Dodaj do ulubionych

Ruszył Fish Brother...

IP: 80.54.5.* 15.05.07, 20:22
Czy ci panowie nie mogliby organizować takich dziwacznych rozrywek za własne
pieniądze?!
nie dawno widziałem program o dzieciach chorych na raka, mowa była i o tym ,
że brakuje pieniędzy na kosztowne leki. Pewne te 25 tys zł budżetowch
pieniędzy przydałoby się...
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwny ten swiat Re: Ruszył Fish Brother... IP: 80.54.5.* 15.05.07, 20:26
      jeżeli cos jest marnotrwstwem pieniędzy podatników, to tu mamy dobry przykład.
      • tetlian Re: Ruszył Fish Brother... 16.05.07, 18:10
        Według mnie to strasznie nudne. Patrzeć jak pływają rybki... No bez przesady.

---
        Tak nasz Jarosław obiera banana
      • Gość: olsztyniak Re:Przeczytaj dokladnie i nie wypisuj bzdur IP: 91.104.116.* 16.05.07, 18:18
        skad pochodzily pieniadze a nie wypisujesz tutaj jakies farmazony o dzieciach
        chorych na raka
        • Gość: diwny ten świat Re:Przeczytaj dokladnie i nie wypisuj bzdur IP: 80.54.5.* 16.05.07, 21:55
          "Projekt Fish Brother kosztował prawie 25 tys. zł. Pieniądze pochodziły m.in. z
          budżetu wydziału, uczelni oraz Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i
          Gospodarki Wodnej w Olsztynie."
          coś się nie zgadza? to nie kasa podatników?
          jeszcze jakieś uwagi, ofermo intelktualna?

• Gość: olsztyniak Re:Przeczytaj dokladnie i nie wypisuj bzdur IP: 91.104.116.* 16.05.07, 22:06
            I slusznie Jak najbardziej prawidlowo zainwestowane pieniadze Osrodki
            akademickie inwestuja prowincja nigdy tego nie zrozumie
            • Gość: Hi Inwestycja to była, gdyby nazwać to Fish Sisters i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:49
              i logować za kasę. No i zatrudnić syrenki i gołego Neptuna.
            • Gość: dziwny Re:Przeczytaj dokladnie i nie wypisuj bzdur IP: 80.54.5.* 17.05.07, 17:32
              zainwestowane? chyba roztrownione pieniądze. Ośrodki akademickie? kolejna kpina-
              banda ćwierćinteligentów, pasożytów budżetowych. Jakie osiągnięcia naukowe w
              skali choćby Europy mają te "ośrodki akademickie"?
              • Gość: jaśnie pan Re:Przeczytaj dokladnie i nie wypisuj bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:36
                Zważ koleś, że bez "pasożytów budżetowych" nie wklepywałbyś na ekran tych
                swoich "mądrości", tylko ganiał z witką za pasącym się bydlęciem, o bożym
                świecie nic nie wiedząc. Fish Brother jest zapewne głupotą, ale czy ty wydajesz
                kasę tylko na przemyślane rozrywki? "Ośrodek akademicki" mógł zarobić te
                pieniądze prowadząc studia zaoczne, a więc nie jest "pasożytem budżetowym"
                również z tego powodu. Pomyśl trochę nad swoją głupotą, która jest wielka "w
                skali choćby Europy".
    • Gość: lak Re: Ruszył Fish Brother... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:07
      ale zaraz zaraz co dokłądnie kosztowało 25.000zł?? ta samoróbka przyklejona do
      szyby akwarium? czy może pensja Pana profesora i praca wolontariuszy?
    • Gość: pla Re: Ruszył Fish Brother... IP: *.uwm.edu.pl 16.05.07, 18:45
      a mnie się pomysł nawet podoba :D Gogo UWM :)
    • Gość: siwek15 Ruszył Fish Brother... IP: 62.87.178.* 16.05.07, 19:23
      Strzał w dziesiątkę bardzo mi się podoba.Gratuluję,jestem wedkarzem i
      przyjemnie bedzie pooglądac jak ryby się zachowują.Łowię no kil.
    • Gość: Hi To dobre zajęcie dla bezrobotnych po tym wydziale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:14
      Czy oni też mogą liczyć na dofinansowanie z kasy dziekana?
      • Gość: janp katedry rybactwa jeziorowego i rzecznego IP: *.swipnet.se 16.05.07, 20:53
        hehe, czy można się tam doktoryzować? czy jak się złowi metrowego szczupaka to
        ma się doktorat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka