wyfjukana_jola 07.08.07, 08:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=67059984&a=67073532 Proszę o usunięcie tego postu z forum. Zawsze sie loguję, to nie jest moja wypowiedź.To jakiś trol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Do administratora forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:49 najlepiej do nich zadzwonić - moderatorem jest Tomasz Kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 09:36 Od wczoraj wieczorem zmieniła mi się szata graficzna tego forum,nie mogę się do niej przyzwyczaić.Bardzo proszę o przywrócenie poprzedniej,która była bardziej przejrzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 09:59 Nie rozumiem co tu się dzieje ? Możecie to wytłumaczyć?Bo mnie szlak trafi i więcej tu nie zajrzę /na olsztyńskie forum/,piszcie sobie sami,opiekunowie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do administratora forum! IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 10:37 Masz całkowitą rację. Ja jako emeryt tego forum przeżyłem już kilka takich trzęsień ziemi. Wszystkie były na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.olsztyn Re: Do administratora forum! 07.08.07, 11:43 Stopniowo zmienia się wygląd wszystkich forów. I przyznaję, że wszędzie wzbudza to podobne emocje (jak każda rewolucja). Są jednak w gazeta.pl ludzie, którzy twierdzą, że zmiany były niezbędne. I zapewne liczą, że z czasem i do takiego wyglądu można się przyzwyczaić. Maciej Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Do administratora forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:54 Można się przyzwyczaić do wszystkiego.Tylko po co? Zmiany graficzne forum są zdecydowanie złe. Jakaś mania zmieniania na gorsze.Anglicy od wieków mogą pić Johnny Walkera w takiej samej butelce i o takim samym smaku.U nas ciągłe nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 13:55 U nas nowości sa po to,żeby ktoś mógł brać bezkarnie pieniądze.Za kazdy nowy projekt sa nowe pieniądze i tylko to się liczy a nam każe się przyzwyczajać.Po co mam się przyzwyczajać do tego,co mi się zupełnie nie podoba.Niech się pan/pani redaktor sam przyzwyczaja,ja nie muszę.Robią zmiany,żeby zwierzchnik nie powiedział,że nic nie robią i nie trzeba ich zatrudniać.Ja protestuję,zastrajkuję i nie będę tu zagladać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do administratora forum! IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 12:00 Panie Macieju, do wszystkiego w końcu można się przyzwyczaić, nawet do braku topoli nad Długim i oszpeconego sklepu na Alei Przyjaciół. Ciekaw jestem, czy były wcześniej jakieś narzekania na dotychczasowy wygląd poza wspomnianymi ludźmi z gazeta.pl. Myślę, że wątpię. A to, że teraz nie widać tu wątków Warniji jest miarą regresu, a nie postępu obecnego wyglądu. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do administratora forum! IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 14:02 No i to, co pisze Hanusia też ma ręcę i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 14:21 Na dokładkę nasi zwierzchnicy czy zarzadzający zawsze wiedzą lepiej co szara masa potrzebuje.Np w takiej firmie MPK pracownikom zmienili grafiki wg znanego systemu,żeby nie mogli sobie obliczyć,którą zmianę będą mieli za rok czy za dwa .Nie,oni muszą układać grafik co m-c i tak jak czapka stoi aby tylko ilość godzin jakoś tam wyszła w kwartale.Ponadto po 2 zmianie nie mają już autobusu linii 21,bo po co.Niech czekają na 100 i przez miasto i Kortowo robią nocą wycieczki,zeby dojechać do domu.Ale zwierzchnicy działają,a jakże,tylko,że działania są po ,bay utrudnić szaremu człowiekowi życie a nie pomóc.Podobne działania są podjęte tutaj.W innej pracy też sciągają nowe oprogramowania/niby lepsze/i płacą komuś za to niepotrzebnie skoro stare było dobre a dla pracowników pieniążków ni ma.Obrzydliwe jest to co z nami wyprawiają ci,od których w jakimś sensie zależymy.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do administratora forum! IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 14:25 Masz rację, ale pozdrawiaj, jako i ja pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 16:35 No dobrze.Jesli Ty pozdrawiasz to ja też,ale nie wszystkich.Tylko sympatycznych a tych,którzy mnie irytują NIE.Może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do administratora forum! IP: *.acn.waw.pl 07.08.07, 16:55 Może być. Choć pamiętaj, że również ci irytujący czasem się zmieniają, i czasem na lepsze (jak mnie kiedyś wkurzał Wodecki, a teraz mam go za przesympatycznego faceta). Jest też wprawdzie szkoła odwrotna, głosząca, że przy bliższym poznaniu każdy jest irytujący, ale tu wyjściem z sytuacji jest powściągliwość w podążaniu do zbyt daleko idącej wiedzy o bliźnich. Chyba trochę namąciłem, ale w każdym razie: pozdrowienia, i dla Hanusi, i dla pomysłodawców beznadziejnych przemian wyglądu tego forum, z których zresztą również dla nich w ostatecznym rachunku nic dobrego nie wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: Do administratora forum! IP: *.ols.vectranet.pl 07.08.07, 17:33 Jak dobrze mądrego słowa poczytać.Hm Odpowiedz Link Zgłoś