY a ja mam jaja z symbolem

Rita, jeśli mówisz do mnie, to jakie "WY"??? Ja mam guzik z pętelką:( Ciesz się z jajka!!!

> jak długo symbol moze leżeć w szufladzie

Może, może, tylko nie potłucz:)))
                                              • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:46
                                                mika - zamknij oczy , to jest Olsztyn Piękny Zbyszka - on cię zabije za tak
                                                materialne potraktowanie przesyłki
                                                • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:49
                                                  Jak Zbyszek mnie zabije, to nie uwieczni mnie całującej Brame... Myslę, że jednak tego nie zrobi... :))) I że jeszcze troche wiśnióweczki skonsumujemy wspólnie:))))
                                                  A oczy mogę zamknąc, ale trochę później:P
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 26.04.03, 23:57
                                                    Dawno się tak nie uśmiałem. ALE JAJA !!!!!!!!! .
                                                  • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:00
                                                    bpkw- jaja to dopiero w Olsztynie zobaczysz, mam nadzieję , że będziesz
                                                    dysponował czasem 5,6,7 lipiec
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:04
                                                    Oczywiście, że tak...
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:03
                                                    bpkw napisał:

> Dawno się tak nie uśmiałem. ALE JAJA !!!!!!!!! .

Piekne, czyż nie????
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:06
                                                    Moja odpowiedż z 0.04 przeznaczonana była dla Rity, ale w znakomity sposób
                                                    pasuje też do pytania Miki.
                                                  • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:10
                                                    huuuuuurrrrrrraaaaaa !
                                                    to będzie bal w Olsztynie , turyści będą mieć z nas zabawę, jak zobaczą na
                                                    swojej drodze szalejących inaczej !
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:12
                                                    A Ty chociaż przez chwilę łudziłaś się, że mnie nie będzie ?. Oj będę, będę...
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:13
                                                    bpkw napisał:

> A Ty chociaż przez chwilę łudziłaś się, że mnie nie będzie ?. Oj będę, będę...

I znowu będziesz zdradzał wszystkim nasze tajemnice????
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:12
                                                    Ty Rita nie mów już tak głośno, co planujemy, bo ostatnio Zbyszek się odgrażał, że zorganizuje obronę przed naszym natarciem...
                                                    Niech to może pozostanie naszą tajemnicą... A Olsztyn się dowie, jak nas ugości:)))))
                                                  • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:15
                                                    ja myślę , że cały Olsztyn sie przyłączy do nas, przecież oni tam umierają z
                                                    nudów , teraz wiadomo dlaczego do Olsztyna tyle turystów ściąga - nasz magnez ,
                                                    werba, energia i sexapil
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:18
                                                    No tak - skądś ten przykład musi wyjść :)))
                                                  • Gość: rita Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:19
                                                    przepraszam za poprzedni post , był po gorzkiej żołądkowej - to znak , że muszę
                                                    zniknąć
                                                    dobranoc
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:22

... nasz magnez ,werba, energia i sexapil

No, no, no...
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:23
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    > No, no, no...

A co? Jakieś wątpliwości masz?????? :P
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:35
                                                    Chyba jednak masz... Unikasz odpowiedzi.... :(
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:38
                                                    mika_1 napisała:

> Chyba jednak masz... Unikasz odpowiedzi.... :(

Ja ?. Najmniejszych !!!!!. Tylko nie nadążam z bieganiem po wątkach.
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:39
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    > Ja ?. Najmniejszych !!!!!. Tylko nie nadążam z bieganiem po wątkach.

Musisz chyba popracować nad kondycją... Może Zbyszek zabierze Cię na rowerki????

• bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:44
                                                    Z kondycją nie jest tak żle. Wszak to dopiero 25 lat / tylko dwa razy
                                                    skończone /. Ale jeszcze wchodzę na pocztę... o znowu coś tam siedzi.
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 27.04.03, 00:51
                                                    Weź kij - przepędzić trzeba to, co tam siedzi.. A co!
                                                  • Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 12:00
                                                    Witam!
                                                    Cieszę sie ze prezent dotarl w calosci- ile moze lezec ? to zalezy moze po paru
                                                    miesiacach zmienic sie w bombe, ale moze tez sie zasuszyc, wybor nalezy do
                                                    Ciebie Rita, a ja zapraszam do Olsztyna, to ze Tobie oddalem to nie znaczy ze
                                                    juz nie mam!
                                                    :-)
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 14:35
                                                    Całe szczęscie, że oddałeś tylko jedno;))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: 213.25.179.* 28.04.03, 14:37
                                                    no wiesz w dobie kwitnienia klonow!!!!!!
                                                  • mika_1 Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 14:40
                                                    Przepraszam, nie będę już głupio żartować ;)))))))
                                                  • bpkw Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! 28.04.03, 18:54
                                                    Gość portalu: zbyszek napisał(a):

...ile moze lezec ? to zalezy moze po paru miesiacach zmienic sie w bombe...

Mika. To te jajka Zbyszka są bombowe ?.
                                                  • Gość: zbyszek Re: To nie jajko to symbol !!!!!!!! IP: *.sprint.com.pl 28.04.03, 19:20
                                                    mieliscie watpliwosci!!!?
                                                    Zartuje, jak nie peknie z wiekiem- i smrodem to wyschnie i bedzie jak mumia.
                                                  • Gość: rita Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 20:56
                                                    bomba to jutro będzie w eNce - czekajcie na nią i róbcie szybko spotkanie -
                                                    prawdziwa bomba !!!!!!!!!!
                                                    mówię prawdę - tylko wy nie wierzycie !!!!!!!!
                                                  • bpkw Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 20:59
                                                    Rita przyjeżdża. Przywiezie też z sobą "smakołyki" grillowe...
                                                  • mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 21:40
                                                    Rita, Rita - o czym Ty mówisz??? Trochę szczegółów może...:)
                                                  • Gość: rita Re: Magiczne jajko !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 21:53
                                                    szczególy poda Angela
                                                  • mika_1 Re: Magiczne jajko !!!!! 28.04.03, 21:55

> szczególy poda Angela

Rita - a Ty nie możesz??? Jakaś taka tajemnicza się zrobiłas, że niech Cię dzwi ścisną:(((
                                                  • mika_1 Re: Jutro bomba w eNce !!!!!!! 28.04.03, 21:54
                                                    bpkw napisał:

> Rita przyjeżdża. Przywiezie też z sobą "smakołyki" grillowe...

Bpkw - widzę, że bardzo Cię te smakołyki intersują i pewnie po cichu liczysz na to, że Rita Ci je zaserwuje tutaj, w Krakowie.... ;)
                                                    Co? Przyznaj się:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka