lustroo 08.09.07, 16:59 Część czwarta czy aby uwagi warta? Warta na pewno, by nutkę westchnienia znaleźć rzewną, by myśli potok, wesołych, chmurnych i część śpiewną odnależć...w sobie, w innej osobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 12.09.07, 07:07 Nie chce mi sie pisac... mowic... po co tu litery gubic? po co rymy beznadziejne, milczec.... to jest tez przyjemne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.10.07, 23:07 czy deszczu łzy.. zmyją nocne cienie..? przynosząc poranne Słońca promienie? tą samotną ciszę .. sen w końcu ukołysze? odrzucone pragnienia.. wiatr porwie? pozmienia? rany w duszy.. nic chyba nie zgłuszy.. czasem jestesmy.. a czasem.. jednak nas nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 08.10.07, 09:44 Dokad prowadzi ta sciezka, ta droga... w piekiel bramy, czy w przedsionki Boga? Trzeba po prostu poprowadzic nogi, tam gdzie czeka na nas kres naszej drogi... i wazne jest zeby dazyc do celu, a nie przespac zycie, jak gosc w obcym hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.10.07, 07:35 tak jakos wyszło.. przy powitaniu.. tak przy porannym sniadaniu..:) jak dobrze gdy słońca promienie.. unoszą człowieka gdzieś nad ziemie..:) jak ptaki w locie.. dobrze nie myslec o sprawach do załatwienia.. o żadnym kłopocie..;) i nie byc w obcym hotelu.. tylko w domu.. nic nie robić.. nic nie mówic.. chłonać ciepło .. chłonąć spokój.. zatrzymanie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 26.10.07, 13:32 czy to ja placze czy to deszcz... a moze to jesien liscmi placze? Znow wzejdzie slonce, lzy zbedne osuszy, bedzie znowu lzej na sercu i na duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 04.12.07, 07:16 Czy to slonce, czy to deszcze, chcialoby sie pozyc jeszcze... Czy to z laską, czy laseczką spacerowac znow nad rzeczką... Co tam ze zegarek tyka, nie ma co sie bac budzika, a gdy przyjdzie przebudzenie, bedzie czas opuscic ziemie... Tak po prostu, isc na spacer, -dluga trasa, nie potrzebna juz jest kasa, zbedne to co dzis niezbedne... przyjdzie czas... opuscic ziemie... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 04.12.07, 07:53 ot..wraca głupota..:);p to juz dobrze.. Spacerów sie Panu zachciało? ciagle mało i mało?;p od kiedy to kasa budowała Pana swiat? piekne zycie bez wad? tak się nie da prosze Pana.. każda wada musi byc zaakceptowana.. przegadana.. przemaglowana.. żeby ją zrozumieć.. zeby chcież z nią zyć.. a nie tylko o niej śnic;p Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 04.12.07, 10:57 Gleboko trzymaja korzenie, glaz smutku wgniata w brudna ziemie... Niby jeszcze lece, a moze juz plyne? Moze jeszcze zyje, a moze juz gine? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 05.12.07, 07:38 to potrzeba krasnoludka.. co serduszko w rytm pobudzi.. i jak u wszystkich ludzi.. krwi krazenie poprawi.. taaak..krasnoludek nas zbawi;);p trzeba poszukać takiego ludka.. który uwierzyc pozwoli .. że można się cieszyć do woli.. a gdy głaz przygnieść chce czasem.. zmykac szybko lasem..;p Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Mikołajkowo.. 06.12.07, 08:54 To chyba nie wychowanie.. Jedni nastawieni na branie.. drudzy na dawanie.. I po co ten zal do swiata..? za zmarnowane lata? że człowiek Dał juz z siebie moze wszystko? i wypalił się jak ognisko? i zgasł..:( Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 :) 10.12.07, 07:56 miłe zatrzymanie.. czekam zawsze na nie..:) a kiedy czasem przystanie.. ocean ciepła..:) dookoła rozleje.. wszystkich nim ogrzeje.. i własciwie człowiek nie ma siły.. i nie chce powiek uchylić.. żeby nie uciekło znów ciepło.. żeby duszy nie zmylić;p i dziękuje.. za nie.. nic się nie kupuje;p Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady cz nie 10.12.07, 12:41 Ech... W duszy mi słowik A w sercu skowronek I każdy piękny jest dzionek Po latach przeżyć paskudnych Po chwilach gorzkich i trudnych Nadeszły te lepsze Zmieniło się me życie, zmieniło powietrze... :) 10.12.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady cz nie 31.12.07, 20:48 slowa, slowa... w petard hukach, Nowy Rok tu do nas stuka, moze nawet go wpuscimy... co przyniesie? zobaczymy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady cz nie 03.01.08, 07:09 Slowa, slowa... slow plynie rzeka, ktos w nich tonie, inny czeka. Slow barwa bezbarwna, czasem w rozblysk fajerwerkow sie zmienia, po ktorych tylko dym rozwiany po niebie zapomnienia... a slowa znow plyna powodz ich swiat zalewa. Tyle znaczen, tyle wrazen... mowia jedno, slychac drugie znowu te przemowy dlugie... "bedzie lepiej" a jest gorzej, juz stopery chyba wloze, by nie slyszec slow potoku, co wciaz draza, rok po roku... Wciaz przynosza lepsze wiesci ktorych rozum juz nie zmiesci... Czekam gdy z powodzi slow wreszcie ukaze sie znow zwykla prosta twarda ziemia, miejsce ciszy i milczenia. 02,01,2008 Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady cz nie 03.01.08, 07:34 chyba Masz duzo ludzi wkoło.. może chociaz Ci wesoło? że tak płynie ten słów potok.. słowa..słowa.. znów od nowa? to zyczenia? to cos zmienia? lepiej sie ukryć w ciszy.. zatrzymać.. gdzie nikt nic nie słyszy.. poukładac mysli.. poukładac sprawy.. moze przyjdzie czas zabawy..? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady cz nie 04.01.08, 07:18 W pustym domu puste sciany, smutny Jezus ukrzyzowany... Puste mysli mecza glowe, serce tloczy krew bez zycia. W pustym barku nic do picia, w suchym gardle jek, bez wycia... Puste slowa sens bez tresci... W wielkiej pustce pelnej ciszy pustych mysli sie nie slyszy... 23,12,2007 Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 07.01.08, 14:55 W biegu, w pedzie, wciaz do przodu. Co za nami, ...to juz bylo, to sie dawno wydarzylo. Czy to dar, czy darow rzeka? Co tam z przodu jeszcze czeka? Moze morze naszych pragnien? Moze kres istnienia? Toczy sie za dniem dzien, toczy pod nogami ziemia, a my z nia w tym dziwnym pedzie... jak brzydkie kaczuszki, jak piekne labedzie... Kazdy swoje gniazdo chroni i przed siebie ciagle goni. Pogodzic to trudna sztuka... czy byc tu, czy byc tam... kazdy decyduje sam. 06.01.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 21.01.08, 17:29 Znalazłem w końcu wiersze Do szuflady i to głębiej Masuj ślimaka mocniej W twórczości będzie owocniej W tą tylną dziurkę Włóż vibro-rurkę Rola gadżetu jest taka Że wiersze popłyną szybciej, jak sraka. Wasze wiersze nic nie warte. Moje też Chcę coś zjeść Idę stąd Wciąż mam ... wgląd Narka, Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 22.01.08, 11:43 Taaa...;p każdy autor ma jakieś przezycia.. i coś na myśli;p Sorki..rózne skojarzenia.. duzo dajesz swoim wierszem do myslenia;p Masz dziwne zapotrzebowania.. Cóż..każdy ma jakies.. pozdrawiam..;p Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 23.01.08, 07:44 no coz, przemyslen uroda jest taka, jednemu wyjdzie wiersz innemu zaś sra... cos innego ;p Pozdrowienia dla rymowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 29.01.08, 18:03 Do wiersz trzeba mieć przemyślenia? pół litra piwa i .... jest wiersz "odniechcenia" Za oknami zima dmucha, a prezydent sobie rucha Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 30.01.08, 07:16 co jest prawda, a co nie to kiedys okaze sie... Bronic nie chce, nie znam sprawy, lecz osadzac dla zabawy? i skazywac bez wyroku? Dosyc mam tych sedziow tloku. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.02.08, 17:22 Jest już ciemno Czarności pełno Wróg się skrada Zabij Dziada! Jak wygląda? Kim on jest? Dama z kosą? Może Bies? Ciamciaramcia? Ecie pecie? Jakiś gach? Nie to .... ssssssstrach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tewu Re: Do szuflady czy nie cz. IV IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.08, 17:46 doobreee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 03.02.08, 09:10 Tez mi sie ten rym podoba, do szuflady chowac szkoda, lepiej wrzucic w forum strony, i niech bedzie... pochwalony. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 05.02.08, 17:05 Młodości, ty nad poziomy wylatuj Do góry wzlatuj Machaj skrzydłami Won z niepowodzeniami Życie przed tobą Świat się zmienia Ekonomia czy medycyna Prawo czy na piwo do kina Bezrobocie Czy życie w błocie? A może na prezydenta Bo fajne życie ma zrzęda A może 3 pensje krajowe I życie odlotowe? Czegoś brak? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 06.02.08, 08:55 czasem wiele rzeczy brak.. czasem wszystko jest nie tak.. ale trochę swoich chęci ten świat trzeba zakręcić..:) i układa sie pomału.. mimo,że w biegu.. może oszczędzimy sobie zawału..;p i znajdziemy swoje zatrzymanie..:) usłyszymy inne wołanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 08.02.08, 18:28 a może gdy wiosną zakwitną żonkile przystaniesz na trochę, i spojrzysz przez chwilę, na trawę i niebo, jezioro i las, i w miejscu na chwilkę zatrzyma się czas. olśniony widokiem i słońcem i deszczem odpoczniesz przez chwilę: śpij jeszcze, śpij jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.02.08, 13:46 Niektóre wiersze, to naprawdę schowajcie :( Takie brzydkie...Przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.02.08, 15:09 Mydluj plecy Mydluj pupcię W wierszach będzie smutniej Wsadź druta W kakaowe oko W twórczość Zakradnie się błoto Olsztyn jest piękny Olsztyn jest gnuśny Wsadź noś do kawy Wiersz będzie głupszy Co ja piszę Co ja gadam Olsztyn jest piękny No to spadam Ale wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.02.08, 15:10 Mieszkam od urodzenia w Olsztynie Z czego to miasto słynie? Czy to bursztynowy świerzop? Gryka jak śnieg biała? Czy to dzięcielina pała? Nie To lasy i jeziora I tu ..... skonam Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.02.08, 21:15 :)) hm.. to nie jest tak źle z naszym poetą;p zamiłowanie do jezior i lasów posiada.. czasem odmiennym rymem gada.. ale to od stanu ducha zalezy.. jaki dzis rym biezy;p czasem smutno.. czasem radosnie;p w końcu idzie ku wiośnie:);p Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.02.08, 18:40 Aby każdy dzień był różową wizją Z lub wbrew tradycjom Aby był zieleńszą drogą A nie szaroburoczarną pożogą Aby był usłany czerwonymi różami A nie zimnymi jak szron marmurami Aby miał żółciejszy odcień Słońca I nie był męczarnią bez końca Aby miał błękitny odcień Nieba I aby wszystko i wszyscy byli jak trzeba Aby nie był jak zatrzymany w biegu wiatr I więcej było zysków niż strat Aby uśmiech nie był zawoalowany I by nie był tylko dla wybranych Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.02.08, 09:58 :) na to wszystko wpływ mamy..;) to od nas zależy.. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.02.08, 16:52 Nie przypominam sobie, abym prosił o jakieś rady życiowe. Pisz sobie swoje wiersze. A Kim Ty jesteś, że mi rad chcesz udzielać? Ja nie chcę rad od nikogo, a na pewno nie od ludzi z komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.02.08, 16:53 Pokaż na co cię stać Ale nie jeden raz Maturę też można zdać Na studia się dostać Z mojej szkoły dziewczyna się powiesiła Już jej nic przy życiu nie trzyma Nie doczekała do matury Wybrała piekielny los szarobury Bóg nie da jej błękitu Nieba Bo samobójców tam nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.02.08, 16:54 Gdybym chciał z taką siłą żyć Tak jak lubię nie robić nic Pogrzebałbym w czarze z przyszłością Sprostałbym wielu przeciwnościom Pomógłbym młodości się wyszaleć Cel na wstępie życia odnaleźć Bo życie pozbawione drogowskazów .... Chyba lepiej od razu .... do gazu Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.02.08, 16:55 Oddam serce W dobre ręce Za pieniądze czy bez Spróbuj, jak chcesz? Słodka jak miód Ostra jak pieprz Anioł czy Demon Którą kochać chcesz? A miłość to wróżka Która prowadzi do łóżka A potem ............... Do życia w pieluszkach Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 14.02.08, 09:38 rad nie lubię udzielać.. a zdanie..moje własne.. czasem innym przyciasne..;p każdy ma prawo do tego.. żeby co myśleć..mówić.. czasem coś złego.. czasem dobrego.. nic Ci do tego.. może sie podobać.. jeśli wypowiadasz na forum.. nie trzeba żałować.. powodzenia.. w odnajdywaniu celów.. spotykania Aniołów i Demonów;p i tak życzę.. trzeba się z nimi zmierzyć.. żeby cel swój znaleźć.. i jakoś to życie przeżyć..;p Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 18.02.08, 15:15 Rad udzielaj dla swojej damy Facecie zatroskany Kup dla Twojej pani kwiatów dzbany Mężczyzno przez forum zachuchany. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 19.02.08, 13:09 pozezji zaczarowane życie, odnajduję w błekicie! lecz losu sie nie wybiera: sam przychodzi przechera i co wygra szcęścia fujarka dla żuczka gnojarka? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 19.02.08, 15:14 Co jest lepsze? Czy mniejsze zło? Czy gorsze dobro? Czy czterysta czterdzieści jeden? Czy pięćset siedem? Lepsze jest siedemset trzydzieści Więcej czarności mieści. Tylko cztery zapytania Która ścieżka do wybrania? Wino jednak w szkle Jak bardzo żyć się chce (?????) Śmiechu warte Przecież wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 19.02.08, 22:43 niedobrze kiedy jest się muchą, młodą, taką jeszcze z pieluchą, niby buławę w kieszeni się chowa, ale dieta niezdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 19.02.08, 23:45 ja cię kocham... bezwarunkowo, a ty, daję słowo, a to ci kwiatka nie kupiłem, a to u twojem mamy nie byłem, a to nie wyrzuciłem śmieci, a to nie dbam, nic a nic, o dzieci, a to, a tamto, a śmo, a owo ach! więc o l e w a m c i ę p r o g r a m w o????!!! no to studiuję "przygotowanie do życia w rodzinie" a samo życie? jakoś minie. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 20.02.08, 11:20 Małgosia odeszła Małgosia już tu nie mieszka Dobrze, że mieszkała krótko Okazała się lodówką. Nie przechowywała jedzenia Chlała piwo od niechcenia Z jej serca wiał chłód Znalazłem inny cud- miód. Nie rozdwaja się jak włos na dwoje Jej ciepło jest tylko moje. Nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 20.02.08, 11:22 Znalezione Miłość jest piękna A nawet przyjemna Lecz tylko wtedy Gdy jest wzajemna. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 20.02.08, 13:35 miłość jest gorsza niz sraczka, to takie słowo wycieraczka, jak nie gonisz to ucieka, jak gonisz, czasem poczeka, jak chcesz, to nie przychodzi, jak przyjdzie nie odchodzi, a jak już ją masz i chodujesz, to się jeszcze gorzej czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.02.08, 17:42 Nawet jeśli jestem żuczek gnojarek, to chcę przeżyć szczęśliwych chwil parę Bez rad i krzyku problemów mam bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.02.08, 17:43 czemu mrecka nazywają na innych forach "trolem z Elbląga"? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.02.08, 17:47 mreck rymek rymek mreck czy ktoś inny napisze wiersz? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.02.08, 20:35 bo mają oczy a nie widzą, słuchać nie chcą mysleć się wstydzą, i lubią spławiać się swoim poglądem z z opinii publicznej zwartym pradem. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 08.03.08, 11:50 lustro w głowie pusto ktoś dłubie w gilonie coś zbyszek gej wącha klej mreck szrek rymek przerwa na dymek Piszcie wiersze swoje, bo czekam z niepokojem skończyła się wasza twórczość pokręcona? nie podwijajcie swego psiego ogona. Pisarze- do pióra, Poeci- do wierszy Napiszcie coś, przecież dziś nie pierwszy. 07 czy 2104 co to za numery? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.03.08, 10:32 Zeby pisac o ludziach, cos o nich trzeba wiedziec, a jesli sie nie wie, lepiej cicho siedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.03.08, 10:42 o ludziach z Olsztyna lepiej nic nie wiedzieć, bo przyjdzie prokurator i każe posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.03.08, 10:54 tacy sami ludzie sa w Olsztynie, w Stawigudzie... nie dla wszystkich przyjdzie pora, na spotkanie u prokuratora... A myslicie ze w W-wie nie ma takich afer... prawie? a moze tylko niektore kobiety, sa u nas inne... niestety? Bo prawde znaja tylko sami, niestety...zainteresowani ;p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 10.03.08, 11:40 cóż, przeżuwacze chleba wszędzie tacy sami... jeżeli ich elita bułkami nie mani. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.03.08, 17:27 Wystarczy prowokować, a zbyszek i mreck się ożywili. Dalszy ciąg prowokacji. Może zaowocuje twórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.03.08, 17:28 Oda do ktosia Pewien ktoś brudne nogi ma Jego żona bardzo zła Pewien ktoś nie myje nóg Żona krzyczy- Skąd ten smród? Pewien ktoś w niosie dłubie Żona zachwycona- jak to robi cudnie Wyjął z nosa kulkę Łyknął dinks przez bibułkę Itepe Jeść się chce Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.03.08, 17:29 Oda do lustra Lustro luka w lustro A tam pusto A tam pstro Nic do ujrzenia Więc ruszam dalej Narka, Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.03.08, 20:54 ten drugi lepszy, ale taki trochę niedokonczony. nie wypada poecie że go pasek gniecie narzekać. a na ducha porywy dla apolla i zgrywy poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 14.03.08, 17:46 Za lustrem by myśli potok, wesołych, chmurnych i część śpiewną odnależć...w sobie, w innej osobie... :) Więc odnajdujcie rymujcie rodacy do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 14.03.08, 20:03 częstochowskie mi tylko do głowy przychodzą. praca nie zając, nie ucieka, czas nie tramwaj, nie poczeka kolacja wystygnie, zona zbrzydnie niebo pochmurne a filmy durne do pierwszego jeszcze daleko. ze bez rymu? a jak forsy w portwelu brak nie obejdzie sie bez drak Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 20.03.08, 14:41 Szukałem wczoraj czegoś, aby zaktywizować resztę poetów i ...... co znalazłem? ktoś to rodzaj żeński- biegałam , miałam Re: Stopy sniegu pod ploza !!!!!!!!!! Jak wrazenia ,,po"?:) Pierwszy raz biegałam za saniami;p:)) autor: ktos2104 2008-02-17 18:50:14 Re: Stopy sniegu pod ploza !!!!!!!!!! ale nie pod płozy;p tą przyjemniośc już miałam;p Pozdrawiam:) autor: ktos2104 2008-01-24 08:12:54 Ktoś to kobieta? A co ma między nogami? Fleta? To rodzaj męski „ktoś" To facet ma w majtkach to „coś". Ona- ktoś Masz w sobie złość Kobieta- trans Też ma wiele szans Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 21.03.08, 08:01 niemilymi zlosliwosciami mnie nie zmobilizujesz do pisania. Nie mam zamiaru pisac na takim poziomie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 21.03.08, 10:40 nikt tu nic nie musi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 21.03.08, 13:56 no rymek, tego, troszeczkę.... by nie urazić, zawęża, do.... ale, wszak muza bywa figlarna, wieę może z czasem wyjdzie cos zgrabnego, a ja sie staram. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.03.08, 09:39 a mi chodzi po glowie roznych przemyslen mrowie... Swieta, swieta, czas magiczny... Pada snieg- jakis liryczny... Spotkania w rodzinnym gronie... bialy snieg na balkonie... Tajemnice i milczenia niosa teraz nowe tresci... Czego w swieta sie nie dowiesz? To juz koniec opowiesci? 23-03-2008 Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.03.08, 09:42 nie ma nic, wszystko sie zmienia, jednak wciaz wiruje ziemia, nawet gdy jest w glowie pusto, zawsze znajdzesz groch z kapusta, wymieszane jak minuty, jak trwajace wciaz dysputy, czy to jajko, czy to kura, czy to biale czy tez czarne, po co nam to zycie marne? Czy jest wazne kto jest kto, a czy moze to czy sio? Nie mam nic... i wszystko zmieniam, i niech wciaz wiruje ziemia, niech wiruja mysli w glowie, w koncu myslec zawsze moge... 24-03-2008 Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 27.03.08, 18:25 Przepraszam Panią dwadzieścia jeden zero cztery Czy Nie-Panią, do cholery Wiem, przegiąłem To me myśli nieodgadnione Nie lubię, gdy ktoś ukrywa Kim jest i się zgrywa Meskim loginem się zasłania Pani Ania, Hania, Frania A może zwykły kawał drania? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 27.03.08, 18:28 Zgubiłem się już trochę Kto ma męża, kto żonę Kto kogo broni Kto od dyskusji stroni Kto jest panią, a kto panem Kto ma myśli wyświechtane Kto broni honoru i cnoty Więc pisz wiersze, do roboty Kto zna kogo Kto jest Panem Bogiem Czy niewinny jest Mreck? Czy forum to zwykły Ściek? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 27.03.08, 18:29 A gdy sen nie przychodzi? Myślisz co zrobić? Telewizja? Nie- szare komórki wyniszcza. Forum? Dla poprawienia mózgu zatoru Forum Kupa gnoju Dla zagubionego ludzkiego roju Much, pcheł i wszy To ludzie tacy jak ty? I Ty co czytasz- też. Wesz. Sen zaraz przyjdzie Rano- wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 27.03.08, 18:30 Czarne włosy, długa szyja to ja , dziewczyna niczyja nikt mnie nie lubi choć jestem zadbana nikt mnie nie dotyka choć jestem wydepilowana Dbam o ruchy, gesty jak mogę a życie daje tylko pustodrwiącą trwogę Niestety "jutro" znów przyjdzie A "jutro wieczorem" wyjdzie A co między dwoma terminami czasu? Nic, cisza, nawet brak życia hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 28.03.08, 10:18 czy wena twa nie znika po wizycie u psychiatryka? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 01.04.08, 15:18 co za kretyni komentują wpisy mreckaIP: *.ols.vectranet.pl Gość: majka 29.03.08, 16:23 Odpowiedz debilnego trolla z Elbląga. Już kiedyś było o mrecku- trollu. Jesteś trolem? Czemu tak dużo ludzi cię nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 01.04.08, 15:19 Oda do Mrecka Pokaż swą twarz Nie uciekaj Moja wena jest lepsza? Więc zazdrościsz I mówisz "dziadu spieprzaj" Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 01.04.08, 15:21 Jadę z wami jak z gównami Robię tak, bo chcę Ma twórczość podoba mi się Mrecku, czy jesteś dziewczyną szamana Bo twa "wizja" jest "odjechana" Zobaczyłeś mnie wśród "psychiatryków" Których pewnie było bez liku Jaka jest moja choroba? Pisanie głupkowatych wierszy? O la Boga Twa choroba jest podobna Mrecku Uczestniczenie w forumowym ścieku! Jadę z wami Jak z gównami Znajdź Mrecku argument bardziej wyszukany Finezji w tym brakuje Ja w psychiatryku- nie pojmuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.04.08, 11:57 nie rzucaj rymku pereł przed wieprze, bo się okaże, że wieprze są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 10.04.08, 09:10 podmuch wiosennego wiatru zabiera kolejne tchnienie.. odbiera radośc duszy.. wszystko kłóci się we mnie.. dlaczego Ją też zabiera? dlaczego,,dobrego" rusza? niesprawiedliwe jest zycie.. kruche jak bańka mydlana.. dzis daje morze ciepła.. jutro..zostawia samym..:( 2008-04-09 Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.04.08, 17:09 Jedna dziewczyna zabrała drugiej faceta To też tak samo niesprawiedliwe Dlaczego? Niesprawiedliwe jest życie Niesprawiedliwe, że ona została sama, że przez nich ktoś cierpi, że cały czas kłamali mydląc oczy innym, ile w nich fałszu i obłudy, to niesprawiedliwe... Ot co Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 13.04.08, 21:18 jak to zabrała? czy facet to paczka? przedniej "szyby życia" wycieraczka? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 14.04.08, 07:34 Ani paczka, ani wycieraczka, facet to nie rzecz zeby go miec. Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Do szuflady czy nie cz. IV 14.04.08, 20:59 Życie nie jest niesprawiedliwe... Czasem jest niezgłębione, niepojęte... poplątane? Czasem chcesz iść z kimś tak bardzo, Czasem ktoś chce iść z Tobą tak bardzo, że nie myślicie o drodze... Ale życie JEST drogą a wędrówka wymaga hartu i uczciwości... Czasem nagle okazuje się, że juz nie jest nam razem po drodze... Że wyrośliśmy z naszych związków... Co wtedy ze sprawiedliwością? Co jest wtedy uczciwością? Czy marsz w milczeniu jest na pewno mniej obłudny niż inne rozwiązania? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 16.04.08, 08:08 życie to chwilka nie tylko dla motylka. jest drogą dla tych co chcieliby a nie mogą. a jego cel? deski cztery a sens? cztery litery. a szczęścia atrybuty? dobry humor i wygodne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 18.04.08, 17:46 Życie nie jest sprawiedliwe jest obrzydliwe i jeszcze raz obrzydliwe. Ale jest dobra wiadomość jest jeden prawy jegomość. Bóg. Bóg jest sprawiedliwy szkoda, że nierychliwy. Ale i to dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 18.04.08, 17:48 Twoja stara klaszcze u Rubika falistość mózgu jej od forumowania zanika więc ma bzika twoja stara leczy się u dr Oetkera ból mózgu jej doskwiera twoja stara prowadzi pociąg teleexpresu wprost do forumowego sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
hokku.pe Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.04.08, 13:39 Ona nie rzecz I On nie rzecz. Nie można siebie, wzajeminie mieć. Lecz można wsólnie Patrzeć i czuć, Gdy się wypali.. powiedzieć cóż, Było, minęło, oddaję klucz. A można też prowadzić grę. Bo drugie jeszcze przyda się, Bo urażone, zaszkodzić może. Boli gdy odszedł Ktoś kto był, Bardziej, gdy jasnym się staje, że innym kimś był. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Do szuflady czy nie cz. IV 25.04.08, 20:26 siedzi na wyrku w swojej chacie samotny przygarbiony człek, swoją starą pochował dziś, i mąka kończy się, i wciąż sypie snieg. to załyszane w radio, ale bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 28.04.08, 14:39 Mój ojciec miał żonę Za dużo powiedziane ...... żona To była ku... pier....na Dobrze, że ona już nie żyje A moja głowa ... gnije Matka powiecie , jest tylko jedna Moja psycha jakże biedna Ostatnio rozstałem się z dziewczyną Kolejną Wiecie już , co jest tego przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do szuflady czy nie cz. IV IP: *.ols.vectranet.pl 01.05.08, 09:39 Dziewczyna sobie poszla... bo miala dosyc wulgarnego goscia... Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.05.08, 19:47 Dziś (wczoraj) Święto Pracy Kochani Rodacy Jest świętowanie Poprzez niepracowanie Jest plaża i grille Może w brzuchu "motyle" Do pracy Rodacy i tatusiowie mili Bo najniższy przyrost dzieci nam ogłosili Potem Dzień Flagi, dalej niedziela Na wycieczki zapierdzielać Na natury łonie Sex niebiański Niczym na Nieboskłonie W nosie nie dłubcie Dzieci róbcie! Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.05.08, 19:47 Gdy wiosna zielenieje Większość cipek z radości różowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
hokku.pe Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.05.08, 14:26 Przysiadł Bluszcz przy drodze, czepia się każdego. Jestem wiotki, słaby, wesprzyj mnie kolego. Wije się wciąż wyżej, już do ucha szepce: Pójdziesz dalej, zginę, jak mnie nie podeprzesz. Co tam inni ludzie. JA! wymagam troski. Tylko my się rozumiemy. Tamci? Inni, obcy. Chcesz? Pójdziemy razem. Na plecy mnie weźmiesz. Tylko tyś mi przyjacielem. Już innego nie chcę. Czasem, ktoś się ocknie, Strzepnie i odrzuci. Bluszcz chwilke pochlipie, Ku innym się zwróci. Jest to dziw w przyrodzie, Stwór wcale nierzadki. Skrzżowanie pnącza i przmilnej pijawki. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.05.08, 18:51 hokku.pe, niezle,no no ;) czy o sobie pisales ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 11.05.08, 20:00 To mój temat. Chciałabym go skończyć. Napiszcie inny. Proszę tę osobę, która opiekuje się forum, aby zamknęła, wątek, tak by się nie dało nic dopisać. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 15.05.08, 17:46 Jeszcze jedno dziwadło przed zamknięciem Ciasne dziurki Malowane pazurki Śliczne uda Na końcu pupa (może się uda) Jędrne melony Ja nawalony Z przodu kosmyk na dziurce Czy pani myśli o dwururce? Dwóch lepiej dogodzi Warto spróbować, nie zaszkodzi Ładna różowa brzoskwinia Ja nawalony , jak świnia Łysa dziurka, nagrzany śmiech Więc pani myśli o trzech. Trzech to lepiej niż dwóch Zdecyduje się pani na taki ruch? Jaka ładna łysa pisia Ja nawalony, nie od dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 23.05.08, 18:02 Pożyczyłem od kogoś...... Co to jest miłość? Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 28.05.08, 16:35 Całowanie to plucie z gęby Do gęby przez zęby Wpychanie wgłąb języka Gdzie promień światła zanika Smak ustnej wydzieliny Czasem jak skunksa smrodziny Gdy miłość szaleje Higiena osobista się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 06.06.08, 12:50 Doświadczenia dane od Boga Żal, trwoga Nie widzieć, nie mówić, nie czuć Radość psuć Doświadczenia od Boga dane Życie przerąbane Odbij się od dna Przyszłość nie jest zła Odbij się od motłochu Nie stój z boku Idź Nadzieja i prawda zwycięża Bez żadnego oręża Dobroć serca silniejsza. 01.06.2006. Jeziołka Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 09.06.08, 18:59 prezydent Olsztyna siedzi i kwiczy ja- siedzę i ryczę zostałem w tej samej klasie rymku, ty głupi kutasie miał być miód a jest wstyd i smród Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 17.06.08, 11:59 Karma moja karma czy jest marna? kibluję zimuję poznam nowych ludzi nową klasę nowe koleżanki wypiję więcej ze szklanki we wrześniu od nowa ...... i nowa karma gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
rymek01 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 19.06.08, 12:23 W marzenia rumaki mkną o czym myslą czego szukają czego chcą? Czy tylko trawy do jedzenia? Blękitu nieba, zieloności lasu i ląki do spełnienia, do pomilczenia Jeziołka 18.06.2008. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 30.12.08, 22:49 A taki był ładny wątek aż tu przyszli i wszystko zepsuli i zmarnowali... szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Do szuflady czy nie cz. IV 01.01.09, 12:51 Drogie Lustroo:) Przecie przez to, że ktoś naśmieci na ulicy, nie wyprowadzisz się z Olsztyna, prawda? Ja myślę, że to był naprawdę ładny wątek. Szkoda, że porzucony :( Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 01.01.09, 21:10 Kiedyś ulubiony Teraz zaśmiecony Kiedyś wiersze lepsze i gorsze Jak maluch i porsche Teraz pustka taka czy jeszcze zabrzmi głos ptaka? Czy ptak bez drzewa Pięknie zaśpiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.01.09, 12:18 Rzecz cała w skupieniu:) by dostrzec rzeczy ważne i nie tracić energii na to, co nieistotne... W wiśniach i bzie pod moim oknem ptaki śpiewają nie bacząc na ujadanie znerwicowanych burków... Trza mieć dystans, proszę Państwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.01.09, 18:16 Nieśmiało Jakby się ptaszę zabało Cichutki trel rozpoczyna A czyja to wina? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Do szuflady czy nie cz. IV 02.01.09, 21:34 lustroo napisała: > Nieśmiało > Jakby się ptaszę zabało > Cichutki trel rozpoczyna > nieśmiało, żeby gardełko z zimna nie rozbolało... Odpowiedz Link Zgłoś
rymek02 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 20.09.09, 10:04 Patrzę w głębokości lustra Tam … pustka I "frustra" I dźwiękoszczelność lustra Nic nie słychać Tylko głos mówiący „przestań oddychać”. Odpowiedz Link Zgłoś
rymek02 Re: Do szuflady czy nie cz. IV 21.09.09, 07:58 Idę- rzygam Stoję- rzygam Leżę- rzygam Siedzę- rzygam Chyba … zdycham Odpowiedz Link Zgłoś