Dodaj do ulubionych

Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :)

09.11.08, 10:49
Wczoraj w największym Elbląskim zakładzie pracy było wielkie poruszenie i
radość. Przetłumacz mi o co chodziło Mreck? Zwolniono dyrektora produkcji????
pl.youtube.com/watch?v=7awL4cxX_bU
Obserwuj wątek
    • Gość: prezydent Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.elb.vectranet.pl 09.11.08, 11:15
      Sciska Cie dupa, ze masz tylko Michelin?
      • leon.1 Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 15:24
        Nawet podrzędny olsztyński Indykpol zatrudnia dwa razy więcej pracowników niż
        Wasz największy zakład Al.... :) :) :) Wszystko w temacie... :) :) :)
        • Gość: lokals Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.ols.vectranet.pl 09.11.08, 17:22
          Elmongi maja jeszcze Logstor :) A my nie mamy
          • leon.1 Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 18:14
            Niestety... :) nie mają... :)
            • Gość: Elblazanin Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.11.08, 20:26
              Podaj dane o zatrudnieniu w zakładach elbląskich skoro jesteś takim znawcą tematu.
              • yadol Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) 09.11.08, 21:01
                Jest mi to bardzo przykro napisać , ale otwarcie muszę oświadczyć ,
                że pokonały mnie mongoły typu mreck, alfik i cała reszta, moje
                zamiary pogodzenia dwóch miast spaliły na panewce. Bezczelność tych
                pajaców spotyka się teraz ze zdecydowaną reakcją olsztynian i mamy
                wojenkę na całego. Jeżeli o to wam chodziło to gratuluję
                największego sukcesu o jakim w swoim smutnym zyciu moglibyście
                osiągnąć. Mreck życze ci aby denaturat potaniał w twoim sklepie a
                tobie alfik żebys znalazł sobie w końcu ciepłą budę na zimę i pełną
                michę.
                • Gość: ssssssssssssssssss do yadol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 07:34
                  Oczywiscie, zwal na kogos. Jakbys chcial to nikt nie "pokonałby"
                  Ciebie. Wystarczy sie opanować. Dałeś się jak dziecko innym
                  dzieciom. I to jest właśnie przykre.
                  Nie mniej poza tym pretensji do całego elbląskiego narodu, bo to
                  jest bez sensu. mreck, alfik itd nie sa naszymi przedstawicielami.
                  Jest to zwykłe ścierwo na które reaguje wasze ścierwo tj. ol4 i
                  leon.1.
                  Mądremu żal takich osób, trochę głupszy się pośmieje, a całkowcie
                  głupi zacznie im dopisywać.
    • Gość: ssssssssssssssssss Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 09:22
      oj zal dupe sciska, oj sciska;)
    • Gość: ssssssssssssssssss Re: Najwiekszy zakkad produkcyjny w Elblągu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 10:38
      mozg leona boli, oj boli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka