Gość: bolo IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.08, 14:51 Czy ten Pan nie może zrezygnować ze stanowiska. Może, by w końcu coś w tym Olsztynie drgnęło. Może, by nowy prezydent Olsztyna umiał tak zarządzać, że nie bylibyśmy zaściankiem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu 08.01.08, 19:33 Masz w zupełności rację obecny prezydent- inercja i kompeltny brak pomysłu na Olsztyn.Szkoda,iż musimy w tym maraźmie tkiwić jeszcze try lata kecaw się zużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerek Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.ols.vectranet.pl 08.01.08, 19:51 Ty bolo głupio gadasz, jak zawsze prowokujesz przeciw Małkowskiemu. Umiesz coś innego robić? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu 08.01.08, 20:31 Chyba zbyt surowo go osądzasz.Małkowki to stracone lata dla naszego miasta.Marazm brak inicjatyw .Jego ekipa tak jak on sam się wypaliła i jedyne co potrafi to trwać i tylko tyle pozdrawiam serdecznie i zwolenników Małkowskiego- to nie wasza wina iż pracujecie dla i u niego kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 09:28 dajcie już spokój, ujadacie, ujadacie i nic z tego nie wychodzi, JCM trzyma wszystkich nadal za mordy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 23:22 Kecawa,Ty z opozycji,czesto tu ziejesz przeciwko malkowskiemu,cos sie nie udalo zalatwic albo nieudaczny urzednik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.ols.vectranet.pl 10.01.08, 08:15 Nie jestem za, ani przeciw. Sądzę natomiast : żeby podać się do dymisji,trzeba mieć HONOR . Macie może na oku super kandydata ? Przydałaby mi się może taka wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Dymisja Małkowskiego to koniec marazmu IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.08, 18:28 No pewnie, że jątrzę przeciw Małkowsiemu. Ja nawet wstydziłbym się tak nazywać po jego działalności. I tu zadam pytanie czy jego egocentryzm ekshibicjonistyczny jest na rękę miastu - czyli nam? Szczerze? Ja przynajmniej wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 18:38 ciekawam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 12:26 chyba już po Czesiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: czy on jest z PO ze taki nieudacznik jak mówi IP: *.ols.vectranet.pl 21.01.08, 22:49 Nie tak szybko. Jeszcze przed nim dużo nieprzespanych nocy. Niszczył przyzwoitych ludzi, a ich to bolało! Odpowiedz Link Zgłoś