Gość: brzoza2 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 10:26 Being - dlaczego tak w niedzielę, od rana... A jeśli pytasz - to żadne nie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 10:29 Jakos tak mi do glowy przyszlo... Ja stawiam na wiadukty, moze wieze RTV, ewentualnie szalik Legii i stadion Stomilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 10:31 ....szczególnie po przegranych meczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 10:59 o przepraszam wczoraj jakimś cudem udało im się zremisować :) nic nie strzelili nic nie stracili wszyscy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 18:05 Pokłóciłeś się ze swoja kobietą ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 18:40 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Pokłóciłeś się ze swoja kobietą ? > ;) A może piszesz pracę naukową;) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el A może ta propozycja? 18.05.03, 18:12 Przyjechac do Elbląga i przyznac się, że jesteś z Olsztyna. <oczywiście to jest taki żart - mówię z góry bo wiem, że na forum sa "uczuleni" ludzie> Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 19:02 Ogladajac fotki Olsztyna, a szczegolnie wiadukty przyszedl mi do glowy pomysl na nowy, ciekawy watek. Moze niedlugo dogonie z licznba wpisow Rite, albo SP7? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 19:35 being28 napisał: > Ogladajac fotki Olsztyna, a szczegolnie wiadukty przyszedl mi do glowy pomysl > na nowy, ciekawy watek. Moze niedlugo dogonie z licznba wpisow Rite, albo SP7? Do takiej depresji doprowadził Cię stan budowli i wiaduktów Olsztyna? Nie przesadzaj... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 19:41 Czytalem o moscie w San Francisco. Od powstania skoczylo/skonczylo ze soba okolo 1200 osob. W Olsztynie to mozna skoczyc tylkoz wiaduktow bo z innych mostow moze sie nie udac:))) lub :((( (niepotrzebne skreslic- przyp. being28) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 19:44 Bieing, dobrze sie czujesz???!!! Bo ja Cie baaardzo lubię, naprawdę, i inni też. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 19:45 To sa tylko takie ciekawostki:) Kilka prpozycji juz padlo: maluch, Elblag, czekam na kolejne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.chello.pl 18.05.03, 19:51 Aaaaa, skoro tak to proszę: wsiąść do warszawskiego metra w kierunku do centrum w godzinach szczytu na którejś z dalszych stacji. Napierający tłum zepchnął moją córkę między peron a wagon. Na szczęście ma już prawie 14 lat, bioderka urosły i pupa - na nich się na szczęście zatrzymała. Ale nogi wpadły. Były całe poharatane i w siniakach Serio Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t 18.05.03, 19:51 Z tym maluchem to dobre, lecz lepiej się rozbij gdzie nikt nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Dobre miejsce na samobojstwo to... n/t IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 18.05.03, 19:30 Fiat 126 p pokonujący z prędkością (z górki) 100 km/h odcinek Klewki - Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Kolejna propozycja 18.05.03, 20:00 Skok z samolotu bez spadochronu. Skok z wiaduktu, ale żeby być pewnym pod najeźdzający pociąg lub TIRa Popłynąć łódką na środek jeziora, przykuć sobie kajdany, które mają przymocowane kamienie i skoczyć. Czy Ty robisz jakiś test? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Kolejna propozycja 18.05.03, 20:28 student_el napisał: > Skok z samolotu bez spadochronu. > > Skok z wiaduktu, ale żeby być pewnym pod najeźdzający pociąg lub TIRa > > Popłynąć łódką na środek jeziora, przykuć sobie kajdany, które mają > przymocowane kamienie i skoczyć. > > > > > Czy Ty robisz jakiś test? > Po prostu bylo malo wpisow na forum i mialem taki ciekawy pomysl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Kolejna propozycja IP: *.chello.pl 18.05.03, 20:33 Ciekawy POMYSŁ ???!!! Wpadnij do Warszawy, przejedziemy sie metrem o 750 rano, to Ci CIEKAWE pomysły z głowy wywietrzeją, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Kolejna propozycja 18.05.03, 20:51 Jechalem metrem n-razy. najlepiej poczekac na nowe, albo nie stac na koncu gdy jedzie stare bo na bank bedzie scisk. To takie moje rady:) Texty o 3 szynie troche na mnie wplynely i bieganie miedzy torami (jak na filmach) wybilem sobie z glowy:) Odpowiedz Link Zgłoś