leon.1 09.11.08, 10:49 Wczoraj w największym Elbląskim zakładzie pracy było wielkie poruszenie i radość. Przetłumacz mi o co chodziło Mreck? Zwolniono dyrektora produkcji???? pl.youtube.com/watch?v=7awL4cxX_bU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezydent Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.elb.vectranet.pl 09.11.08, 11:15 Sciska Cie dupa, ze masz tylko Michelin? Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 15:24 Nawet podrzędny olsztyński Indykpol zatrudnia dwa razy więcej pracowników niż Wasz największy zakład Al.... :) :) :) Wszystko w temacie... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.ols.vectranet.pl 09.11.08, 17:22 Elmongi maja jeszcze Logstor :) A my nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 18:14 Niestety... :) nie mają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblazanin Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.11.08, 20:26 Podaj dane o zatrudnieniu w zakładach elbląskich skoro jesteś takim znawcą tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 21:01 Jest mi to bardzo przykro napisać , ale otwarcie muszę oświadczyć , że pokonały mnie mongoły typu mreck, alfik i cała reszta, moje zamiary pogodzenia dwóch miast spaliły na panewce. Bezczelność tych pajaców spotyka się teraz ze zdecydowaną reakcją olsztynian i mamy wojenkę na całego. Jeżeli o to wam chodziło to gratuluję największego sukcesu o jakim w swoim smutnym zyciu moglibyście osiągnąć. Mreck życze ci aby denaturat potaniał w twoim sklepie a tobie alfik żebys znalazł sobie w końcu ciepłą budę na zimę i pełną michę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssssssssssss do yadol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 07:34 Oczywiscie, zwal na kogos. Jakbys chcial to nikt nie "pokonałby" Ciebie. Wystarczy sie opanować. Dałeś się jak dziecko innym dzieciom. I to jest właśnie przykre. Nie mniej poza tym pretensji do całego elbląskiego narodu, bo to jest bez sensu. mreck, alfik itd nie sa naszymi przedstawicielami. Jest to zwykłe ścierwo na które reaguje wasze ścierwo tj. ol4 i leon.1. Mądremu żal takich osób, trochę głupszy się pośmieje, a całkowcie głupi zacznie im dopisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssssssssssss Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 09:22 oj zal dupe sciska, oj sciska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssssssssssss Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 10:38 mozg leona boli, oj boli Odpowiedz Link Zgłoś