Gość: mały IP: 80.51.241.* 22.08.03, 09:10 Czyżby Multimedia całkowicie nie dbały o Klientów których już mają i zapłacili takie pieniądze za nich? Brak przejżystości w ich ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiotrASG Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.03, 10:21 Vectra - ZŁODZIEJE, wszytko pięknie, Internet do 128kbps tylko zapomnieli że tylko dla www i FTP. A inne usługi jak P2P czy nawet przesyłanie plików przez Gadu-Gadu odbywa się z prędkością do 36kbps. O tym to już nie napiszą. Zadbajcie o swoich obecnych klientów, zróbcie żeby było tak jak na poczatku a nie tylko zawieracie umowy, bierzecie kase i macie wszytko i wszystkich w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.03, 10:27 stary, nie przesadzaj... Internet chodzi bardzo dobrze, z pelna predkoscia... wlaczajac w to p2p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal a Vectra, jak zwykle nasciemnia i sie cieszy ;-) IP: *.ols.vectranet.pl 22.08.03, 10:22 Podali w ofercie programowej TVN Meteo i TVN 24, przed chwila sprawdzalem, tych programow narazie NIE MA. To samo bylo z MTV miesiac temu... Wlaczyli po dwoch miesiacach od oficjalnej informacji i podwyzki... Wiele do zarzucenia Vectrze nie mam, ale tak sie nie robi. Poza tym Internet chodzi OK. Wiekszosc programow nadawana jest w STEREO (A2/NICAM dla polskich nadawcow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.tvk.tpsa.pl 22.08.03, 10:37 Może ktoś wie dlaczego po przejęciu TVK TPSA przez mm, internet wyraźnie "osłabł"? A miało być wszystko tak jak poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.tvk.tpsa.pl 22.08.03, 11:02 Nie dość,że osłabł to czasami wogóle go nie ma.Lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 15:34 a ja sie ciesze z tej konkurencji.W koncu za rozsadny pieniaqdz bede mial net bez ograniczen czasowych i za nizsza cene.Z tymi obietnicami programowymi to faktycznie juest roznie w Vectrze.Dosc powiedrziec ze TVN24 byl obiecywany na lamach Wyborczej po atakach na WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.tvk.tpsa.pl 22.08.03, 17:02 Chyba komuś coś się pomyliło bo to Vectra ma 45 kanałów po polsku a nie MM zgodnie z przedstawioną ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek K. Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.pl 22.08.03, 19:59 Jakie 45 kanałów? Mają ze dwadzieścia. Trudno policzyć bo ciągle coś zmieniają. Wydali ulotkę z kanałami i już od razy poprzestawiali. Chwalą się że mają 59 kanałów. A ile się powtarza? A reklamówkę HBO to też należy zaliczyć do kanałów? A kanał reklamowy, a plansze? A kanał PLUS na którym juz chyba z pół roku widnieje plansza, że został zawieszony. A Trwam? To też kanał telewizyjny? Vectra zamiast uczciwie informować, zgodnie z rzeczywistością, to ściemnia i szuka frajerów. Mistrzostwa Świata w lekkoatletyce się zaczynają, a oni już ponad rok nie mają EUROSPORTU. Do kitu z taką ofertą i taką telewizją. Przepisuję się do Multimedii. Moi znajomi i koledzy też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.tvk.tpsa.pl 22.08.03, 22:08 Ja tylko policzyłem ilość polskich kanałów wymienionych przez GW wytykając błąd autora informacji a na dzień dzisiejszy to dla MM brakuje ponad 10 polskich kanałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: 212.244.120.* 22.08.03, 20:29 Gość portalu: mały napisał(a): > Czyżby Multimedia całkowicie nie dbały o Klientów których już > mają i zapłacili takie pieniądze za nich? Brak przejżystości w > ich ofercie. ale ja i tak wolę multimedia niż vectre bo już tam byłem i żałuje tego bardzo a tu jest szansa że bedzie lepiej przynajmiej firma jest znana w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MDMA Re: Kablówki walczą o olsztyniaków IP: *.ols.vectranet.pl 23.08.03, 09:31 na kormoranie spoldzielnia zaklada 256 kb, instal 150 zl, miesieczniee 50 zl Odpowiedz Link Zgłoś