Dodaj do ulubionych

Przecieki ze Zjazdu

05.07.03, 22:35
Własnie wróciłam do domu i zgadnijcie, jaką wykonałam pierwszą czynność?
Taak, oczywiście, włączyłam komputer, aby ujrzeć choć jedno słowo przecieku z
imprezy w eNce. A tu jeszcze nic. To jednak oznacza, że bawicie sie
znakomicie, a więc uzbroje sie cierpliwośc i poczekam...
<<<~~~~~~~~~~~>>>
Obserwuj wątek
    • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu 05.07.03, 23:15
      Jak na razie zalogowany(a) ekhm powiedział(a), że było super-ekstra-zawaliście.
      Cokolwiek to oznacza, czekamy na dalsze informacje.
      • inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu 05.07.03, 23:20
        brzoza2 napisała:

> Jak na razie zalogowany(a) ekhm powiedział(a), że było super-ekstra-
        zawaliście.
        >
        > Cokolwiek to oznacza, czekamy na dalsze informacje.

BLAGAM O SZCEGOLY!!!!!!!!!!!!!!!
        A byl ktos z GW?
        • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 23:39
          Wlasciwie tez myslalem , ze ktos cos na ten temat skresli , a tu nic !!! :-(

pyrsk
          ballest
          • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu 05.07.03, 23:41
            Ballest - a dlaczego Ty na zjazd nie dojechałeś?
            • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 23:45
              Tez nie wiem, ale przyznam, ze w Olsztynie jako jedyny w calej Polsce mieszka
              czlowiek, co moje nazwisko nosi!
              W Niemczech jest ich tysiace ;-)
              Mysle, ze nastepnym razem tam przylece, ale nie dam sie poznac !

Pyrsk
              ballest

• inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu 05.07.03, 23:51
                Co oni tam wyrabiaja? I jak myslicie, kto sie pierwszy odezwie? Moze zrobimy
                nasz konkurs - co sie dzialo na zjezdzie? :)
                • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu 05.07.03, 23:56
                  Az sie boje pomyslec, co tam sie mogło dziac! I pewnie wciąż się dzieje, skoro
                  na razie tylko jeden uczestnik dotarł o własnych siłach (chociaz i to nie jest
                  pewne)do domu...
                • Gość: ballest Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrzymal IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.03, 23:57
                  inka28 napisała:

> Co oni tam wyrabiaja? I jak myslicie, kto sie pierwszy odezwie? Moze zrobimy
                  > nasz konkurs - co sie dzialo na zjezdzie? :)

Co oni tam robic moga? ;-)))))' - napewno nie spia? tylko juz spiewaja!:-)

Pyrsk
                  ballest
                  • inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:02
                    Obstawiam, ze na pewno wypili cosik za nasze zdrowie, W sumie to ja tez siedze
                    teraz z piwkiem. Zaloze sie, ze rita nie moze usiedziec w miejcu z radosci, ze
                    jest:) I na pewno celebruja jakos Lady. Ale kyos moglby juz wrocic!!!
                    • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 00:10
                      Rita napewno spiewa i tanczy z radosci , jestem ale bardzo CIEKAW z KIM?

pyrsk
                      ballest
                    • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:10
                      No właśnie, ktos mógłby dac głos, zwłaszcza że to juz północ wybiła!
                      • inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:12
                        Daje sobie glowe uciac ze z bpkw! :)
                        A Wy z kim chcielibyscie zatanczyc na zjezdzie? :)
                        • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:16
                          inka - ja to bym chciała zatańczyc ze wszystkimi, nawet z dziewczynami, jak
                          kiedys w szkole sie tańczyło, gdy chłopców był deficyt albo podpierali sciany
                          sali gimnastycznej i nie chcieli w te babskie wygłupy sie włączac.
                          • brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:18
                            Ale teraz juz slipka mi sie zamykaja (tez nieco imprezowałam dzisiaj), a więc
                            jutro, a właściwie juz dzisiaj rano czekać będe na jakieś maleńkie sprawozdanie.
                            Tymczasem snów miłych i ciepłych życze tym, co tutaj i tym, którzy nieco
                            dalej:)))
                            • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 00:26
                              Wam tez zycze przepieknych snow i tanca z Riciunia !!!

pyrsk
                              ballest
                          • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 00:24
                            Jesli bpkw w ogole tanczyc potrafi.
                            Rita !!!!!!! ona sama zatanczy!
                            Ja na kazdej imprezie tanczyc musze, bo mnie do tanca zmuszaja, bo uwazaja , ze
                            tancze profesjonalnie, a tak naprawde , to nigdy nie bylem na kursie, tylko
                            poczucie rytmu i wlasnej "choreografii" mam !:-)

pyrsk
                            ballest
                            • inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 00:31
                              Gość portalu: ballest napisał(a):

> Jesli bpkw w ogole tanczyc potrafi.
                              > Rita !!!!!!! ona sama zatanczy!
                              > Ja na kazdej imprezie tanczyc musze, bo mnie do tanca zmuszaja, bo uwazaja ,
                              ze
                              >
                              > tancze profesjonalnie, a tak naprawde , to nigdy nie bylem na kursie, tylko
                              > poczucie rytmu i wlasnej "choreografii" mam !:-)
                              >
                              > pyrsk
                              > ballest
                              Ja bym potanczyla z... Lady;)
                              a bpkw tanczacy? to muso byc imponujacy widok:)
                              Jeszcze zostane na posterunku. Moze cos napisza...
                              • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.07.03, 01:01
                                I nic sie nie dzieje, ide spac a oni napewno dalej tancza!
                                Zazdrosny ale nie jestem:-(

pyrsk
                                ballest
                                • oso1 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 14:38
                                  o Jezusicku, ale mam kaca
                                  Tylko mi mój przyjaciel ( ;-)))) - zdrowie mi przywraca
                                  • angela-rt Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 19:26

• brzoza2 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 21:16
                                      oso - czy juz odespałeś? Ile litrów odtrutki wypiłeś?
                                      I kto jeszcze aspirynke łykał i głosu wydobyc nie mógł, bo mu gardziołko
                                      odmówiło współpracy?
                                      Leczcie sie na zdrowie, wazne że utrata zdrowai nastapiła w wyniku radosnych
                                      harców zjazdowych!
                                      Buziaczki - spadam do jutra:)))
                                      <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                      • angela-rt Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 21:29
                                        Co by tu napisać???Było super,ja bawiłam sie doskonale,a jak inni pewnie jutro
                                        sie dowiemy.Mam nadzieje ze wszyscy są zadowoleni i forumowicze i goście z
                                        GW,czyli część redakcji,integracja myślę udana...Pozdrawiam Wszystkich,a i
                                        jeszcze jedno,piliśmy za zdrowie Tych co nie mogli dotrzeć i myśleliśmy o Was:)
                                        • oso1 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 06.07.03, 21:31
                                          wzięłem urlop w poniedziałek, będę dochodził do siebie ( co to znaczy dochodzić
                                          do siebie)
                                          • Gość: ballest Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.03, 21:26
                                            Urlop!!! Oj, to sie szef cieszyl bedzie >> :)'

pyrsk
                                            ballest
                                        • inka28 Re: Przecieki ze Zjazdu, albo kto najdluzej wytrz 07.07.03, 22:39
                                          angela-rt napisała:

Pozdrawiam Wszystkich,a i
                                          > jeszcze jedno,piliśmy za zdrowie Tych co nie mogli dotrzeć i myśleliśmy o
                                          Was:)

Jak milo:) Mialam pisac, ze o nas na pewno pamietaliscie, ale wolalam sie nie
                                          wyrywac. Dziekuje:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka