Dodaj do ulubionych

szukam instruktora windsurfingu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 10:27
Szukam osoby (w Olsztynie !!!) która w możliwie krótkim czasie nauczy mnie
podstaw pływania na desce z żaglem.
Warunek - posiadanie sprzętu przez instuktora - bo ja nie mam nic /deska,
pianka,.../ i możliwość dostosowania godzin nauki do moich możliwości -
wyłącznie popołudnia + sobota, niedziela.
A może jakiś klub olsztyński świadczy takie usługi??
Obserwuj wątek
    • Gość: zbyszek Re: szukam instruktora windsurfingu IP: 213.25.179.* 10.06.03, 10:40
      Można dowiedziec sie w HSW "Bryza" Olsztyn Jodłowa 9b,(jeź Krzywe, za Stomilem)
      mysle ze tam da sie to zalatwic.
      Powodzenia!
      :-)
      • Gość: tomasz.k Re: szukam instruktora windsurfingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 10:45
        W BRYZIE był instruktor, ale wyjechał do Niemiec i nie ma z nim kontaktu - nie
        wiadomo kiedy wróci, żadnego telefonu, itp.
        • Gość: zbyszek Re: szukam instruktora windsurfingu IP: 213.25.179.* 10.06.03, 11:01
          w takim razie sprobuj pogadac z chlopakami tam plywającymi, wiem ze moga byc
          chetni.
          Sprzet tez mam, lecz wybywam no i nie plywam wyczynowo.
          • Gość: tomasz.k Re: szukam instruktora windsurfingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 13:27
            Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> w takim razie sprobuj pogadac z chlopakami tam plywającymi, wiem ze moga byc
            > chetni.
            > Sprzet tez mam, lecz wybywam no i nie plywam wyczynowo.
            > :-)
            >
            Ja nie chcę wyczynowo - chcę tylko nauczyć się utrzymywać na desce i płynąć w
            kierunku który wybiorę. Oczekuję też kilku porad jaką deskę, maszt, żagiel,
            pinkę, ... kupić.
            Możliwe też że po kilkudziesiciu upadkach do wody zniechęcę się do deski.
            • Gość: zbyszek Re: szukam instruktora windsurfingu IP: 213.25.179.* 10.06.03, 13:36
              gosc ktory moglby Ci pomoc jest nad morzem, wroci ok 19,06.Potem bedzie na
              Bryzie, spytaj o Marka, mozesz powolac sie na Zbyszka. Byla mowa o jakims
              kursie poza Olsztynem, ale moze go zlapiesz.
              • Gość: tomasz.k Re: szukam instruktora windsurfingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 14:06
                dzięki za namiary na gościa
    • Gość: -- Re: szukam instruktora windsurfingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 07:52
      --
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka