Gość: 1lazio IP: *.elb.vectranet.pl 20.09.08, 09:25 pozdro dla NORMALNYCH mieszkańców Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praptak2 Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 09:40 Gość portalu: 1lazio napisał(a): > pozdro dla NORMALNYCH mieszkańców Olsztyna Mazury pozdrawiają Elbląg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 10:53 No ,a co tam praptaku2 odnośnie UWM masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 10:58 spoko, to ma być wątek zgody, ten kto to chce zepsuć niech jeszcze raz przemyśli sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 11:02 yadol napisał: > spoko, to ma być wątek zgody, ten kto to chce zepsuć niech jeszcze raz przemyśl > i > sprawę I ty w to wierzysz? Dwunasta księga Pana Tadeusza-Kochajmy się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1lazio Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.elb.vectranet.pl 20.09.08, 12:41 nie ludżmy się,że się pokochamy bo to niemożliwe,ale miejmy chociaż do siebie szacunek,wy macie swoje problemy a my swoje a wbijanie sobie nawzajem na pewno tych problemów nie rozwiąże Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 12:45 zgadzam się w zupełności zobaczymy jak zachowa się reszta, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 13:33 Gość portalu: lol napisał(a): > I ty w to wierzysz? > Dwunasta księga Pana Tadeusza-Kochajmy się ? Nie wiem jak Yadol, ale ja TAK! Ja właśnie Buldogowate wiszenie zębami na szyi zupełnie sympatycznych Ludzi, warczenie dookoła, na wszystkie Miasta i Kraje - uważam za pokukane nieco! Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 13:19 Gość portalu: lol napisał(a): > No ,a co tam praptaku2 odnośnie UWM masz do powiedzenia? Mega <LOL>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisss Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 15:13 jakie Mazury? chyba raczej Warmia Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 20.09.08, 15:18 Odpowiadasz na: Gość portalu: krisss napisał(a): > jakie Mazury? chyba raczej Warmia Pani kriss, mieszkan na Mazurach, a nie na Warmii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.range81-151.btcentralplus.com 22.09.08, 18:20 Ty mreck vel praptak a od kiedy Elblag to Mazury? Odpowiedz Link Zgłoś
mariussz_tor Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 21.09.08, 12:47 Toruń pozdrawia piękny Elbląg i szybko rozwijający się Olsztyn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 21.09.08, 21:18 i tak trzymajmy Panie i Panowie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filon Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 21:35 Wzruszyłem się,jesienna miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 21.09.08, 21:38 normalność , gościu , oby, normalność, jak się tak łatwo wzruszasz to popracuj nad sobą, ale w zaciszu domowym , nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 21.09.08, 21:47 Podoba mi się Wasza starówka. Pozdrowienia dla elblążan z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filon Re:pozdrowiena dla yadola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 21:51 szkoda ,że namawia do miłosci a uczuciowo już się wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re:pozdrowiena dla yadola 21.09.08, 22:11 Skoro już jesteśmy skazani na siebie... :) Podziwiam Yada - że też mu się jeszcze chce... :) W sumie specjaliści negocjacyjni zwykle doprowadzają do konfliktu po to by później spotkać się na bardziej korzystnym dla siebie poziomie... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re:pozdrowiena dla yadola 21.09.08, 22:59 łeonie, wiesz dobrze i to bardzo dobrze, że nie jestem specjalistą od negocjacji, nerwa mnie po prostu siekła, skupmy sie na ważniejszych sprawach dla nas sprawach, coś się dzieje pod naszym olsztyńskim dywanem, coś na mojego nosa ważnego, dotyczy to pewnie i Elbląga, czekajmy spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re:pozdrowiena dla yadola 21.09.08, 23:00 przepraszam , miało zaczynać się : Leonie, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 21.09.08, 22:35 yadol napisał: > normalność , gościu , jak się tak łatwo wzruszasz to popracuj > nad sobą, ale w zaciszu domowym , nie na forum Może niech nie pracuje... To ładne, że jeszcze są wśród nas tacy, którzy się wzruszają. Nawet jeśli odważają sie do tego przyznać tylko w zjadliwej formie. W coraz liczniejszym tłumie zbyt szybko ulegających irytacji trzeba pielęgnować delikatność uczuć... Pozdrawiam z Kielc Elblążan i Olsztyniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 22.09.08, 09:04 Yadol, odkładając na stronę animozje, co dzieje sie pod olsztyńskim dywanem? Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 22.09.08, 14:23 mreck napisał: > ... co dzieje sie pod olsztyńskim dywanem? Też jestem ciekaw. Kiedyś to było jednoznaczne. Pod dywanem mogła być tylko walka buldogów. Jak to wygląda TERAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.range81-151.btcentralplus.com 22.09.08, 18:28 Mieszkancy tego powiatowego miasteczka Elblag sa bardzo nachalni.Codzienie ich pelno na tym forum i codziennie zanudzaja nas tym swoim elblagowem.Niech sobie pisza te swoje wypociny gdzies na forum Dzialdowa czy innej Mlawy a nie robia nam na forum syf. P.S mreck vel praptak widze ze zaczynasz sie neutralizowc powoli i tak trzymac!Obaj wiemy ze elblagowo mozna wcisnac tak dobrze do Warmii i Mazur jak i do Pomorza Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 22.09.08, 19:27 ale do ostroussen sie nie da sprzedawczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn 22.09.08, 23:31 mam do ciebie prośbę światowy, o ile mogę oczywiście, staraj sie nie uogólniać, nie wszystkie posty z Elbląga są obraźliwe i wrogie, tam żyją normalni ludzie, nie obrażaj ich ani ich miasta, nie prowokuj proszę - to niepotrzebne , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Elbląg pozdrawia Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:08 up Odpowiedz Link Zgłoś