Dodaj do ulubionych

TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń

IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.08, 19:55
Oglądałam program Olsztyńskiej TVP Opinie,gdzie aproszone były nasze
posłanki Iwona Arent (PiS) i Lidia Staroń (PO).Pani Poseł Staroń
oświadczyła publicznie,że nigdny nie zamierzała ani nie zamierza
ubiegać się o olsztyński stołek Prezydenta.Wynika z tego,że idioci
pokroju Procyka,Winiarskiej,Barańskiego wypisując w swoich postach
na forum takie bzdury "omamiają" nas celem dyskredytacji Pani Poseł.
Na sam koniec pani Arent powiedziała mniej więcej w tym sensie,że o
niej nie wypisuje się bzdur chociaż ona też walczy o ludzi.Pani
Arebt coś się popieprzyło.Ja ją widzę tylko w programach TVP,gdy
może krytykować kogokolwiek ,co żarliwie czyni.Nie znam jej
jakichkolwiek działań w kierunku poprawy warunków społeczno-
gospodarczych regionu.Nie znam dlatego,że ona w tym kierunku (jak
podejrzewam) mało albo nic nie robi.Dlatego uważam,że w pracy posła
pani Arent nie dorosła Pani Poseł Staroń "do pięt" ,więc nie ma
moralnego prawa krytykować Pani Poseł Lidii Staroń.
Obserwuj wątek
    • Gość: swiatowy Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.bethere.co.uk 21.04.08, 20:12
      Na dodatek tej Arent podoba sie jeszcze kryminal w centrum miasta
    • Gość: do Marty Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:13
      To chyba tobie Marto coś się popieprzyło. Akurat ja też oglądałam ten program i
      dla mnie Staroń była zupełnie niewiarygodna z tym swoim "rzucaniem się" na
      prowadzącą, zagłuszaniem jej, nie dopuszczaniem do słowa i obwinianiem innych (z
      resztą tradycyjnie). Co do wypowiedzi poseł Arend, to chyba nie masz zdolności
      do rozumienia najprostszych zdań. Ona w odpowiedzi na zarzuty Staroń, że atakuje
      się ją za to, że zajęła się sprawą Małkowskiego, powiedziała tylko, że ona też
      zajęła się sprawą Małkowskiego, a jej nikt nie atakuje. To stary numer Lidzi
      robić z siebie pokrzywdzoną, a jednocześnie opluwać innych. Marto, jakoś nie
      zauważyłaś wypowiedzi prowadzącej, która powiedziała, że kobieta zgwałcona przez
      Małkowskiego ma za złe Lidzi, że nie pomogła jej w czasie, gdy potrzebowała od
      niej pomocy, ale uaktywniła sie dopiero wówczas, gdy pokrzywdzona już nagłośniła
      sprawę. Wtedy Lidzia sprowadziła komercyjną tv, bo oczywiście już miała w tym
      swój interes(też z resztą tradycyjnie). Jeśli chodzi o oświadczenie Lidzi na
      temat stołka prezydenta, to wypisz sobie to trwale na czole, żebyś potem nie
      mogła sie tego wyprzeć, bo ja wiem z cała pewnością, że już była u wojewody, aby
      zostać na razie chociaż zarządcą komisarycznym.
      • Gość: wyborca Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:27
        A co zrobiła w tej sprawie (kobiety zgwałconej) pani Arent?
        • Gość: Zdegustowany Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.08, 21:01
          Ten program miał w rzeczywistości jednego gościa - Panią Poseł
          Staroń. Pani Poseł Arent prawie nic nie powiedziała. Program ogólnie
          z gatunku bezsensownych. Nie wiem o co w nim chodziło? Pani
          Redaktor "szczypała" bez ładu i składu Panią Staroń, nie
          dopuszczając do głosu Pani Poseł Arent.
    • Gość: erka Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 20:58
      jak słyszę albo widze tę posłankę na A. to mnie wstrząsa i mam
      problemy z powstrzymaniem niemiłych dla żołądka odruchów
      gastrycznych, a program Tv traci oglądalność o 1 widza.
      No juz tak mam. I to jest nieuleczlne, muszę unikać jakichkolwiek
      kontaktów. Np. jak były wybory to miałam dłuższą droge do pracy
      przez te jej plakaciki. Brrrr...
    • Gość: ewa Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 21:35
      Tak Pani Poseł Lido Staroń
      • Gość: list Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:48
        nagonka na Panią Poseł Lidię Staroń osiąga zenit. Jej przeciwnicy wiedzą, że
        jak zostałaby prezydentem to skończyłyby sie w Olsztynie przekręty. A Pani
        Poseł ma wielu przeciwników, którym ucięła dostęp do lewej kasy: Procyk,
        Stefański (Domator), Małkowski-zarzuty gosp., Sycz ...
        • Gość: wyborca Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:54
          Układ olsztyński rusza do boju. Ma się czego bać - niech tylko Łomża ruszy
          spółkę śmieciową - to dopiero będą "kwiatki", prawda panie Cichoń i panie Sycz?
          • Gość: kaśka Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.gprs.plus.pl 21.04.08, 22:38
            Niech się boją Ci co się mają bać, jeśli przekręty robili. Ale do
            Marty vel Ewa. Nie broń kochanie tak mamusi bo niesmacznie to
            wygląda. Mama sama sobie da radę - znaczy się Poseł Staroń. Ale nie
            dziwię się, że partyjni koledzy chcą z Panią Poseł Lidią poważnie
            porozmawiać. Pomysł z uwłaszczeniem miał jedynie na celu zdobycie
            kolejnych wyborczych głosów - podobnie jak w ustawie o uwłaszczeniu
            spółdzielców, na której skorzystała sama Pani Staroń zyskując
            atrakcyjne lokale użytkowe, o które wcześniej spierała się ze
            Spółdzielnią Pojezierze. Pani Poseł wsytd po trzykroć. Ale klan Pani
            Poseł broni i jak mawiał klasyk Kurski ciemny lud to kupuje.
            • Gość: justyna Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 23:02
              A ja też jestem jej córeczką? Bo należę do klanu broniących i podziwiających
              panią poseł. Bardzo mi w życiu pomogła - uwaga-za darmo!
              • Gość: do justyny Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 23:28
                jak znam Lidzie, to nie uwierzę w twoje słowa NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: justyna Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 07:11
                  To twój problem, a nie mój. Pani poseł to wspaniała kobieta. Tak trzymać,
                  jesteśmy z Panią!
              • Gość: qwerty Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.08, 09:56
                poseł dostaje wysoka pensje, nie pracuje za darmo!
    • Gość: zuza Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 21.04.08, 23:59
      Czy to prawda że Pani Staroń hoduje krowy? Czy tych krów jest więcej niż 28(
      razem z jałówkami ma się rozumieć, lecz bez cielaków) Proszę o dokładną informację..
      • Gość: karol Re: TVP Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:12
        mi też Pani Poseł Staroń pomogła - i też ...ZA DARMO
        • Gość: do karola Lidzia kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:15
          jak znam Lidzie, to nie uwierzę w twoje słowa NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: olsztynianie Re: Popieram Posłankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 06:29
            Jeszcze nigdy w TVP3 lokalnej nie widzieliśmy tak tendencyjnego programu.
            Prawdziwa nagonka na Panią Poseł! Pani Poseł prosimy się trzymać! Jesteśmy z
            Panią!!!
            • Gość: JA Re: Popieram Posłankę IP: *.centertel.pl 22.04.08, 07:12
              Obie panie - redaktor i Arent naskoczyły na Panią Poseł - program
              zapewne na zamówienie układu olsztyńskiego. Arent zapewne
              przygotowuje grunt dla prezydenta z PISu . Pani Lidio proszę się nie
              dać!
    • Gość: pls23 Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.tpnet.pl 22.04.08, 07:25
      Pani Staroń zapytana w opiniach TVN o posiadane i ujawnione w oświadczeniu
      majątkowym gospodarstwo rolne 28,28 ha odpowiedziała, że nie korzysta z dopłat
      unijnych. Jest to nieprawda , gdyż w 2005 i 2006 r. otrzymała te dopłaty ale nie
      ujawniła ich w oświadczeniach majątkowych.
    • Gość: Marek Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.tpnet.pl 22.04.08, 07:28
      Oczywiscie, że kłamie mowiąc w Opiniach TVP pytana o mieszkanie mówi "mieszkanie
      nie jest w Olsztynie tylko w małej miejscowości" - w swoim oświadczeniu
      przyznaje się do dwóch mieszkań o powierzchni 116 i 146 m2 z czego jedno na
      pewno jest w Olsztynie.
      • Gość: prawnik Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:34
        oświadczenie jest jawne i jest w nim wykazany majątek Posłanki. Oświadczenie
        składa się po to, aby zobaczyć czy w czasie pełnienia funkcji Posła - jeśli się
        on wzbogacił czy ma to pokrycie w dochodach. W przypadku Pani Poseł stan
        majątkowy jest identyczny z tym - jaki był, gdy rozpoczynała swoją działalność.
        A to, że Pani Poseł miała jakiś majątek idąc do sejmu- to tylko dobrze o niej
        świadczy, że nie szła tam dla kasy i układów jak to czynią inni posłowie. Pani
        Poseł popieram Panią, podziwiam i życzę wytrwałości. Aż trudno uwierzyć, że
        lokalna telewizja wiecznie jest uwikłana w lokalną sitwę. Najpierw gloryfikowała
        zenona p. , potem czesława m., a teraz lokalny układ.
        • Gość: zez Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:17
          Pani Poseł - popieramy Panią i życzymy zdrowia i wytrwałości w tej nierównej
          walce. Tylko Pani jest wierna zasadzie przyzwoitości. A lokalna telewizja
          zeszła do poziomu szmatławca.
          • Gość: xyz Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:14
            czy dlatego, że pokazała w końcu prawdziwe oblicze fałszywej Lidzi? poczekajcie
            jeszcze, zobaczycie, co jeszcze wyjdzie
            • Gość: noe Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:47
              Pani Poseł trzeba wreszcie dokopać tej olsztyńskiej sitwie! Tak trzymać!
              • Gość: leee Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:53
                lidia niech lepiej odda dlugi. a jak ona b edzie prezydentem to i tak przekrety
                beda bo ona jest jednym z wiekszych. nihil novi.
                • Gość: wyborca Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:11
                  Skoro wiesz o długach to zawiadom odpowiednie organa a nie rzucaj oszczerstw.Nie
                  sięgasz jej do pięt ani nawet do podeszwy!
                  • Gość: aaaa Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 16:49
                    rzecz w tym, że posłanka tak rozpętała wojnę że przedawniły się jej długi z 10
                    lat, a sąd nakazał jej zapłacić tylko za 3 lata, bo tylko tyle wstecz mogła
                    żądać od niej spółdzielnia
                    • Gość: milka Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 17:04
                      Też bym rozpętała wojnę, gdyby żądano ode mnie łapówki.
                      • Gość: ............. Re: Pani Poseł popieramy Panią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 17:33
                        to ciekawe. Pani Poseł własnościowe prawo do lakalu ma od 7 lat , to jak może
                        mieć wirtualne "długi" od lat 10. Logika iście procykowa. Ja mam lokal od 10
                        lat i spółdzielnia musiała mi ZWRÓCIĆ 50 tys. Te oszczercze paszkwile na forum
                        produkują ludzie, których ciemne interesy Pani Poseł naruszyła!
    • Gość: Gość Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.tpnet.pl 22.04.08, 18:37
      Ciemne interesy pani Staroń niedługo ujrzą światło dzienne. Proszę o chwilę
      cierpliwości.
      • Gość: Informatyk Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:59
        Zauwazylem ze wszystkie osoby broniace pania staron na tym forum,
        pisze z jednego komputera oraz adresu ip, Zapewne za sterami siedzi
        corka, ale to tylko tak na marginesie.
        pozdrawiam
        • Gość: Olsztyniak Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 23:07
          to nic nowego, w koncu trzeba bylo zatrudnic corke, przeciez mama
          nie ma czasu by rozpisywac sie na forach ... Lidka kreci kolejne
          afery, w sumie nic ona dla olsztyna nie zrobila, oprocz rozkrecania
          beznadziejnych afer, smutno :(
        • Gość: Gość do Informatyka IP: *.autocom.pl 22.04.08, 23:08
          to przetrzyj oczy, koleś, bo ja patrzę i widzę, że adresy są różne...
          • Gość: yad Re: do Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 04:27
            też tak myślę, a z ciebie informatyku jest jest jedna wielka kozia dupa, do tego
            pierdząca ze strachu
            • Gość: ... popieram Posłankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 05:33
              Popieram posłankę Staroń i życzę jej wszystkiego najlepszego. Co do tej drugiej
              posłanki I.A. to tylko powiem, że nigdy nie spotkałem się z taką niekompetencją.
            • Gość: * o dez-Informatyku IP: *.ols.vectranet.pl 27.04.08, 00:30
              Bo chłopakowi pomUliły się ksywki, powinno być "dezInformatyk", to
              tak zupełnie na marginesie...
    • Gość: Gość Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 05:51
      Pani Staroń wynajmuje w Olsztynie różnym firmom mieszkanie o powierzchni (jak
      deklaruje w oświadczeniu majątkowym ) 146 m2, wynajmuje studentom dom o pow. 100
      m2 na Kolonii Mazurskiej,wynajmuje na sklep pawilon na Jarotach o pow. jak pisze
      w deklaracji 37,4 m2, wynajmuje własnościowy lokal użytkowy stojący na gruntach
      Pojezierza o pow. 196 m2 dla gastronomii i fryzjera. Interesującym w jej
      "nieskazitelnym" działaniu jest to, że zapomniała ten pokaźny dochód z najmu
      swojego majątku pobierany od najemców od co najmniej 2000 r. przedstawić w
      swoich oświadczeniach majątkowych.
      Ciekawe czy te dochody pobierane przez tyle lat z najmu znane są Urzędowi
      Skarbowemu.
      • Gość: procykowo i małkow też próbowaliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 06:43
        cześć gościu - mój sprzymierzeńcu. Też próbowaliśmy zamknąć usta Staroniowej.
        Ileż my się napisaliśmy zawiadomień, paszkwili...Niestety podatki sa płacone
        (spowodowaliśmy kontrolę przez Urząd Skarbowy - 10 lat do wstecz - i nic,
        jeszcze jej musieliśmy zwrócić prawie 300zł), długów niestety nie posiada,
        dotacji nie bierze - chociaż powinna i ma prawo. Co mi jeszcze "gościu", mój
        kompanie w nagonce podpowiesz. Nasze media też zrobiły co mogły. Udał się naszej
        telewizji ten tendencyjniak o posłance, prawda? Mamy znajomości, oj mamy. Tylko,
        żeby jeszcze tą kobietę uciszyć - i dalej Olsztyn i jego kasa będzie nasza.
    • Gość: sta Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.08, 06:54
      Lidzia rządzi, Lidzia radzi, Lidzia nigdy się nie zdradzi. (tylko tym razem nie
      wyszło i prawda się ujawniła). Lidowszczyzna = zapobiegawcze niszczenie
      kontrkandydatów pod pozorem walki z układami. Może inna definicja?
      • Gość: procykowo i małkow Co by tu jeszcze panowie i panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 07:00
        mój "gościu" i "sta" (w jednej osobie) też nie mozecie spać - tak jak ja. Spędza
        mi sen z powiek ta posłanka. Co by tu jeszcze panowie i panie. co by tu
        jeszcze...? A najgorsze, że pomaga ludziom - i to za darmo.
        • Gość: ja Staroń krętaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 07:54
          a ja tam swojego zdania o Staroń nie zmienia: kłamczucha i krętaczka
          • Gość: xx Re: Staroń krętaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 09:08
            A co powiecie jak powiem, że Pani Staroń obrońca spółdzielców ma
            wyrok za niepłacenie do spółdzielni.
    • Gość: Hania Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:59
      Niech ta Pani już przestanie kręcić , Bo ona nic nie robi tylko
      podjudza społeczeństwo i wywołuje konflikty po to żeby miała sama
      dla siebie zyski a w dodatku mięciutki stołek.
      • Gość: normalna Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:59
        Pani Poseł wszyscy normalni i uczciwi ludzie popieraja Panią. Dużo wytrwałości w
        walce z olsztyńskim układem!
        • Gość: kaśka Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.08, 18:21

Jestem normalna i uczciwa i nie popieram Pani Staroń. Więc proszę
          Cię koleżanko "normalna" nie wycieraj sobie buzi normalnymi i
          uczciwymi. Pani Staroń jeśli jest nieskazitelna powinna wytłumaczyć
          poważne zatajenie dochodów w oświadczeniu majątkowych z tytułu
          dotacji unijnych i wynajmu lokali. Są to spore kwoty a przecież Pani
          Poseł tropi malwersacji i sama powinna być nieskazitelna.
          Jako normalna i uczciwa oczekuje wytłumaczenia tych jawnych
          sprzeczności.
          • Gość: normalna Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 18:37
            Czy to zanaczy,że od innych tego nie oczekujesz? Jesteś z sitwy?
            • Gość: jeni Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 21:15
              "A co powiecie jak powiem, że Pani Staroń obrońca spółdzielców ma
              wyrok za niepłacenie do spółdzielni. "I z mandatem poselskim? Skandal Platformo,
              skandal!
            • Gość: wega Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 21:18
              "Pani Staroń wynajmuje w Olsztynie różnym firmom mieszkanie o powierzchni (jak
              deklaruje w oświadczeniu majątkowym ) 146 m2, wynajmuje studentom dom o pow. 100
              m2 na Kolonii Mazurskiej,wynajmuje na sklep pawilon na Jarotach o pow. jak pisze
              w deklaracji 37,4 m2, wynajmuje własnościowy lokal użytkowy stojący na gruntach
              Pojezierza o pow. 196 m2 dla gastronomii i fryzjera. Interesującym w jej
              "nieskazitelnym" działaniu jest to, że zapomniała ten pokaźny dochód z najmu
              swojego majątku pobierany od najemców od co najmniej 2000 r. przedstawić w
              swoich oświadczeniach majątkowych.
              Ciekawe czy te dochody pobierane przez tyle lat z najmu znane są Urzędowi
              Skarbowemu. "
              A skąd ona ma taki majątek?
              • Gość: wyborca Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:29
                A skąd się wziął majątek posła Sycza - dyrektora szkółki? Większy od niejednego
                posła z ław rządowych! Wstyd platformo!
                • Gość: Gość Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:55
                  To nie jest cały majątek , bo przecież deklaruje w swoim oświadczeniu majątkowym
                  że posiada gospodarstwo rolne 28 ha z budynkiem mieszkalnym o łącznej wartości
                  250 tys. Oczywiście nie jest to prawdą bo to "gospodarstwo" to działki nad
                  jeziorami z domem letniskowym całorocznym.(w 2005 i 2006 otrzymała na to
                  "gospodarstwo rolne" dopłaty unijne o czym "zapomniała" napisać w swoim
                  oświadczeniu majątkowym), zaś wartość tych nieruchomości jest kilkakrotnie wyższa.
                  • Gość: do goscia procykowo i malkowszczyzna ruszyli do boju IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 01:37
                    wsciekly atak ukladu przez ostatnie dni wskazywal, ze sitwa nie spi, te wpisy na
                    forum - goscia to atak desperacji. Olsztyn popiera Pania Posel i nawet ta
                    sprzedajna lokalna telewizja tej sytuacji nie zmieni
                    • Gość: Mocher Re: procykowo i malkowszczyzna ruszyli do boju IP: 88.156.62.* 24.04.08, 07:16
                      Pozdrawiam wszystkich niewidomych i niedosłyszących. O wadach Pani
                      poseł było głośno od wielu lat. Jednak szydło wyszło z worka dopiero
                      teraz. Fani dalej nie widzą, nie słyszą. Mochery na głowy, laski i
                      parasolki do rąk i ruszajcie na odsiecz.
                      • Gość: noe Re: procykowo i malkowszczyzna ruszyli do boju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 07:44
                        Układ olsztyński aż tak się boi jednej odważnej kobietki? Zatrudnił sprzedają
                        TVP olsztyn aby rzuciła oszczerstwa. Nie będę płacić abonamentu! W Olsztynie
                        rządzą tak jak na Białorusi!
                        • Gość: telewidz Re: procykowo i malkowszczyzna ruszyli do boju IP: *.ols.vectranet.pl 24.04.08, 08:31
                          ja tez nie bede placic abonamentu dosc tvp z ukladu.
                          • Gość: kaśka Re: procykowo i malkowszczyzna ruszyli do boju IP: *.gprs.plus.pl 24.04.08, 13:34
                            I tak nikt nie płaci abonamentu. Więc nie ma czym straszyć. Pani
                            Lidia buduje swój układ. Jeden chce zastąpić drugim. Zaczyna się od
                            rodziny i takich pacynek, którymi pociaga się za odpowiednie sznurki
                            by na forum wrzucały dużo wpisów. W "Misiu" była szafa prezesa do
                            której można było zaśpiewać " łubudubu niech żyje nam prezes naszego
                            klubu". Teraz jest forum. Szkoda tylko, że pośpiewać sobie nie
                            możecie. Łubudubu niech żyje nam poseł z naszego klubu. Ups, sorki
                            już nie z naszego. Przecież zawieszona. :)
                            • Gość: ja Fałszywa Lidzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 13:56
                              Widać, że nadal wszyscy boją sie Procyka, skoro piszą, że to on ruszył do boju
                              przeciw Staroń. Jeżeli to prawda, to trzymam za niego kciuki, on pierwszy poznał
                              sie na Lidzi, tylko ona wtedy przy pomocy Małkowskiego go niszczyła, a wszystkim
                              innym tchórzom było to na rękę, bo się go po prostu bali, a teraz wyhodowana
                              prze nich na własnej piersi żmija przerosła swoich mistrzów!!!
                              • Gość: a to JA Fałszywy "ja" IP: *.ols.vectranet.pl 27.04.08, 00:25
                                Rany co za bełkot ! Prawie taki sam jak I.A. i "dziennikarki" w
                                rzeczonym programie. Lepiej niech tacy zostaną przy "prezim" Proc.,
                                Syczu i im podobnym! He, He...
    • Gość: kos Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 10:52
      Pani Arent to kobieta z klasą potrafiła pomóc poszkodowanym i zastraszonym
      kobietom, natomiast p. Staroń widziała tylko swój interes w pomocy dla tych
      osób ( zresztą widzieliśmy w TVP jak dziewczyna skrzywdzona przez Małkowskiego
      mówiła o interesowności p. Staroń.)
      Tak samo pod płaszczykiem walki z układem ukrywa swoje prawdziwe dochody
      oszukując wszystkich nas mieszkańców.
      Powiązania istniejące w Olsztynie i tak wyjdą na wierzch bez promowania się
      przy tym p. Staroń. Największego kłamce oszusta Małkowskiego już nie ma dzięki
      kobietą które odważyły się mówić ale na pewno z pomocą p. Arent.
      • Gość: koks do Arent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 16:12
        chyba sama Arentowa pisze o sobie. Nikt w to nie uwierzy, że pani Arent
        komukolwiek pomaga. Miałem sie o tym szansę przekonać będąc w pani biurze- 4
        miesiące temu. W sprawie małkowskiego przypomniec tylko należy, że to dzięki
        Pani Poseł Staroń umorzone wcześniej sprawy - mają dziś swój finał w
        prokuraturze w Łomzy i są stawiane zarzuty.
        • Gość: kąkol Re: do Arent IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.08, 17:57
          Działalność Arentowej ogranicza się do "bycia" posłem.
          • Gość: kaśka Re: do Arent IP: *.olsztyn.mm.pl 29.04.08, 19:46
            Koks. Mój drogi. Chyba kpisz, że o Małkowskim przypomniała Pani
            Staroń. Lepiej przeczesz swoją pamięć i przypomnij sobie redaktora
            Kowalewskiego z Rzepy, który swoim artykułem sprowokał
            zainteresowanie i chwała mu za to. Więc proszę Cię - MNIEJ KOKSU BO
            NA PAMIĘĆ ŹLE WPŁYWA. Dzięki Panu Mariuszowi sprawa znów wypłynęła i
            nabrała rumieńców. A Pani Lidia Staroń chce się znów ogrzać w cieple
            i blasku sławy. To wazeliniarstwo jest męczące.
            • Gość: Lena Ł. Re: do Arent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 20:01
              Dla ciebie? Więc po co się tak męczysz, dziecino!
              • Gość: pewna Re: do Arent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 22:57
                Lidka działa tylko i wyłacznie pod publiczkę, dobrze napisano, że
                chce się ogrzać w blasku sławy i tyle. Teraz marzy się jej stołek
                prezydenta i chciała robić ludziom wodę z mózgu, ale już się na niej
                poznali i chyba zaczął się początek jej końca! Wynajmuje kilka
                lokali uzytkowych, domy i mieszkania z których miesięcznie ma ponad
                10 tys. zł i to wszystko bez podatku!!! a u innych szuka
                nieprawidłowości! sprawiedliwa inaczej!
                • Gość: pewna Procykowa Re: do Arent IP: *.olsztyn.mm.pl 30.04.08, 06:10
                  Czemy podpisujesz nick tylko częściowym mianem "pewna" a nie pełnym
                  "pewna Procykowa"?
              • Gość: yad Re: do Arent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 23:00
                Racja, kaśka jest dziwnie nadpobudliwa. Można to tłumaczyć strachem, który każe
                jej zachowywać sie tak nieprzyzwoicie. Zapał godny lepszej sprawy. Uspokuj się
                dziecino.
      • Gość: ortograf do kosa Re: TVP Olsztyn posłanki Arent i Staroń IP: *.olsztyn.mm.pl 30.04.08, 06:07
        Jeżeli publicznie wypisujesz swoje bzdury to naucz sie pisać.
        Dzięki kobietą,które odważyły się mówić czy dzięki kobietom?
        Baranie
        • Gość: koks do kaśki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:15
          Sprawdziłem daty. Wrzesień 2007r Posłanka Lidia Staroń interweniuje u Ministra
          Spraw. i Prokuratora Krajowego w sprawie postępowań dot. małkowskiego (sielska,
          podatki, lokale, śmieci). Po interwencji Posłanki - sprawy, wcześniej umorzone,
          podjęto i przekazano do Łomży (z nadzorem). Sprawa, którą opisywał p. Mariusz -
          to styczeń 2008r. Fakty mówią same za siebie. Posłanka jest po prostu niezwykle
          skuteczna, odważna i jest po stronie ludzi. Dlatego olsztyńska klika się jej
          boi. Jeszcze ona jedyna powstrzymuje ten zalew olsztyńskiego bagna. Pani Poseł
          podziwiam Panią i wierzę, że nie będzie się Pani przejmować paszkwilami miernot
          i sprzedajną tvp3 (za czym stoi Górecki, Cichoń, Sycz i Rybicki). Ż całego
          serca życzę wytrwałości i siły!
          • Gość: AS Re: do kaśki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:20
            O czym Ty kobieto piszesz? Łomża we wrześniu 2007? Zastanów się.
            chyba opętana jesteś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka