Gość: Nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 10:48 szukam dobrego i w miarę taniego fryzjera, który robi piękne fryzury ślubne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: U Adama warto Re: fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 08.06.07, 11:26 Polecam salon Adama Jastrzębowskiego-za Tesco.Byłam i jestem mega zadowolona,ale trzeba się zapisywać ma dużo klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nia Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:13 ja już znalazłam fryzjera, makijażystkę wszystko w jednym bardzo tanio, panie sa miłe..dostałam ofertę z polecenia , więc nie powinno być źle...na ul.Witosa na samym końcu salon" Twój styl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.07, 16:38 Polecam pania Kamilę z salonu Matrackich (pod hotelem Kopernik). Fryzury są piękne i trzymaja sie całą noc. Nie jest tam moze najtaniej ale podobno slub bierze sie tylko raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:47 na rogu kanta i krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: fryzjer IP: *.ols.vectranet.pl 13.07.07, 22:40 jakie by nie były fryzury i fryzjerzy i tak znajda sie tacy co powiedzą ale chała, ale szopa na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: fryzjer IP: *.olsztyn.mm.pl 15.07.07, 23:20 Idz do Alka na Starym Miescie. Odpowiedz Link Zgłoś