Dodaj do ulubionych

Zaproszenie

13.04.07, 23:46
Wszystkich Państwa, którym nie podoba się fakt moderowania forum, a także
sposób usuwania z niego postów niezwiązanych tematycznie z Forum Olsztyn
zapraszam do dyskusji na Forum o Moderacji.

Zachęcam też do zapoznania się z regulaminem Forum i Netykietą, szczególnie
następującymi fragmentami:
forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
- Pisz zwięźle i na temat.
- Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
- Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum.
- Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.

Gości na forum, którym nie jestem w stanie wysłać maila z wyjaśnieniami,
zachęcam do założenia sobie konta w portalu.
Obserwuj wątek
    • umtarara Re: Zaproszenie 13.04.07, 23:49
      Siwa; nam się tu wszystko podoba. Zwłaszcza nasza ukochana balsaminka.
      Ulica Leonharda też nam się bardzo podoba.
    • oberpolicmajster Re: Zaproszenie 13.04.07, 23:52
      Jakiego moderowania? Przecież - zgodnie z napisem u góry tego forum - nie ma
      opiekuna forum olsztytńskiego. A admini ogólni interweniują tylko w razie
      drastycznego łamania regulaminu bądż zgłoszenia forumowiczów... Można o tym
      przeczytać na forum o moderacji, w dawniejszych wątkach
      • umtarara Re: Zaproszenie 13.04.07, 23:57
        I moderowania nie powinno być.Wystarczy nam delikatne tchnienie niezadowolenia
        balsaminki i sami sobie wycinamy ... brzydkie posty.
      • Gość: loco Re: Zaproszenie IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.07, 23:58
        Siwa - pooglądaj sobie inne fora, na przykład Kraków. I tam ogłoś swoją
        ewangelię.
        • mike.recz Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie spi. 14.04.07, 00:02
          ...yć.
          • siwa Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:07
            Jakie masz propozycje?
            Do dyskusji politycznych, muzycznych i światopoglądowych mamy fora, na które
            zapraszamy.

Moderator społeczny ma pilnować na forum porządku, wycinać posty sprzeczne z
            regulaminem i netykietą. Jeśli macie jakieś uwagi i uważacie, że coś jest
            wycięte niesłusznie
            • oberpolicmajster Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:10
              Powtarzam swój wpis:
              Jakiego moderowania? Przecież - zgodnie z napisem u góry tego forum - nie ma
              opiekuna forum olsztytńskiego. A admini ogólni interweniują tylko w razie
              drastycznego łamania regulaminu bądż zgłoszenia forumowiczów... Można o tym
              przeczytać na forum o moderacji, w dawniejszych wątkach.
              Jeśli ty - po godzinach - albo balsaminka - jestescie moderatorami Olsztyna, to
              podajcie to do publicznej wiadomości i oznaczajcie wpisy czerwonymi ptaszkami.
              Wtedy będzie wiadomo, czy rozmawia się z kolegą/koleżanką, czy z kapo.
              • siwa Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:20
                Całe Forum Gazeta.pl jest moderowane i staramy się, żeby na wszystkich forach
                przestrzegany był Regulamin i netykieta. To co piszesz o drastycznych
                przypadkach dotyczy forów prywatnych, w które zazwyczaj nie ingerujemy.
                Fora regionalne w całości znajdują się pod naszą opieką i chętnie korzystamy z
                pomocy forumowiczów, jako adminów społecznych.
                Istnieje funkcja moderatorów ukrytych i w wielu przypadkach nie masz nawet
                świadomości, że rozmawiasz z kapo.
                Ptaszkiem i kolorem czerwonym są oznaczane oficjalne wypowiedzi moderatorów lub,
                jak w moim przypadku, Administracji Forum.

Informacja, że możesz zostać opiekunem tego forum nie oznacza, że nikt się tym
                forum nie zajmuje. Nie mamy obowiązku informować kto moderuje forum.
                • oberpolicmajster Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:31
                  Napisz wprost: są w Olsztynie moderatorzy, którzy udają zwyczajnych kumpli
                  innych forumowiczów, ale jak im się nie spodoba jakiś wpis, to go kasują albo
                  przenoszą na jakieś niedostępne fora. Czy mam rację?
                  • siwa Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:40
                    Przenoszone są wątki na fora tematyczne
                    • oberpolicmajster Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:47
                      Nie odpowiedziałaś na mój poprzedni wpis...
                      • siwa Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 00:56
                        Nie mamy obowiązku informować kto moderuje forum.

Wolałabym o zasadach dyskutować przy pomocy argumentów, a nie prowadząc wojnę
                        podjazdową. Wy możecie zakładać kolejne wątki, a ja banować kolejne osoby
                        naruszające regulamin.
                        Jeżeli nie chcecie rozmawiać na FoM to może być tutaj, ale prosiłabym o
                        ograniczenie się do tego wątku.
                        • umtarara Siwa; zrob tak.... 14.04.07, 01:00
                          Zlikwiduj to chore forum i będzie spokój; a listę wszystkich tut. forumowiczów
                          przekaż do IPN-u.
                          Warto zastanowić się też nad lustracją...
                          • siwa Re: Siwa; zrob tak.... 14.04.07, 01:04
                            A czekając na chłopców z IPNu możesz powiedzieć co, oprócz cytatów z klasyków,
                            proponujesz?
                            • umtarara Re: Siwa; zrob tak.... 14.04.07, 01:12
                              siwa napisała:

> A czekając na chłopców z IPNu możesz powiedzieć co, oprócz cytatów z klasyków,
                              > proponujesz?

Proponuję odrobinę zdrowego rozsądku; zwłaszcza moderatorom, admninom i innym
                              rewidentom. Myślę,że ta kanonada wątków ośmieszająca głupotę forumowych
                              kontrolerów winna wam dać sporo do myślenia...

• oberpolicmajster Re: Siwa; zrob tak.... 14.04.07, 01:15
                                Nie łudź się. Tylko naprawdę zmasowany i długotrwały opór forum może dać do
                                myślenia kolejnym "czerwonym ptaszkom", którzy postanowią "zrobić porządek"
                                na "swoim" forum.
                        • oberpolicmajster Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 01:01
                          Grozisz mi banowaniem? Za zakładanie wątków zgodnych z regulaminem? Nie
                          wygłupiaj się. Przeniosę się na inne forum albo użyję anonimizera. A balsaminka-
                          kolaborantka i tak jest spalona. Jesli założy nowego nicka, to i tak ją
                          poznamy...
                • andulka7 Re: Jak chce się polepszyć trzeba uważać żeby nie 14.04.07, 15:30
                  siwa napisała:
                  Nie mamy obowiązku informować kto moderuje forum.

Zawsze mi się wydawało, że moderator pełni funkcję niejako służebną i że bycie
                  moderatorem wymaga nie lada inteligencji, taktu, wyrozumiałości, poczucia
                  humoru, EKUMENIZMU po prostu.
                  Ale ze słów siwej bije tylko pycha i buta. MY, MY, MY wam możemy w dowolnej
                  chwili zrobić kuku, bana i pare innych brzydkich rzeczy spróbujcie tylko
                  nieprawomyślności, WY, WY, WY, durny plebsie... Oczywiście, kryteria
                  prawomyślności okreśmamy MY, MY, MY.
        • umtarara Re: Zaproszenie 14.04.07, 00:02
          Balsaminki bedziemy bronić tak, jak się broni niepodległości.

"My ze spalonych wsi, my z głodujących miast..."
          • Gość: loco Re: Zaproszenie IP: *.olsztyn.mm.pl 14.04.07, 00:14
            Kto to jest siwa? Powiało rewolucyjną pryncypialnością w stylu ZMP. Czy to
            jeszcze Gazeta Wyborcza? Czy może już ... ????
            • umtarara Do hymnu !!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.07, 00:24
              Gość portalu: loco napisał(a):

> Kto to jest siwa? Powiało rewolucyjną pryncypialnością w stylu ZMP. Czy to
              > jeszcze Gazeta Wyborcza? Czy może już ... ????

Wyklęty powstań, ludu ziemi,
              Powstańcie, których dręczy głód.
              Myśl nowa blaski promiennymi
              Dziś wiedzie was na bój, na trud.
              Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,
              Przed ciosem niechaj tyran drży!
              Ruszymy z podstaw bryłę świata,
              Dziś niczym, jutro wszystkim my!

Ref.
              Bój to jest nasz ostatni,
              Krwawy skończy się trud,
              Gdy związek nasz bratni
              Ogarnie ludzki ród. (bis)
              • mike.recz Re: Do hymnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!Baczność!!!!!!! !!!! 14.04.07, 00:31

• Gość: loco Re: Do hymnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!Baczność!!!!!!! !! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.04.07, 00:40
                  I jeszcze taka piosenka z dawnych, dobrych "moderatorskich" czasów:

"Co tak dudni, co tak grzmi?
                  Niebo huczy, ziemia drży!
                  Czy wichura groźna dmie?
                  Czy to burza idzie? Nie!
                  To idzie młodość, młodość, młodość
                  i śpiewa... "

Ech, a może to se vrati?

• umtarara Re: Do hymnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!Baczność!!!!!!! ! 14.04.07, 00:55
                    Gość portalu: loco napisał(a):

Ech, a może to se vrati?

Vrati,vrati...

"Czerwony Sztandar" (Bolesław Czerwieński)

Krew naszą długo leją katy,
                    wciąż płyną ludu gorzkie łzy,
                    nadejdzie jednak dzień zapłaty,
                    sędziami wówczas będziem my!

Ref.
                    Dalej więc dalej, dalej więc, wznieśmy śpiew.
                    Nasz sztandar płynie ponad trony,
                    niesie on zemsty grom, ludu gniew,
                    wolności zwiastując siew.
                    A kolor jego jest czerwony,
                    bo na nim robotnicza krew
                    • Gość: loco Re: Do hymnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!Baczność!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.04.07, 05:17
                      Gość: Jarosław K. powiedział (a) do forumowicza:

> Proszę, żeby nie przekraczał pan swojej roli, nie jest pan tu po to, by
                      udzielać mi porad. Nie przyjmuję ich i ze względów indywidualnych, i ze względu
                      na organ, którego jest pan reprezentantem, a którego sobie nie cenię"
                      • mamaoscara Re: Wchodzę i nie wierzę własnym oczom 14.04.07, 09:46
                        Nareszcie jest porzadek!
    • being28 Re: Zaproszenie 14.04.07, 10:50
      Czy nie można było załatwić sprawy normalnie? Wystarczyło zapytać forumowiczów czy chcą ograniczenia twórczości edico i kecawego.
      Siwa, nowy moderator GW, wysłana na nowy front walki z plebsem niech lepiej zajmie się porządkiem w podforach, są 2 takie same podfora związane z polityką: Wybory samorządowe 2006 i Kto nami rządzi?
      I jeszcze przydałoby się wyjaśnić sprawę balsaminki. Jest moderatorem czy nie jest.

Mam nadzieje, ze post nie zniknie, już po świętach ale może ktoś z was ma jeszcze jaja;)
      • balsaminka Re: Zaproszenie 14.04.07, 10:51
        nie jest
        • balsaminka Re: Zaproszenie 14.04.07, 10:52
          ale przyznam sie ze mam niezly ubaw...dzieki za to :))))))))
          • being28 Re: Zaproszenie 14.04.07, 11:05
            Można już łagodzić objawy PMS, może ewentualnie przeczytaj dokładnie ulotkę swoich leków. Dostałem takiego oto maila:

"Witaj
            Twoje watki czysto-politycznie zostaly usuniete z forum o
            Olsztynie, gdyz nie dotyczą bezposrednio naszego miasta.
            Jezeli jestes zainteresowany dyskusjami na temat sytuacji
            politycznej kraju to zapraszam Cie na forum KRAJ.

Prosze Cie tez o przestrzeganie regulaminu i netykiety.
            Jakiekolwiek dyskusje z moderatorem prosze przeprowadzac na priv
            (mailem).

Jezeli nie zgadzasz sie z tym co napisalam- masz prawo sie odwolac
            do Glownego Moderatora forum@agora.pl

pozdrawiam
            Balsaminka "
            • mike.recz Re: Zaproszenie 14.04.07, 11:11
              Albo traktujemy się poważnie albo dalej palimy głupa.

Od: Balsaminka <balsaminka@gazeta.pl>
              Data: 2007-04-13 23:16
              Do: mike.recz@gazeta.pl
              Temat: Pomoc sadowa
              rozwiń nagłówek

No i powiedz mi co teraz Moderator ma zrobic- skoro uwazasz, ze nie
              lamiesz regulaminu wogole.
              Podales adres , nr.tel.- a to na forum ( zobacz inne panstwowe
              fora) jest traktowane jak reklama, ktora z kolei jest nie zgodna z
              regulaminem forum- pkt 6

No i co z tym teraz zrobic?
              • oberpolicmajster Re: Zaproszenie 14.04.07, 12:16
                Ja, niestety, nie dostałem żadnego ostrzeżenia, tylko od razu bana - na
                szczęście krótkotrwałego (a większość przespałem). Zablokowano mi możliwość
                wpisywania się, bo "Zbyt wiele moich wątków trafiło na Oślą Ławkę". Oto jeden z
                nich:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=60729125
                Ban skończył się jakąś godzinę temu. Kiedy następny i za co, Siwa i Balsaminko?
                • siwa Re: Zaproszenie 14.04.07, 14:07
                  Blokada włącza się automatycznie, po skasowaniu większej ilości postów.
                  Niestety spotyka to osoby, które trolują na forum.
                  • being28 Mów do dupy... 14.04.07, 17:10
                    Piękna odpowiedź moderatorów:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=60736293&v=2&s=0
                    Moje wcześniejsze tematy wcięło, a był jeden o Olsztynie. Co z nim było nie tak?
                    • Gość: " Re: Mów do dupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:13

Dzień dobry
                      to sie nam sprawa rozjaśnia
                    • rita100 Re: Mów do dupy... 14.04.07, 19:28
                      Widzisz jakie zakłamanie Being, nic nie robią tylko poza forum korespondują i
                      ugadują. Szkoła im sie nie podobała i inni też im sie nie podobają - sami chcą być.
                      • mike.recz Re: Mów do dupy... 14.04.07, 19:33
                        Też dostałem wczoraj bana ale za to akurat nie mam pretensji bo zostałem o tym
                        wcześniej poinformowany.
                        • rita100 Re: Mów do dupy... 14.04.07, 19:56
                          ale za co jesteście banowani ? Przecież wasze wątki sa tak słodziutkie :)
                          • mike.recz Re: Mów do dupy... 14.04.07, 20:16
                            Dostałem bana do 4 w nocy za "troling";)
                            • rita100 Re: Mów do dupy... 14.04.07, 20:18
                              tak, to jest największa broń moderatorów.
                              Ale fakt, faktem, może jednak zaobserwujemy spokojnie co się będzie działo.
                              • Gość: ktoś Re: Mów do dupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:55
                                jestem w szoku, nie wiedziałem, że takie rzeczy wyprawiają siwa-balsaminka na
                                tym forum WSTYD!
                  • oberpolicmajster Re: Zaproszenie 14.04.07, 22:35
                    Wow, jestem trolem. Wskażesz może choc jeden przykład mojego trolującego postu?
                    Moim zdaniem nie było takich. Były tylko usuniete, choc zgodne z regulaminem.
                    No, może oprócz dwóch zapytań, czemu usunięto zgodne z regulaminem posty.
                    PS. Dzięki za informację o automacie banującym, nie wiedziałem, że to tak
                    działa. Można zapytac po ilu usunietych się włącza?
                  • Gość: Troll Re: Zaproszenie IP: *.kallisti.de 15.04.07, 00:59
                    Nie wywoluj wilka (trolla) z lasu!

Troll
    • Gość: Trollek Re: Zaproszenie IP: *.dedibox.fr 15.04.07, 01:36
      dzieki za zaproszenie:-)

Moze skorzystamy? Kto wie?
      • Gość: Grucha Re: Zaproszenie IP: *.eranet.pl 15.04.07, 08:51
        Potwierdza się cała prawda o gazecie wyborczej. Skoro gazeta jest wybiórcza to i
        formum jest tak samo wybiórcze. W gazecie, jak nie zgadzasz się z Michnikiem to
        jesteś be. Na forum jak nie zgadzasz się z siwą i balsaminką jesteś be (czyli
        banowany). Głeboko nie zgadzam się z Edico i Kecawym ale w przeciwieństwie do
        wielu forumowiczów dobrze pamietam czasy cenzury i brak wolności słowa, w tym
        czasy gdy głównym cenzorem był CzJM. Daliśmy radę komunie, damy radę cenzorom
        młodszej generacji
        Pozdrawiam :)
        • Gość: zyby Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:32
          Gość portalu: Grucha napisał(a):

> Potwierdza się cała prawda o gazecie wyborczej. Skoro gazeta jest wybiórcza
          to
          > i
          > formum jest tak samo wybiórcze. W gazecie, jak nie zgadzasz się z Michnikiem
          to
          > jesteś be. Na forum jak nie zgadzasz się z siwą i balsaminką jesteś be (czyli
          > banowany). Głeboko nie zgadzam się z Edico i Kecawym ale w przeciwieństwie do
          > wielu forumowiczów dobrze pamietam czasy cenzury i brak wolności słowa, w tym
          > czasy gdy głównym cenzorem był CzJM. Daliśmy radę komunie, damy radę cenzorom
          > młodszej generacji
          > Pozdrawiam :)

Popieram, też nie zgadzałem sie ani z Kecawym ani z Edico ale bez nich na tym
          forum jest po prostu nudniej...
          Też pamiętam czasy kiedy "wszystko wiedzący" pokazywali innym jedynie słuszną
          drogę...
    • Gość: myk Re: Zaproszenie IP: 88.156.63.* 15.04.07, 14:53
      Czy Wy NAPRAWDĘ nie rozumiecie o co chodzi, czy udajecie tylko??? Bo nawet
      średnio inteligentna osoba, jaką jestem pojmie w mig, że chodzi o MÓWIENIE NA
      TEMAT (a na tym forum tematem jest miasto OLSZTYN). To dla Was takie niepojęte?
      Tak skomplikowane? Może ktoś Wam to na migi wytłumaczy? Albo obrazkowo?
      Poproście rodziców, ciocię, panią od polskiego...
      • Gość: Grucha Re: Zaproszenie IP: *.eranet.pl 15.04.07, 14:58
        Myk inteligencie. Wytłumacz mi proszę skąd wynika, że to jest forum o Olsztynie
        a nie dla olsztyniaków. Bo z tytułu na pewno nie. Proszę bądź moją Pania od
        polskiego oraz ciocią w jednym. Podaj mi proszę punkt regulaminu, który mówi, że
        forum miasta jest przeznaczone wyłącznie na sprawy dotyczące tego miasta.
        Oświeć mnie błagam :)
        • Gość: myk Re: Zaproszenie IP: 88.156.63.* 15.04.07, 15:37
          A to nie jest oczywiste dla Ciebie??? A to dobre hehe :))))
          To tutaj trzeba będzie łopatologicznie...
          URODA - na tym forum nie rozmawiają osoby urodziwe, tylko O URODZIE
          POLITYKA - na tym forum nie rozmawiają politycy, tylko O POLITYCE
          DZIECKO - na tym forum nie rozmawiają dzieci tylko O DZIECIACH
          OLSZTYN - .................................. (wypełnij :)

Czyś już oświecona??? Prościej już nie umiem :)
          • broneknotgeld Re: Zaproszenie 15.04.07, 15:57
            Jake Forum Olsztyn?

Zowdy wnerwio mie głupotka
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11518549&a=11526635
            Jak se z forum robi klotka
            • Gość: Aga Re: Zaproszenie IP: *.olsztyn.mm.pl 15.04.07, 16:59
              Gość portalu: myk napisał(a):

> A to nie jest oczywiste dla Ciebie??? A to dobre hehe :))))
              > To tutaj trzeba będzie łopatologicznie...
              > URODA - na tym forum nie rozmawiają osoby urodziwe, tylko O URODZIE
              > POLITYKA - na tym forum nie rozmawiają politycy, tylko O POLITYCE
              > DZIECKO - na tym forum nie rozmawiają dzieci tylko O DZIECIACH
              > OLSZTYN - .................................. (wypełnij :)
              >
              > Czyś już oświecona??? Prościej już nie umiem :)

A ktoś kto podpisuje się siwa -powinien pisac tylko o siwiznie.
              A ktoś kto podpisuje się myk - powinien stąd mykać szybciutko.
              A ktoś kto podpisuje się Aga - może powiedziec o tym: A g.... !
          • Gość: Grucha Re: Zaproszenie IP: *.eranet.pl 15.04.07, 17:15
            No kochana Myk. Z tak prostymi skojarzeniami to rzeczywiście nic mi nie
            wytłumaczysz. Jakoś nie rozumiem :) Ale takie proste kojarzenie rzeczywistości
            jest mile widziane w antyklerykalnej partii postępu racja albo w lpr. Wybór
            według przekonań.
            Na szczeście większość forumowiczów posiada zdrowy rozsądek i wie że na forum
            Olsztyna może z Olsztyniakami pogadać o czym chce. Goście z poza Olsztyna (w tym
            z powiatowego Elbląga)mile widziani. Tylko za dużo balsamu i siwizny. Ale to też
            dozwolone :)
            Pozdrawiam
            • Gość: myk Re: Zaproszenie IP: 88.156.63.* 15.04.07, 19:28
              Bo to JEST bardzo proste stąd moje zdziwienie, że można tego nie rozumieć, ale
              widzę, że jednak można. To wstyd trochę... nawet bardzo wstyd.
              Po Twoich kolejnych wątkach widzę, że u Ciebie z rozumieniem CZEGOKOLWIEK
              marniutko. A wiesz.. główka służy do myślenia. I warto czasem spróbować nawet
              gdy rozumek malutki, bo to naprawdę nie boli nie ma się czego bać.
              • Gość: Grucha Re: Zaproszenie IP: *.eranet.pl 15.04.07, 19:40
                Ależ drogi Myku,
                Wszak moje posty są całkowicie zgodne z Twoim tokiem myślenia. Nz tchnąłeś mnie
                do twórczych wątków na temat naszego miasta.
                Pozdrawiam mój idolu :)
                • Gość: myk Re: Zaproszenie IP: 88.156.63.* 15.04.07, 20:27
                  Ty sądzisz, że rozumiesz mój tok myślenia??? A to dobre :)))))
                  • Gość: Grucha Re: Zaproszenie IP: *.eranet.pl 15.04.07, 20:30
                    Myku drogi,
                    To już się robi prywatna korespondencja a ta podlega cenzurze naszych kochanych
                    cenzorów.
                    Pozdrawiam :)
              • oberpolicmajster Re: Zaproszenie 15.04.07, 22:09
                Szanowna Myk! Uczciwośc wymaga, by pisac - jesli nie jest sie zalogowanym - pod
                jednym nickiem, by rozmówcy mogli się zorientowac, ze rozmawiają z jedną osobą.
                Jeśli ktoś tego nie pilnuje i wpisuje się udając coraz to nowe osoby, to jest
                ewidentnie trollem.
                Jeśli się nie mylę (sądzę po tresci i widocznym fragmencie IP), ty to właśnie
                robisz, czym złamałaś z pewnością regulamin i netykietę. Czy należy cię
                zbanowac czy karnie tylko przenieśc na inne forum?

Re: wygląda na to IP: 88.156.63.*
                Gość: babajackowa 15.04.07, 17:35 + odpowiedz
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=60781233&a=60789335
            • Gość: a Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 09:18
              tak, tak z PODKRESLENIEM na powiatowy Elbląg, lubicie cie wywyzszac co?
    • Gość: Troll Re: Zaproszenie IP: 88.198.180.* 16.04.07, 00:35
      Siwa to produkt PRL-u!
      • Gość: jd Re: Zaproszenie IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 00:36
        Trollu, jest nadzieja na dobre wyjście z całej tej sytuacji; powstrzymaj się
        jakiś czas.
        Ja też jestem produkt PRL-u.
        • Gość: Troll OK:-) IP: *.foebud.org 16.04.07, 01:21
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka