Dodaj do ulubionych

Dymisja Małkowskiego

IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.08, 14:51
Czy ten Pan nie może zrezygnować ze stanowiska.
Może, by w końcu coś w tym Olsztynie drgnęło.
Może, by nowy prezydent Olsztyna umiał tak zarządzać, że nie
bylibyśmy zaściankiem Polski.
Obserwuj wątek
    • kecawa Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu 08.01.08, 19:33
      Masz w zupełności rację obecny prezydent- inercja i kompeltny brak pomysłu na
      Olsztyn.Szkoda,iż musimy w tym maraźmie tkiwić jeszcze try lata

kecaw się zużył
      • Gość: lerek Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.ols.vectranet.pl 08.01.08, 19:51
        Ty bolo głupio gadasz, jak zawsze prowokujesz przeciw Małkowskiemu. Umiesz coś
        innego robić?
        • kecawa Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu 08.01.08, 20:31
          Chyba zbyt surowo go osądzasz.Małkowki to stracone lata dla naszego
          miasta.Marazm brak inicjatyw .Jego ekipa tak jak on sam się wypaliła i jedyne co
          potrafi to trwać i tylko tyle

pozdrawiam serdecznie i zwolenników Małkowskiego- to nie wasza wina iż
          pracujecie dla i u niego

kecaw
          • Gość: Miś Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 09:28
            dajcie już spokój, ujadacie, ujadacie i nic z tego nie wychodzi, JCM trzyma
            wszystkich nadal za mordy!
            • Gość: jan Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 23:22
              Kecawa,Ty z opozycji,czesto tu ziejesz przeciwko malkowskiemu,cos
              sie nie udalo zalatwic albo nieudaczny urzednik?
              • Gość: stara baba Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.ols.vectranet.pl 10.01.08, 08:15
                Nie jestem za, ani przeciw. Sądzę natomiast : żeby podać się do dymisji,trzeba
                mieć HONOR . Macie może na oku super kandydata ? Przydałaby mi się może taka wiedza.
                • Gość: bolo Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.08, 18:28
                  No pewnie, że jątrzę przeciw Małkowsiemu.
                  Ja nawet wstydziłbym się tak nazywać po jego działalności.
                  I tu zadam pytanie czy jego egocentryzm ekshibicjonistyczny jest na
                  rękę miastu - czyli nam?
                  Szczerze?
                  Ja przynajmniej wątpię.
    • Gość: ola czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 18:38
      ciekawam
      • Gość: Daniel Re: czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 12:26
        chyba już po Czesiu?
        • Gość: nie Re: czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówi IP: *.ols.vectranet.pl 21.01.08, 22:49
          Nie tak szybko. Jeszcze przed nim dużo nieprzespanych nocy. Niszczył
          przyzwoitych ludzi, a ich to bolało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka