apolot 03.11.08, 16:30 Poszukuję gabinetu gdzie mógłbym spróbowac terapii antynikotynowej przy pomocy aparatu Bicom. Może ktos wie gdzie w Olsztynie lub okolicach jest taka mozliwość ..)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: BICOM IP: *.ols.vectranet.pl 04.11.08, 11:18 Jeszcze w m-cu lutym 2007 taki gabinet był na ul. Żeromskiego /już zlikwidowany/. Skorzystałam z takiego zabiegu i po prawie 40 latach palenia 1 paczki dziennie po pierwszym zabiegu do tej pory nie palę Odpowiedz Link Zgłoś
apolot Re: BICOM 04.11.08, 15:51 ....to wiem...pytam czy jest może inny ))) Znalazłem w Płocku,Toruniu.Wa-wie,Trójmieście....ale szukam czegos blizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: BICOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:17 Witam serdecznie...ja tez poszukuje takiego samego rozwiazania bo jestem ze Szczytna.Dopiero dzis szukałam czegos i dostałam informacje ktorej jeszcze nie potwierdziłam ze u was na Dajtkach cos jest!Prawdopodobnie informacja na ten temat jest w Olsztyniaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: BICOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:20 Jeśli jest cos na 100% w Olsztynie z BICOM bardzo prosze o adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontrol uwaga !! kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:25 13k.pl/-/sugestia.php Odpowiedz Link Zgłoś