Dodaj do ulubionych

Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:39
gazetaolsztynska.wm.pl/Sad-oddalil-wniosek-wiceprezydenta-Glazewskiego,47167
Obserwuj wątek
    • Gość: oj,oj kolejny krok w stronę normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 11:07
      przynajmniej sąd się nie skompromitował
      • Gość: saj Re: kolejny krok w stronę normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 11:12
        gdybyśmy nie podnieśli krzyku...
        Mam nadzieję, że nasi młodzi detektywi uzupełnią audycję o nowe elementy
        dostarczone przez internautów.
    • tabazaa Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta 30.05.08, 11:45
      Zastanawia mnie skąd raptem ta jazda na Głażewskiego.Była afera z
      Małkowskim,poszedł do odstrzału i zaraz następny na celowniku.Jeż jest mocno
      lansowany na TW jak na olsztyńskie warunki.Jeżeli w taki sposób można się
      pozbywać każdej władzy to ciekawa jestem skąd będziemy brać DOBRYCH kandydatów
      na radnych i na prezydeta.Przecieżza chwilę każdy średnio normalny człowiek w
      mieście Olsztynie na propozycję zostania jego prezydentem popuka się w czoło i
      ucieknie z krzykiem,podobnie na radnych.Zostanie któryś tam garnitur mętów
      którym wszystkojedno byle się raz załapać i nachapać bo grugiego razu nie będzie
      bo szlachetni olsztyniacy po miesiącu wyleją ich na zbitą buzię już to przy
      pomocy prowokacji już to zrobiwszy
      agentem,narkomanem,pedałem,żydem,kurwą,łapówkarzem do wyboru.Kto normalny na to
      pójdzie???
      Nie bronię Głażewskiego ani tym bardziej Małkoszczenki.Pokazuję konsekwencje
      tego amoku w który popadają olsztyniacy włącznie ze mną bowiem odczuwam
      niekłamaną ulgę z powodu wymiksowania Małkowskiego chociaż wolałabym żeby to się
      stało przy pomocy cywilizowanych czyli demokratycznych metod.
      • Gość: robi Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.08, 11:56
        tabazaa napisała:

> Zastanawia mnie skąd raptem ta jazda na Głażewskiego.Była afera z
        > Małkowskim,poszedł do odstrzału i zaraz następny na celowniku.Jeż jest mocno
        > lansowany na TW jak na olsztyńskie warunki.Jeżeli w taki sposób można się
        > pozbywać każdej władzy to ciekawa jestem skąd będziemy brać DOBRYCH kandydatów
        > na radnych i na prezydeta.Przecieżza chwilę każdy średnio normalny człowiek w
        > mieście Olsztynie na propozycję zostania jego prezydentem popuka się w czoło i
        > ucieknie z krzykiem,podobnie na radnych.Zostanie któryś tam garnitur mętów
        > którym wszystkojedno byle się raz załapać i nachapać bo grugiego razu nie będzi
        > e
        > bo szlachetni olsztyniacy po miesiącu wyleją ich na zbitą buzię już to przy
        > pomocy prowokacji już to zrobiwszy
        > agentem,narkomanem,pedałem,żydem,kurwą,łapówkarzem do wyboru.Kto normalny na to
        > pójdzie???
        > Nie bronię Głażewskiego ani tym bardziej Małkoszczenki.Pokazuję konsekwencje
        > tego amoku w który popadają olsztyniacy włącznie ze mną bowiem odczuwam
        > niekłamaną ulgę z powodu wymiksowania Małkowskiego chociaż wolałabym żeby to si
        > ę
        > stało przy pomocy cywilizowanych czyli demokratycznych metod.

Po metodach działania poznacie ich... PiS ostatecznie stracił już twarz we
        wszystkich większych i bardziej liczących sie ośrodkach kraju, więc teraz chwyta
        sie ostatniej szansy na przetrwanie - w matecznikach zapyziałej prowincji (a
        Olsztyn do takich należy, niestety), gdzie jeszcze "ciemny naród" mógłby kupić
        jego ideologię.
        • Gość: Taaa Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 12:14
          Zapytaj J. Szostka co o tym sądzi. To też PiSiak?
          • Gość: robi Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.08, 12:51
            A co tu ma do rzeczy opinia Szostka? Fakty i działania, które każdy może
            zobaczyć, nie zależą od czyjejś opinii.
            • Gość: j.szostek Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 18:21
              rzeczywiście - fakty i działania towarzyszu radny rob z klubu
              rządzącego nie zależą od niczyjej opinii. Jak to się mawia z
              faktami się nie dyskutuje...
              Więc oczywistą oczywistością jest, ze ja skromny radny jestem
              członkiem PO, który jako jedyny nie godził się na to co wyprawiał
              Czesław Małkowski /moze inni też, ale milcząco/ i głośno
              protestował, a wreszcie opuścił CHORĄ Koalicję. Towarzysze G
              łażewski i Tandyrak POstanowili więc wyrzucić skromnego radnego z
              klubu dorabiająć do tego ideologię i opinię tego, który jest
              konfliktowy, a do wyrzucenia posłużyli się jednym takim, któremu
              skąd inąd współczuję, co to się Zwierko nazywa Waldemar Zwierko.
              Teraz obaj panowie mają problemy i śmiem twierdzić, ze gdyby obaj
              bezpowrotnie opuścili mury Ratusza zyskałby Olsztyn i jego
              mieszkańcy, zyskałaby PO. Jestem typem długodystansowca i
              cierpliwie czekam, więc czekam na wynik tego co się dzieje.
              Intryganci i kiwacze sami się zakiwali i tak im się POplątały nogi,
              ze już utrzymać im się na nich trudno. POwtarzam odejście tych
              panów oczyściłoby atmosferę w Ratuszu. Ja zaś dalej jestem
              członkiem PO i wierzę, ze ta wróci do swoich dobrych
              przedwyborczych założeń. Tylko, ... Tak po piłkarsku - najlepsza
              taktyka i najlepszy trenner nie POmoże, kiedy piłkarze plączęą sie
              o własne kulasy. Ten problem ma niestety
              • Gość: Różnoraki jednaki Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 20:24
                Niechaj Pan będzie zawsze najpierw sobą, a potem dopiero "członkiem PO" czy
                czegoś tam innego.
                Pogonić wszystkich dziadów -
                - kibicujemy Panu!
                • Gość: wow Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 30.05.08, 23:29
                  Szostek sam ze sobą rozmawia?
              • Gość: W.Zwierko Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:15
                Nie zabieram już głosu na tym forum pełnym chamstwa, obłudy i
                nienawiści do innych - lecz czasami sytuacja wymaga, aby człowiek
                zniżył się do tego poziomu.
                Kolego Jarku rozumiem, że pałasz nienawiścią do wielu ludzi tak juz
                twoja natura. Twoje ciągłe ataki na forach tu i ówdzie nie robią już
                na nikim wrażenia. Wracając to nowego klubu to stwierdzam, iż jesteś
                jego największym problem i ewentualny jego upadek będzie twoją
                zasługą. Jak zwykle powiększysz sobie liczbę osób, których
                nienawidzisz.
                Wracając do tematu T.Głażewskiego..
                Oczywiście najlepiej wieszać psy na PiS-sie, bo zawsze dążył do
                pełnej lustracji. Za każdym razem jak ktoś obrywa teczką to musi być
                robota ludzi z PiS. Mogę oświadczyć, iż nikt z nas ( radnych PiS)
                ani nikt z osób z naszego bliskiego otoczenia nie stoi za sprawą TW
                Jeż.
                To, co się dzieje obecnie to według mnie typowa walka wewnętrzna
                zwalczających się nawzajem grup z PO. Szostek czy jak go zwał
                Jarosław Szostek aż kipi z radości wypisując posty w temacie "Kim
                jest "Jeż"? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=79623132.
                Tak, więc oczy kierowałbym raczej w tę stronę. Myślę, ze większość
                dziennikarzy może potwierdzić ile otrzymują telefonów od Jarosława z
                tematami na innych.
                Największa tragikomedią w olsztyńskiej PO to osoba J.Szostka -
                członka partii PO i członka Klubu opozycyjnego do Klubu PO. Jak
                zwykle wszyscy są źli tylko on jedyny sprawiedliwy.
                Oczywiście spodziewam się ostrych ripost pod różnymi nickami jednak
                kogo to obchodzi - mnie wogóle.
                • Gość: W.Zwierko Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 00:52
                  Uprzedzając polonistów, których jest pełno na tym forum - tak
                  faktycznie powinno być "ani żadna z osób".
                  mea maxima culpa
              • Gość: kolejny Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:08
                kiwacz się odezwał - radny zwierko. to jest osobowość na miarę .....
    • Gość: j.sz Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:41
      wymyśl jakąś inną śpiewkę. tych kłamstw już nikt nie kupuje Jeż ,
      Tandi i inne roboradni już się skompromitowali
      • Gość: j.szostek Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:06
        • Gość: j,sz Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 10:21
          waldeczku chyba coś CI puściło ....., wytonuj zycie jest piękne,
          pogoda za oknem doskonała i nie nie jest to pogoda tylko dla
          bogaczy, skubnij coś z niej dla siebie. naciesz się życiem idź do
          kościoła i bądź sprawiedliwy. szare komórki też potrzebują
          wypoczynku.łatwiej ci będzie czytać grę i swoją w niej rólkę :).
          spójrz na to co cię otacza - to nie tak jak myślisz, ze tylko złe
          ludy z wiczymi oczami i zębami
          • Gość: znajomy Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: 195.24.77.* 31.05.08, 14:49
            Szostek tak się zapultał, że zapomniał pozmieniać nicki.
            żenada.....
            • Gość: ej Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 22:32
              ciągle te same w odróznieniu od zwieracza
              • Gość: ? Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 01.06.08, 16:03
                Ale o co chodzi?
                • Gość: zwieracz Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 23:12
                  znowu POpuścił. Kolezka zamącił i jak zwykle nie wiadomo o co chodzi
                  • Gość: Takczysiak Re: Sąd oddalił wniosek Viceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 23:22
                    Radio Olsztyn, czwartek, 17.15.
                    O ile znów coś się nie stanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka