Dodaj do ulubionych

Dobranoc v.3

21.05.03, 23:40
Noc ma jakąś nutę nieuchwytną
Jak namiętny flet, ale milczący,
Nutę razem srebrną i błękitną,
I blask razem chłodny i gorący.
A gdy ziemię usypia łaskawie
Natchnionego nieba niema magia,
Księżyc wąski sierp odbija w stawie,
Czarujący popełniając plagiat.
/Leopold Staf/

Oso przepadł jak osa w wodę... Tym razem więc znowu ja zaczynam tę część. Miejemy nadzieję, że póki dobijemy do kolejnej części - Oso znowu się pojawi...
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Dobranoc v.3 22.05.03, 00:13
      No proszę, reszta forumuje...
      Ja idę już spać. Dobranoć, do jutra:)
      Kolorowych snów:))
      • angela-rt Re: Dobranoc v.3 22.05.03, 00:23
        pa pa
    • oso1 Re: Dobranoc v.3 22.05.03, 01:26
      Zawalony jestem robotką

Strategia dla żołnierza

Hej do góry swoją włócznię
      Wypręż się, wyprostuj cały
      spójrz jak te oto białogłowy
      z podniecenia mocno drżały
      Już cię widzą tak silnego
      Już wtulają się w Twe ręce
      Ech ta kibić, ta ponętna
      i w pończoszkach, i w sukience
      Dzisiaj lekkie i powabne,
      Niby takie zniewolone
      Ech poczekaj tylko koleś
      Kiedy weźmiesz sobie żonę
      Skończy się panieńska chuć
      - głowa boli!!! Ciszej, - dzieci!!!!
      zaraz zacznie tobie truć
      Do łazienki, wyrzuć śmieci.
      A ja na to:
      Czy znasz słowa piosenki
      "Idę na piwo do eNki"?

• Gość: lustro Re: Dobranoc v.3 IP: 213.76.143.* 22.05.03, 08:28
        Znam ja tę piosenkę
        wezmę Cię pod rękę
        Śmieci wyrzucimy
        Do eNki wrócimy
        wypijemy piwo
        Głowa już nie boli, o dziwo
        Nie mów nic nikomu,
        Chodź skarbie do domu :))))
        • mika_1 Re: Dobranoc v.3 23.05.03, 00:00
          Kolorowych...
          :))))
          • oso1 Re: Dobranoc v.3 22.06.03, 12:01
            no i w końcu trzeba powiedzieć dzień dobry!!!!!!
            Witam wszystkich po długiej niebytności (tylko czasami).
            Ale już się zmienia, już czasu dostatek to nic, że minęło parę godzin (latek?)
            dzisiaj mówię Wam Kochani - już jestem z wami
            • mika_1 Re: Dobranoc v.3 22.06.03, 16:28
              Nareszcie:)))))))))))
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:07
                oso - do spania , widze , że tylko my jesteśmy na forum
                wszyscy juz śpią !

a rano
                Jak dobrze wstać skoro świt ..........
              • oso1 Re: Dobranoc v.3 23.06.03, 00:09
                swieżego powietrza łyk
                prysznic, ząbki i do łózia
                sennie wykrzywia mi się buzia
                pa Ritko - snów kolorowych,oczęta zmróż
                - A ty Orfeuszu - twórz dzieła, twórz
                • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 23:46
                  Do tych co jeszcze pozostali

Nalejcie po brzegi szklanki i wypijcie za mnie

Dziś jak samotny biały żagiel wędrowałam po wątkach

Dobranoc wszystkim

Czas ucieka - wieczność czeka
                  • oso1 Re: Dobranoc v.3 23.06.03, 23:58
                    spoko, spoko
                    ja tam mam otwarte oko
                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:12
                      tego jeszcze nie było, a będzie

Do tych co jeszcze pozostali

Nalejcie po brzegi szklanki i wypijcie na zdrowie

Dziś jak samotny biały żagiel wędrowałam po jeziorach

Dobranoc wszystkim

Czas ucieka - wieczność czeka
                      • oso1 Re: Dobranoc v.3 25.06.03, 00:39
                        no to siemaneczko
                        • Gość: pioter Re: Dobranoc v.3 IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 25.06.03, 01:16
                          To i ja zmierzam w stronę łóżeczka!
                          • Gość: Andulka Re: Dobranoc v.3 IP: *.chello.pl 25.06.03, 23:27
                            Do jutra :)
                          • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 23:29
                            jest póżno , a chcialam wam jeszcze opowiedzieć świetną bajeczkę o bułeczce i
                            masełku na dobranoc

niestety , dziś krotko dobrej nocy i milych snów
                            wszystkim zyczę
                            • oso1 Re: Dobranoc v.3 26.06.03, 01:25
                              Oj ciężki dzionek mam za sobą, śmigam również spańku.
                              A tak nawiasem, czy oprócz mnie ktoś nastawia w domu cztery budziki (budzik
                              normalny, dwie komórki i telefon stacjonarny - i czasami nie obudzą)
                              • oso1 Re: Dobranoc v.3 26.06.03, 01:26
                                I nie ważne o której się położę ( i z kim ;-)))
                              • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 23:14

ja mam taki budzik na baterię , jeszcze kupiony w Pewexie, który ma taki
                                sygnał dżwiekowy, że zapominając go wyłączyć musze sie wrócić z ulicy, bo psy
                                szczekają

Bajeczka dla tych co jeszcze nie śpią lub nie mogą spać
                                Bułeczka i Masełko

Dawno, dawno temu, za górami ,za lasami żyła sobie bułeczka. Czuła się taka
                                samotna, nikt jej nie chciał, nie miała ani serka , ani serdelka. Marzyła choć
                                o masełku. Razu pewnego, gdy tak sobie wędrowała po Krainie Wielkich Jezior
                                zauważyła zamek. Oczywiscie maślany zamek. I tak staneła, podziwiała,
                                popatrzyła, pomarzyła i chciała się wybierać dalej, gdy nagle ....... zauważył
                                ją masełko. Koniec bajeczki - czas na spanko , dalszą część zostawiam waszej
                                wyobrazni .......... - zdradze tajemnicę , że zyli długo i szczęśliwie

Dobranoc wszystkim , milych snów zyczę

aha - jeszcze morał :
                                Bułeczka z masełkiem na śniadanko z usmiechem lepiej smakuje niż bułka z
                                szynką ze smutkiem

śpijcie spokojnie - Olsztyn czuwa !!!!
                                • oso1 Re: Dobranoc v.3 26.06.03, 23:33
                                  co prawda nie idę spać, ale moja ulubiona stara bajka:
                                  Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, za siedmioma morzami, za siedmioma
                                  lasami, na wysokiej górze, wśród starych drzew, stał maleńki domek. Codziennie
                                  z rana, po śniadanku wychodził, z niego krasnal, z siwą brodą, siadał na
                                  ławeczce przed domkiem, zapalał fajeczkę i mówił do siebie: Dlaczego ja mam tak
                                  kur..a wszędzie daleko!!!!!!
                                  • oso1 Re: Dobranoc v.3 27.06.03, 00:29
                                    shimanko
                                    • oso1 Re: Dobranoc v.3 27.06.03, 23:37
                                      Niestety moi Drodzy - dzisiaj nie mogę - jestem taki lekko wstawiony, i
                                      mówiąc Wam moi Kochani
                                      • mika_1 Re: Dobranoc v.3 27.06.03, 23:41
                                        Oso - doceniamy poświęcenie:))))]

Może jutro opowiesz, jak było???;))))
                                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 23:46
                                          a ja chciałam bajeczkę opowiedzieć - pójdę też sie wstawić, może jeszcze zdążę ?

dobranoc wszystkim
                                          Mika - jaką bajeczkę tobie opowiadano dawno, dawno temu ?
                                          • mika_1 Re: Dobranoc v.3 27.06.03, 23:51
                                            Dawno dawno daaaaaaawno temu Tata czytał mi na dobranoc bajeczki z serii "Poczytaj mi mamo";)))) Taaak, była taka seria....
                                            Daaaaaaawno temu. Teraz jakieś głupkowate są:(
                                      • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 23:55
                                        oso1 napisał:

> Niestety moi Drodzy - dzisiaj nie mogę - jestem taki lekko wstawiony, i
                                        > mówiąc Wam moi Kochani
                                        • brzoza2 Re: Dobranoc v.3 28.06.03, 22:51
                                          No i widziecie, jaki to los przewrotny jest - po dłuższej nieobecnosci
                                          przylazłam na formu stęskniona okrutnie, a tutaj wszyscy albo balują, albo
                                          wyjechani urlopowo, albo śpia już sobie smacznie na rozmaitych łonach
                                          rodzinnych (i pewnie nie tylko rodzinnych).
                                          A zatem - dobranoc wszystkim, a szczególnie Pięknemu Olsztynowi:)))
                                          Pa pa pa (niech wam sie przysnią ulubione kwiatuszki, ulubiony deserek i
                                          ulubiona gazetka)
                                          :)))
                                          • oso1 Re: Dobranoc v.3 28.06.03, 23:03
                                            teraz jest spokojniutko, gorzej było z rana, czasami należy odkazić organizm bo
                                            to takie fajne, ale niestety skutki sš na drugi dzień. A umnie najlepsze na
                                            kacyka to piwo i lody, i piwo i lody, i piwo i lody, lody, lody, lody, obiad i
                                            spanko i zdrowie wraca bardzo szybciutko ;-)
                                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 23:18
                                              już zauważyłam , że zyjesz , a ja sie tak martwiłam czy czasami nie był to
                                              fałszyway alkohol, taki bez akcyzy ;-)
                                              • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 - spiący Olsztyn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 00:00
                                                Życzę wszystkim dobranoc i milych snów, a dla osy zadanie takie fantazyjnie
                                                nocne zamiast bajeczki

Gdybym była żebraczką i miała na sobie tabliczkę z napisem - "zbieram na piwo"
                                                co byś napisał na odwrocie tej tabliczki ?
                                                Wyczytałam kiedyś, jak pewien poeta pomógł ślepemu, który miał napisane na
                                                tabliczce -"ślepy od urodzenia" - a poeta podszedł do biedaka, odwrócił
                                                tabliczkę i napisał - "przyjdzie wiosna, a ja jej nie zobaczę" i ślepiec stał
                                                się bogaty
                                                To chyba była bajka :-)

Dobranoc śpiący Olsztynie
                                                • inka28 Re: Dobranoc v.3 - spiący Olsztyn 29.06.03, 00:43
                                                  holender, nawet majac 6 godzin w zapasie nie moge sie wstrzelic, zeby
                                                  powiedziec wam dobranoc o polnocy:(((
    • Gość: Andulka Re: Dobranoc v.3 IP: *.chello.pl 29.06.03, 22:38
      Muszę już iść spać bo wczoraj wstawałam wcześnie (byłam normalnie w robocie) a
      dziś jeszcze wcześniej żeby pojechać na lotnisko sportowe i zobaczyć jak mój
      były połówek skacze ze spadochronem. Skoczył, wylądował, żyje. Poza tym na mój
      balkon wrócił po dwutugodniowej nieobecności cholerny wróbelek, który mnie
      budzi koło 4 rano, a później już tylko drzemię albo i nie, więc od jakiegoś
      czasu sypiam mniej więcej cztery godziny na dobę :(
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:40
        Andulka - to nie wróbelek , to są problemy , znam ten ból - trzymaj sie !
        • Gość: Andulka Re: Dobranoc v.3 IP: *.chello.pl 29.06.03, 22:43
          Skąd wiesz, czarownico ;)))
          • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 22:46
            kobieta nie kłamie , cyganka prawdę ci powie !!!!!!!
            • Gość: Andulka Re: Dobranoc v.3 IP: *.chello.pl 29.06.03, 22:49
              Papatki
              • thor_tr Re: Dobranoc v.3 29.06.03, 23:08
                Dobranoc:-)

• Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 23:16
                  nie powróżyć ci ?
                  • thor_tr Re: Dobranoc v.3 30.06.03, 22:50
                    Trza już kopnąć w kimono.
                    Rano(bardzo rano:-( )trzeba wstać,dobranoc więc.
                    :-)
                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 23:22
                      I kolej na mnie - śpijmy wiec spokojnie !

Oso - co z tobą , mówisz , że sen to zdrowie ?
                      • oso1 Re: Dobranoc v.3 30.06.03, 23:51
                        Jaki sen, jeszcze nie teraz, jeszcze chwoleczkę. Czas pobuszować po wątkach.
                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 23:49
                          i co ciekawego znalazłeś - jeśli jeszcze buszujesz, to przestaw licznik w
                          Olsztynie - już musze iść spać , jutro ciężki dzień

już za chwilę spokojnych snów będę życzyć z samego Olsztyna

a jeszcze dziś z upalnego, dusznego Krakowa
                          • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 00:07
                            Olsztyn śpiący - i ja tez idę spać
                            Miłych snów
                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 00:13
                              Bardzo mi miło oznajmić , że dziś ostatni raz życzę wam spokojnych snów z
                              krakowskiej nocy. Udaję się na urlop w wymarzone strony, do najlepszych pod
                              niebem ludzi

to się nazywa forum !

Wszystkiego najlepszego Olsztynie, może przetrwasz tą wizytę ;-)))))
                              • oso1 Re: Dobranoc v.3 04.07.03, 00:21
                                no to dobranocka
                                • inka28 Re: Dobranoc v.3 04.07.03, 23:20
                                  moze dzisiaj zdaze powiedziec Olsztynowi dobranoc? Mam takie ulatwienie - 6
                                  godzin w zapasie i mi sie nie udaje:)
                                  • Gość: jd Re: Dobranoc v.3 IP: *.acn.waw.pl 04.07.03, 23:23
                                    Czy ty tam będziesz?
                                  • oso1 Re: Dobranoc v.3 04.07.03, 23:23
                                    Niech Ci się przyśni imprezka w eNce
                                    • inka28 Re: Dobranoc v.3 04.07.03, 23:29
                                      Tam, tzn. w eNce? Niestety nie, ciut dla mnie za daleko, po drugiej stronie
                                      oceanu:( Pozostaje mi tylko snic o niej. Ale jeszce nie, u mnie dopiera 17.30 i
                                      wybieram sie wkrotce ogladac fajerwerki na 4 lipca:)
                                      • Gość: jd Re: Dobranoc v.3 IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 00:03
                                        Ja nie muszę śnić: widzę to jak ekran tego komputera.
                                        • Gość: ak Re: Dobranoc v.3 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 00:06
                                          Oj Jasiu, telepatia dziala.
                                          Zjawiam sie po dluzszej przerwie.
                                          Teraz jeszcze tylko 4 tygodnie i...
                                          ej Mazury jak wy cudne...
                                          • Gość: ak Re: Dobranoc v.3 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 00:07
                                            A tak poza tym
                                            dobranoc :)
                                            • Gość: jd Re: Dobranoc v.3 IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 00:09
                                              Dobranoc, dobranoc, ale pozytywnie, ofensywnie, optymistycznie i zaangażowanie.
                                              • Gość: ak Re: Dobranoc v.3 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 00:10
                                                sie ma rozumiec :)
                                                • brzoza2 Re: Dobranoc v.3 06.07.03, 00:13
                                                  Dobranoc wszystkim - tym, co czuwaja daleko, daleko i jeszcze spac nie musza
                                                  oraz tym, którzy teraz bawią sie za siebie i wszystkich nieobecnych.
                                                  pa, pa - jutro od rana czekać będę na relacje:))))
                                                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 06.07.03, 00:24
                                                    wyspijcie sie zjazdowicze, zeby glowa nie bolala:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 23:24
                                                    rzucam sie do łóżka - mogę ???
                                                    dobranoc wszystkim
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 07.07.03, 23:26
                                                    juz sie kladziecie? a przede mna jeszcze tyle czasu...:(
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 07.07.03, 23:30
                                                    Ja tu siedze:)))))))
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 07.07.03, 23:40
                                                    To milo:) Szkoda, ze Cie nie poznalam. Wiesz, ze mi sie dzisiaj snil zjazd?
                                                    chlip chlip
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 23:20
                                                    inka , bardzo żałuj, bo ten klimat jutro opisze ci na przykładzie Angeli

uciekam, uciekam do łóżka

dobranoc wszystkim
                                                  • brzoza2 Re: Dobranoc v.3 08.07.03, 23:28
                                                    Dobranoc, rita, dobranoc wszystkim:)))
                                                    Rano wstaję, a kto rano wstaje, temu... forum daje powiedzieć: dzień dobry. Ale
                                                    to dopiero rano, a teraz spokojnego spania z Olsztynem (i nie tylko, bez
                                                    przesady)
                                                  • thor_tr Re: Dobranoc v.3 08.07.03, 23:40
                                                    Dobrej nocki wszystkim.Czas ustąpić miejsca wampirom i wilkołakom;-)
                                                    Auuuuuuu....
                                                    ;-)
                                                  • lecart Re: Dobranoc v.3 09.07.03, 00:34
                                                    nocne marki zaczynają swoją egzystencje - niczym komar buszujący po pokoju
                                                    ktory czekał cały dzien aby zaspokoić głód...
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.3 09.07.03, 01:08
                                                    shimanko - przede mną spanko
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:08
                                                    a dziś wyjątkowo cicho na forum , czy wszyscy padli po zjeżdzie, czy też
                                                    oglądają te 150 zdjęć gdzieś cichaczem ;-)))))))
                                                    Oso - tak nieśmiało się przypominam ;-)))

wszystkiego najlepszego w nocy wszystkim życzę
                                                    co kto lubi niech ma ;-)))))
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 09.07.03, 23:55
                                                    Ja jestem, czuwam. I dzis powiem dobranoc o polnocy. Taki mam ambitny plan:)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:09
                                                    Spoznilam sie:( Nie mniej jednak przyjemnych snow zycze:)))
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:10
                                                    Inko, ja jeszcze nie spię!!!
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:11
                                                    hi mika
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:24
                                                    dobrej nocki
                                                    Rito - pamiętam
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:29
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:31
                                                    O prosze, jak milo. 6 godzin roznicy, a tu jeszcze sie nie klada. Ostrzegam -
                                                    ja moge dluuuuugo mowic dobranoc:)
                                                    Mika, niedlugo my sobie bedziemy zyczyc kolorowych snow:)
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:32
                                                    To fakt, ale ja taka zastresowana jestem, że wcale mi się spać nie chce:(((((((((
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:34
                                                    Idę spać, a przynajmniej spróbuję...
                                                    Odezwę się, jak uda mi się dorwać kompa!!!
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:41
                                                    mika_1 napisała:

> Idę spać, a przynajmniej spróbuję...
                                                    > Odezwę się, jak uda mi się dorwać kompa!!!
                                                    Nie stresuj sie, postaraj wyspac. Ja musial wziac takie fajne tabletki, szkoda
                                                    ze nie ma ich bez recepty, przed wyjazdem. Mialam tak spowolnione ruchy, slowa
                                                    jakos ze mnie wolno wychodzily i niczym sie nie przejmowalam. Taaak, moja
                                                    ostatnia noc w Polsca nie byla calkiem swiadoma:)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:41
                                                    mika_1 napisała:

> Idę spać, a przynajmniej spróbuję...
                                                    > Odezwę się, jak uda mi się dorwać kompa!!!
                                                    Nie stresuj sie, postaraj wyspac. Ja musialam wziac takie fajne tabletki,
                                                    szkoda ze nie ma ich bez recepty, przed wyjazdem. Mialam tak spowolnione ruchy,
                                                    slowa jakos ze mnie wolno wychodzily i niczym sie nie przejmowalam. Taaak, moja
                                                    ostatnia noc w Polsca nie byla calkiem swiadoma:)
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 00:57
                                                    Śpijcie dobrze pozdrawia Was angela-rt ,która nie śpi i czaruje wszystkim
                                                    kolorowe sny:)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:13
                                                    A mnie wyczarujesz, za jakies 4-5 godzin? Albo ja Ci pomoge czarowac, tylko nie
                                                    wiem jak:(
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:14
                                                    Pewnie ze wyczaruje,a jak?? -pozytywnymi myślami:)))))))
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:40
                                                    Sluchaj, to moze dzisiaj skupmy sie na Mice? Ja jej zycze snow o lataniu.
                                                    Bezpiecznych milych wsrod rozowych chmurek. O ile w ogole zasnela...
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:45
                                                    a ja jej zycze takich snow o domu,dziecinstwie,tak aby we snie zapomniała o
                                                    podrozy i odleciała w przeszłość-na pare godzin:)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:47
                                                    ale wiesz, jak sie obudzi to moze sie zle poczuc. Ale niech jej sie sni
                                                    cokolwiek, tylko zeby sie czula bezpieczna.
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:52
                                                    moze masz i racje,niech snia jej sie same miłe rzeczy jakie dadzą jej
                                                    wytchnienie w smutną nerwową noc,ja stoje na stanowisku i mysle o niej,bedzie
                                                    dobrze:)
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:52
                                                    "stoje na stanowisku" ale mi sie udało buuuuu
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:54
                                                    angela-rt napisała:

> "stoje na stanowisku" ale mi sie udało buuuuu
                                                    a ja sie zaraz poloze na legowisku. tzn nie na hamaku bo deszcz padal i jest
                                                    mokry. bede sie wczuwac w Ameryke ogladajac tv. tylko zjem sobie arbuza:)
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:57
                                                    fajnie Ci:)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 01:59
                                                    A tak sobie tylko pisze, zeby mi sie nie robilo gorzej, bo strasznie tesknie za
                                                    Polska. Mika tez bedzie. Chociaz lepiej, zeby nie strasznie.
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 02:04
                                                    A Ty kiedy wracasz?
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 02:22
                                                    Olsztyn śpi-dobanoc.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 23:22
                                                    ale poprzednia dobranocka była długa , dziewczyny jakbyście spały w jednym
                                                    łóżku ;-))))))
                                                    następnym razem podam wam kawę

dobranoc śpiącemu Olsztynowi

coś z humoru mojej klientki " ale dziś dokładnie pada deszcz"

proszę spać spokojnie - dziś oso czuwa !!!!!!!
    • bpkw Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 23:38
      Też idę spać. Wszyscy pouciekali...
      • andulka7 Re: Dobranoc v.3 10.07.03, 23:39
        Nieprawda, jestem
        • inka28 Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 00:01
          Dzisiaj chyba zdaze powiedziec dobranoc o polnocy:)
          • inka28 Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 00:07
            Spoznilam sie minutke, ale i tak robie postepy:)
            Rita, zapraszam, ale prosze o szklanke mleka zamiast kawy:)
            Wracam na szczescie szybciutko, wylot 30 sierpnia:))) I caly miesiac w
            Olsztynie mnie czeka:))))))))))
            A Mika juz wyladowala, pewnie wlasnie walczy z biurem imigracyjnym, czy jak to
            sie nazywa... Jest blizej mnie niz Was, tzn blizej fizycznie, bo gdzie jej duch
            tego mozemy sie jedynie domyslac.
            Angela, nie wiem jak to zrobilas, ale mialam dzisiaj wspaniale sny.
            Skrzyzowanie Olsztyna z Krakowem - cos pieknego:) Dziekuje:)
            • angela-rt Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 01:02
              bo ja czaruje,puszcze Ci pare fotek jesli chcesz?
              • angela-rt Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 01:17
                Inka posłałam Tobie i Lecartowi
                • thor_tr Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 23:30
                  Dobranoc wszystkim:-)
                  • inka28 Re: Dobranoc v.3 11.07.03, 23:39
                    thor_tr napisał:

> Dobranoc wszystkim:-)
                    Papa, milych snow dla Ciebie:)
                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 i jest 100 - eczka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 23:41
                    "Gdy patrzę w twe oczy
                    zmęczone jak moje
                    i kocham to miasto
                    zmęczone jak ja "

Dobranoc spiący Olsztynie , jutro wolne ;-) pośpijcie dłużej !!!
                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.3 i jest 100 - eczka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 23:43
                      Gratulacje inka , wyprzedziłas mnie!
                      dobranoc Ci, pozdrów Mikę
                      • inka28 Re: Dobranoc v.3 i jest 100 - eczka 11.07.03, 23:47
                        Ja nie chcialam Cie wyprzedzac, tak tylko wyszlo:) A kto ma wolne, ten ma wolne:
                        (
                        • oso1 Re: Dobranoc v.3 i jest 100 - eczka 12.07.03, 00:10
                          Dobranoc, dobranoc - to je, to co ja zaprószyłem, otwieram novy - heyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka