Gość: zielonapani IP: *.olsztyn.mm.pl 18.03.09, 18:14 a tak duzo brzydul i do tego niezadbanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abstynent Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.centertel.pl 18.03.09, 18:25 wina brak Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 18.03.09, 19:15 Część z tych ładnych zamieszkała poza Olsztynem. Dla zdrowia dzieci, dla czystego powietrza dla nich, dla świeżego mleka. Jedna z tych ładnych ma poduszkę obok mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek są wyjątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:21 photos.nasza-klasa.pl/16407839/75/main/343c667cba.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta ojesu co to? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 08:46 wieloryb wyrzucony na plaże ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oparin Re: ojesu co to? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.13, 21:35 wirtualnapolonia.files.wordpress.com/2013/12/lysenkin.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 18.03.09, 20:03 Gość portalu: zielonapani napisał(a): > a tak duzo brzydul i do tego niezadbanych musisz przed wyjsciem na ulice: a) zakladac okulary korekcyjne; b) zwiekszyc dawke alkoholu wprowadzanego do organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:14 Przestaję pić, jak mi się któraś wcześniej niedostrzegana w końcu zaczyna się podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: 88.156.37.* 18.03.09, 20:13 Może z tobą chłopie jest coś nie tak, masz inną orientację i nawet nie wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weer Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.03.09, 21:57 jest sporo - trzeba się tylko rozejrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 18.03.09, 22:01 Nie widzicie że to napisała kobieta? :) :) :) Eh ta kobieca zazdrość... :) Tak więc odpowiedź jest prosta: - nam facetom Olsztynianki bardzo się podobają i są super :) Prawda koledzy? :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 19.03.09, 09:43 A ja widuję sporo ładnych dziewczyn i kobiet, aż czasami zaskoczona jestem. No ale gdybym, tak jak Ty, musiała patrzeć na Ciebie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 19.03.09, 13:11 gondra napisała: > No ale gdybym, tak jak Ty, musiała patrzeć na Ciebie...;) Gdy chodzi o krew na ringu, to Dziewczęta są niezastąpione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adhad_ona Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.03.09, 16:40 Skarbie, powinnaś zastanowić się nad swoją wypowiedzią. Co to znaczy 'brzydkie kobiety'? Nie znam... Przeanalizuj system wartosci :) ładne to te łatwe, z pepkami, cyckami i tyłkami na wierzchu? brzydkie to te skromne? smutno mi, kiedy słysze takie opinie jak Pani, bo to oznacza, że kobiety takie jak Pani są zwyczajnie płytkie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 17:06 Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko mężczyźni, którzy nie potrafią dostrzec piękna w kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:53 Czy nie zauważyliście że ta zielonapani to zwyczajna ropucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 19.03.09, 23:39 Gość portalu: ira napisał(a): > Czy nie zauważyliście że ta zielonapani to zwyczajna ropucha :) No i czy nie miałem racji w poprzednim post'cie? :-) (ale tylko dzięki temu przewaga w populacji nie przekłada się na przewagę w Parlamencie i wszelkich innych władzach - choćby Szczuka nawet pękła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: 212.160.172.* 24.03.09, 10:31 Do mobydickzolsztyna myślałam, że jesteś znacznie mąrzejszy,no cóż ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co sprawiają wrażenie, że są! Wtórujesz garstce żenujących głupców z Elbląga,ja osobiście im współczuję, że mają ze swoimi Paniami takie ohydne przeżycia Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 25.03.09, 13:31 Gość portalu: ira napisał(a): > Do mobydickzolsztyna myślałam, że jesteś znacznie mąrzejszy,no cóż > ludzie dzielą się na inteligentnych i na tych, co sprawiają > wrażenie, że są! Wtórujesz garstce żenujących głupców z Elbląga - Plucie na przechodniów z balkonu, - wrzeszczenie: a właśnie, że moja szkoła lepsiejsza, - wrzeszczenie: a właśnie, że moje miasteczko lepsiejsze, - smarowanie klamek kupą itp itd to właśnie dowody inteligencji? To ja już wolę uśmiech choćby i miał by on być wg Ciebie głupawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek spoko solarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 00:25 big.photos.nasza-klasa.pl/12096083/70/main/48e9298ba8.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąąąąąą Re: spoko solarka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 00:56 dziewczyna sie zatrzasnela w solarium a ty szydzisz... cham jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.jmdi.pl 20.03.09, 04:12 Trzeba uwazniej rozgladac sie. Chocby moja Zona:). Naprawde piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Nie jest to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:12 Natomiast faktem jest, że często spotykane niechlujstwo ubioru może rzeczywiście nasuwać najprzeróżniejsze skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git jola_z_dywit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 18:12 serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3380996 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: jola_z_dywit IP: 91.104.99.* 20.03.09, 18:26 Jola z Dywit jest calkiem ladna kobieta ale troche rozminela sie z czasem mamy 2009 a Ona stylem i wygladem nawiazuje do kiczowatych jezeli chodzi o mode lat 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: jola_z_dywit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.13, 10:13 Baśki są niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon.1 a po co mi jola_z_dywit? IP: *.torun.mm.pl 20.03.09, 18:54 Ja tam mam swojego yadola i jestem z niego zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: a po co mi jola_z_dywit? 20.03.09, 20:31 Ten elbląski mongoł ma chyba jakieś kompleksy... :) Ostatnio podszywa się pod olsztyńskie nicki chyba tylko po to żeby uwiarygodnić się jako Torunianin... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonapani Re: a po co mi jola_z_dywit? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.03.09, 20:33 Ta ropucha to ja. Wiekszosc z tych wypowiedzi zapewne zostala napisana przez te zaniedbane istoty lub męzów takowych. stad to obruszenie. Wiem ze Olsztyn nie jest metropolią, ludzie malo zarabiają, jest bezrobocie ale czy mozna tym wytlumaczyc wyglad co niektorych pań? Wychodzac do miasta moze spotkam 2-3 ładne kobiety, zadbane, dobrze ubrane a reszta to kiepski ubior, brak fryzury, brak makijazu albo jakis muppet show na twarzy, przyglupie spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: a po co mi jola_z_dywit? IP: 91.104.99.* 20.03.09, 20:41 W Olsztynie nie ma bezrobocia "bezrobocie" w Olsztynie wynosi okolo 3.5% ale zgodze sie z Toba ze generalnie kobiety w Olsztynie sa zle ubrane (ale to tez nie jest regula )panuje tez "moda" ze panie po 30- tce chodza po Olsztynie z reklamowka Lidla albo Rasta no i ta ondulacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonapani Re: a po co mi jola_z_dywit? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.03.09, 20:56 Nie wiem jak jest z bezrobociem ale chyba nei sądzisz ze mozna sie dobrze ubrac zarabiajac 1200 zł i jeszcze musiec zrobic opłaty oraz kupic jedzenie, stad tyle kobiet w tanich szmatach chodzi, albo nie mają gustu albo są za biedne, ja nie mowie ze kazdy ma sie ubierac u versacego, ale jest kilka niezlych sklepow w Alfie i tam uwazam mozna sie niezle ubrac. Ostatnio moja kolezanka ktora zarabia kilka tys na miesiac stwierdzila ze Alfa jest droga, bo widziala tam bluzkę za 60 zł a u niej w hurtowni takie sprzedają za 30, wiec nie zawsze jest to kwestia kasy. Co poza tym, włosy niezrobione typ szara mycha, albo jakies wsciekłe fryzury całe białe lub czarne i juz nei chce mi sie pisac ale czasami jak jezdze autobusami to ludziom w tym tez kobietom smierdzi z ust, spod pach, spoconymi, niepranymi ubraniami. Wiec panowie tak broniący swoich pań zapewne wlasnie z takim okazami zyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weer Re: a po co mi jola_z_dywit? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 21:31 kobieto! wielkość zarobków do "ładności" nie ma nic wspólnego! w usa dużo się zarabia, a na ulicy ładne kozy na palcach 1 ręki policzysz, nawet stojąc przy high school... większość to grube świnie! w brazylii bida - a lasek całe watahy... w Olsztynie/Polsce jest naprawdę dużo ślicznych i zadbanych dziewczyn zwłaszcza w okolicach uczelni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białapani Re: a po co mi jola_z_dywit? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 21:22 gdzie gwarancja że ciebie tak ktoś nie ocenił? szczerze mówiąc wolę mieć do czynienia z miłą i uprzejma osobą niż z wyfiokowaną blondyna w białych kozakach, oceniających ludzi jedynie po wyglądzie. może jesteś zadbana ale czar pryska gdy się odezwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: jola_z_dywit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 03:29 Traktor był zbyt mechaniczny a nie refleksyjne, dla tego zamieniła go na towarzystwo radiowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.09, 21:28 zielonej pani dawno nikt nie dymał, stąd podnoszenie samooceny kosztem innych pań, może i są brzydkie, może w jej ocenie są zaniedbane, a może po prostu mają inne priorytety, ale na pewno nie śpią same. proponuję wypad na miacho albo psychiatrę. a może jakiś forumowicz się nad nią zlituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkuru Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.olsztyn.mm.pl 21.03.09, 09:49 rozumiem ze ty dymasz same brzyduke z miasta wystarczy zeby byly miłe, ładne by nawet na ciebie nie spojrzaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knoch A ta panienka to kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:11 www.youtube.com/watch?v=4Ynp5rsR71Q&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: A ta panienka to kto ? 21.03.09, 21:46 Eeee teraz to już pewne że to ewidentna robota elbląskiego mongoła...;) Przy okazji płytkiej prowokacji sprzedaje teksty deprecjonujące Olztyn... Tym razem na ząb poszły bogu- ducha winne olsztynianki... :) Co tam w Elblągu stary fusie ??? "Pani zielonooka"... czyli zwykły elbląski transwestyto... :) :) :) Nie wiem jak Wy, ale ja elbląskiego mongoła wyczywam z kilometra... wali prymitywem, wódą, ogórami i czerstwą prowokacą... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 06:44 drogie panie lub panowie powiedzcie mi jak to sie dzieje, ze kiedy lize cipke mojej dziewczyny, czasami narzeka ze myle lechtaczke z ujsciem cewki. Przeciez wydaje mi sie ze wiem gdzie jest lechtaczka (przynajmniej tak mi sie wydaje), ale przyznaje, ze nie wiem dokladnie ktoredy dziewczyny siusiacie. Napiszcie mi pare slow o tym i o tym. Jej wstydze sie o takie rzeczy pytac (ambicja) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 22.03.09, 09:04 Idź do elbląskiego psychiatry elbląski "intelektualisto" on Ci wyjaśni wszelkie Twoje wątpliwości... :) Znów ten prymityw i elbląskie chamstwo... :) Widoczenie roznoszenie e Elblągu rachunków za prąd o gaz szkodzi im psychicznie dłużej niż kilka dni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
medy-2008 Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 22.03.09, 09:43 jestem Ona :) Nie ma kobiet brzydkich, są niezadbane :) Zielona, naucz się tolerancji dla innych niż Ty. Po za tym te dbające o siebie w większości są w autach, by nóżki nie brudzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 22.03.09, 13:02 "Medy" dlaczgo udajesz że nie wiesz że to elbląski mongoł? :) Oni mają teraz problemy z przesileniem i często nie wystarcza im na neuroleptyki... :) A to że elbląska menda nazwie się kobiecym nickiem nic nie zmienia... :) Byli są i będą na tym forum pod różnymi postacviami i z różnymi pomysłami na intrygę :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 02:21 siemanko dziewczyny czy facet z owłosionymi plecamy was odpycha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z nagorek Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.olsztyn.mm.pl 31.03.09, 13:43 i slusznie, twarz jest najwazniejsza, a jeszcze jak kobieta jest sympatyczna ciepła to juz w ogole poezja, rowniez nie zaszkodzi wiekszy biuscik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek w plenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 12:45 photos.nasza-klasa.pl/13345961/63/main/940a8d7425.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 09:14 photos.nasza-klasa.pl/10130861/4/main/e2f323d37c.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
1.pablo Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko 25.03.09, 13:12 Mazury 7 cudem natury! GŁOSUJCIE NA MAZURSKIE JEZIORA W PLEBISCYCIE NA ŚWIATOWY CUD NATURY!! POKAŻMY SIĘ W ŚWIECIE, U NAS JEST NAJPIĘKNIEJ! POŚWIĘĆCIE TROCHE CZASU BO NAPRAWĘ WARTO! www.mazurycudnatury.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur z Mławy Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:15 Nie oszukujmy sie powinna byc przede wszystkim atrakcyjna, ja osobiscie dużą uwage(jeśli chodzi o urode) zwracam na twarz.A jeśli chodzi o charakter: miła, wesoła, pewna siebie, inteligentna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benita von Henning Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:41 Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesław Re: dlaczego w olsztynie jest tak mało ładnych ko IP: 116.251.223.* 06.12.13, 17:23 zamiast manipulować pod płaszczykiem uczcie się od agenta tomka, który umie wyszukać nawet na tych terenach Odpowiedz Link Zgłoś