Gość: x IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.08, 23:34 Pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 00:15 jestem programu Jana Tandyraka - moim zdanie brzmi on - do władzy PO trupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.gprs.plus.pl 23.05.08, 00:43 To Nałęcz jeszcze nie siedzi za śmiertelny wypadek??? To skandal, że ten zawodowy "radny" jeszcze próbuje rozwalać Radę!!! To ja już wolę Platformę. Nałęcz, Szostek, Fabisiak... . Ale władza by się dobrała. Mam nadzieję, że się nie uda. Nieudacznikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.08, 00:47 A to oni do kina sie wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 00:55 Ale chyba na film ?" Stawka większa niż życie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 07:26 Uważajcie na Nałęcza,"kablosz miklosz"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 08:12 Pierwsze co powinien zrobić nowy klub to rozwiązanie problemu Małkowskiego. Osoba na której ciążą takie zarzuty, nie powinna być nadal PREZYDENTEM MIASTA! Radni broniący niedawno jeszcze CJM będą się mogli przynajmniej częściowo zrehabilitować, o ile to w ogóle możliwe, bo wielu ludziom już na zawsze będą się kojarzyli z małkowszyzną. Dla PiS-u powinien to być pierwszy i podstawowy warunek współpracy z nowym klubem. Ale raczej czarno to widzę. Bez całkowitej wymiany kadr nasze miasto nie ruszy nigdy do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.08, 08:16 Jak czytam znów o politycznych rozgrywkach zamiast o pomysłach na rozwiązanie problemów miasta to myślę, że to nie jest awangarda a ariergarda (zabezpieczanie tyłów), bleee "nowe wraca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 08:29 Gdy organizm chory, niewydolny i w gorączce powinno się myśleć raczej o inwestowaniu w lekarstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.uwm.edu.pl 23.05.08, 08:49 A co na to wszystko radny Baczewski, bo dawno go nie widziałem i słyszałem, a brakuje mi tego bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.uwm.edu.pl 23.05.08, 09:23 Zbyt późno przeczytalem Gazetę Olsztyńską a tam jest jasno napisane, że radny Baczewski "wykreca się od odpowiedzi". Wreście coś istotnego usłyszalem od radnego Baczewskiego. Miłego weekendu dla czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 09:32 Czy ten "nowy klub" nie powstał przypadkiem po to, by Czesiu nadal mógł rządzić zza krat. Coś dużo w nim podopiecznych Małkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jodan Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.ols.vectranet.pl 23.05.08, 09:45 Jedni godni drugich; pewnie stratują sie w wyścigu do koryta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.szostek Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 10:00 Typowe dla wielu ludzi z tego miasta. jeszcze klub formalnie nie powstał, jeszcze nie ogłosił programu / to w przyszłym tygodniu/, jeszcze nie określił osób, które w nim będą a juz jest ..... be. Jedno jest już pewne - jesli klub będzie, to jego szefem będzie Prof. Mirosław Gornowicz. Nikt chyba nie sądzi, ze my z Prof. Gornowiczem będąc w tym klubie będziemy z utęsknieniem oczekiwać powrotu Małkowskiego, aczkolwiek zgodnie z obowiązującym prawem JCM może wrócić całkiem niedługo do zarządzania miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nazwiska coś mówią Re: Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 15:38 A może już rządzi? Wszak radny Zdunek gdy już Czesiu był zapuszkowany wykrzykiwał w radio "jesteśmy z Panem, Panie Prezydencie", a radny Dzus to przecie najwierniejszy z wiernych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weganin11 Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.08, 10:24 POgonić po prostu te towarzystwo pazerności do pracy ,a miastem niech w końcu zaczną rządzić fachowcy bez przynależności partyjnej, bo tych wszyscy już mają dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:05 Jestem zdumiony,że nowemu klubowi nie przeszkadza pan przewodniczący Dąbkowski który obchodzi prawo a powinien prawa pilnować.Natomiast pan Tandyrak PO załatwieniu z Czeskiem tych dobudówek od strony Łyny w nagrodę załapał sie do spółki ze Szwejkiem i też prowadzi dzialność na majątku gminy.Tacy radni nie pownni mieć zadnej funkcj w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad wielka żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 14:13 Czuję zwyczajnie wstyd za to co wyprawiaja ci ludzie,jednoczący się dla kasy bez klasy i szacunku dla swoich naiwnych wyborców, w tym totalnym zamieszaniu widać co się liczy naprawdę. Proponuję skrócić nazwę tej grupki nie "Ponad podziałami" ale "Żenua 1" . Sam już nie wiem jak nazwać nie mniej żałosnych Tandyraka i spółkę. Po prostu potrzeba nowych ludzi i wyborów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super Bardzo dobry pomysł. Liczę teraz na nawiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 15:11 merytorycznej współpracy z PIS. Może to otrzeźwi "POlityków" PO w Radzie Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promują swój bizne Re: wielka żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 15:42 Czy ta "Karczma Jana" to lokal, w którym nigdy nie można było dostać piw regionalnych? To min. dzięki takim ludziom popadały ostatnie browary na Warmii i Mazurach, w tym nasz Jurand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstaw się Re: wielka żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 18:41 i powiedz ja KOWALSKY jestem największym mądralą i wiem jak sprawować władzę - pewnie cię wybiorą. zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Radni z Awangardy chcą przystopować Platformę IP: 195.47.201.* 23.05.08, 15:40 Należy dziękować wszystkim Swiętym, że w tym gronie znalazł się Gornowicz człowiek uczciwy bezinteresowny i z głową na karku. Mam tylko nadzieję w tym człowieku, że nie dopuści do katastrofy naszego miasta Olsztyna - napewno ciężkie to wezwanie, trzymam kciuki i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś