Dodaj do ulubionych

Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela

IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.08, 19:35
no to ,,władze centralne ,, się wygłupily , wystawiając swojego
kandydata !!! kolejna porażka !! no cóż moze zmiany w SLD w
Olsztynie się szykują i dlatego trzeba ,,komus,, pokazać prawdziwe
poparcie ...społeczeństwa
Obserwuj wątek
    • Gość: super Koniec SLD w Olsztynie. Bardzo się cieszę, że IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.08, 20:09
      postawili na niedoświadczonego kandydata. Nigdy nie lubiłem SLD.
    • Gość: mak Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.ols.vectranet.pl 23.12.08, 20:20
      taki kandydat to kompromitacja SLD. Człowiek w wieku lat 31 i nadal
      nie może ukończyć studiów, dorobek zawodowy żadny. Działalność w
      radzie osiedla to dalece zbyt małe doświadczenie do ubiegania się o
      tak znaczącą funkcję. On do pana Grzymowicza do pięt nie dorasta.
      • Gość: i28 Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 21:53
        Przy całej mojej sympatii dla Krzysztofa Kacprzyckiego - rzeczywiście, brak mu doświadczenia. Gdyby chociaż był radnym. A tak to samą przebojowością ratusza nie zwojuje. Może kiedyś...
      • Gość: ciekawe Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 22:21
        Gość portalu: mak napisał(a):

> taki kandydat to kompromitacja SLD. Człowiek w wieku lat 31 i
        nadal
        > nie może ukończyć studiów, dorobek zawodowy żadny. Działalność w
        > radzie osiedla to dalece zbyt małe doświadczenie do ubiegania się
        o
        > tak znaczącą funkcję. On do pana Grzymowicza do pięt nie dorasta.

To celowe działanie SLD, aby wystawic kandydata - zająca dla
        Grzymowicza. Faktycznie poparcie dla Grzymowicza.
        • Gość: olek Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:26
          faktycznie, zaglosuje na Grzymowicza :] Wesolych Swiat
      • Gość: tak Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.ols.vectranet.pl 27.12.08, 18:09
        Popieram kandydature Pana Grzymowicza. Znam tę Osobę z jak
        najlepszej strony. Rozmowa z tym Panem zawsze była rzeczowa.
        Przedstawiony projekt byl akceptowany lub nie, ale z uzasadnieniem.
        Nie interesowaly go "fajerwerki" w celu zdobycia taniego poklasku. W
        ratuszu pracowałem kilka lat, również gdy był wiceprezydentem, stąd
        uwazam napisanie tych paru słów za uprawnione.
    • Gość: działacz SLD Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:33
      A KTO TO JEST TEM KASPRZYCKI ??????
      • kacprzycki Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote 23.12.08, 22:55
        sytuacja się powtarza ;-) i wcale mnie to nie dziwi, podobnie było w sprawie
        obwodnicy Olsztyna - nikt nie chciał uwierzyć w to, że można przekonać
        wszystkich do tego, że merytorycznie uzasadniony wariant społeczny jest
        najlepszym rozwiązaniem - mimo uwag malkontentów udało się!!. Podobnie było z
        ul. Bartąską i chodnikiem - każdy szukał powodów by nie wybudować - mieszkańcy
        znaleźli tysiące powodów dla których warto to zrobić i setki argumentów by
        stanowisko swoje poprzeć. Obecnie olsztyńska scena polityczna nie sprzyja
        budowani społeczeństwa obywatelskiego - widać to po min. konsultacjach
        społecznych - ludzie widząc, że przeprowadza się je z musu - bo tak nakazuje
        unia - przestali na nie przychodzić !! i to jest niedopuszczalne - każdy zna
        powiedzenie - co 2 głowy to nie jedna.

Najwyższa pora by władze miasta potrafiły się wsłuchać w głosy innych.

Trudne czeka mnie zadanie ale zamierzam się z niego dobrze wywiązać.

A co do polityków SLD którzy rzekomo mówią, że to błąd ;-) najbliższe tygodnie
        to stanowisko zweryfikują.

Co do pytania kim jestem - wystarczy wpisać poprawnie moje nazwisko w google.pl
        :-) albo zajrzeć na jakiś portal społeczenościowy :-) proste i skuteczne.

Na koniec Życzę wszystkim Wesołych Świat i pomyślności w Nowym 2009 roku.
        • Gość: marek Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.08, 23:25
          krzysztofie problem w tym, ze poza zaciszem malo kto cie zna. zmus tych starych piernikow z sld na pozadna kampanie wyborcza :) a nawet jak ci sie nie uda tym razem, to nie poddawaj sie bo takich samorzadowcow nam potrzeba. chocby w radzie miasta. I moze wtedy po paru latach bycia radnym na 100% zdobedziesz wystarczajace poparcie zeby zostac prezydentem. Oczywiscie mam nadzieje ze uda sie juz w lutym :) Ja tam wszystkich znajomych bede namawial zeby na ciebie glosowali. oczywiscie tylko niezaciszakow bo chyba na zaciszu to zdobedziesz 99% glosow :)
          • Gość: mar Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 09:21
            No cóż jestem mieszkańcem Zacisza i mam odmienne zdanie na temat
            działalności Pana Kacprzyckiego( dużo krzyku i robienia wokół
            siebie szumu medialnego a mało konkretów ). Życzę Panu Kacprzyckiemu
            jak najlepiej, niech zrealizuje swoje ambicje ( start wyborach
            parlamentarnych, stary w wyborach samorządowych - jakoś Panu
            Kacprzyckiemu nie wyszły, jeżeli dobrze pamiętam kilkadziesiąt
            oddanych głosów łącznie), ale samymi ambicjami i parciem na
            stanowiska daleko się nie zajedzie...
          • Gość: abc Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 19:48
            chyba 0,1%
        • robac Uważaj, bo wyciągną ci teczkę z przedszkola :D 23.12.08, 23:32
          Faktycznie przydałaby się tobie jakaś kampania, bo ja osobiście kojarzę ciebie
          tylko ze spotkania z mieszkańcami Dajtki w sprawie jeziora Ukiel. Prawdę mówiąc
          twoje słowa odczytane z kartki nie powaliły mnie, a ponieważ prowadziłeś jakąś
          dyskusję z Zawadzkim, to po sali zaczęła krążyć plotka, że macie jakiś układ.

Może trzeba by rozwiać te wątpliwości?

Jesteś młody, a tylko w młodych lewica ma szansę. Bo masz pewność, że nikt Ci
          nie wyciągnie żadnej teczki z IPNu, no chyba, że zarejestrowali cie w
          przedszkolu lub podstawówce :D

Najważniejsze, to nie dać wygrać sługusowi deweloperów Dąbkowskiemu.
        • Gość: koko mlody komunisto idz do kibla i zrob swoje, IP: *.eranet.pl 24.12.08, 09:07
          dosyc mamy czerwonych pustakow
      • Gość: BartłomiejJasiński Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 14:32
        ostatnio dużo na forach internetowych pojawiło się niby "sldowców" i "działaczy
        SLD". Ja sobie zadnego naboru nie przypominam, chyba że Szanowny "działacz SLD"
        wyleciał niedawno z partii za przekręt lub niepłacenie składek i nie pozostaje
        mu nic innego jak swoje frustracje w internet przelewać. pozdrawiam swiątecznie
    • Gość: marek Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.08, 23:18
      Moze rzeczywiscie kacprzycki ma troche male doswiadczenie w rzadzeniu. Ale z drugiej strony nowa droga do zacisza, chodnik, czy bardzo ciekawy pomysl z akcja protestacyjna przeciwko obwodnicy blizej olsztyna polegajaca na zbieraniu smieci w pobliskim lasku to jego sukcesy i pomysly. Ja juz od dawna bylem pod wrazeniem przebojowosci tego goscia i juz pare lat temu stwierdzilem ze on marnuje sie na jakiejs posadzie "za biurkiem". Pomyslalem, ze taki facet w przyszlosci bylby swietnym prezydentem, i obiecalem sobie ze jesli bedzie kandydowal to bede na niego glosowal. Nie wiem czy moze nie za wczesnie dla niego? moze najpierw powinien sprobowac jako radny? ale z drugiej strony to na co mamy czekac? kacprzycki ma ikre, sukcesy w teoretycznie niemozliwych sprawach (droga do zacisza to wylacznie jego zasluga, a przeciez byl wtedy zwyklym szarym obywatelem!) i cholernie duzo zapalu. Zastanowmy sie czego chcemy? posadzic na stolku stary beton, ale ten beton rzadzi nami od lat i nic sie nie zmienia. nam jest potrzebny prezydent z jajami. wroclaw iles lat temu postawil na (stosunkowo) mlodego dutkiewicza i to sie okazal strzal w 10tke. Ja tam bede glosowal na kacprzyckiego bo poza starym betonem nie widze nikogo kto moglby z impetem pchanc olsztyn do przodu.
      • Gość: lena Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.ols.vectranet.pl 23.12.08, 23:32
        przestańcie z tą autopromocją. Przedszkole.
        • Gość: marek Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 00:55
          mowisz o mnie? ja go nigdy nawet na oczy nie widzialem. a pisze o nim bo juz dawno temu uznalem ze poki co nie znam w olsztynie lepszego kandydata. znasz takiego? to powiedz mi ktory kandydat moglby zostac drugim dutkiewiczem czy szczurkiem? pokaz mi takiego kandydata to zaglosuje na niego a nawet ulotki pomoge roznosic. ja od dawna czekam na to by zaglosowac na mlodego kandydata z jajami i zapalem do pracy, pokaz mi innego to chetnie na niego zaglosuje! a czy kacprzycki bedzie takim prezydentem jak dutkiewicz? nie wiem, ale wiem napewno ze takim prezydentem nie bedzie szmit czy glazewski. jesli kacprzycki sie nie sprawdzi to w nastepnych wyborach poleci do rynsztoku. ja uwazam, ze skoro juz udalo nam sie wywalic malkowskiego to powinnismy isc za ciosem i dac szanse mlodej krwi a nie zapruchnialym betonom, bo inaczej nic sie nie zmieni. Bedzie to samo co jest od lat.
      • Gość: luz Marek. O czym ty piszesz? Gdyby nie radni i IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.08, 23:39
        prezydent za 100 lat nie byłoby chodnika na Zacisze. Równie dobrze
        możesz przypisać olsztyńskim politykom zasługi w zdobyciu przez
        Polskę ME. W sumie nie dziwi mnie to, że tak naprawdę mieszkańcy nie
        wiedzą co i komu zawdzięczają. SLD jest skończone. A kandydatem SLD,
        który miałby szanse w debatach był Ryński. Jak sobie wyobrażasz
        starcie w debacie Kacprzyckiego z np. Grzymowiczem, Szmitem czy
        Głażewskim? To będzie jak walka Andrzeja G.
        • Gość: marek Re: Marek. O czym ty piszesz? Gdyby nie radni i IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 00:44
          Wlasnie o to chodzi ze gdyby nie kacprzycki to do dzisiaj i za 100 lat nie byloby ani drogi ani chodnika. Poczytaj sobie GO sprzed okolo 2 lat a jeszcze lepiej forum zacisza. Oczywiscie ze to radni i prezydent podejmuje decyzje ale czasem jak nie zlapiesz takiego za morde to nic nie wywalczysz. I wlasnie kacprzycki to potrafi, ma duzo ikry i ciekawe pomysly by wywalczyc to co jest potrzebne.
        • Gość: marek Re: Marek. O czym ty piszesz? Gdyby nie radni i IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 00:57
          daj spokoj z tym rynskim, juz predzej zaglosowalbym na szmita. a jesli chodzi o debate to nie wiem czy ja sobie wyobrazam ale bardzo chetnie bym ja zobaczyl! ale czy takowa bedzie? mam nadzieje, i niech kazdy kandydat pokaze na co go stac.
    • Gość: krotkapilka Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 00:10
      Dziwi mnie, ze nagle w Olsztynie jest taki sprzeciw panu Kacprzyckiemu (co
      prawda jest to kilka glosow do artykulu sposrod dziesiatek tysiecy mieszkancow),
      kiedy jeszcze kilka m-cy temu postulowano o swiezej krwi w ratuszu!
      A jak ta swieza krew ma wygladac?

Grzymowicz? To juz bylo i chyba nie obraze nikogo jak nazwe sprawe po imieniu-
      stary beton. Tym bardziej, ze kolejne latka temu panu uplynely i... nic.

Glazewski? Jezeli Kacprzycki jest niedoswiadczony to Glazewski w czym ma wieksze
      doswiadczenie od niego? Bedac p.o. prezydenta i nie radzac sobie ze sprawami
      wew. ratusza oraz miasta?

Pan Szmit? Jemu juz dawno w Olsztynie podziekowano pod kazym wzgledem zatem nie
      ma co sie rozwodzic.

Kandydaci z UPR czy Naprzod Polsko - margines polityczny (doslownie).

Dziwie sie tym, ktorzy "na dzien dobry" wieszaja psy na Kacprzyckim, a z
      wypowiedzi wynika, ze nawet go nie znaja. Osoby, ktore mialy z nim kontakt
      (wspolpraca) moga powiedziec zdecydowanie wiecej. Dodam jedynie od siebie, ze
      jest to bardzo dobry lider i potrafi zorganizwac prace zarowno sobie jak innym.
      Na tym stanowisku (prezydenta) jest to na pewno sporym atutem. Wiedza jaka
      posiada i nabywa jest imponujaca i zapewne (co juz udowodnil) zagialby
      niejednego radnego. A doswiadczenie? Zalezy o jakie pytamy. W ratuszu moze i go
      brak, ale czas kiedys je nabyc-nadaza sie okazja.
      Druga sprawa to wiek. Mlody=energiczny i nie uwiklany w stare, schematy (zeby
      nie mowic uklady).
      Problem, ktory sie pojawil z jego wyksztalceniem?
      Czy bierze gore ponad zalety, ktore wyzej wymieniono?
      Odpowiedzcie sobie Panstwo sami. Czy "papierkowy" mgr bez wiedzy i
      samoorganiczacji bedzie lepszym liderem miasta? Zycie to weryfikuje non
      stop-trzeba sie tylko temu bacznie przygladac...
      • Gość: waldek Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 14:28
        znam wielu kretynów i ignorantów po doktoratach. A nasi prezydenci RP jakoś
        sobie radzili - jeden elektryk, drugi "niepełny mgr", a ten Kacprzycki dalej
        chyba studiuje
    • Gość: newas a ja zagłosuję na margines UPR! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.08, 00:14
      Ma dość tych wiecznie usmiechnietych mordek "obiecywaczy". Zagłosuję
      na P. Groteckiego i juz. Chyba ex-wyborca PO!
    • Gość: czerwony chyba jednak nie bedzie kacprzyckiego?!?! IP: *.tpnet.pl 24.12.08, 01:11
      olsztyn24.com/?m=1&i=5106
      • Gość: waldek Re: chyba jednak nie bedzie kacprzyckiego?!?! IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 14:29
        wystawił szef sld w regionie gowniarne niech sie podlozy to ja odstrzeli :DDD
    • weganin11 Ktoś na urzędzie zasiąść musi 24.12.08, 08:48
      Problem w tym by tak zawrzeć zabezpieczenie w przepisach , by nierób pokroju
      Małkowskiego nie mógł tam siedzieć bez końca. Ogłupione społeczeństwo nie
      potrafi logicznie myśleć i w tym widzę problem.
    • Gość: koko partia czerwonych pustakow to juz margines IP: *.eranet.pl 24.12.08, 09:17
      i cale szczescie,ten gniewny z SLD niech dalej dziala z pozycji jaka
      zajmuje, to wystarczy.
      • Gość: waldek Re: partia czerwonych pustakow to juz margines IP: *.olsztyn.mm.pl 24.12.08, 14:30
        wole takich "czerwonych pustaków" niż pełnych wiary i nadziei w swoje
        ograniczone moce intelektualne, bogobojnych prawiczków spod znaku słusznego,
        jedynego radia toruńskiego
    • Gość: allensteiner Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.ols.vectranet.pl 24.12.08, 16:28
      Ludzie poważni mają ustabilizowane zajęcie i nie połaszczą się na te parę
      złotych więcej. Spójrzcie na kandydatów: niedouczony kufniasz, geodeta, który
      nie potrafi wrócić do zawodu, osoby, o których nic nie wiadomo... Chcieliście
      nowego prezydenta - będziecie go mieli...
      • Gość: Grucha Pytanie do Pana Kacprzyckiego IP: *.eranet.pl 26.12.08, 13:05
        Szanowny Panie kandydacie,
        Mam do Pana pytanie. W swojej wypowiedzi życzył Pan wszystkim wesołych Świąt.
        Czy według Pana są to święta Bożego Narodzenia (zapomniał Pan tego dopisać) czy
        też jakieś inne święta np. końca roku?
        Pozdrawiam :)
        • kacprzycki Re: Pytanie do Pana Kacprzyckiego 26.12.08, 16:29
          wedle życzenia niech każdy sobie dopisze jakie są to dla niego święta. :-)
          dowolność interpretacji pozostawiam internautom.

Dla jednych są to święta religijne, dla innych czasem jedyna możliwość by się
          spotkać z rodzinną - święta rodzinne. Dla jeszcze innych to jest kolejny długi
          weekend - czas odpoczynku i relaksu.

Dla mnie osobiście jest to czas refleksji i wszystkiego po trochu z w/w.
          • Gość: Grucha Re: Pytanie do Pana Kacprzyckiego IP: *.eranet.pl 26.12.08, 17:40
            Czyli jednak jest Pan młodym komunistą. Wiem, wiem jest Pan za młody i taki tam
            .... Komunista, postkomunista - nie ma różnicy. W każdym razie Prezydentem
            miasta nie powinien zostać człowiek, którego formacja jest spadkobiercą PZPR.
            Jest Pan z tej samej ekipy co Pan CJM. Na szczęście Wasz czas już minął.
            Najgorsze jest jednak to, że nie ma dobrego kandydata. PiS nie jest w stanie
            wystawić nikogo rozsądnego. PO dokładnie tak samo. Sam nie wiem na kogo
            głosować. Wiem jedno - z całym szacunkiem dla Pana - czerwonych nam w Olsztynie
            nie potrzeba.
            Pozdrawiam :)
            • Gość: Siok Re: Pytanie do Pana Kacprzyckiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 18:20
              Jednym zdaniem-PRECZ Z SLD czyli frakcją młodtych tego ugrupowania w
              Olsztynie.
              Sierściuchy szkoła wam jest potrzebna i tyle.
            • Gość: sysy Cała nadzieja w tobie, Grucho. Uważasz, że IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.08, 18:37
              w Olsztynie PIS, PO, SLD nie są w stanie wystawić nikogo rozsądnego,
              więc ratuj nas Grucho. Jesteś taki rozsądny i mądry. Twoje posty
              porażają głebią intelektualną. A na wiceprezydentów: jabco i śliwka
              pod okiem.
              • Gość: Grucha Re: Cała nadzieja w tobie, Grucho. Uważasz, że IP: *.eranet.pl 26.12.08, 18:48
                Zamiast mnie obrażać zastanów się czy nie mam trochę racji.
                PO - nikogo nie wystawiło a Pan Głażewski raczej nie jest idolem tłumów;
                PiS - wystawi zapewne Pana Jerzego Szmita - wiecznego przegranego;
                SLD - wystawi 31 - letniego młodziaka, bez wykształcenia i doświadczenia. A w
                dodatku to partia bez poparcia.
                No to kto pozostaje z tzw. głównych graczy? No, kto?
                • Gość: Marcelek Re: Cała nadzieja w tobie, Grucho. Uważasz, że IP: *.centertel.pl 26.12.08, 19:05
                  Na prezydenta Olsztyna tylko Cezary Ilczyna!
                  • Gość: kaza Re: Cała nadzieja w tobie, Grucho. Uważasz, że IP: *.tcompressor.com 27.12.08, 15:32
                    Panie Kacprzycki, jeśli ktokolwiek poprze już Pana osobę jako kandydata na
                    Prezydenta Miasta, to może jako przyszły władca Miasta przestałby Pan wschodzić
                    w idiotyczne polemiki na forum, nie tylko wyborczej ale również swojego osiedla.
                    To co czytam podpisane Pańskim nazwiskiem woła o pomstę do nieba. Jest Pan
                    bardzo niedoświadczoną osobą, a na pewno nie powinien Pan zajmować tak ważnego
                    stanowiska. Wszystkim formuowiczom radzę się zastanowić nad tą kandydaturą,
                    oczywiście nie twierdzę że pozostali kandydaci są OK ale Pan Kacprzycki niech
                    dalej zajmuje się informatyką na państwowej posadce zamiast urządzać konferencje
                    prasowe w godzinach pracy pod Ratuszem.
    • Gość: krotkapilka Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.08, 16:10
      Kaza, a moglabys/moglbys potwierdzic to jakimis faktami (cytatami) czy tak po
      prostu nie podobaja Ci sie wolne wypowiedzi i tyle?

P.S.
      Drodzy czytelnicy, internauci, a przede wszystkim mieszkancy tego miasta.
      Pomiedzy krytykanctwem, a konstruktywna krytyka jest zasadnicza roznica. Na
      pewno wynika z poziomu intelektualnego nadawcy.
      Dla naszego (olsztyniakow) wspolnego dobra porponuje aby nie uprawiac
      bezcelowego krytykanctwa. Lepiej zwrocic uwage na "zly" detal, ale przy tym
      moznaby zaproponowac swoj punkt widzenia czyt. rozwiazanie. W ten sposob
      szybciej i sprawniej dojdziemy do porozumienia i celu bez, jakze ostatnio
      modnego, opluwania innych (bez wzgledu na to z jakiej sa frakcji politycznej)
      • Gość: fiona Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.ols.vectranet.pl 27.12.08, 17:27
        a kto go wybierze...nikt nie jest idiotą.
      • Gość: Jan Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 20:38
        Urząd prezydenta to nie szkoła której trzeba temu młodzianowi.
      • Gość: kaza do krotkapilka IP: *.tcompressor.com 28.12.08, 15:43
        Na forum wyborczej jest mnóstwo dziwacznych wypowiedzi, wystarczy wpisać
        nazwisko Pana Krzysztofa i pojawi się mnóstwo cytatów,pisanych niestety w stylu
        pewnego radnego J. Sz. z którym to Pan K. K. zawarł ostatnio komitywę. A co do
        Osiedla, to proszę : www.osiedlegeneralow.pl/forum/ . Niestety Pan
        Moderator (zgadnij kto to ) usuwa część wpisów po kliku dniach, więc większości
        najciekawszych kwiatków nie można niestety już przeczytać.
        A tak gwoli wyjaśnienia, to nie jestem tylko przeciwnikiem Pana K. K. ale jego
        poglądu na świat olsztyński i braku jakiegokolwiek doświadczenia w polityce.
        Przypomnijcie sobie Państwo pomysł SLD na referendum, plakat, hasło i przede
        wszystkim opcję głosowania przeciw odwołaniu CJM! Zgadnijcie czyj to był
        pomysł??!! Naprawdę litości....
        • Gość: znawca Re: do krotkapilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 16:24
          Czym bliżej wyborów to SLD będzie szukac kandytatów na prezydenta w
          gimnazjum. Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Hryć Re: do krotkapilka IP: *.centertel.pl 28.12.08, 17:08
            Gość portalu: znawca napisał(a):

> Czym bliżej wyborów to SLD będzie szukac kandytatów na prezydenta w
            > gimnazjum. Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!

proponuję gimnazjum w Górowie !jest ich tam nieskończona ilość
    • Gość: Wcale nie starzec Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fotela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 20:39
      Bardzo pozytywnie odbieram K.Kasprzyckiego, ale niekoniecznie jako
      kandydata na prezydenta Olsztyna.
      Nie przesadzajmy z tymi "młodymi utalentowanymi" !!! Utalentowani to
      byli Szopen czy Mozarty którzy w wieku 7 lat występowali jako
      genialne dzieci, a w wieku 8 komponowali.
      Wykażcie więc się najpierw, młodzi! I pokażcie, a nie tylko
      krzyczcie o tym), że jesteście naprawdę UTALENTOWANI!
      Bo na razie to Kasprzyckie, Łukaszewski, Zwierki i ich kumple to
      tylko szumią o rzekomych swoich talentach
      • Gość: Kasia Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.ols.vectranet.pl 28.12.08, 23:04
        Pan Krzysztof byłby doskonały jako Prezes Miejskiego Zarządu Dróg -
        bezkompromisowy, kreatywny i skuteczny . Nie rozmieniajmy talentów na drobne.
        Miejscem wojownika jest plac boju.
        • Gość: abc Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.08, 09:37
          skoro plac boju , to może zajął by się sprawami pryziemnymi tj
          wokoło swojego bloku , trawnik zagrabił , błotko po sąsiadach
          sprzątnął z jezdni , nie ! Pan KK od kiedy pełni rolę ,,misia
          miastowego SLD ,, na osiedlu ma tylko swojego ... do załatwiania
          wszystkiego ! więc Panie KK najpierw pokaż co zrobiłeś , a póżniej
          zapraszam do kandydowania , a zastanowię się na oddaniem głosu na
          Pana .
        • Gość: palnik Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 10:27
          buahahah przeciez on jest bez studiow

moze wezmy dzieci z piaskownicy, one tez są bezkompromisowe i skuteczne
          bardzo twardo walczą o swoje łopatki w piaskownicy.
          To są mali wojownicy, a piaskownica to plac ich boju!
          • Gość: olsztyniak Re: Prezydencki wyścig: przybywa chętnych do fote IP: *.ols.vectranet.pl 29.12.08, 11:21
            Szkoda ze ci Popaprancy nie sa wkolektywie z najlepsza Poslanka P.
            Staron i jej nie proponuja kandydowania bo sie boja ze i tak by
            wygrala a moze wystawia p. ciunel z pomarszczona twarza czyzby
            zapomiala o botoksie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka